2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
kelebek çok üzüldüm ama bebeğin cennette yanındaki kuzunda senin destekçin ona sımsıkı tutun kendini hırpalama sakın çok çok geçmiş olsun

Hastaneedeyim suan dusuk yapmisim bitazdan kurtaja alacaklar cok uzgunum kizlar(

canım Allah oğluna uzun ömürler versin.. nolur kendini hırpalama, mübarek günde Allah'ın takdiri.. Allah sana, eşine ve oğluna sağlık sıhhat versin, yine olur bebişlerin..

bebeğinin kilosu çok zayıf değil bence canım, hem doktor gerekli görseydi mamayı zaten önerirdi; sütün yetmiyosa, bebeğin durmaz çok ağlar, ne bileyim bi şekilde sana bunu belli eder zaten, kaka düzeni, hareketleri normalse sorun yoktur, sonra her bebek aynı olmaz, önemli olan sağlıklı olması değil mi,

benim kızım da 7 mart doğumlu 6800 gr, yeni yeni ek gıdalara başlıyoruz o da çok az, tattırma diyelim,
endişelenecek bi durum yok bence canım

Son düzenleme:
Kelebex basina gelmis biri olarak seni cok iyi anliyorum gecmis olsun canim hic uzulme allah ogluna omur versin bol bol dua et varmi yaninda birileri oglun nerde simdi

Kelebex geçmiş olsun çok üzüldüm üzülmemek elinde olmaz şuan ama Allah oğluna ömür versin onun için güçlü olmak zorundasın.Allah sabır versin.

Bizde bugün 4.ay asımızı olduk eve geldim dolven verdim biraz huzursuz ama uyuyor doktor fitil verdi ama yapamadım:-(
Kilomuz boyumuz ayına göre iyi ama buay 470gr almıs az dedi zaten sütümün yetmedigini hissediodum dedim buna ragmen mama vermedi su ver arada sıcakta etkilemistir bidahaki ay ek gıda icin liste vericem dedi zaten bidahaki ay ise baslıyorum:-(
Mama vermek istemiyorum huysuzluguda pek yok bitek geceleri sık uyanıyor ama ac kalıyomudur die endiseleniyorum:-(
A,c,d die bi vitamin birde 8damla kan ilacı verdi

Hastaneedeyim suan dusuk yapmisim bitazdan kurtaja alacaklar cok uzgunum kizlar(

cnm çok çookk geçmiş olsunn..çok üzüldüm..
seni gayet iyi anlıyorum.çünkü benimde ilk hamileliğim düşükle sonuçlanmıştı
kürtaj olmak zorunda kalmıştım..ama sonra yine hamile kadım çok şükür bebeğime kavuştum..

seninde tesellin sağlıklı bi bebeğinin olması.
Allahım sabır versin sana gerçekten çok zor bir durum.
keşke böyle olmasaydı ama vardır herşeyde bir hayır...
inşallah en kısa zamanda toparlarsın..

Merhaba kızlar bıkac gündür bakamadım geçmişi okumadım daha.... Kızımın kolundaki aşı yeri şişmiş yeni gördüm sivilce gibi kırmızı kabarmış şişmiş sizlerde varmı???

Merhaba kızlar bıkac gündür bakamadım geçmişi okumadım daha.... Kızımın kolundaki aşı yeri şişmiş yeni gördüm sivilce gibi kırmızı kabarmış şişmiş sizlerde varmı???

evet benim oğlumunda aşı yeri tamda anlattığın gibi.
hemde birkaç haftadır öyle..
zaten söylemişti hemşire aşıyı yaptıktan sonra kabuk tutacak demişti.
çarşamba günü 5 aylık olucaz.kontrole gittimde sormayı düşünüyorum
ne zaman geçer diye..

kızlar 4 ay 1 haftalığız bugun 2 saat önce aşımızı olduk.inş ateşi çıkmaz.benim kızım çok kötü oluyor.ateşi hep 36.5.37.2yi geçtimi veya 36.00 oldumu kendinden geçiyor.ne mama ne hareket.baygın gibi oluyor.o yüzden çok korkuyorum.o kadar çok yemesine rağmen 1 ayda 450 gr almış.nasıl olur anlamadım.aile hekimimiz az dedi ek gıdalara başla dedi.meyve suyu dışında ne verebilirim

hemşireye sordum ne vereyim diye bi liste verdi anne sütü meyve püresi ve muhallebi oda 6. ay yazıyor.muhallabi verme dedi.sadece meyve suyuyla kilo alırmı çocuk ya.kavanoz mamaları önermiyorum dedi.ne yedircem bu çocuğa.sanki ben çok biliyormuşum gibi cvp verme lutfunda bulunmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…