aynı sorun benim kızımda da vardı.yüzü hep pütürlu sivilceli ve cildi kuruyordu.çok üzülmüştümm.dr mustelanın nemlendirici kremini verdi.geçti çok şükür.çok güzel bir cildi var şimdi.Ayy evet canim o fotolari nekadar aradim eskiyi okudum okudum bulamadim cevap yazdigin icin tesekkurler egzama degilmiymis sizinki ben ondan kprktum gerci nette herseyin en kotusu yaziyo ama yinede aklima takildi zaten pimpirikli bi anneyim bide bole seyler olunca iyice takiyorum kafama kesnlikle yarin doktora sorucam bu kremi ins bizimkide gecer
inşş bir sorun çıkmazz.dua edeceğimgeçmiş olsun,inşalllah bir sorun çıkmaz..beklemek zor olacak mutlaka ama iyi düşünmeye çalış ki iyi olsun..
huggiss(nasıl yazılıyorsa)organik pamuklukızlar 3 ay oldu hala bezimizden memnun değiliz. var mı benim gibi sorun yaşayan kullandığım bez taşırıyor sürekli. yine değiştirecem sizler ne kullanıyorsunuz neyden memnunsunuz ondan alıyım
bende başlamak istiyorum ama sütüm azalır diye korkuyorum..kızlar pilatese başladım. amacım her gün yapabilmek.tabi izin verirse. ebru şallının videoları vardı.40 dk lık . inş şu 8 kilo fazlamdan en kısa sürede kurtulurum. çünkü hala daha hamile gibiyim.sadece o kadar göbeğim yok.
Ayy evet canim o fotolari nekadar aradim eskiyi okudum okudum bulamadim cevap yazdigin icin tesekkurler egzama degilmiymis sizinki ben ondan kprktum gerci nette herseyin en kotusu yaziyo ama yinede aklima takildi zaten pimpirikli bi anneyim bide bole seyler olunca iyice takiyorum kafama kesnlikle yarin doktora sorucam bu kremi ins bizimkide gecer
divinity sihirli kupanız harika olmuş.güle güle içsin kahvelerini eşinn :)
bebeğinde maşallah çoook tatlıymışş.kaderide güzel olsun inşallahh :)
benimde çok dökülüyo bu gidişle kel kalcamkızlar emzirirken saç dökülmesi yaşayan var mı? acayip dökülüyor saçlarım. kestire kestire kısacık kaldı. yine kestirecem
aayyy maşallah ne tatlı bi kızın var maşallahhhhhhhhEki Görüntüle 733274
selamlar
sabah sağlık ocağına gittik kızımla...
5700 gr kilosu
58 cm boyu
41 cm baş çevresi çıktı
bu ay 600 gr almış kızım sadece ..yarın 3 aylık oluyoruz teyzeleri
allahımmmm ısırırım ben bu yanakları maşallah subhanallah pek şeker bişeymiş bu
kızlar benimde saçlarım dökülüyor
her sabah yastıktan saç topluyorum fenalık geldi.
allahtan saçlarım gürdü.henüz bir azalma yok.ama böyle giderse saçsız kalıcam..
zaten mevsim değişikliklerinde hep dökülürdü saçım ama şimdi çok uzun sürdü bu dökülme olayı
saç serumu kullanmaya başladım bakalım fayda edicek mi..
aradım buldum cnm o resimleri biri 3496 diğeri eski ve yeni hali olan 3589. sayfada
saol cnm teşekkür ederiz...
kupamız sihirli değil sihirsiz..sadece içine sıcak içecek koyunca değil her zaman görünsün istedim o yüzden böyle yaptırdım
çok çok ucuza anlamlı bir hediye verdik babamıza...bayıldı tabiki kızlarına aşık adam
çok sordum 1 haftadan önce yaptıracağım yer bulamadım.saol cnmcanım allah yardımcınız olsun inşallah hiçbişey sorun çıkmaz o testte sende buna inan güçlü olmaya çalış20 hazirandan önce gidebileceğin başka biyer yokmu bu düşünceyle beklemek çok yıpratır insanı
cnm benim kızımın sağ yanağındada arasıra olur.bebek egzemasıymış.dr dermate diye bir krem verdi.onu kullanıyorum 1 günde geçiyor.Kizlar bebegimin yuzunde kirmizi kurumalar var her iki yanagindada yarin doktora goturucem ama internetten biraz baktim egzema olabilir diye yaziyo. cok uzuldum. burda bazi arkadaslarda oldugunu sonra gectigini yazmisti ne yaptiniz nasil gecti
ben doğum yapalı 11 ay oldu hala saçım tutamı geç anlatamam nasıl dökülüyor
kızlar 3 ay oldu hala bezimizden memnun değiliz. var mı benim gibi sorun yaşayan kullandığım bez taşırıyor sürekli. yine değiştirecem sizler ne kullanıyorsunuz neyden memnunsunuz ondan alıyım
Kızlar bez konuşulmuş. Ben doğduğundan beri Molfix kullandım. Geçenlerde Prima'da epey bir indirim vardı, aldık bir de onu deneyelim dedik. Acayip bir parfüm kokusu var. Molfix'e göre daha ince. Taşırma olayı bebeğimin altını uzun süre açmadıysam ya da yoğun bir kaka yaptıysa oluyor.
