Canim benim cok gecmis olsun.bise cikmaz insaallah birakma kendini.neden kendini sucluyorsun ki senin ne sucun var.ayrica ilk once isotme testini gecip simdi nasil gecmiyor anlamadim.mrb kızlar nasılsınız.malesef ben çok kötüyüm.3 gündür uyumayı bırak kendimden geçmiş durumdayım.düşünmekten ağlamaktan kafayı yiyeceğim.pazartesi çok iyi dedikleri bir çocuk drsine gittik.muayne etti.bu çocuğun hareketlerinde sorun var dedi.sarılık oldumu diye sordu.biliyorsunuz kızım 28 derece sarılıktan 1 hafta yoğun bakımda kalmıştı.onu söyledik.hemen bir çocuk nöroloğuna götürün dedi.bizde pazartesi bir nöroloğa götürdük.tepkileri refleksi fena değil ama siz mutlaka işitme testi yaptırın dedi.sarılıktan hastaneden çıktıktan 4 gün sonra yapılmıştı ve testi geçmşti.dr yine yaptırın deyince dün işitme testi yaptırdık.sağ kulak geçti ama sol kulak 5 kere denenmesine rağmen geçmedi.işitme kaybı var denildi.bera/abr testi yaptırın dediler.bizde haftaya cumaya(20 hazirana)anca randevu alabildik.benim hatam,aptallığım yüzünden kızımda sağırlık olursa vicdan azabından ölürüm asla kendimi affedemem.20 haziranı nasıl bekliyeceğim bilemiyorm.çok kötüyüm.ne olur dua edin.çok ihtiyacımız var buna.
ah canım. rota rota dedik 1 aydır dert oldu. sonunda bizde bugün yaptırdık. inş. bir şey olmazda ufak bir ishal bile olsa panik yapıp keşke demekten korktuğum için yaptırdık. hemşire yaparken birde kristalleşmiş sanki filan dedi. bende bozuk mu aşı diyince yok bozuk olsa yapmam zaten dedi. birazda kafamız ona takıldı. acaba niye öyleydi diye. yaptırdıktan sonra içim rahatlıycak sandım ama şimdide ona takıldım. hayırlısı artık napalım.
Ankarada acayip bi yagmur var ortaligi sel goturdu bi anda
Ankarada acayip bi yagmur var ortaligi sel goturdu bi anda
Benim kucuk cadim butun gun toplam 30 dakika uyudu onun icin en son saat 7 den itibaren cildirdi uyutuyorum uyumadida ve sonunda saat 8.30 da gece uykusuna yatti gunduz uykusunu napicam bi turlu care bulamadim
Yikamazmiyim canim yikiyorum ama kucuk hanimin daha cok uykusu aciliyo banyo gunu hic uyku yok eger gunduz uykusu olsa hic bi sorunumuz kalmadi gibi gazimizda hafifledi en azindan kendi atiyo artik yine sikistiriyo ama eskisi gibi dwgil bi gunduz uykusu onada bi care bulmam lazim ama ne ?Canım, bebeğini gündüzleri yıkıyor musun? Banyo uykuyu tetikliyor bizimkinde zaman zaman.
Canim masaallah bebegine.ne kadarlik bebegin
benim de dökülüyor,geçer inşallah
pirima ıslaklık göstergeli kullanıyoruz başından beri,memnunum..5.5 kg yi geçtiğimizden beri 4-9 kg lık olanlardan kullanıyorum hiç taşma yapmıyor
biz de çok sık bez değiştiriyoruz başından beri.bez yetiştiremiyoruz,her gün çöp kovası doluyor..ama bu oğlumla alakalı,çiş yaptıktan sonra mümkün değil durmuyor..millet saatlerce almıyormuş,ben 10 dakika bekletemiyorum..bugünlerde bir kez çiş yaptığı bezini bir kaç saat sonra yeniden takmaya başladım,yazık daha göstergesi mavi bile olmadan atıyorduk bezleri..bir sıkıntısı da yok sanırım rahatsız oluyor,titiz bebe
Yikamazmiyim canim yikiyorum ama kucuk hanimin daha cok uykusu aciliyo banyo gunu hic uyku yok eger gunduz uykusu olsa hic bi sorunumuz kalmadi gibi gazimizda hafifledi en azindan kendi atiyo artik yine sikistiriyo ama eskisi gibi dwgil bi gunduz uykusu onada bi care bulmam lazim ama ne ?
