2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Bende oruçluyum sadece emziriyorum eğer sıkıntı olmazsa tutucam oruçlarımı inş çünkü sonradan tutmak daha zor
Şu an için sıkıntı yok sütümde ama bende var ağzım dilim kurudu psikolojik mi acaba ya normaldede çok su içen biri değilim
Allahım oğluşumun rızkını versinde ben dayanırım bi şekilde

Herkese hayırlı ramazanlar. Ben de çok istememe rağmen kendime güvenip tutamadım yemez ve günde 3 Lt su içmezsem sütüm olmuyor maalesef. Yavrumun rızkıda sadece benden. Gecen yıl da tutamamıştım. Öncelerden de var. Ne yapıcam bilmiyorum.

Ayy okudukça heveslendm yarın bende tutup deniycem. Uzun zamandır benim kizimda gece çok az çiş yapıyor. Ben fazla terlemesine yoruyorum. Bu 4. Ay aşısı gözümü korkuttu. utlaka surup verip öyle gidicem asiya. Takvimdende gidecegimizgune bakıp eşimin gece evde olup olmadiginabktim. Çok şükür evdeymis. Tirstim da biraz ayak tabanlarim çok ağrıyor. Ödem ağrısı gibi basamiyormyere niye acaba? Ufff dr yede gitmek istemiyorm. Bir toparlanaaim doğum sonrasi. Ayağımda çok salliyorum ondan olabilirmi acaba...

kızlar oruçlu olan varmı nasıl gidiyor süt durumu nedir. yazabilirmi. gerçi daha iftara çok var ama. ben cesaret edemedim. burdan kopya çekeyim dedim eğer sütü etkilenmeyen olursa bende tutarım diye

Ben tutuyorum canım, rabbim onun rızkını verir yeter ki sen kendini yorup enerjini tüketme. Hatta bu saatlerde sütümü bitirirdi kızım, rabbimin hikmeti o doyduktan sonra daha göğsümden süt damlıyor çok şükür.

çok degısebıliyor sonuclar bazı yerlerde makineyle bazı yerlerde elle sayım yapılıyor o yuzden bıle farklı sonuc cıkabılıyor hatta tahlil yapılan yerler arasında da fark cıkabiliyor..eger 2 cıktıysa zaten cok az ve o enf. var olarak sayılmıyor bile ilaca gerek olmaz o durumda..enf. denebılmesı için bakteri üremesi olmalı yoksa hafif bişeydir zaten...sen kendi doktorunu dinle bence...ve bı baska yer varsa orada tahlil yaptır kesin sonuç versinler doktorun daha kolay tehşis koysun...
doktorunu dınle bebegın durumunu ıyı görmuslerse verme mama demişlerdir rakamlara fazla takılma saglıgı yerındeyse sadece anne sutu dahaiyi...

Selam kizlar biz bugun bobrek ultrasonumuzu cektirdik sukur bisey cikmadi eve gwldik temizlikle ugras falan derken cok yoruldum daha iftara yemek hazirlicam sizin menulerde neler var?

Selam kizlar biz bugun bobrek ultrasonumuzu cektirdik sukur bisey cikmadi eve gwldik temizlikle ugras falan derken cok yoruldum daha iftara yemek hazirlicam sizin menulerde neler var?

gecmis olsun canim.sukurki cikmamis biszey.
bende bizim cadidan bir vakit bulabilirsem yapacam.
ama malimi bildigim icin onceden cogu hazir bile.
ayiptir soylemesi ben yaprak sarmasi(dunden sarip dolaba koymustum bile:)) )
sulu kofte (onuda onceden yapip buzluga koymustum ) )
sebze corbasi
ve salata yapicam.
eee sen karar verebildinmi ???

Geçmiş olsun darısı başımıza. İdrardaki pembelik geçmezse bizim de ultrason çekilecek böbreklerde kum vs var mı diye. Sen hamilesin. Menüyü söylersek ya canın isterse vebal almayalım:) gerçi canını istetecek bir menüm yok:)

Saol canimm ohhh dokturmussun valla
Ben de karisik kizartma kofte yogurt corbasi yaptim simdi yeter hetal bebisle bu kadar oluyo

Saol tatlim idrarda pembelik derken kristallesme mi canim yoksa idrar rengi mi anlayamadim bu arada bobrekte problem ya kalitsal yani anne babadan gecen ya da pipi ucundan oluyomus sunnet edilmesi gerekiyomus sizin ne probleminiz vardi bi de idrari neyle aldirdin canim?
Ben oyle pek asermem ne bicm hamileyim bilmiyorum valla bebisle menuyu dokturmek zor zaten bizimki uyuyo ondan yapiyorum

Kelebek gelme izmire gelmeeeeee bu ne sıcak yahu. Sana yazdığımın üzerine dün bir başladı sıcaklar su akıyo her tarafımızdan. Klima açınca kız gazlanıyo kaldım arada.

