- 26 Nisan 2011
- 710
- 1
Ya kizlar bende hem anne sutu hem mama veriyorum. Gunde 2 biberon sut verebilmek icin kendimi paraliyorum. Hangi dr nasil soyler mamanin anne sutunun etkisini azalttigini. Cok cok uzuldum boyle birseyi duyunca. Bu dogrumu!
Ankarada yasiyorum sami ulus cocuk hastanesindeki dr soyledi mama degil bnm kullandigim kadari icin soyledi ben de cok uzuldum sutunu arttirmaya bak cok fazla veriyosun senin sutunun koruyucu etkisini azaltiyor dedi canim
geçmiş ve hayırlı olsun cnmAdana doğumlu olarak yüzük çorbasını çok özledim tek başıma yapmayada üşeniyorum şimdiAfiyet olsun yerimede ye canım:)
Geçmiş olsun kızımda pazartesi aşısını oldu akşam ateşi çıkmaya başladı sabaha kadar uyumadı ve dün öğleden sonra ateşi düştü,ilk defa ateşlendi kızımdaDoktoru normaldir dedi,Calpol,fitil,ılık duş,eklem yerlerine sirkeli su yapıp koyduk üzerinde atlet kilot kaldı sadece,Bende korktum ateşi çıktıkça çok şükür atlattık gibi.İnşallah ateşi çok çıkmadan atlatır canım
Bizde 8 mart doğumluyuz canım,canını sıkma her ay 1 kilo alacak diye birşey yok,benim kzımda doğduğundan beri tam 1 kilo alamadı ya 800 ya 750 gr aldı geçen ay kontrolünde 500 gr almıştı,sağlıklı olsunlarda önemli olan oEk gıdaya bende geçtim,çünkü sütüm yeterli olmadı benim,dün ilk defa şeftali püresi verdim sevdi kızım maşallah Doktor liste verdi,neler verip vermeyecğim konusunda az çok bilgim vardı zaten,Suya gelince ben hep verdim,su vermek iyi diye düşünüyorum,6.aya kadar beklemedim yani
EDLİN hayırlı olsun canım,oğlun sünnet olmuş,darısıda damatlığına:)
Cnm benim de bebegimin basi ayni anlattigin gibi biz de 23 subatta dogduk. Ve benimkinin kafasi one dusuyor genelde tutuyor ama sanki yorulunca one egiyor ya da yerleri inceliyor anlayamadim. Dr um fazla bi sorun oldugunu sannmiyorum ama bir norologa goster dedi.. Bende uzun suredir bunu takiyodum kafama. Normalmidir bilmiyorum canim acikcasi
[/QUOTE]geçmiş ve hayırlı olsun cnm
cnm yüzük çorbasını annemle 1 ay önce mantılık halinde hazırlayıp dolaba attık kimi zaman mantı olarak kimi zamanda çorba yapıyrm =)hazaırda olunca iyi oluyr =)
maşallah erkekliğe ilk adım.hayırlı olsun cnm
geçmiş olsun.dişinizde hayırlı olsun
geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin
maşallah kuzuna
cnm benim kızımda emmiyor ama süt sağıp veriyorum.ayrıyeten 180-200cc mama yiyor.dra çok yiyor dedim oda evet çok yiyor dedi ama engelleyemezsin dvm dedi.anne sütünü azalttiğı etkisini bilmiyordum.sırf emmiyor 1 kaşıkta olsa anne sütü alsın diye kendimi paralıyorum.öyleyse ben boşunamı süt sağıp veriyom.
ahhh sorma bide uyumalarini beklemek zorundayiz amaOglan uyudu da anca oyle yaptim cnm valla ben pek asermem canim dusunme sen yaz hergun menunu :)
kizlar ben bugun bebegime bir karisim yaptim havuc,patates,az sogan,maydonozu hasladim ve suzgecten gecirdim muhallebi kivami gibi oldu icine inxe dovulmus ceviz az pekmez koydum zorla birkac kasik yedirdim ve yediginden beri uyumuyor surekli hareket halinde ter icinde kaldi kuzu uku akiyor gozlerinden ama uyuyamiyor..acaba cokmu bomba bisiy yaptim:))) mesir macunu etkisi gibioldu :))
Cnm benim de bebegimin basi ayni anlattigin gibi biz de 23 subatta dogduk. Ve benimkinin kafasi one dusuyor genelde tutuyor ama sanki yorulunca one egiyor ya da yerleri inceliyor anlayamadim. Dr um fazla bi sorun oldugunu sannmiyorum ama bir norologa goster dedi.. Bende uzun suredir bunu takiyodum kafama. Normalmidir bilmiyorum canim acikcasi
kizlar ben bugun bebegime bir karisim yaptim havuc,patates,az sogan,maydonozu hasladim ve suzgecten gecirdim muhallebi kivami gibi oldu icine inxe dovulmus ceviz az pekmez koydum zorla birkac kasik yedirdim ve yediginden beri uyumuyor surekli hareket halinde ter icinde kaldi kuzu uku akiyor gozlerinden ama uyuyamiyor..acaba cokmu bomba bisiy yaptim:))) mesir macunu etkisi gibioldu :))
arkadaşım kırılma bana ama
ben çocuğuna eziyet ettiğini düşünüyorum
ilk 6 ay su bile vermeden sadece anne sütü diyor doktorlar
biz mama verirken bile acaba sindirebiliyor mu
mamaların arası en az 3 saat olsun diye saate bakarken
5. ayının içindeki bebeklerime şeftali suyu, elma suyu verirken bile
