2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
bizde bugün tam 4 aylıgız hala sen benim oglummusun diye seviyorum şükürler olsun

bizdede bir uyku düzeni yok hergün başka dün 10da uyudu oh dedim tam 1030 geri kalktı 1230 da zor uyuttum
internette bakıyorum gündüz gece ayrımı olsun die gündüz başka yerde akşam beşiginde yatırın diolar ben hep beşiginde yatırıyorum çünkü çok dönüyor düşer die korkuyorum sizler nasıl yapıyorsunuz geceleride hala 2saatte bir kalkıyoruz

aşımızı 15 de yaptırıcaz korktum valla ama napalım alışıcaz sanırım

benim oğluş çok terliyor emerken şıpır şıpır ter damlıyor normalmi die korkuyorum ama babasıda çok terler sanırım ona çekmiş

bizimkide başını tutuyor ama sallanma ondada var bende sallabaş diorum:)
bebekler agu die ses çıkarır bizimki bildigin bagırıyo

benimde yemedigimde sütüm azaldıgı için oruç tutmadım kışın artık borçları ödicez

kızlar ben oruç tutmaya devam ediyorum Allah kabul ederse. sadece de anne sütü veriyorum inş azalmaz süt. bide bebeğinde gazı tekrar başlayan arkadaşlar sebebi tek zıbınla yatırmak olabilir mi. benim kızda bi kaç gündür 2 gibi uyanıyo dizime bastırıyorum karnını baya pırtladıktan sonra ancak uyuyo. bende çareyi çorap giydirip altınada pijama giydirimekte buldum çünkü üstünüde çok açıyo. hiç üzerinde bi şey kalmıyor. bide benim kız hala dönmüyor yaa. niye ki acaba gece yatarken yan yatırıyorum sırtüstüne dönmüş oluyo ama gündüzleri hiç dönmüyor.

kızlar sagolun..gecmiş olsun da hayırlı olsun da olur :)))

bende bırazdan hemsıreyı arayıp erteletecem aşıyı inş olur der

Canim gecmis olsun masallah tosuncuga nerde yaptirdiniz sunneti? Biz de yaptircaz guvenilir bi yer ariyorumm

kızlar biz 3. ayda doktora gitmemiştik şimdi de dışarı çıkmışken sağlık ocağına gidelim bi boyuna kilosuna baktırıyım diyorum hemşire falan çok ilgiliydi. bi de acaba randevu almadan 2 dk aile hekimi bakar mı ki genel olarak?

bahar27.. allah kabul etsin canım. dün tutmamıştım ben burda ark.ların mesajlarını görünce bugün tuttum. çok şükür şimdilik sütüm var. bende sütüm yetmediği zamanlar mama veriyorum. kızım alışkın mamaya ona güvenip tuttayım dedim yetmezse mama yaparım. hadi atlatmışsınız 4. ay aşısını darısı başımıza ben korkuyorum ateşten. inş. düşük ateşle bizde atlatırız. yoğurdu neyle yapıyorsun canım. ben kararsız kaldım. eşim keçi sütü alalım diyor. 4. ay bittiğinde ek gıdaya geçeceğiz dedi dr. yani daha 1 ayımız var ama şimdiden aklımda şekillendirmek istiyorum napacağımı. gerçi 1 ay dayanabileceğimi sanmıyorum. elma, şeftali suyu vermeyi düşünüyorum 1 hafta sonra.

ela28.. ben gündüzleri oturma odasında ayağımda sallayarak yada kucakta gezerek uyutup. kanepeye ( açmıştım dönerse düşer diye ) yada salıncağına koyuyorum. akşam yatağında yatıyor. sabah 4 ten sonra yanımda yatıyor. genelde 2 saatte bir kalkıyor mama verdiysem ilk kalkışı 3 saat sonra oluyor. saat başı da uyanıyor. düzeni yok ki düşünüyorum da nasıl kalkıyor diye günü gününü tutmuyor. hava zaten sıcak emerken çok enerji harcadıkları için çok terliyorlar canım. benim kızımda öyle.

