Canim benim kizimimi anlattin bukadar benzerler birbirlerine
gülüş benim oğlanında baş çevresi 42 ama bende en küçük 44 culdum aldım çok az fark ollduğu için pek sorun olmuyo birazcık dönüyo bakBugün rota aşımızı olduk inşallah doğru bir karar vermişizdir. 89 günlüğüz ama 3 aylık kontrollerimizi de yaptırdık. 5600 gr 62 cm olmuş, baş çevresi de 39,5 geldi yine şapka bulamayacağım anlaşılan fındık kurduma :)
Burda yuzustu mmuhabbetini okuyunca oglumu uyurken cevirdimm ilk defa boyle duruyor ve uyuyor normalde sevmez aglardi hemen uyurken cevircem bundan sonra
bende deneyeyim
ayseonur bebişine kocamannmaşallah
gülüş benim oğlanında baş çevresi 42 ama bende en küçük 44 culdum aldım çok az fark ollduğu için pek sorun olmuyo birazcık dönüyo bakEki Görüntüle 735048
saolasın teyzesi benim kara kuzum o ya yakışmaz mımaşşallah şapkasıda pek yakışmış
gülüş benim oğlanında baş çevresi 42 ama bende en küçük 44 culdum aldım çok az fark ollduğu için pek sorun olmuyo birazcık dönüyo bakEki Görüntüle 735048
şeşekkür ederim gülüşüm benimkide ilk başta hiç şapka taktırmazdı ama alıştı artık bende gitcem vbugün pazara nasipse alıp göndereyim bari sanaMaşallah canım oğluna pek tatlı :)
Ben Konya'dayım o kadar çok yere sordum ki en küçüğü 46 cmden başlıyor, bandana tipi takıyorum şimdilik. Pazara gittim geçen gün hemen evimin yakınında kuruluyor, orada penye güzel bir şey buldum ama başa geçen kısmı bere gibi kızım pek sevmedi takınca huzursuzlanıyor, mecburiyetten şimdilik takıyorum. Haftaya memlekete gidiyorum orada bulurum inşallah olmadı bir Ankara yaparım sırf şapka için mesafe yakın nasılsa :)
gündüz uykusuzluğundan bahsetmişsiniz arkadaşlar aynı dert bizde de vardı geceleri uyuyordu maşallah ama gündüzleri ayagımızda yada beşiginde 10 - 20 dakika anca uyuyordu bu da gün boyunca huzursuzluğa neden oluyordu biz çareyi balkon demirlerine salıncak kurmakla çözdük.(salladığında uzun süre durmaması ise en güzel yanı ) tabi biz d. bakır dayız hava çok sıcak olduğu için rahat oldu bize ama evlerinin tavanına kuranları da duymuştum. lazım olan bir çarşaf birde ip :) gündüzleri kendi beşiğinde uyumuyor diye dondy almıştık ama o da kar etmedi. ev beşik doldu anlayacagınız. gece ilk uykusuna dalarken beşiğini gece uyandığında dondy gündüz de eski usul salıncakta yatırıyoruz :)
kızlar ben yaptırmadım rota yı. bizimde kaç dr size kalmış ama biz yaptırmadık deyince sonuçta onlarında canı önemli olsaydı yaptırırlardı diye düşündük. hayırlısı valla. bez olarak huggies aldık bakalım inş iyi çıkar gece taktım sabaha kadar bişey olmamıştı. bide bebeği dönen var mı ve kaçıncı ayında başladı. benim tam 3 aylık yüzüstü yatırınca bi kaç kez sırtüstü döndü ama her zaman dönmüyor.
Bu uykusuzluğu sürekli olan bir şey miydi? Ara ara benim kızım da yapıyor ama sürekli değil, bir hafta gündüz uykusu iyiyse diğer hafta düzensiz emerken uyuya kalıyor 10dk sonra uyanıyor. artık saldım ben oluruna bir kere zorladım uyutayım diye sallamaya kalkıştım içimi parçaladı sessizce ağlayıp. Artık ne zaman uyursa Allah kerim diyorum uyutmaya çalışmıyorum, hava güzelse dışarı çıkarıyorum arabasında uyuyor eve gelince uyanıyor. Yorulana kadar arabasında gezdiriyorum çok huzursuzsa, huzursuzlanmazsa evde oturuyoruz :)
kızlar benim bebik sağa sola dönmüyor kendi. ben döndürünce sırt üstü dönüyor. kucağımda dimdik geziyor. sırt üstünden yüz üstüne yüz üstünden sırt üstüne dönemiyor. eline bi şey tutturunca ağzına götürüyor girmezse ağzına bırakıyor.3.5 aylık oldu. ne zaman döner acaba. sizinkiler dönüyo mu öyle. benimkinde mi sorun var. bu arada dik tutunca adım atıyor basıyor yere resmen. ellerinden tutunca kendini kaldırıyor yerden. basını yüz üstü yatarken kaldırıyor sırt üstünde iken bi numara yok:)))
Kizlar simdi nette baybay diye bi damla gordum uyku duzenleyiciymis bitkisel bi damlaymis ve hic bi yan etkisi yokmus yani en azindan ole yaziyo kullanan veya bilen varmi. Ya uykusuzluk benim icin sorun degil ben butun gun kucagimdada gezdiririm ama kuzumun artik goz altlari torbalaniyo surekli huzursuz bide ise baslicam bakici benim kadar anlayisli sabirli olamazki onun icin bakicidan once bi duzen oturtmaliyim bu damla hakkinda bilgisi olan yada kullanan yada ne biliyim yorum yapabilecek kimse yokmuuuuuu