2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Test yaptim evde negatif kizlar hamile degilim :KK66: bizimki uyumuyor yaa hep kucak istiyor haka kahvalti yapamadim saat kac oldu ve malesef bugunde istahsiz ne versem kustu puff

Drumuz tahlillerde bisey cikmiyosa bebek huzursuz ve kusuyosa disari cikar cani skliyodur demisti sende dene belki iyi gelir cNm bu arada hyrli olsun

Hangi bezi kullaniypsunuz ben prima gece lullamiyordum hep cok kimysal kpku oluyor kimide cok guzel kokuyor simdi prium care ald oda oyle kokusu ya huggessin yeni cikan bezleri nasil deneyen varmi emicimi

Drumuz tahlillerde bisey cikmiyosa bebek huzursuz ve kusuyosa disari cikar cani skliyodur demisti sende dene belki iyi gelir cNm bu arada hyrli olsun

hiç vaktim yok damdan düşer gibi daldım :KK52:....bu mesajı okudum ve katılıyorum kesinlikle..benim kız evde çeşme gibi kusarken annemlerde ve kaynanamlarda hiç kusmuyordu
kimsede bana inanmıyordu o yüzden
hatta kocamla evimi taşıyalım ne diye espiri bile yapıyorduk..tabi sonradan enfeksiyon çıktı o ayrı
iğnelerimiz bitti ..pazartesi kültüre bakılacak tekrar
kusmalarımız azaldı şükürler olsun...inşallah test sonucumuzda temiz çıkarda tedaviye gerek kalmaz..jet hızıyla geldim ve jet hızıyla çıkıyorum:KK55:
öpüldünüz :KK54::KK16:

hiç vaktim yok damdan düşer gibi daldım :KK52:....bu mesajı okudum ve katılıyorum kesinlikle..benim kız evde çeşme gibi kusarken annemlerde ve kaynanamlarda hiç kusmuyordu
kimsede bana inanmıyordu o yüzden
hatta kocamla evimi taşıyalım ne diye espiri bile yapıyorduk..tabi sonradan enfeksiyon çıktı o ayrı
iğnelerimiz bitti ..pazartesi kültüre bakılacak tekrar
kusmalarımız azaldı şükürler olsun...inşallah test sonucumuzda temiz çıkarda tedaviye gerek kalmaz..jet hızıyla geldim ve jet hızıyla çıkıyorum:KK55:
öpüldünüz :KK54::KK16:

Nerwye divinty mm kac gundur yokaun zati azcik dursaydin:KK5:

Cnm cok gcmis olsun mamanin tarihi gecmistir byk ihtimal qptamilden degildir problem alsigim yere gtr mamayi baslarina cal dusuncesizlerin Allah korumus bebegini

kayınpederim annemlerin yaşadıgi yere yeni evimiz için bi kaç malzeme almaya gitti annemle kardeşimde onunla gelecek ev toplamama yardım edeceklerdi böyle plan yaptık pazartesi taşınmayı planlıyoruz
annem kayınoederimi arıyo geldinizmi ne zaman gidecez diye adamın haberi yyok annem fazlasıyla bozulmuş eşim söylemeyı unutmuş çok utandım annemden eşimin tek açıklaması unuttum oldu ve annemi arayıp özür dilemedi bile
annem ve kardeşime otobüsten yer ayırttık yaşadıgımız yere günde 1 defa vasıta geliyo annemlerde onu kaçırdı gidip almamız gerekiyo eşim hem kel hem hodul gitmem almaya işim var dedi. annem bundan habersiz almaya gelmeyin taksiyle gelirim dedi mesafe 30 km delirecem gıcık oluyorum kocama

kayınpederim annemlerin yaşadıgi yere yeni evimiz için bi kaç malzeme almaya gitti annemle kardeşimde onunla gelecek ev toplamama yardım edeceklerdi böyle plan yaptık pazartesi taşınmayı planlıyoruz
annem kayınoederimi arıyo geldinizmi ne zaman gidecez diye adamın haberi yyok annem fazlasıyla bozulmuş eşim söylemeyı unutmuş çok utandım annemden eşimin tek açıklaması unuttum oldu ve annemi arayıp özür dilemedi bile
annem ve kardeşime otobüsten yer ayırttık yaşadıgımız yere günde 1 defa vasıta geliyo annemlerde onu kaçırdı gidip almamız gerekiyo eşim hem kel hem hodul gitmem almaya işim var dedi. annem bundan habersiz almaya gelmeyin taksiyle gelirim dedi mesafe 30 km delirecem gıcık oluyorum kocama