inşallah mideleri ve bağırsakları yorulmuyordur diye korka korka verirken
bu yedirdiklerinin karşısında pes diyorum
pekmez biz koca insanların bile karaciğerini yorar
ceviz için çok çok erken
geçen de kahvaltıda yumurta verdim demiştin
yazık günah yavrucağa
nasıl sindirsin onu
bence biraz yavaş gitmelisin
ayberkinin sağlığı için
herkeze iyi akşamlar
salı günü 4. ay aşımızı olduk 4 ay bir haftalıkken olduk aşıyı şükür ateşi çıkmadı oğlumun ama huysuzlaştı sanırım ağrısı oldu
aşı ağrısı yetmezmiş gibi ben kötü bi hata yaptım eşim yatağın çarşafının kaydığını söyledi gel beraber düzeltelim dedi
o ara eymeni kucağıma almıştım eymenle kitmiş bulundum yatak odasına eşim yorganı yere koymuş bende eymeni yorganın
üzerine koydum hemen 1 dakikalık çarşafı çekip alıcaktım bizim kedimizde yatak odasındaydı eşim ayağına dolanıyo diye kediye kızdı
kedide olduğu yerden zıpladığı gibi eymenin üzerine bastı öyle çok korktum ki
hemen eymeni kucağıma aldım gözünün hemen altı çizilmiş arka ayağı geldi kedinin göz altında uzun bi çizik var şimdi
ben böyle bi dikkatsizliği nasıl yapabildim bilmiyorum hemen yıkadım yüzünü sakinleştirdim sonrada batikan sürdüm ama
vicdan azabından dünden beri uyku tutmuyo beni
kendime çok kızıyorum böyle bi düşüncesizliği nasıl yaptım ya gözüne girseydi kedinin tırnağı
kedide suç yok orda bebeğin olduğunu görmedi zavallı kedide çok korktu ama oğlum canım oğlum o kadar çok korktuki benim yüzümden
kendimi bi türlü affedemiyorum
hayırlı ramazanlar kızlar..biz dün sünnet olduk :))) oglus bıraz huzursuzlandı ama şimdi iyi 6saat ara ile calpol veriyorum..enfeksiyon geçirdiği için ve cok hareketlenmeden yaptıralım dedık :) 14 mart doğumluyuz..
tek korkum ıkı gun sonra 4.ay asımız var daha sünnet sıkıntısı gecmeden bır de aşıyı nasıl kaldıracak(
kızlar siz tetenoz aşılarınıza devam ediyormusunuz....ben olmayacagım illaki mecbur degıl sanırım hamileyken olmayanar bile var..
Bebisler ne kadar ve ne siklikta iciyor mamayi bnm oglum hem emiyo hem mama yiyiyo ama cok fazla geliyo bana gunde 4 biberon 150 cc iciyo emdiginin haddi hesabi yok 3 ay 10 gunluguz gecen hafta 6880 cikmisti kilosu asiri yiyiyo 3360 dogmustuk bi dw mama vermeye karsi degilim ama bu kadar mama bnm sutumdeki koruyucu etkiyi bozuyomus dr soyledi mamayi kes kilo alimi fazla gunde 40 gr almis dedi ama birakamiyorum nolcak boyle
Kızlar merhabalar. Bebekleriniz uykusunda ağlamaklı mı? Kızım son günlerde gündüz uykusunda hep ağlamaklı iç çeke çeke ağlıyor resmen anca memede susuyor karnı tok emmiyor da. İlk başlarda rüyada korktuğunu sanmıştım ama sürekli hale geldi resmen
herkeze iyi akşamlar
salı günü 4. ay aşımızı olduk 4 ay bir haftalıkken olduk aşıyı şükür ateşi çıkmadı oğlumun ama huysuzlaştı sanırım ağrısı oldu
aşı ağrısı yetmezmiş gibi ben kötü bi hata yaptım eşim yatağın çarşafının kaydığını söyledi gel beraber düzeltelim dedi
o ara eymeni kucağıma almıştım eymenle kitmiş bulundum yatak odasına eşim yorganı yere koymuş bende eymeni yorganın
üzerine koydum hemen 1 dakikalık çarşafı çekip alıcaktım bizim kedimizde yatak odasındaydı eşim ayağına dolanıyo diye kediye kızdı
kedide olduğu yerden zıpladığı gibi eymenin üzerine bastı öyle çok korktum ki
hemen eymeni kucağıma aldım gözünün hemen altı çizilmiş arka ayağı geldi kedinin göz altında uzun bi çizik var şimdi
ben böyle bi dikkatsizliği nasıl yapabildim bilmiyorum hemen yıkadım yüzünü sakinleştirdim sonrada batikan sürdüm ama
vicdan azabından dünden beri uyku tutmuyo beni
kendime çok kızıyorum böyle bi düşüncesizliği nasıl yaptım ya gözüne girseydi kedinin tırnağı
kedide suç yok orda bebeğin olduğunu görmedi zavallı kedide çok korktu ama oğlum canım oğlum o kadar çok korktuki benim yüzümden
kendimi bi türlü affedemiyorum
teşekkürler teyzesi..darısı senin erkeğe :)canım hayırlı olsun
küçük paşa şimdi tam erkek oldu desene
maşallah ona
cnm BALGAT ÖZEL KORU HASTANESİ ÜROLOG MUSTAFA HOCAYA yaptırdık..şuan bir sorun yok..daha sargısı acılmadıgından ne durumda bılmıyorum..Canim gecmis olsun masallah tosuncuga nerde yaptirdiniz sunneti? Biz de yaptircaz guvenilir bi yer ariyorumm