- 23 Aralık 2012
- 248
- 0
facede ki grubu bende takip ediyorum sizin ve bebişlerinizin fotolarını ordan görmek isterim
biz de seninkini görmek isteriz canım, adını söylersen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
facede ki grubu bende takip ediyorum sizin ve bebişlerinizin fotolarını ordan görmek isterim
Canim benim bebegim gunduzleri sadece yarim saatlik bazen yarim saat bile olmuyo sekerlemeler yapiyo acaba tracy hogg yontemi bizede yararmi arastirirken bole bisi gordunmu
ben de konyalıyım
bende bende:)............................
gece uykumuz sorunlu degilki gece sallayip yatiriyorum bi kac kere emmek icin kalkiyo emip uyuyo buna raziyim benim gunduzleri bi duzene koymam lazim cunku uykuyu alamadan uyaninca bu sefer huzursuz oluyo benide cok yoruyo bole olunca hemde cok uzuluyorumGunduz icindegilde gece icin basla once bikere alistimi gunduzde oyle uyur.. cunkubuyontemle uyutmak uzun suruyo.. yarim saatlik uyku icin saatlerce ugrasma bence..
Kizlar benim bebegim kundakta uyuyodu iki gece ojce yine kundak yaptim yatirdim 5 dakika sonra uyandi tekrar salladim 5 dakika sonra tekrar uyandi ama kundagin icinde kivrim kivrim kivriliyo bende kundagini actim uyudu kucuk hanim artik kundak istemiyomus artik kundaksiz uyuyo gecede gunduzde ama gece bazen ustunu aciyo siz bunun icin nasil bi care dusundunuz sizin bebisler ustunu acmiyomu
kızlar 4. ay kontrolumuzu olduk. 60 cm boy 6200 kilo 38 baş çevresi(baş çevremiz sürekli küçük ama büyüyo) dr mamaya başlayalım istersen dedi bende olur dedim ama kararsızım aptamil conformil mama verdi. bunu kullanan var mı conformil bebek sütü, neden bunu verdi ki herkes normal mama kullanıyor.kullanan var mı bunu aramızda
Kizlar cok kotuyum kanamam var yalnizim esim tele bakmiyo bebegimle nasil gidicem hastaneye kafayi yicem
Kizlar cok kotuyum kanamam var yalnizim esim tele bakmiyo bebegimle nasil gidicem hastaneye kafayi yicem
anne sutune karsi geldigim yok anne sutu aliyosa 6.ayda destek yapilabilir fakat mamada ayni durum gecerli olmuyor..cignenecek gida zaten verilmez bebege yutmayida dogdugu andan reflekstir bebekte anne sutunu napiyor agzindami bekletiyor..ayrica avrupa olaylarina hic girmeyelim ..o mamalari gozunle gordunmu yapilisini bende gormedim ama calisan arkadasim var gelsinde o anlatsin bukadar guvenilirmiymiss..havuc patstedten faydalimi ozaman dersin bunlari yesin hep
avakadoyu pek arastirmadim fakat ihrac edildiginden tercihim olmaz ilerde belki ..
gece uykumuz sorunlu degilki gece sallayip yatiriyorum bi kac kere emmek icin kalkiyo emip uyuyo buna raziyim benim gunduzleri bi duzene koymam lazim cunku uykuyu alamadan uyaninca bu sefer huzursuz oluyo benide cok yoruyo bole olunca hemde cok uzuluyorum
Kizlar benim bebegim kundakta uyuyodu iki gece ojce yine kundak yaptim yatirdim 5 dakika sonra uyandi tekrar salladim 5 dakika sonra tekrar uyandi ama kundagin icinde kivrim kivrim kivriliyo bende kundagini actim uyudu kucuk hanim artik kundak istemiyomus artik kundaksiz uyuyo gecede gunduzde ama gece bazen ustunu aciyo siz bunun icin nasil bi care dusundunuz sizin bebisler ustunu acmiyomu
Hastaneedeyim suan dusuk yapmisim bitazdan kurtaja alacaklar cok uzgunum kizlar(