- 21 Mayıs 2012
- 318
- 14
- 36
kızlar oruçlu olan varmı nasıl gidiyor süt durumu nedir. yazabilirmi. gerçi daha iftara çok var ama. ben cesaret edemedim. burdan kopya çekeyim dedim eğer sütü etkilenmeyen olursa bende tutarım diye
canım bizde kaç olduğu yazmıyor hastanenin ölçüm cihazı sadece artılarla gösteriyor iki artı çıktı bende. bende kendi dr umu aradım bana kaç olduğunu belirterek ayrıntılı çıkarsınlar dedi hastaneye sordum öyle yapılmıyor burda dedi. dün acilde baktırmıştım acildeki dr antibiyotik ve iki şurup vermişti çocuk dr una sordum burdaki ilaç kullanma dedi. sık sık emzir dedi. kendi drumuz da ilaç önermiyorum dedi geçer dedi bende daha dikkat etmeye başladım sürekli altını yıkıyorum günde banyo yaptırıyorum bakalım geçer inş. bizim dr lar mamada verme dediler ya kızım 370 gr almıştı paylaşmıştım burda, mama al demişlerdi şimdi alma diyolar .
Selam kizlar biz bugun bobrek ultrasonumuzu cektirdik sukur bisey cikmadi eve gwldik temizlikle ugras falan derken cok yoruldum daha iftara yemek hazirlicam sizin menulerde neler var?
Selam kizlar biz bugun bobrek ultrasonumuzu cektirdik sukur bisey cikmadi eve gwldik temizlikle ugras falan derken cok yoruldum daha iftara yemek hazirlicam sizin menulerde neler var?
Şimdilik iyiyiz:) çok mutluyum annem iftara davet etti bide yemekle uğraşmıycam:)
gecmis olsun canim.sukurki cikmamis biszey.
bende bizim cadidan bir vakit bulabilirsem yapacam.
ama malimi bildigim icin onceden cogu hazir bile.
ayiptir soylemesi ben yaprak sarmasi(dunden sarip dolaba koymustum bile:)) )
sulu kofte (onuda onceden yapip buzluga koymustum) )
sebze corbasi
ve salata yapicam.
eee sen karar verebildinmi ???
Geçmiş olsun darısı başımıza. İdrardaki pembelik geçmezse bizim de ultrason çekilecek böbreklerde kum vs var mı diye. Sen hamilesin. Menüyü söylersek ya canın isterse vebal almayalım:) gerçi canını istetecek bir menüm yok:)
Saol tatlim idrarda pembelik derken kristallesme mi canim yoksa idrar rengi mi anlayamadim bu arada bobrekte problem ya kalitsal yani anne babadan gecen ya da pipi ucundan oluyomus sunnet edilmesi gerekiyomus sizin ne probleminiz vardi bi de idrari neyle aldirdin canim?
Ben oyle pek asermem ne bicm hamileyim bilmiyorum vallabebisle menuyu dokturmek zor zaten bizimki uyuyo ondan yapiyorum
Kelebek gelme izmire gelmeeeeee bu ne sıcak yahu. Sana yazdığımın üzerine dün bir başladı sıcaklar su akıyo her tarafımızdan. Klima açınca kız gazlanıyo kaldım arada.
Bu arada bizim kızın bezinde de pembelikler var hatta kahvelikler normalde su verince geçerdi bu gün geçmedi ebe hemşiremize gösterdim. İdrar torbası verdihiç istemiyorum şu testleri yaptırmayı deştikçe altından bi dünya şey çıkıyo pöfff. Ya birde sonda falan konuşmuştunuz canım el kadar bebeğe nasıl sonda takıyorlar aklım çıkıcak
Kelebek gelme izmire gelmeeeeee bu ne sıcak yahu. Sana yazdığımın üzerine dün bir başladı sıcaklar su akıyo her tarafımızdan. Klima açınca kız gazlanıyo kaldım arada.
Bu arada bizim kızın bezinde de pembelikler var hatta kahvelikler normalde su verince geçerdi bu gün geçmedi ebe hemşiremize gösterdim. İdrar torbası verdihiç istemiyorum şu testleri yaptırmayı deştikçe altından bi dünya şey çıkıyo pöfff. Ya birde sonda falan konuşmuştunuz canım el kadar bebeğe nasıl sonda takıyorlar aklım çıkıcak
Saol tatlim idrarda pembelik derken kristallesme mi canim yoksa idrar rengi mi anlayamadim bu arada bobrekte problem ya kalitsal yani anne babadan gecen ya da pipi ucundan oluyomus sunnet edilmesi gerekiyomus sizin ne probleminiz vardi bi de idrari neyle aldirdin canim?
Ben oyle pek asermem ne bicm hamileyim bilmiyorum vallabebisle menuyu dokturmek zor zaten bizimki uyuyo ondan yapiyorum
Kristalleşme Cnm. Bizde hem pipi ucunda biraz problem var. Bir de babamda böbrekte taşı var. Ekim gibi sünnet olcaz nasipse. İdrar poşetle alındı. Lokösit çıkmadı ama sadece kalsiyum oksalat kristali çıktı.