iki gün önce gözlerimi bir açtım yatağın alt başında yatıyorum kızım aklıma geldi kalktım beşiğinde yok baktım bizim yatakta yatıyor. saate baktım 01.45 ne zaman uyandı ne zaman emzirdim uyudu hiç hatırlamıyorum. bu gece de ne yapsam iyi. 11 gibi uyudu kızım bende 11.30 da yattım. mızmızlığına uyandım. kalktım beşiğini salladım bir taraftanda söyleniyorum yeni uyudun kızım niye kalkıyorsun diye 1 dakka sürmedi uyudu. bende hemen yatağa yattım. uyumaya kalmadı bu sefer ağlamaya başladı saate baktım ki 01.00 nasıl üzüldüm acıktı zorla uyuttum diye hemen aldım emzirdim koydum yatağına bir arkadaş sormuştu acıkınca sallasak uyurmu diye. ben bilinçsiz yaptım bunu ıı olmuyomuş hemen uyanıyomuş

asyaazra benim aklımada geldi çorabını çıkardım bir iki gündür ayağı üşüdükçe giydiriyordum ama. ben çıtçıtlı zıbın altına şort gitdiriyoum. tabi diz kapağının üstünde bitiyor. gece camda açık uyuyoruz. ne kadar sıcak olsada üşür daha minicikler...

ay birde randevu çıktı zaten kimse olmuyor ki. geçen bir yerde yine söylüyordu. ilaç yazdıracakların randevu almasına gerek yok diye. ee geriye kim kalıyo zaten muayeneye aile hekimine gidilmiyorki. bence müsaittir bakar tatlım. bizde kızımı götürdüğümüz zaman yanına uğrayıp 5 dk muhabbet ediyoruz. çok seviyoruz aile hekimimizi muhabetli bir insan.

Son düzenleme:
gidelim bakalım boyumuza posumuza o zaman:) bu arada oruç tutan anneler sahur da hurma yiyip üstüne süt için tok tutuyor hem de enerjik oluyorsunuz... ayrıca Rabbim mubarek etsin inşallah

Bende oruca devam ediyorum dün daha iyiydi sütüm bugün daha azaldı sanki oğlum huysuz olmasa sorun değilde zaten halsiz düşüyoruzz oruçta iyice pert ediyo valla cuma aşımız var cuma tutmuycam bu 4.ay aşısı baya sıkıntı olmuş herkeste tırsıyorum:?

Saol canimm ohhh dokturmussun valla
Ben de karisik kizartma kofte yogurt corbasi yaptim simdi yeter hetal bebisle bu kadar oluyo

sadece hazirlikli davrandim sagol canim.
canim buarada ben senin hamile oldunu biran unutmusum kusurabakma canin falan cekmesin de.
bidee sen bence yine supersin masallah diyelim cunku hem karninda hem kucaginda bunlari yapabiliyosan ben super derim.:))

kızlar siz tetenoz aşılarınıza devam ediyormusunuz....ben olmayacagım illaki mecbur degıl sanırım hamileyken olmayanar bile var..

kızlar siz tetenoz aşılarınıza devam ediyormusunuz....ben olmayacagım illaki mecbur degıl sanırım hamileyken olmayanar bile var..

Ben hamileyken iki doz olmuştum devam etmedim.kolum ağrırsa kızımı kucağımda taşıyamam diye düşündüm hemde gidip olcak vktim bile yok.

Oglan uyudu da anca oyle yaptim cnm valla ben pek asermem canim dusunme sen yaz hergun menunu :)

mrb kızlar nasılsınız bebişler nasıllar.kaç gündür giremiyorum.kızım çok huysuz oldu ya.gündüz uykusu az.gece geç yatıyor.uyanık olduğu her dakika kucakta olmak istiyor hatta oturarak değil sürekli ayakta.çok yoruluyorum.inanın wcye zor gidiyorum.bıraktığım an çığlık çığlığa.şuanda öyle nasıl çığlıklar atıyor anlatamam.yine kucağa alcam of

Ya bizimki cok hareketli bi bakıorum dönmüs besigin basına kadar ilerlemis götüyle itiyo kendini gece bende yanıma alıorum kımıl kımıl durmuo uyandımı die bakmaktan uyuyamıorum yoksa gerci alıstık uykusuzluga

Bebisler ne kadar ve ne siklikta iciyor mamayi bnm oglum hem emiyo hem mama yiyiyo ama cok fazla geliyo bana gunde 4 biberon 150 cc iciyo emdiginin haddi hesabi yok 3 ay 10 gunluguz gecen hafta 6880 cikmisti kilosu asiri yiyiyo 3360 dogmustuk bi dw mama vermeye karsi degilim ama bu kadar mama bnm sutumdeki koruyucu etkiyi bozuyomus dr soyledi mamayi kes kilo alimi fazla gunde 40 gr almis dedi ama birakamiyorum nolcak boyle

