QUOTE=adanam;31104906]bizde mi gelsek acaba =) =) =)
ben daha hiçbirşey yapmadm !!!
yüzük çorbası
patlıcan kebabı
bulgur pilavı, cacık,cacık yapmayı düşünyrm =)[/QUOTE]
Adana doğumlu olarak yüzük çorbasını çok özledim tek başıma yapmayada üşeniyorum şimdi
Afiyet olsun yerimede ye canım:)
benim bebeğimde bugün 4 ay aşısını oldu kızlar ne olur söyleyin ateşlenme çok ağlama falan oldu mu????
cnm ateşlenme oldumu benimki yarım saat oldu mızmızlanıp duruyrrr???
Geçmiş olsun kızımda pazartesi aşısını oldu akşam ateşi çıkmaya başladı sabaha kadar uyumadı ve dün öğleden sonra ateşi düştü,ilk defa ateşlendi kızımda
Doktoru normaldir dedi,Calpol,fitil,ılık duş,eklem yerlerine sirkeli su yapıp koyduk üzerinde atlet kilot kaldı sadece,Bende korktum ateşi çıktıkça çok şükür atlattık gibi.İnşallah ateşi çok çıkmadan atlatır canım
biz 8 mart doğumluyuz kilomuz 6430 boyumuz 61 çıktı.. bu ay 500 gr almış ona canım sıkıldı.. gerçi doktorumuz ayda 400 gr aldığı sürece anne sütüne devam diyor ek hiçbirşey verme dedi.. zaten bende öyle kof kilo olsun istemiyorum sütümün kalitesini yada miktarını artırmaya yönelik bişeyleri tercih ederim.. hergün hipp içiyorum komposto içiyorum.. ama büyük kızım sebebiyle doğru düzgün beslendiğimi söyleyemicem.. uyku yok yorgunluk çok..
biz 6 günlükken sünnet olmuştuk.. olanlara hayırlı olsun :)
aşıdan sonra doktor bize ateş düşürücüyü önermiyo.. zaten vücuda mikrop veriyoruz vücut onunla savaşırken elbet biraz ateşi yükselir 38 i geçmedikçe verme diyor..
su ise asla... afrikada bile yaşasan bebeğin suya ihtiyacı olmaz diyor.. tabi idrar yolu böbrek vs. başka bir hastalık durum vs. yoksa..
baktım çoğu kişi ek gıdaya geçmiş.. ben benim oğlana daha ilaçlarını veremiyorum nasıl yediriyosunuz bravo.. biberon zaten almıyo.. kaşıkla da dediğim gibi ilacı bir veriyorm bin çıkarıyo..
Bizde 8 mart doğumluyuz canım,canını sıkma her ay 1 kilo alacak diye birşey yok,benim kzımda doğduğundan beri tam 1 kilo alamadı ya 800 ya 750 gr aldı geçen ay kontrolünde 500 gr almıştı,sağlıklı olsunlarda önemli olan o
Ek gıdaya bende geçtim,çünkü sütüm yeterli olmadı benim,dün ilk defa şeftali püresi verdim sevdi kızım maşallah
Doktor liste verdi,neler verip vermeyecğim konusunda az çok bilgim vardı zaten,Suya gelince ben hep verdim,su vermek iyi diye düşünüyorum,6.aya kadar beklemedim yani
EDLİN hayırlı olsun canım,oğlun sünnet olmuş,darısıda damatlığına:)