2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
kızlar benimde saçlarım dökülüyor
her sabah yastıktan saç topluyorum fenalık geldi.
allahtan saçlarım gürdü.henüz bir azalma yok.ama böyle giderse saçsız kalıcam..
zaten mevsim değişikliklerinde hep dökülürdü saçım ama şimdi çok uzun sürdü bu dökülme olayı
saç serumu kullanmaya başladım bakalım fayda edicek mi..

Kızlar bez konuşulmuş. Ben doğduğundan beri Molfix kullandım. Geçenlerde Prima'da epey bir indirim vardı, aldık bir de onu deneyelim dedik. Acayip bir parfüm kokusu var. Molfix'e göre daha ince. Taşırma olayı bebeğimin altını uzun süre açmadıysam ya da yoğun bir kaka yaptıysa oluyor.
Pişik önlemek adına sık sık değiştirdim altını ilk günden beri. Adeta kağıt mendil gibi kullanıyorum bezleri. Herhalde benden sık bez kullanan yoktur.
Sadede geleyim :) Primadan memnun kalmadım. Molfix'e devam.

kızlar pilatese başladım. amacım her gün yapabilmek.tabi izin verirse. ebru şallının videoları vardı.40 dk lık . inş şu 8 kilo fazlamdan en kısa sürede kurtulurum. çünkü hala daha hamile gibiyim.sadece o kadar göbeğim yok.

ne güzel arkadaşlar spora başlıyorsunuz kilolar için ben maalesef yediklerimden kısarak veriyorum şu an hamilelikte 23kilo aldım 84 ile girdim doğuma doğumdan sonra 80 çıktım zaten kızım 3600 4 kilo gitmiş sadece çok üzülmüştüm ama sonra bi kaç kilo kendiliğinden gitti şimdi işte yediklerimden kısarak 14 kilo verdim 70 kiloyum şuan eski kiloma dönmeme 9 kilo kaldı onlarıda veririm bu hızla inşallah ortalama haftada 1 kilo veriyordum kilodan korkmuyorum aslında veriyorum ama göbeğim kaldı ya çok çirkin duruyo

aynı sorun benim kızımda da vardı.yüzü hep pütürlu sivilceli ve cildi kuruyordu.çok üzülmüştümm.dr mustelanın nemlendirici kremini verdi.geçti çok şükür.çok güzel bir cildi var şimdi.
geçmiş olsun,inşalllah bir sorun çıkmaz..beklemek zor olacak mutlaka ama iyi düşünmeye çalış ki iyi olsun..
inşş bir sorun çıkmazz.dua edeceğim
kızlar 3 ay oldu hala bezimizden memnun değiliz. var mı benim gibi sorun yaşayan kullandığım bez taşırıyor sürekli. yine değiştirecem sizler ne kullanıyorsunuz neyden memnunsunuz ondan alıyım
huggiss(nasıl yazılıyorsa)organik pamuklu

bende başlamak istiyorum ama sütüm azalır diye korkuyorum..

aradım buldum cnm o resimleri biri 3496 diğeri eski ve yeni hali olan 3589. sayfada

divinity sihirli kupanız harika olmuş.güle güle içsin kahvelerini eşinn :)
bebeğinde maşallah çoook tatlıymışş.kaderide güzel olsun inşallahh :)

saol cnm teşekkür ederiz...
kupamız sihirli değil sihirsiz ..sadece içine sıcak içecek koyunca değil her zaman görünsün istedim o yüzden böyle yaptırdım
çok çok ucuza anlamlı bir hediye verdik babamıza...bayıldı tabiki kızlarına aşık adam

kızlar emzirirken saç dökülmesi yaşayan var mı? acayip dökülüyor saçlarım. kestire kestire kısacık kaldı. yine kestirecem
benimde çok dökülüyo bu gidişle kel kalcam

Eki Görüntüle 733274

selamlar
sabah sağlık ocağına gittik kızımla...
5700 gr kilosu
58 cm boyu
41 cm baş çevresi çıktı
bu ay 600 gr almış kızım sadece ..yarın 3 aylık oluyoruz teyzeleri
aayyy maşallah ne tatlı bi kızın var maşallahhhhhhhh bizimde 5500 kilomuz 64cm boyumuz vardı 91 günlükten alt sınır 600müş biz 500 almışız

allahımmmm ısırırım ben bu yanakları maşallah subhanallah pek şeker bişeymiş bu

bez konusuna gelince banada hepsinden deneki pişik olmasın dediler huggıes le başladık çok güzeldi pamuklu ama kalın birazda bekleyince kocaman bişey oluyodu bez sonra pirima yeşil paket aldık ara ara sızıntı oldu tabi ama güzeldi incecik ardından molfix aldık oda güzeldi ama bacak arası biraz genişti ama iyi şimdi ise gündüzleri uyani evdeyken evy baby kullanıyoruz içi arko kremli güzel kokusu var aynı prima kalınlığında ama bazen sızıntı yapıyo ama pişik yapmıyo akşamları ve dışarı çıkarkende yine pirima kullanıyoruz bitek can bebe kaldı onuda denicem ama kucağımızda gaz çıkartırken poposundan tutuyoruz ya o zaman e e yaparsa basınçla beline taşıyo her bezde oluyo yani

doğduğundan beri prima premıum care kullanıyoruz çok memnunum pişik sorunumuz olmadı sadece çabuk büyüdü bizim kız bezin numarasını büyüttük kaçırma olayı bitti doktorumuzda büyük bez bacaklarını ayrı tutar daha iyi gelişir kalça yapısı demiştiii