Kızlar merhabalar. Bebekleriniz uykusunda ağlamaklı mı? Kızım son günlerde gündüz uykusunda hep ağlamaklı iç çeke çeke ağlıyor resmen anca memede susuyor karnı tok emmiyor da. İlk başlarda rüyada korktuğunu sanmıştım ama sürekli hale geldi resmen

Aynen canım gece uykusunda da öyle. Uykusundan uyanırken özellikle iç çeke çeke ağlıyor. Bazen nefesi bile kesiliyor ağlamaktan. Ama ben gaza yormuştum

QUOTE=adanam;31104906]bizde mi gelsek acaba =) =) =)
ben daha hiçbirşey yapmadm !!!
yüzük çorbası
patlıcan kebabı
bulgur pilavı, cacık,cacık yapmayı düşünyrm =)
Adana doğumlu olarak yüzük çorbasını çok özledim tek başıma yapmayada üşeniyorum şimdiAfiyet olsun yerimede ye canım:)

Geçmiş olsun kızımda pazartesi aşısını oldu akşam ateşi çıkmaya başladı sabaha kadar uyumadı ve dün öğleden sonra ateşi düştü,ilk defa ateşlendi kızımdaDoktoru normaldir dedi,Calpol,fitil,ılık duş,eklem yerlerine sirkeli su yapıp koyduk üzerinde atlet kilot kaldı sadece,Bende korktum ateşi çıktıkça çok şükür atlattık gibi.İnşallah ateşi çok çıkmadan atlatır canım

Bizde 8 mart doğumluyuz canım,canını sıkma her ay 1 kilo alacak diye birşey yok,benim kzımda doğduğundan beri tam 1 kilo alamadı ya 800 ya 750 gr aldı geçen ay kontrolünde 500 gr almıştı,sağlıklı olsunlarda önemli olan oEk gıdaya bende geçtim,çünkü sütüm yeterli olmadı benim,dün ilk defa şeftali püresi verdim sevdi kızım maşallahDoktor liste verdi,neler verip vermeyecğim konusunda az çok bilgim vardı zaten,Suya gelince ben hep verdim,su vermek iyi diye düşünüyorum,6.aya kadar beklemedim yani

EDLİN hayırlı olsun canım,oğlun sünnet olmuş,darısıda damatlığına:)[/QUOTE]
geçmiş ve hayırlı olsun cnm

maşallah erkekliğe ilk adım.hayırlı olsun cnm
geçmiş olsun.dişinizde hayırlı olsun
geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin
Eki Görüntüle 750785

Bu da benim Balım teyzeleri, ona bakınca ilk elime aldığım gün geliyor bu aralar aklıma, ağlıyorum çok acayibim çok :)
maşallah kuzuna
cnm benim kızımda emmiyor ama süt sağıp veriyorum.ayrıyeten 180-200cc mama yiyor.dra çok yiyor dedim oda evet çok yiyor dedi ama engelleyemezsin dvm dedi.anne sütünü azalttiğı etkisini bilmiyordum.sırf emmiyor 1 kaşıkta olsa anne sütü alsın diye kendimi paralıyorum.öyleyse ben boşunamı süt sağıp veriyom.

geçmiş ve hayırlı olsun cnm

maşallah erkekliğe ilk adım.hayırlı olsun cnm

geçmiş olsun.dişinizde hayırlı olsun

geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin

maşallah kuzuna

cnm benim kızımda emmiyor ama süt sağıp veriyorum.ayrıyeten 180-200cc mama yiyor.dra çok yiyor dedim oda evet çok yiyor dedi ama engelleyemezsin dvm dedi.anne sütünü azalttiğı etkisini bilmiyordum.sırf emmiyor 1 kaşıkta olsa anne sütü alsın diye kendimi paralıyorum.öyleyse ben boşunamı süt sağıp veriyom.[/QUOTE]

Valla drumuzun dedigine gore oyleymis benimki de birakti birakacak zorla emziriyorum emmedigi yerlerde sagiyorum gece veriyorum kac biberon iciyo gunde canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…