2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Canim benim cok gecmis olsun.bise cikmaz insaallah birakma kendini.neden kendini sucluyorsun ki senin ne sucun var.ayrica ilk once isotme testini gecip simdi nasil gecmiyor anlamadim.

benim kız 11 aylık oldu biz rotavirüs aşısı yaprımadık ve kızım zehirli ishal oldu dişle karışık geçirdi 4 günde atlattı hemde öyle aşırı olmadı dişin yaptığı ishalin ateşin aynısı oldu şükürler olsun

aşının da zararı var boşa vücuda virüs veriliyor

Benim kucuk cadim butun gun toplam 30 dakika uyudu onun icin en son saat 7 den itibaren cildirdi uyutuyorum uyumadida ve sonunda saat 8.30 da gece uykusuna yatti gunduz uykusunu napicam bi turlu care bulamadim

Benim kucuk cadim butun gun toplam 30 dakika uyudu onun icin en son saat 7 den itibaren cildirdi uyutuyorum uyumadida ve sonunda saat 8.30 da gece uykusuna yatti gunduz uykusunu napicam bi turlu care bulamadim

Canım, bebeğini gündüzleri yıkıyor musun? Banyo uykuyu tetikliyor bizimkinde zaman zaman.

Canım, bebeğini gündüzleri yıkıyor musun? Banyo uykuyu tetikliyor bizimkinde zaman zaman.
Yikamazmiyim canim yikiyorum ama kucuk hanimin daha cok uykusu aciliyo banyo gunu hic uyku yok eger gunduz uykusu olsa hic bi sorunumuz kalmadi gibi gazimizda hafifledi en azindan kendi atiyo artik yine sikistiriyo ama eskisi gibi dwgil bi gunduz uykusu onada bi care bulmam lazim ama ne ?

Kizlar simdi nette baybay diye bi damla gordum uyku duzenleyiciymis bitkisel bi damlaymis ve hic bi yan etkisi yokmus yani en azindan ole yaziyo kullanan veya bilen varmi. Ya uykusuzluk benim icin sorun degil ben butun gun kucagimdada gezdiririm ama kuzumun artik goz altlari torbalaniyo surekli huzursuz bide ise baslicam bakici benim kadar anlayisli sabirli olamazki onun icin bakicidan once bi duzen oturtmaliyim bu damla hakkinda bilgisi olan yada kullanan yada ne biliyim yorum yapabilecek kimse yokmuuuuuu

bende sürekli değiştiryrm bende prima kullanyrm . 3 numaraya geçtik 3 pket bitirdim 4 pkette sipariş verdim 3 numara =) ıslak mendil ve beze veriyoruz maaşı =) benim kızda çok pimpirik bana çekmiş =)

Canım uyuttuktan sonra yüz üstü yatırmayı denedinmi ? Ben uyutup emziği ile birlikte penye battaniyenin üzerine yüzü üzerine yatırıyorum en az iki saat yatıyor öyle. Ama sırt üstü yarım saatte uyanıyor.

Bu arada rota virüsü bizde yaptırdık çocuk doktorumuz ilim ve bilimin yolundan şaşmamak gerek amerikada sağlık sisteminde adamlar bir mr ın bile kendilerine kaça mal olduğunu hesaplayıp sağlık sistemlerini bu risklere göre düzenliyorlar dedi. Yani tabiki işe yarayacakmış bu aşı. Peki neden bizim ülkede aşı takvimine alınmıyor da keyfiyete bırakılıyor bu kadar önemliyse dediğimde tamamen maddi ama çok yakında alınacak dedi. Birde 2 dozu yetersiz görüyormuş kendisi. 3 doz olan marka daha verimli dedi. Hayırlısı diyerek yaptırdık biz. Bu arada komşumuzun çocuğu ishal geçirdi ve hastanelik oldu. 3 yaşındaki yavrucak görseniz 2 yaşında bile durmuyor. Onu görünce doğru karar verdiğimizi düşündüm. Hiç bir anne evladıyla sınanmasın inşallah.

