2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
kelebeks cok cok gecmis olsun cook uzuldum..cok sasirdim suan ne diyecegimide bilmiyorum..allaha sigin bebegin var ona sukur et uzme sakin kendini ..baskada ne denilir ki ..hayirrlisi buymus belkide..bende dusuk yapmistim ama ogrendigim sey bebekte saglik sorunu vs.bisiy oluyosa vucut onu farkediyomus ve dusuk gerceklesiyomus..tekrar gecmis olsun dinlenmene bak canim..

benim bebegim ilk 2 ay doymak bilmeyen cok istahli bir bebekti..oyleki 100 yapiyodum bitince agliyor vermeyince ortaligi ayaga kaldiriyordu..sonra 3.ayinda kabizlik basladi cok zorlandi taki 4.ayina kadar surdu..ve ardindan istahi gitti kuusmaya basladi sonra hastalandi..yasadigim olaylar hic kolay degil ve ben surekli mucadele icindeyim sadece karnini doyur altini al degil fiziksel gelisimini beyinsel gelisimini herseyi daha cok dikkat etmeye basladim..cunku dr.cikarken bisiy soyledi onu soylemek istemiyorum..o yuzden bebegime ceviz vermek istedim .. zatrn.kabak patates havuc veriyodum bide maydonoz katiyim dedim..ve o gun yavrumu kipir kipir gorunce heyecanimi hemen size aktardim..ve gercekten agir elestirildim..ben yavrusuna eziyet eden canavar bir anneye dondum..ve bu beni o gun uykusuz birakti..cokn uzdu sarstti..tabiki elestiri olacak oneriler olacak ama agir laflar edilmesi beni uzdu..biliyorum hepiniz iyi niyetlisiniz cogu kisi bana duar ettiniz yanimda oldunuz tekrar takrar allah razi olsun ne bana ne size rabbim yasatmasin ..yasamayan bilemez..ben karustirip verdim sebzeleri hepsini ayri tattirmam mumkun degil ki zaten ek gidaya alistirma gayem degil vitamin icin verdim tamamen
.artik bisiy yazmak istemiyorum..hala agir yazilar olmus kimseyede laf etmiyorum..birtek sey daha soyleemek istiyorum basa gelen bilemez..ben hicbirzaman eziyette etmedim yavruma..heerkese iyigeceler

bu durumu yaşayan bebek anneleri; ne gibi şikayetleriniz vardı, doktora götürecem ama yine de size de sormak istedim
kızım bikaç gündür çok huzursuz, hiç keyfi yok, emerken ağlıyo, ememiyor, çok terliyo sanki gazı varmış gibi, ama gaz değil sanırım
cam pencere açık olunca üşüdü mü acaba, yoksa bizde de bakterimi var bilemedim ki:44:
belirtiler, şikayetler, tedaviniz nasıl oldu, bebekleriniz şimdi nasıllar, rica etsem yazar mısınız

senle aynı durumdayım canım benim kızımda 6 mart doğumlu 6200 kilosu bizim doktorumuzda başta verme dedi durdu son gittiğimde annesi bu hiç büyümem,ş dedi. çok şükür anladın( bu zamana kadar mama vermediğime pişmanım şimdi mamayı yemiyo pirinç unu veriyorum onu seviyo ama süreklide onu veremiyorum keşke en başından beri emzirip arkasından mama verseydim eğer bebeğin yiyosa ver bence benim kızım mama yediğinden beri daha huzurlu önceden hep ağlıyodu demekki açmış çocuk.bazen doktorları dinlememek gerekiyo anneler daha iyi biliyo keşke annemi dinleseydim diyorum

Evet canlar eevdeyim uyudum biraz ogluma babasi bakti zaten emziremiyorrum mama yemeye basladi yine dr a sormayi unuttum kizlar ne zmn emzirmeye baslayabilirim bayiltildim cunku

Kelebex, canım, çok üzüldüm, geçmiş olsun, vardır şüphesiz bunda da bir hayır..
Bol bol dinlenmelisin şimdi, tekrar geçmiş olsun..

