- 31 Mart 2008
- 996
- 1
Hastaneedeyim suan dusuk yapmisim bitazdan kurtaja alacaklar cok uzgunum kizlar(
çok üzüldüm çok geçmiş olsun cnm .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hastaneedeyim suan dusuk yapmisim bitazdan kurtaja alacaklar cok uzgunum kizlar(
Merhaba kızlar bıkac gündür bakamadım geçmişi okumadım daha.... Kızımın kolundaki aşı yeri şişmiş yeni gördüm sivilce gibi kırmızı kabarmış şişmiş sizlerde varmı???
evet cnm o şişer iltihap toplar patlar ve kabuk baglar...olması gerektıgı gıbı..sıkntılık bırsey yok..biz bunları yasadık..Merhaba kızlar bıkac gündür bakamadım geçmişi okumadım daha.... Kızımın kolundaki aşı yeri şişmiş yeni gördüm sivilce gibi kırmızı kabarmış şişmiş sizlerde varmı???
hemşireye sordum ne vereyim diye bi liste verdi anne sütü meyve püresi ve muhallebi oda 6. ay yazıyor.muhallabi verme dedi.sadece meyve suyuyla kilo alırmı çocuk ya.kavanoz mamaları önermiyorum dedi.ne yedircem bu çocuğa.sanki ben çok biliyormuşum gibi cvp verme lutfunda bulunmadı
kızlar 4 ay 1 haftalığız bugun 2 saat önce aşımızı olduk.inş ateşi çıkmaz.benim kızım çok kötü oluyor.ateşi hep 36.5.37.2yi geçtimi veya 36.00 oldumu kendinden geçiyor.ne mama ne hareket.baygın gibi oluyor.o yüzden çok korkuyorum.o kadar çok yemesine rağmen 1 ayda 450 gr almış.nasıl olur anlamadım.aile hekimimiz az dedi ek gıdalara başla dedi.meyve suyu dışında ne verebilirim
Bizde bugün ası olduk fitil verdin mi
430gr almısız bizde ama mama vermedi bize ek gida bidahaki ay dedi liste vericekmis
Önceleri okursan bikac arkadas yazmıstı ek gıda
kızlar facebookda şubat mart anneleri grubunda yusuf adlı bir bebek yoğun bakımdaymış
anneside çok kötü durumdaymış ben onlar için dua ediyorum yusuf bebek bir an önce sağlığına kavuşsun diye
sizlerde dua edermisiniz Allah kimseyi evladıyla sınamasın Amin...
yok cnm ateşi 37.5 olursa fitil vereceğim.biz doğduğu günden beri mama veriyoruz.yani mamayla besleniyor.hatta burdada paylaşmıştım çok yiyor diye.gerçektende çok yiyor ama niye bukadar az aldı anlamadım.ek gıda listesinde sadece meyve püresi vereceğim.15-20 gündür meyve suyu veriyordum zaten.şimdi rendeledikten sonra süzmeden vereceğim.bakalım ne olcak
canım alttaki hamilelik takvimi dikkatimi çekti de 6hafta 6günlük hamile yazıyor, sende mi hamilesin? eğer öyleysen hayırlı olsun
Evimdeyim cok berbat hissediyorum nasil neden oldu anlamiyorum birdeb birre hic bisey yokken oglum yanimda smdi onla avutuyorum acimi o kadar alistirmisim ki bi kardesi olacagina.. Allah kimseye gostermesin hamilelik takvimini gorunce bi daha yikildim
Evimdeyim cok berbat hissediyorum nasil neden oldu anlamiyorum birdeb birre hic bisey yokken oglum yanimda smdi onla avutuyorum acimi o kadar alistirmisim ki bi kardesi olacagina.. Allah kimseye gostermesin hamilelik takvimini gorunce bi daha yikildim