Pişik önlemek adına sık sık değiştirdim altını ilk günden beri. Adeta kağıt mendil gibi kullanıyorum bezleri. Herhalde benden sık bez kullanan yoktur.
Sadede geleyim :) Primadan memnun kalmadım. Molfix'e devam.
Kızlar merhaba,
Benim 1 Temmuzda işbaşı yapmam gerekiyor. Doğum öncesi 5 hafta iznimi doğumdan sonraya aktarmış son ana kadar çalışmıştım. Şimdi geçen yıldan kalanla birlikte 40 günlük iznimi kullanıp 15 Ağustosa kadar çalışmayacağım. Sonrasında da alabildiğim kadar (sanırım 40 gün) rapor alacağım. Bu süreçte oğlum 6 aylık olmuş olacak.
Uzatmayayım..
1 Temmuzda işe girişimi yaptırıp 2 Temmuzda izne ayrılmam mı gerekir yoksa hiç iş başı yapmadan direkt izin alabilir miyim?
Belki basitçe bir sorudur ama kafam çok karışık.
Yardımlarınızı bekliyorum
merhaba hanımlar
benimde 24 martta bir oğlum oldu şimdiye kadar herşey normal ama 2 gündür kakasını yapmıyor ama sıkıntıda gibi gözükmüyor. anne sütüyle besleniyor çoğunlukla ama 2 veya 3 günde bir de bir öğününü 60 cc kadar mama alabiliyor normal mi telaşlanmalı mıyım ne yağmalıyım??
Kızlar merhaba,
Benim 1 Temmuzda işbaşı yapmam gerekiyor. Doğum öncesi 5 hafta iznimi doğumdan sonraya aktarmış son ana kadar çalışmıştım. Şimdi geçen yıldan kalanla birlikte 40 günlük iznimi kullanıp 15 Ağustosa kadar çalışmayacağım. Sonrasında da alabildiğim kadar (sanırım 40 gün) rapor alacağım. Bu süreçte oğlum 6 aylık olmuş olacak.
Uzatmayayım..
1 Temmuzda işe girişimi yaptırıp 2 Temmuzda izne ayrılmam mı gerekir yoksa hiç iş başı yapmadan direkt izin alabilir miyim?
Belki basitçe bir sorudur ama kafam çok karışık.
Yardımlarınızı bekliyorum
canım içini ferah tut inş. bir sorun olmaz. rabbim senin bebişinide bizimkileride korktuğumuza uğratmasın...mrb kızlar nasılsınız.malesef ben çok kötüyüm.3 gündür uyumayı bırak kendimden geçmiş durumdayım.düşünmekten ağlamaktan kafayı yiyeceğim.pazartesi çok iyi dedikleri bir çocuk drsine gittik.muayne etti.bu çocuğun hareketlerinde sorun var dedi.sarılık oldumu diye sordu.biliyorsunuz kızım 28 derece sarılıktan 1 hafta yoğun bakımda kalmıştı.onu söyledik.hemen bir çocuk nöroloğuna götürün dedi.bizde pazartesi bir nöroloğa götürdük.tepkileri refleksi fena değil ama siz mutlaka işitme testi yaptırın dedi.sarılıktan hastaneden çıktıktan 4 gün sonra yapılmıştı ve testi geçmşti.dr yine yaptırın deyince dün işitme testi yaptırdık.sağ kulak geçti ama sol kulak 5 kere denenmesine rağmen geçmedi.işitme kaybı var denildi.bera/abr testi yaptırın dediler.bizde haftaya cumaya(20 hazirana)anca randevu alabildik.benim hatam,aptallığım yüzünden kızımda sağırlık olursa vicdan azabından ölürüm asla kendimi affedemem.20 haziranı nasıl bekliyeceğim bilemiyorm.çok kötüyüm.ne olur dua edin.çok ihtiyacımız var buna.
kızlar pilatese başladım. amacım her gün yapabilmek.tabi izin verirse. ebru şallının videoları vardı.40 dk lık . inş şu 8 kilo fazlamdan en kısa sürede kurtulurum. çünkü hala daha hamile gibiyim.sadece o kadar göbeğim yok.