Bu saç illaki dökülecekmiş, hiç bir şey fayda etmiyormuş.3-5 ay sürermiş en az maalesef. Benim saçım zaten çok seyrekti, benim kel kalmam çok yakın yani

Bugün rota aşımızı olduk inşallah doğru bir karar vermişizdir. 89 günlüğüz ama 3 aylık kontrollerimizi de yaptırdık. 5600 gr 62 cm olmuş, baş çevresi de 39,5 geldi yine şapka bulamayacağım anlaşılan fındık kurduma :)

Canim supersin bizimki bukadar diil bi yanaginda bi parmak bogumu kadar bi yanaginda iki parmak bogumu kadar eger bukadar ise yariyosa kesin bende aliyim tekrar tesekkurler

çok sordum 1 haftadan önce yaptıracağım yer bulamadım.saol cnm

Kizlar bebegimin yuzunde kirmizi kurumalar var her iki yanagindada yarin doktora goturucem ama internetten biraz baktim egzema olabilir diye yaziyo. cok uzuldum. burda bazi arkadaslarda oldugunu sonra gectigini yazmisti ne yaptiniz nasil gecti
cnm benim kızımın sağ yanağındada arasıra olur.bebek egzemasıymış.dr dermate diye bir krem verdi.onu kullanıyorum 1 günde geçiyor.

Kizlar bizde gunduz uykusu diye bisey kalmadi hic uyumuyo uyusa 5 dakika sonra kalkiyo uykusuda var ama uyuyamiyo napicagimi sasirdom iyigeceler cayini sabah cayi yaptik biz rezene verdim yok uyumuyo sonra bidaha mutsuz oluyo napicam bilemiyorim

ben doğum yapalı 11 ay oldu hala saçım tutamı geç anlatamam nasıl dökülüyor

benim de dökülüyor,geçer inşallah

kızlar 3 ay oldu hala bezimizden memnun değiliz. var mı benim gibi sorun yaşayan kullandığım bez taşırıyor sürekli. yine değiştirecem sizler ne kullanıyorsunuz neyden memnunsunuz ondan alıyım

pirima ıslaklık göstergeli kullanıyoruz başından beri,memnunum..5.5 kg yi geçtiğimizden beri 4-9 kg lık olanlardan kullanıyorum hiç taşma yapmıyor

biz de çok sık bez değiştiriyoruz başından beri.bez yetiştiremiyoruz,her gün çöp kovası doluyor..ama bu oğlumla alakalı,çiş yaptıktan sonra mümkün değil durmuyor..millet saatlerce almıyormuş,ben 10 dakika bekletemiyorum..bugünlerde bir kez çiş yaptığı bezini bir kaç saat sonra yeniden takmaya başladım,yazık daha göstergesi mavi bile olmadan atıyorduk bezleri..bir sıkıntısı da yok sanırım rahatsız oluyor,titiz bebe

ben de doğum izninden sonra yıllık iznimi kullandım işbaşı yapmam gerekmedi.doğum iznine ayrılırken yıllık ıznimi de kullanacağımı söylemiştim ben izin formu doldurdum sadece.işyerinle bir görüş bence.

iki gündür benim kızımda yapmıyordu 3 damla zeytin yağı içirdim. bugün sabah yaptı. birde zeytinyağını kulak çöpüne sürüp poposunu uyardım.

canım benimde 40 gün iznim var 20 sini kullanıcam geçen idari bürodaki ark. görüştüm. gelmene bile gerek yok ben iznini yazarım sen amirle telde görüş yeter dedi. arkasından heyet raporu alabilirsem alıp ücretsiz izin alıcam. personelle ilgilenen arkadaşınla görüş derim.

canım içini ferah tut inş. bir sorun olmaz. rabbim senin bebişinide bizimkileride korktuğumuza uğratmasın...

ayyy ben çok seviyorum sporu helede pilates. geçen hafta başlayayım diye niyetlendim. 1 defa yaptım. bugün kızım uyurken açtım tam yaparken uyandı kaldı. ebruyu boş ver ben sana spor yaptırırım diyor benim cadı bende hamile gibiyim. hiç bir pantolonum olmuyor 4 kilo fazlam var. eskiden göbeğimde gram yağ yoktu... bebişlerimiz sağolsunda hepsi zamanla olur...

ah canım. rota rota dedik 1 aydır dert oldu. sonunda bizde bugün yaptırdık. inş. bir şey olmazda ufak bir ishal bile olsa panik yapıp keşke demekten korktuğum için yaptırdık. hemşire yaparken birde kristalleşmiş sanki filan dedi. bende bozuk mu aşı diyince yok bozuk olsa yapmam zaten dedi. birazda kafamız ona takıldı. acaba niye öyleydi diye. yaptırdıktan sonra içim rahatlıycak sandım ama şimdide ona takıldım. hayırlısı artık napalım.

Ben huggies organik pamuklu kullaniyorum dogdugundan beri ve cok memnunum canim

Ben dogdugundan beri odama almadim bebegin yatagini odasında da yaninda yatmadim.ilk gunler ablam ya da annem bebisin odasinda yatti gece ben8 uyandirdilar da ben duyar duymaz firliyordum.dikislerimden dolayi orada yatamamistim.zaten dipdibe odalar duyuyorum sesini uykum cok hafiftir.annemlerde kalirken ayni odada yattik sadecebir sorun da olmadi.

Canim masaallah bebegine.ne kadarlik bebegin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…