Benim kucuk cadim butun gun toplam 30 dakika uyudu onun icin en son saat 7 den itibaren cildirdi uyutuyorum uyumadida ve sonunda saat 8.30 da gece uykusuna yatti gunduz uykusunu napicam bi turlu care bulamadim
Canım uyuttuktan sonra yüz üstü yatırmayı denedinmi ? Ben uyutup emziği ile birlikte penye battaniyenin üzerine yüzü üzerine yatırıyorum en az iki saat yatıyor öyle. Ama sırt üstü yarım saatte uyanıyor.
Bu arada rota virüsü bizde yaptırdık çocuk doktorumuz ilim ve bilimin yolundan şaşmamak gerek amerikada sağlık sisteminde adamlar bir mr ın bile kendilerine kaça mal olduğunu hesaplayıp sağlık sistemlerini bu risklere göre düzenliyorlar dedi. Yani tabiki işe yarayacakmış bu aşı. Peki neden bizim ülkede aşı takvimine alınmıyor da keyfiyete bırakılıyor bu kadar önemliyse dediğimde tamamen maddi ama çok yakında alınacak dedi. Birde 2 dozu yetersiz görüyormuş kendisi. 3 doz olan marka daha verimli dedi. Hayırlısı diyerek yaptırdık biz. Bu arada komşumuzun çocuğu ishal geçirdi ve hastanelik oldu. 3 yaşındaki yavrucak görseniz 2 yaşında bile durmuyor. Onu görünce doğru karar verdiğimizi düşündüm. Hiç bir anne evladıyla sınanmasın inşallah.
sanırım bu aşıyı yaptırmayan çok az kişiyiz şu sayfada çocuk doktoru yaptırın dedi
aile hekimimiz eşim fazla samimi onunla ben kendi çocuklarıma yaptırmadım dedi
çok ısrar etmeme ragmen bağışıklık sistemini etkileyecek bişey yaptırmam çocuguma dedi eşim yaptırmadık
buruna aldık geçenlerde okudu etti ve bi daha almayız benim serumlarla(hayvanlarda kullanılan serum) aynı hiç bi değişiklik yok para tuzagi maliyeti 1 lira değil dedi
bu arada salıncak aldık hayatımız kaydı resmen uyumuyo sallanıyo keyfini çıkartıyo oyuncak astık 1-2 gülüyo keyifleniyo uyumuyo keşke almasaydık dedirtti
kızlar ben yaptırmadım rota yı. bizimde kaç dr size kalmış ama biz yaptırmadık deyince sonuçta onlarında canı önemli olsaydı yaptırırlardı diye düşündük. hayırlısı valla. bez olarak huggies aldık bakalım inş iyi çıkar gece taktım sabaha kadar bişey olmamıştı. bide bebeği dönen var mı ve kaçıncı ayında başladı. benim tam 3 aylık yüzüstü yatırınca bi kaç kez sırtüstü döndü ama her zaman dönmüyor.
bende gündüz uyumuyor diye söylenirdim. bari 1 saat uyuda yemek yapayım diye. geçen haftadan beri gaz sancıları yüzünden gece uykumuz bozulunca artık gündüz uykusunu unuttum gece yeniden nasıl uyutsan onun derdine düştüminş. düzelicekler annesi zamanla...
sırtı dinlensin ve alışsın diye bir kaç dakikalığına yüz üstü yatırıyorum kızımı . ne mümkün top gibi gömülüyor kurtaramıyor kafasını. elimle yardımcı oluyorum yana çeviriyorum huzursuzlanıyor ağzını burnunu kapatacak şekilde gömülüyorbeceriksiz kızım...
ayağımda saatlerce sallıyorum diye bizde Kraft dondy aldık. 3 hafta olacak sanırım alalı. hala ayağımda uyuyor alışamadı bir türlü. uyanıkken oturtuyorum 10 15 dakka öyle duruyor. inş. uyumayıda öğrenir yoksa bende diycem o kadar para verdik keşke almasaydık diye.