kızlar aşı yine kızımı çok etkileid.ateşi fazla yükselmedi şimdiye kadar.37.3 oldu .aksine düşüyor.35.9 ve kızım dün akşam 11 den beri baygın gibi.şimdiyekadar 3 biberon 180cc mamayiyen kız toplamda zarzor sadece 100cc yedi.uyanamıyor.hareketsiz baygın.ne yapacağımı bilemiyorum.hemsireyi aradım aşıdan diyor.çok üzülüyorum.aç aç duruyor.of
Merhabalar kizim 55 gunluk 2 numara bez kucuk gelmeye basladi su an 5.5 kilo indirimde bez uc nolu bez alicam kac aylik oluncaya kullandiniz 3 nolu bezi su an kac numaradasiniz
kızlar bizde aşımızı olduk sabah şimdiye kadar iyi gibiydik biraz mızmızlanıyoruz. uyumakta zorluk çeker gibiydik ki, bi tane ayıcık var bende klasik müzik çalıyor ışıklı gece uyuması için almıştım gerek duymamıştım şimdi beşiğine taktım. kızımı beşiğine koyup onu da açıp çıkıyorum odasından işe yaradı baya tavsiye ederim gerçekten klasik müzik sakinleştiriyor mu ne:) yalnız bi sorunum var kızım elini ağzından çıkarmamaya başladı kaşınıyo diyorum dokunmuyorum çünkü deli gibi kaşıyo yalnız sorun şu ki uyurken bi bakıyorum ki iki parmağını almış cappıdu cuppudu emiyo. içine çeke çeke. bu nerden çıktı ya her fırsatta böyle çekiyorum elini tekrar sokuyo. parmakları su toplayacak tırnakları yamuk olacak diye korkuyorum.
Merhabalar kizim 55 gunluk 2 numara bez kucuk gelmeye basladi su an 5.5 kilo indirimde bez uc nolu bez alicam kac aylik oluncaya kullandiniz 3 nolu bezi su an kac numaradasiniz
kızlar bizde aşımızı olduk sabah şimdiye kadar iyi gibiydik biraz mızmızlanıyoruz. uyumakta zorluk çeker gibiydik ki, bi tane ayıcık var bende klasik müzik çalıyor ışıklı gece uyuması için almıştım gerek duymamıştım şimdi beşiğine taktım. kızımı beşiğine koyup onu da açıp çıkıyorum odasından işe yaradı baya tavsiye ederim gerçekten klasik müzik sakinleştiriyor mu ne:) yalnız bi sorunum var kızım elini ağzından çıkarmamaya başladı kaşınıyo diyorum dokunmuyorum çünkü deli gibi kaşıyo yalnız sorun şu ki uyurken bi bakıyorum ki iki parmağını almış cappıdu cuppudu emiyo. içine çeke çeke. bu nerden çıktı ya her fırsatta böyle çekiyorum elini tekrar sokuyo. parmakları su toplayacak tırnakları yamuk olacak diye korkuyorum.
slm kızlar çok kötüyüm anlatamam dokunsalar ağlayacam benim oğlan 20 mart doğumlu bugün kontrole gittik baş çevremiz boyumuz iyi ama kilomuz 6000gr bu ne ya aynı gün doğanlar 7-7,5 kilo benimki hala 6 doktorumuz tam bir mama düşmanı kesinlikle anne sütü diyor ama galiba bu çocuk doymuyo sizce durum nedir ne yapmalıyım doktoru dinlemeyip mamaya başlayayım mı ayrıca öyle çok sütlü bi annede değilim ucu ucuna yetiyo belkide yetmiyo
kızlar aşı yine kızımı çok etkileid.ateşi fazla yükselmedi şimdiye kadar.37.3 oldu .aksine düşüyor.35.9 ve kızım dün akşam 11 den beri baygın gibi.şimdiyekadar 3 biberon 180cc mamayiyen kız toplamda zarzor sadece 100cc yedi.uyanamıyor.hareketsiz baygın.ne yapacağımı bilemiyorum.hemsireyi aradım aşıdan diyor.çok üzülüyorum.aç aç duruyor.of
Hastaneedeyim suan dusuk yapmisim bitazdan kurtaja alacaklar cok uzgunum kizlar(
cnm biz 4 aylık 10 günlüğüz 3 nolu bez kullanıyoruz.tahminime göre 1 ay daha kullanabiliriz.tabi bebeğin kilosunada bağlı
3 numaralı bez 9 kiloya kadar kullanılıyor (prima- diğerlerini bilmiyorum) Elimizde 2,5 aylık daha bez var, daha geçen netten sipariş verdim. Biz bu hızla kilo almaya devam edersek 1 yaşına kadar kullanırız herhalde.
molfix'in 4 numarası 7-18 kg yazıyor bendeki pakette.
bunu kullanıyorum bende şimdi.
biraz büyük geliyor tabi ama dar gelmesinden iyidir
bacakları kırmızı iz oluyordu hep mecbur değiştirdim
büyüğe geçtim :)
değişiyor demekki :)
Primanın 4 numarası da 7-18 kg mış. Ben pek alt sınırı baz almıyorum, üst sınırı değerlendiriyorum. Geçen çantamda 2 numaralı bez buldum, unutmuşum. Onu taktım, o bile oldu kızıma. 4 numara epey büyük gelir diye düşündüm, yine 2 aylık 3 numara siparişi verdim. Hızlı kilo alırsa bu dönemde bez boşa gidebilir tabii, aynı hızla giderse epey devam ederiz buna.
aramıza hoş geldin canım