Tasınmak zaten zor bebekle dahada zor.ozaman esin evi toplasın:-)

kızlar benim bebeğimde ememyi bırakanlardan 20 gündür emiyor çok uğraştım ama emmed hiç 20 günde birkez emdi bir daha emmedi sağdım sürekli ama sütümde kesildi emmediği için mamayıda iştahlı içmiyor hergün daha az içiyor hiçbir mamayı beğenmiyor ne yapmalıyım varmı benim durumumda olan bir fkir verin nolur

merhaba kızlar ben hem 2010 mart annesiyim hemde 2013 mart annesiyim. iki yakışıklı oğlum var. benim ilk oğlum 21. gün emmeye başladı. doğumdan sonra sütüm gelmemişti bir hafta kadar. sonra biberona alıştı, sütüm az oluğu için emmek istemedi. aventin süt sağma makinesini aldım onla sağa sağa sütüm arttı üç günde. bigün uykulu halinde karnı açken memeyi verdim emmeye başladı.21 günlükken yani. sütün az geldiği için emmek istemiyodur belkide. bence sütün hala vardır bi süt sağma makinesi al ve üç saatte bir sağ. bir iki gün içinde sütün çoğalır bak ozaman nasıl emiyo. bide bu aralar koltuk altı falan pişebilir bebeklerin ona dikkat edin ozamanda iştahları azalıyo acıdan. banyodan sonra dalinin pişik kreminden sürün koltuk altına, boynuna bacak kıvrım yerlerine falan,2-3 gün idare ediyo bişey sürmeden.

Havalardan bebeklerde bunalıyor sanırım.bizimki bi garip 2dk emiyo bırakıyo süt yok desem akıyo mamada hic vermedimki neden böyle yapıyo anlamıyorum dogru dürüst uyumadıda sizde var mı böyle bisey

kızlar benim bebeğimde ememyi bırakanlardan 20 gündür emiyor çok uğraştım ama emmed hiç 20 günde birkez emdi bir daha emmedi sağdım sürekli ama sütümde kesildi emmediği için mamayıda iştahlı içmiyor hergün daha az içiyor hiçbir mamayı beğenmiyor ne yapmalıyım varmı benim durumumda olan bir fkir verin nolur[/QUOTErhaba kızlar, benim bebeğimde yaklaşık 1 aydır az emiyordu hatta bazen hiç emmiyordu ağlıyordu memeye gelince. su an 4 buçuk aylık ama bu hafta düzeldi emmesi, ben artık uyuyup uykudayken emziriyordum ama çok şükür geçti. Sizde uykuda emzirmeyi deneyin işe yarıyabilir. Etrafa ilgileri arttığı için emmek istemiyorlar, sessiz ortamda deneyin birde. Insallah düzelirler. Insan stres oluyo neden emiyor diye...

Hangi bezi kullaniypsunuz ben prima gece lullamiyordum hep cok kimysal kpku oluyor kimide cok guzel kokuyor simdi prium care ald oda oyle kokusu ya huggessin yeni cikan bezleri nasil deneyen varmi emicimi

bebeğim doğduğundan beri prima premium care kullanıyorum çok da memnun kalıyorum yeni 4 numaraya geçeceğim ve 4 numara 1-2-3 den farklı tasarlanmış parfümlü renkli vs umarım emici yüzeyi de diğerleri gibi olur diğer numaraların bezi delikli bir yapıdaydı bu öyle değil bakalım

arkadaşlar ben 2 gün önce bebeğimi kanepeden düşürdüm
hala aklıma geldikçe acımdan ölecek gibi oluyorum saniyelik mutfağa gittim kızımın acı çığlığını duydum yerde emekler durumda düşmüş ama düşerken kafasını çarpmış sanırım arka yan tarafı şişti:KK43:(( doktora gittik hemen kafasını omurgasını bacaklarını film çektiler kusarsa aşırı uyku hali olursa vs getirin dediler olmadı şükür ama çok korktum hala ağlıyorum dayanamıyorum

