2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Canim benim bebegim gunduzleri sadece yarim saatlik bazen yarim saat bile olmuyo sekerlemeler yapiyo acaba tracy hogg yontemi bizede yararmi arastirirken bole bisi gordunmu

Gunduz icindegilde gece icin basla once bikere alistimi gunduzde oyle uyur.. cunkubuyontemle uyutmak uzun suruyo.. yarim saatlik uyku icin saatlerce ugrasma bence..

Gunduz icindegilde gece icin basla once bikere alistimi gunduzde oyle uyur.. cunkubuyontemle uyutmak uzun suruyo.. yarim saatlik uyku icin saatlerce ugrasma bence..
gece uykumuz sorunlu degilki gece sallayip yatiriyorum bi kac kere emmek icin kalkiyo emip uyuyo buna raziyim benim gunduzleri bi duzene koymam lazim cunku uykuyu alamadan uyaninca bu sefer huzursuz oluyo benide cok yoruyo bole olunca hemde cok uzuluyorum

kızlar 4. ay kontrolumuzu olduk. 60 cm boy 6200 kilo 38 baş çevresi(baş çevremiz sürekli küçük ama büyüyo) dr mamaya başlayalım istersen dedi bende olur dedim ama kararsızım aptamil conformil mama verdi. bunu kullanan var mı conformil bebek sütü, neden bunu verdi ki herkes normal mama kullanıyor.kullanan var mı bunu aramızda

Kizlar benim bebegim kundakta uyuyodu iki gece ojce yine kundak yaptim yatirdim 5 dakika sonra uyandi tekrar salladim 5 dakika sonra tekrar uyandi ama kundagin icinde kivrim kivrim kivriliyo bende kundagini actim uyudu kucuk hanim artik kundak istemiyomus artik kundaksiz uyuyo gecede gunduzde ama gece bazen ustunu aciyo siz bunun icin nasil bi care dusundunuz sizin bebisler ustunu acmiyomu

Kizlar benim bebegim kundakta uyuyodu iki gece ojce yine kundak yaptim yatirdim 5 dakika sonra uyandi tekrar salladim 5 dakika sonra tekrar uyandi ama kundagin icinde kivrim kivrim kivriliyo bende kundagini actim uyudu kucuk hanim artik kundak istemiyomus artik kundaksiz uyuyo gecede gunduzde ama gece bazen ustunu aciyo siz bunun icin nasil bi care dusundunuz sizin bebisler ustunu acmiyomu

Hem de nasıl canım, yaklaşık 1 aydır sürekli üstünü açıyor. Gece çıt çıtlı badisi ile yatırıyordum sürekli aklım onda oluyordu eşim ve ben kalkıp üzerini örtüyorduk. Çareyi pijama giydirerek ve çok hafif bir battaniye örterek bulduk. Artık bir ya da iki kez açıyor o da uyanacağı esnada sürekli sağa sola döndüğünden.

kızlar 4. ay kontrolumuzu olduk. 60 cm boy 6200 kilo 38 baş çevresi(baş çevremiz sürekli küçük ama büyüyo) dr mamaya başlayalım istersen dedi bende olur dedim ama kararsızım aptamil conformil mama verdi. bunu kullanan var mı conformil bebek sütü, neden bunu verdi ki herkes normal mama kullanıyor.kullanan var mı bunu aramızda

Sağlık ocağındaki ebemiz bize de aynısını önerdi ama bir türlü elim almaya gitmedi :KK43: Üstelik sütüm var ama bebeğime eskisi kadar yaramıyor kilo alımı az

Kizlar cok kotuyum kanamam var yalnizim esim tele bakmiyo bebegimle nasil gidicem hastaneye kafayi yicem

Kizlar cok kotuyum kanamam var yalnizim esim tele bakmiyo bebegimle nasil gidicem hastaneye kafayi yicem

içini ferah tut canım.
eşin döner çağrılarına elbet.ama en iyisi bi şekilde hastaneye gitmek.
vakit kaybetme bence çok.
haber ver muhakkak bizlerede.umarım ciddi birşey değildir.

anne sutune karsi geldigim yok anne sutu aliyosa 6.ayda destek yapilabilir fakat mamada ayni durum gecerli olmuyor..cignenecek gida zaten verilmez bebege yutmayida dogdugu andan reflekstir bebekte anne sutunu napiyor agzindami bekletiyor..ayrica avrupa olaylarina hic girmeyelim ..o mamalari gozunle gordunmu yapilisini bende gormedim ama calisan arkadasim var gelsinde o anlatsin bukadar guvenilirmiymiss..havuc patstedten faydalimi ozaman dersin bunlari yesin hep
avakadoyu pek arastirmadim fakat ihrac edildiginden tercihim olmaz ilerde belki ..

PORSELEN_BEBEG
öncelikle bu söylediğinin çok yanlış olduğunu düşünüyorum
bebeğine mama veren anneleri olumsuzca etkiliyorsun
sen mama verme bebeğine ok
ama mama verenleride yok yere kuşkuya düşürmemelisin.
mamayla büyüyen çok bebek var gördüğüm gayette sağlıklılar.

senin bebeğini besleme tekniğine hiç kimse karışamaz
zaten karışmıyorda...
sen bebeğim yemiyor içmiyor dedin
iştahsız dedin diye herkes bildiği şeyleri paylaştı seninle
yedirdiklerin çok ağır bu yüzden yemiyordur belki bebeğin dediler..
en azından ben yorumları okudum ve böyle anladım...
kimse art niyetli davranmadı sana..sen kendin abattın tepkilerini biraz..
inşallah bebeğin "herşeye rağmen" sağlıklı bi şekilde büyür...

gece uykumuz sorunlu degilki gece sallayip yatiriyorum bi kac kere emmek icin kalkiyo emip uyuyo buna raziyim benim gunduzleri bi duzene koymam lazim cunku uykuyu alamadan uyaninca bu sefer huzursuz oluyo benide cok yoruyo bole olunca hemde cok uzuluyorum

Himm benim dedigimsadece bi uyutma yontemi. Anladigim kadariyla masallah seninkini uyutmakta sorun yok sadece kisa uyuyo.. bunun icin bi bilgi gorursem paylasirim.

Valla benimki tek bi bodyle yatiyo ustunude ortmuyorum. Hava serinse sadece altina incebi alt giydiriyorum..

Gecmisolsun bize haber ver.. ve arayabilecegin birivarsa baskalarini ara bencede.

Hastaneedeyim suan dusuk yapmisim bitazdan kurtaja alacaklar cok uzgunum kizlar:KK43:(

çok üzüldüm canım, geçmiş olsun. ama sen üzme kendini, sana birşey olmasın. bak minicik bir oğlun var seni bekleyen, Allah ona uzun ömürler versin inşallah...

slm kızlar çok kötüyüm anlatamam dokunsalar ağlayacam benim oğlan 20 mart doğumlu bugün kontrole gittik baş çevremiz boyumuz iyi ama kilomuz 6000gr bu ne ya aynı gün doğanlar 7-7,5 kilo benimki hala 6 doktorumuz tam bir mama düşmanı kesinlikle anne sütü diyor ama galiba bu çocuk doymuyo sizce durum nedir ne yapmalıyım doktoru dinlemeyip mamaya başlayayım mı ayrıca öyle çok sütlü bi annede değilim ucu ucuna yetiyo belkide yetmiyo

X