Bugün rota aşımızı olduk inşallah doğru bir karar vermişizdir. 89 günlüğüz ama 3 aylık kontrollerimizi de yaptırdık. 5600 gr 62 cm olmuş, baş çevresi de 39,5 geldi yine şapka bulamayacağım anlaşılan fındık kurduma :)
kızlar ben prima beyaz olanını aldım ilk doğduğunda alerji yaptı kızımın yüzü dahil heryeri kıpkırmızı oldu. evy baby e döndüm kızarıklık yok ama hiç emmiyo. bi kaka yapıyo olduğu gibi bezde duruyo. sürekli de taşma oluyo kakasıda çişi de . huggies alıyım diyorum ama emin değilim.
Ben dogdugundan beri odama almadim bebegin yatagini odasında da yaninda yatmadim.ilk gunler ablam ya da annem bebisin odasinda yatti gece ben8 uyandirdilar da ben duyar duymaz firliyordum.dikislerimden dolayi orada yatamamistim.zaten dipdibe odalar duyuyorum sesini uykum cok hafiftir.annemlerde kalirken ayni odada yattik sadecebir sorun da olmadi.kızlar merhaba benim bebeğimde 3 aylık oldu kızım sakin bir bebek geceleri 11 de yatırıyorum sabah 5 gibi uyanıyor uyanınca emiyor ardından iki saat uyuyor sonra 11 e kadar oyun istiyor resmen sürekli yanında oturup onunla sohbet edeyim istiyor birde bebeğime annem bakıcak ama annemlerin evini hiç sevmiyor oraya gidince çok huzursuz oluyor işe başlamam iki ay kaldı nasıl olucak bilmiyorum orayada ayrıca beşik aldık herşeyinden çift çift aldık evi aramasın diye ama kıyametleri koparıyor oraya gidince ama evimize gelince mışıl mışıl uyuyor daha çok küçük nasıl algılıyor anlamadım birde odamdada yanımda sepet beşiği var onda yatırıyorum ama artık baya büyüdü sepet beşik biraz yüksek onu kaldırıp koyarken zorlanıyorum bir ay daha yatar ancak acaba 4 aydan sonra odasına mı geçirmeliyim yoksa başka bir yatakta yanımdamı yatmalı
kızlar günaydın demeliyim sanırım ben gece vardiyasındayım şuan çalışıyorum sabah 9 gibi işten çıkıp eve koşup kızıma kavuşucam inşallah dün kızımın yaptığı bişeyi anlatayım size şimdiye kadar eliyle kendisi bişeye uzanıp almamıştı ben eline çıngırak verirsem tutuyordu dün ise eşim işten gelince kızımın pijamasına arkadaşının yolladığı parayı sıkıştırdı kızım oyun halısında belinde para sıkışmış duruken bende işyapmak için ortalarda koşturuyordumki neden almadıysam o parayı unuttum işte işyaparken kafamı bi çevirdim nehir pijamasından çekmiş parayı sokmuş ağzına yiyorpis mikroplu parayı soktu ağzına diye deli olsamda ilk kez kendi kendine bişey eline almış gördüm tatlı bıdığımı dişi kaşınıyor ya baya sulamıştı parayı nasıl kaptığımı bilemiyorum elinden ah akıllı kocam ah niye sokuyorsa parayı oraya neyse esas size bişey sorucam tek bendemi var bu çatlaklar merak içerisindeyim hala kırmızılar yan taraflarda göbeğimin altında bide bacaklarımın arasında sezeryan izide eklenince felaket duruyor kendimi çok kötü hissediyorum zaten zayıflıyamıyorum bu çatlaklar ne zaman beyazlar hep bu kadar kötümü durucak spor yapsam zayıflasam falan farketmez mi bide 2.çocukta ne hale gelirim düşünmek bile istemiyorum ya sizde durumlar ne ?