canım benim çok geçmiş olsun daha önünde çoook güzel günler olacak inşallah rabbim aileni sana senide ailene bağışlasın

cnm normalde belirti kusma ve ateştir.. ama bizde bunlar yoktu..çok iyi beslenıyordu fakat ınanılmaz aglama krızlerımız vardı..huzursuzdu mızmızdı..bunda gaz da etkılıydı ama meger enfeksıyon asıl sebepmiş..tedavıden sonra ogluş düzene girdi...

ama aklında kalmasın bı kan bı de ıdrar tahlılı yaptır..

biz her ay ki kontrolde düzenli olarak idrar tahlili veriyoruz..

canım yaa sen ordamısın hala bak kendini boşa yıpratıyosun çok fazla kafana takıyosun bu durum istesende istemesende bebeğinide etkiliyordur mutlaka bebekler annelerinin huzursuz olduğunu hisseder ek gıda vermende hiç bir sakınca yok bebek aç durucaaaak değil ya
kimsenin sana yüklendiğide yok sen o üzücü durumu hala üstünden atamadığın için bu kadar alıngansın şu an bence
bende sana yazmıştım okudunmu bilmiyorum
ben büyük oğluma herşeyi verdim çünkü beni sadece 3 ay emdi özellikle ilikli kemikle yaptığım çorbalardan çok yedirdim
özellikle 6 ayından sonra ben ne yediysem bebeğimide öyle besledim sen hiç bir şeyi kafana takma vereceğin ek gıdaları doktorunada danışarak ver
bişey olmaz
kusura bakma şu an benim oğlum coştu ağlıyo sonra yine yszarım

Kelebex cok gecmis olsun canim Allah kucagindaki yavruna saglik ve uzun omur versin.

Porselen bebegi ben seni cok iyi anliyorum nolur uzulme. basina gelen sey geldi ve gecti bir olay degil. Biliyorum tedirginlikleron var farkindayim ve bunlari dusunmek cok aci. Umarim butun kaygilar bosa cikar ve ayberk cook saglikla buyur.
Cnm dr sana kapidan cikarken dedigi sey vitamin almasiyla azabilcek bi suphe mi? Oyleyse multivitamin kullaniyorum ben amerikadan getirttim sana da ondan getirtelim? Uzulme nolur bebegine saril onu dusun bosver burda konusulanlari senin neden bukadar hzursuz oldugunu ben inan cok iyi anliyorum ama bebegin de anliyor uzme onu

Kelebexcim cok uzuldum canim cok cok gecmis olsun.
Allah ogluna uzun omurler versin insallah.

benim bebeğiminde sol gözünde çapaklanma oluyr hatta kızım sürekli elini götrp ovusturyr bende doktora söyledim uykusu geldiğinde yapıyrdur o da tahriş oluyrdur dedi bilemiicem o zaman neden sağ gözünde yok!!!!

bebeklerin gözündeki çapaklanma kızarma akıntı iltihaptan oluyo benimbebeğimdede olmuştu doktor bi krem verdi geçti
ihmaal etmemek lazım sonuçtaa göz bu diğer gözede geçip ilerlemeden doktora götürmek lazım

kelebex dün aldın anesteziyi sanırım bu gün emzirebilirsin sonuçta doğum yapaarkende anestezi alıyoruz

meraba kızlar
fazla yazmasam da, girip yazdıklarınıza bakıyorum arada
size şunu sorcam öncelikle
4.ayın içinde aşı yaptırdınız mı
bizimki 13 mart doğumlu
sağlık ocağından aşı için çağırırlardı hep
acaba aşı yok muydu bu ay, 5e girdik çünkü

ikinci sorum da şu
bebeğim huysuzlanmaya başladı
emziğinin silikon yerini damakları arasında sıkıştırıp çekiyor
sanki diş çıkarıyor gibi
damağına baktım, elime minnacık bişey değdi
ama emin olamadım
diş çıkarırken illa ateşi çıkar mı
yani ateşini takip ediyorum ama yok bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…