Selam kızlar
Ne zamandır girip cıkıyom bi türlü yazamıyom hepinizden Haberdarım kelebex sen aklımdan çıkmıyon rabbim hayırlı uğurlu etsin:)
Kızlar bişey dikkatimi çekti ya hemen hemen çoğunuz bebişlerinize su veriyosunuz sanırım ama nedennn? Doktorumuz bize 6 aydan önce asla demişti ben sadece anne sütü veriyorum ondan mı öle söledi acaba? Eğer verilmesi gerekiyosa bende veriyim?
Bide bebeklerde 3. Ay sendromu diye bişi varmış benim oğlum acayip memeciydi şu son 15 gündür zorla emziriyorum yaa sanki ağzında yara var çığlık atıyo resmen doktora danışdık bu ayda olabiliyo dedi ama çok stresli ya zaten çok sıcak memeyi tutturana kadar sırılsıklam oluyoruz:KK43:
Kalan kg lar için bişi yapanlar yok mu db55 seni takip ediyom forumdan menülerini bende uygulamaya çalışıyorum:) 5 kg vermem lazım göbeğim çok çirkin duruyo:KK43: ben sabahları aç karnıma ılık suya elma sirkesi içiyorum hepiiz biliyosunuzdur ama içim rahat değil sütümü etkiler mi acaba bilgisi olan var mı?

Tasınmak zaten zor bebekle dahada zor.ozaman esin evi toplasın:-)

hmm çok toplar dünyanın yükü onun omuzlarında 3 dk mesafede zaten toplamaya ne gerek var modunda

geldi iyice kavga ettik niye annemin bozuldugunu kırıldıgını ona söylememişim böylemi yapmalıymış annem bundan sonra ailelerimize mesafe koyduk annemler gelsin bakacam nasıl davranıyo bende annesigile öyle davranacam

hala aklıma geldikçe acımdan ölecek gibi oluyorum saniyelik mutfağa gittim kızımın acı çığlığını duydum yerde emekler durumda düşmüş ama düşerken kafasını çarpmış sanırım arka yan tarafı şişti:KK43:(( doktora gittik hemen kafasını omurgasını bacaklarını film çektiler kusarsa aşırı uyku hali olursa vs getirin dediler olmadı şükür ama çok korktum hala ağlıyorum dayanamıyorum

Canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm:KK43: bende çok korkuyorum rabbim esirgesin yavrularımızı korusun...

hmm çok toplar dünyanın yükü onun omuzlarında 3 dk mesafede zaten toplamaya ne gerek var modunda

geldi iyice kavga ettik niye annemin bozuldugunu kırıldıgını ona söylememişim böylemi yapmalıymış annem bundan sonra ailelerimize mesafe koyduk annemler gelsin bakacam nasıl davranıyo bende annesigile öyle davranacam

Hem suclu hem güclülerden benim esim gibi hep o haklıdır bosver bozma sinirini yapabildigin kadar yap tasınma günü ona kalsın is

Kizlar sinirlerim cok bozuk ben bebegime sadece gece mama veriyodum yani yatmadan once bi kere iki gun once mamasi bitti tam ogunde doktor kontrolu vardi oraya gittik humana kullandigimiz mamayi aptamile cevirdi iyi eve giderken aldim aksam oldu bebisime verdim yatirdim gece bi kalkti kivraniyo kizim gaz oldu diye masajlar yaptim havlular koydum geri uyuyamadi kizim kac saat dun aksam yine mamasini yaptim yine bi kallti yine kivraniyo ve cani yaniyomus gibi agliyo yibe masajlar falan iyi uyuttum sabah aklima geldi acaba mamadami bi sorun var dedim kizlar mamayi yapip bi tadina baktim aabki eksi aci gibi yani mama bozuk iki gun bozuk mama verdim kizima smdi bekliyorum biraz zaman gecsin aptamili aricam ve olmadi tullketici haklarina basvurucam tabi sinirden olmezsem
Acaba serin yerde i saklamadi satan yer. Uzuldum cnm ya. Yine iyi akil etmissin de tadina bakmissin.
Cok bunaldım yoruldum uykusuzum:-( gece 4ten beri sallıorum tam uyudu bırakayım diyorum uyanıyo ayakta uyuyorum resmen
Biliyorum ben de ayni durumdayim. Geceek insallah,.