Bu arada bizim kızın bezinde de pembelikler var hatta kahvelikler normalde su verince geçerdi bu gün geçmedi ebe hemşiremize gösterdim. İdrar torbası verdi hiç istemiyorum şu testleri yaptırmayı deştikçe altından bi dünya şey çıkıyo pöfff. Ya birde sonda falan konuşmuştunuz canım el kadar bebeğe nasıl sonda takıyorlar aklım çıkıcak

Klimayi calistir baska odada oturun canim o evi sogutur heralde canim
Sonda canini yakmadi oglusun biraz mizirdandi o kadar en saglikli sonuc oyle aliniyo tatlim bak bizde kulturde ureme cikti yuksek derecede sondayla alinca temiz cikti 3 gun bostan antibiyotik icti cocugum burda bi arkadas kristallenmenin iyi beslenemedigi icin oldugunu soylemisti canim sanirim ebah234 onda da olmustu boyle bi durum daha iyi aydinlatir seni kanimca

Canım benim de memleket İzmir. İzmirdeyken oldu o pembelikler:s kristalleşmeymiş. Şuan da istanbuldayım. Allah Allahh izmirde mi bîr problem var . Bol bol su ver. Vücudun suya ihtiyacı varmış. GeçmeSe ultrason maalesef. Bizim burda biraz düzeldi sanki bakalım haftaya tekrar test vericez.

Kristalleşme Cnm. Bizde hem pipi ucunda biraz problem var. Bir de babamda böbrekte taşı var. Ekim gibi sünnet olcaz nasipse. İdrar poşetle alındı. Lokösit çıkmadı ama sadece kalsiyum oksalat kristali çıktı.

arkadaşlar bebeklerinizi sudan mahrum bırakmayın
sıcaklar feci
ben bugün verdim ikisi de 20 şer cc içti
yanmış kuzularım

Merhaba,
Oglusum 3aylik olunca ise basladim, Banglades'e tasindik. Esim 2ay onceden geldigi icin evi falan ayarlamisti, annemle babam da Agustos'a kadar bizimle geldiler. Bayramdan sonra nobeti kayinvalidemle kayinpederime devredecekler :) dokuz ay yerine dokuz yilda gelince baskasina emanet edemiyorlar...
Oglusumun bobreklerinde hamileyken tespit edildigi gibi sorun cikti Grade 3Vur varmis, reflu... Enfeksiyon kapmasin diye gunluk koruyucu antibiyotik aliyoruz, insallah bir sene sonra biseyi kalmaz da ilaci keseriz. Onlem olsun diye sunnetini de yaptirdik 2aylikken.

Bugun dis cikardik, erken cikmasi iyi olmaz diyorlar, aksini soyleyen de cok. Hayirlisi artik. Bebeklerinizle size guzel gunler arkadaslar, Bangladesten selamlar.

Butun İzmirliler toplandik
Anladim canim umarim gecer bizimde esimde vardi bobrek tasi ameliyat oldu gecen sene dr umuz ureme tespit edildi raporunu gorunce hmn ultrason istedi icimiz rahay etmedi baska hastaneye gtrduk orda sondayla aldilar bisey cikmadi yine de ultrason gunu gelince baktirmak istedim sukur biseyi yokmus ben de tatilden gelince kestirtcem bamyayi

İyi geceler tum annislere uzun uzun uykular tum bebislere artik devamli giremiyorum annemdeyim hala kizimla kamptayiz hala artik disari cikinca aglamiyo kizim masallah diyim ama hala yabanci biliyo biri sevmeye kalksin hemen agliyo gecen doktora gittigimizde sordum daha cok erken dedim. doktor daha ne istiyosun bebeginin gorsel zekasi gelismis bu cok guzel bisey dedi. sevindim boyle diyince ama insanlarda bi garip oluyo ciglik atarak agliyo cunku kucuk cadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…