- 31 Mart 2008
- 3.704
- 9
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
meraba kızlar
fazla yazmasam da, girip yazdıklarınıza bakıyorum arada
size şunu sorcam öncelikle
4.ayın içinde aşı yaptırdınız mı
bizimki 13 mart doğumlu
sağlık ocağından aşı için çağırırlardı hep
acaba aşı yok muydu bu ay, 5e girdik çünkü
ikinci sorum da şu
bebeğim huysuzlanmaya başladı
emziğinin silikon yerini damakları arasında sıkıştırıp çekiyor
sanki diş çıkarıyor gibi
damağına baktım, elime minnacık bişey değdi
ama emin olamadım
diş çıkarırken illa ateşi çıkar mı
yani ateşini takip ediyorum ama yok bişey
yusuf bebegin neyi var? bugun onun icin yasin okuyacagim..rabbim tez sifalar versin hemen ayakkanip kendisine gelsun insallah..allahim su mubarek ayin yuzusuhurmetine yardim etsin....meleklerimizi korusunn
meraba kızlar
fazla yazmasam da, girip yazdıklarınıza bakıyorum arada
size şunu sorcam öncelikle
4.ayın içinde aşı yaptırdınız mı
bizimki 13 mart doğumlu
sağlık ocağından aşı için çağırırlardı hep
acaba aşı yok muydu bu ay, 5e girdik çünkü
ikinci sorum da şu
bebeğim huysuzlanmaya başladı
emziğinin silikon yerini damakları arasında sıkıştırıp çekiyor
sanki diş çıkarıyor gibi
damağına baktım, elime minnacık bişey değdi
ama emin olamadım
diş çıkarırken illa ateşi çıkar mı
yani ateşini takip ediyorum ama yok bişey
kızlar yusuf bebeğin durumu hala çok ciddiymiş ve annesi çok perişan durumda
dua etmeye devam edin lütfen dualaınızda yusuf bebek ve annesinede yer verin
ve tanıdığınız herkezden dua etmesini rica edin
inşallah tez zamanda iyileşir yusuf bebek
Dun biraz meshur tracy hogg la ilgili arastirma yaptım. Meger bilmeden o yonteme gore uyutuyomusum ama yalnızca geceleri yapiyordum asyaazra arkadasimiz gibi emzirdikten sonra yataga koyuyorum emzigini veriyorum çıkıyorum mizildandikca gelip kucagima alip sakinlestirip yine yatiriyorum bazen 2 dk falan emziriyorum yine tekrar koyuyorum bi kac kez sonra sonuçta uyumus oluyo cok sukur. ..
Gunduzleri basaramiyodum ayagimda uyutuyordum ama denedim bi kac sefer yatir kaldir methoduyla basardim .
Unutulmamasi gerekenler bebeginizin uykusunun gldigini anlamak mesela benimki en fazla 2 saat uyumadan kalabiliyor bunu surekli aglamalarindan sonra anlayabildim megr uyumak istediği için agliyormus.
Bir diger sey sabir ve her bebeğin farkli oldugu kimisi hemen kabullenirken kimisi biraz zaman alirmis ama olurmus... 4. Aydan itibaren bu egitime başlamak onemli emzik ya da bir uyku arkadasi( sizin bir esyaniz olabilir,eşarp vs)size yardimci olacaktir.
Dun biraz meshur tracy hogg la ilgili arastirma yaptım. Meger bilmeden o yonteme gore uyutuyomusum ama yalnızca geceleri yapiyordum asyaazra arkadasimiz gibi emzirdikten sonra yataga koyuyorum emzigini veriyorum çıkıyorum mizildandikca gelip kucagima alip sakinlestirip yine yatiriyorum bazen 2 dk falan emziriyorum yine tekrar koyuyorum bi kac kez sonra sonuçta uyumus oluyo cok sukur. ..
Gunduzleri basaramiyodum ayagimda uyutuyordum ama denedim bi kac sefer yatir kaldir methoduyla basardim .
Unutulmamasi gerekenler bebeginizin uykusunun gldigini anlamak mesela benimki en fazla 2 saat uyumadan kalabiliyor bunu surekli aglamalarindan sonra anlayabildim megr uyumak istediği için agliyormus.
Bir diger sey sabir ve her bebeğin farkli oldugu kimisi hemen kabullenirken kimisi biraz zaman alirmis ama olurmus... 4. Aydan itibaren bu egitime başlamak onemli emzik ya da bir uyku arkadasi( sizin bir esyaniz olabilir,eşarp vs)size yardimci olacaktir.
bu uyku meselesiyle ilgili, daha doğum yapmadan önce bi yerde okumuştum, bebeklerin mutlaka 1,5-2 saatte bir uykusu gelir diye. ne kadar uyuduğu önemli değil, ister 15 dakika şekerleme yapsın, ister 1 saat uyusun..
bizim çok şükür uyku sıkıntımız yok, ne gündüz ne gece. kendi kendine uyuyo, gündüzleri salonda, geceleri yatağında. ama gündüzleri gerçekten her 1,5-2 saatte bi uyuyo. eğer herhangi bi sebepten (karnı aç, evde misafir var, ortam çok gürültülü vs) bu saati aşarsa gözlerini ovuşturarak mızırdanmaya başlıyo. bi tek o zaman kendi kendine uyuyamıyo.. ya biraz mama verip ya da oyuncaklarla oyalayıp sakinleştiriyorum, çok geçmeden de (özellikle mama içerse) şıp diye uyuyo. bunu size de tavsiye ederim, uygulayabilirseniz çok rahat edersiniz..
merhaba enf. dan bahsetmışsın...benım kızımda bakteri üremesi olmadı ama lökosit çıkıyor ara ara yaptırdıgımız tahlillerde...bakteri üremesi daha çok belirti verir herhalde...genelde belirtiler huysuzluk mızmızlık ağlamalar kusma kilo alamama ve en önemlisi ateş...bunları doktora söyleyen herkese yapıyorlar tahlil zaten..bizde bunların çoğu yoktu az kilo aldıgı için yaptırmıştık cıktı lökosit....bu ay hiç bir sıkıntısı yok kilo alımıda 650 gr bu aya göre iyi ama genede lökosit 5-6 cıktı yani belirti az da olsa bi tahlil yaptırsa herkes iyi olur bence...