Db55 canım k.vld gelecekmiş. Geçmişi okuyup öyle cevap yazayım dedim sabredemedim. Benim k.vld de k.pdr le aram pek yok. K.pdr her şeye söylenir. Evlendigimde beri yedigime giydigime zayifligima. Ücretsiz izin alacağıma neler neler. Bende çok muhatap olmazdim doğuma gelip gittiler eltime dert yanmislar. Bizi it yerine koymadı. Yanımızda oturmadı. Sezeryanli nasıl oturacaksam 2 sene önce araba almıştık kendisine sormamış eşim benim aklıma uymusta ona göre model almış. Falan filan. Eltim anlattı. Bende aradım ağzıma geleni saydım kapattım. 2 aydır konuşmuyorum. Tabi eşim kandillerde hadi konuş der ama ne konuşurum ne giderim gelmelerini bile istemiyorum.kurdesen doktun sıkıntıdan onlar burdayken hiç umursamadilar alerji dedi oturdular. Dr ye gittim testler yapıldı. Sıkıntıdan diyince eşim izin aldı ailesi gitti. Tutmuş bizi kovdu demişler hiç demiyorlar kız kurdesen döktü diye. En son bu olaylar olduğunda sutum azaldı. 2 gün mama verdim onlar yüzünden. Eşimin umrunda bile değil. Yani mesafe koysanda anlamıyorlar. Allah şu mübarek günde ıslah etsin hepsini.
Benimkiler com yuzsuz. Herseyi yapup edip yapmadik diyorlar. Ona gore de muamele bekliyorlar. Bugun tayin islerimle ugrastim. Yemek yapamadim. Soylemesi ayip pide yaptirdik. Yemek yapmams diycekler.
Artik donuyorlar tehlikeli oluyor artik. Gecmis olsun cnm.

Selam kızlar
Ne zamandır girip cıkıyom bi türlü yazamıyom hepinizden Haberdarım kelebex sen aklımdan çıkmıyon rabbim hayırlı uğurlu etsin:)
Kızlar bişey dikkatimi çekti ya hemen hemen çoğunuz bebişlerinize su veriyosunuz sanırım ama nedennn? Doktorumuz bize 6 aydan önce asla demişti ben sadece anne sütü veriyorum ondan mı öle söledi acaba? Eğer verilmesi gerekiyosa bende veriyim?
Bide bebeklerde 3. Ay sendromu diye bişi varmış benim oğlum acayip memeciydi şu son 15 gündür zorla emziriyorum yaa sanki ağzında yara var çığlık atıyo resmen doktora danışdık bu ayda olabiliyo dedi ama çok stresli ya zaten çok sıcak memeyi tutturana kadar sırılsıklam oluyoruz:KK43:
Kalan kg lar için bişi yapanlar yok mu db55 seni takip ediyom forumdan menülerini bende uygulamaya çalışıyorum:) 5 kg vermem lazım göbeğim çok çirkin duruyo:KK43: ben sabahları aç karnıma ılık suya elma sirkesi içiyorum hepiiz biliyosunuzdur ama içim rahat değil sütümü etkiler mi acaba bilgisi olan var mı?
5 kilom kaldi. Onu da vericem insallah. Gel sen de menu paylas, otokontrol acisindan iyi oluyor.

Acaba serin yerde i saklamadi satan yer. Uzuldum cnm ya. Yine iyi akil etmissin de tadina bakmissin.

Biliyorum ben de ayni durumdayim. Geceek insallah,.

Benimkiler com yuzsuz. Herseyi yapup edip yapmadik diyorlar. Ona gore de muamele bekliyorlar. Bugun tayin islerimle ugrastim. Yemek yapamadim. Soylemesi ayip pide yaptirdik. Yemek yapmams diycekler.

Artik donuyorlar tehlikeli oluyor artik. Gecmis olsun cnm.

5 kilom kaldi. Onu da vericem insallah. Gel sen de menu paylas, otokontrol acisindan iyi oluyor.
Gecicek insallah canları sagolsun ama sinirleri yıpranıo insanın
Canım bebekli kadın yemek yapamayabilir cok dogal bu bosver hic tınlama

cnm ya çok üzüldüm bebeğin dönüyor muydu ?? bebeğiin sağlığı yerinde dimi tatlım..Rabbim yardımcın olsun .. o anı düşünemyrm kimsen,n başına vermesin rabbim ....
ağlama tatlım düşe d
şe büyücek bunlar hele birde yürümeye başlasınlar nasıl düşeceklerr...
mama kokusu sorulmuş bir defada bana denk geldi smilac almıştım e bebek ten herzaman kinden farklı kokuyordu..bitti ama =(
bebeğim daha tam dönmüyor sizinkiler ne durumda ?
bende su vermiyorum ama mama da yiyor doktorum verme dedi !

X