sanırım bu aşıyı yaptırmayan çok az kişiyiz şu sayfada çocuk doktoru yaptırın dedi
aile hekimimiz eşim fazla samimi onunla ben kendi çocuklarıma yaptırmadım dedi
çok ısrar etmeme ragmen bağışıklık sistemini etkileyecek bişey yaptırmam çocuguma dedi eşim yaptırmadık
buruna aldık geçenlerde okudu etti ve bi daha almayız benim serumlarla(hayvanlarda kullanılan serum) aynı hiç bi değişiklik yok para tuzagi maliyeti 1 lira değil dedi

bu arada salıncak aldık hayatımız kaydı resmen uyumuyo sallanıyo keyfini çıkartıyo oyuncak astık 1-2 gülüyo keyifleniyo uyumuyo keşke almasaydık dedirtti

Dun gece bursada gok delindi resmen o kadar simsek cakti ve gok gurledi ki anlatamam oglumda korktu Allahtan sonra derin uykuya daldi duymadi bu arada bez konusulmus bende prima kullaniyorum aktif bebek olandan memnunum 3 numara kullaniyorum rota virusu bizde yaptirdik 2 doz olanindan

bende gündüz uyumuyor diye söylenirdim. bari 1 saat uyuda yemek yapayım diye. geçen haftadan beri gaz sancıları yüzünden gece uykumuz bozulunca artık gündüz uykusunu unuttum gece yeniden nasıl uyutsan onun derdine düştüm inş. düzelicekler annesi zamanla...

sırtı dinlensin ve alışsın diye bir kaç dakikalığına yüz üstü yatırıyorum kızımı . ne mümkün top gibi gömülüyor kurtaramıyor kafasını. elimle yardımcı oluyorum yana çeviriyorum huzursuzlanıyor ağzını burnunu kapatacak şekilde gömülüyor beceriksiz kızım...

ayağımda saatlerce sallıyorum diye bizde Kraft dondy aldık. 3 hafta olacak sanırım alalı. hala ayağımda uyuyor alışamadı bir türlü. uyanıkken oturtuyorum 10 15 dakka öyle duruyor. inş. uyumayıda öğrenir yoksa bende diycem o kadar para verdik keşke almasaydık diye.

kızlar ben yaptırmadım rota yı. bizimde kaç dr size kalmış ama biz yaptırmadık deyince sonuçta onlarında canı önemli olsaydı yaptırırlardı diye düşündük. hayırlısı valla. bez olarak huggies aldık bakalım inş iyi çıkar gece taktım sabaha kadar bişey olmamıştı. bide bebeği dönen var mı ve kaçıncı ayında başladı. benim tam 3 aylık yüzüstü yatırınca bi kaç kez sırtüstü döndü ama her zaman dönmüyor.

Biz rotayı dün yaptırdık, yaptırmayı düşünmüyordum bağışıklığına müdahale olur diye pek ilaç yanlısı değilimdir, D vitaminini bile güneşe çıkartmadığım günlerde veririm. Rotanın bulaşıcı olduğunu öğrenince yaptırmaya karar verdik, piyasadaki bu iki ilacın hiç yan etkisi yokmuş, inşallah doğru bir karar vermişizdir. Huggies bez kızıma alerji yaptı hassas bir cildi var biz ıslaklıktan pişik oldu demiştik ama bez yapmış, bir iki hafta özellikle dikkat etmeni tavsiye ederim kırmızılıklar oluşursa diye, inşallah oluşmaz bizimki çok hassas olduğu için etkiledi. 16 mart doğumlu kızım daha hiç yüz üstünden sırt üstü dönmedi, yarıya kadar geliyor kalıyor sıpam :) Sırt üstünden yüz üstü dönüyor, her iki yanına da rahat dönüyor, başını da yüz üstü dururken kaldırıyor inşallah sırt üstüne de en yakın zamanda döner. Bu arada bir kere yaptığı şeye ara vermesi çok normal benim kız hep ara veriyor bir haftaya kalmadan tam anlamı ile ve sürekli bir şekilde yapmaya başlıyor.

Canim benim kizimimi anlattin bukadar benzerler birbirlerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…