bende gündüz uyumuyor diye söylenirdim. bari 1 saat uyuda yemek yapayım diye. geçen haftadan beri gaz sancıları yüzünden gece uykumuz bozulunca artık gündüz uykusunu unuttum gece yeniden nasıl uyutsan onun derdine düştüminş. düzelicekler annesi zamanla...
sırtı dinlensin ve alışsın diye bir kaç dakikalığına yüz üstü yatırıyorum kızımı . ne mümkün top gibi gömülüyor kurtaramıyor kafasını. elimle yardımcı oluyorum yana çeviriyorum huzursuzlanıyor ağzını burnunu kapatacak şekilde gömülüyorbeceriksiz kızım.
arkadslar bebegıne oyun halısı alan veya kullanan var mı almayı dusunuyorum ama karar veremedım.alsam mı almasam mı:?
Pamuk kizimin uyku sorunu oldugu icin doktorumuz day/night bitkisel surup verdi biraz olsun uykusu duzene girdi ama gunu gununu tutmuyor...neredeyse her gece 3 te uyaniyor 6 ya kadar kikir kikir guluyor oynuyor bana laf atiyor kafayi yemek uzereyim yakindir hanisulasyonlar gormem...uykusuz bebek cok zor coooookkk.....Kizlar simdi nette baybay diye bi damla gordum uyku duzenleyiciymis bitkisel bi damlaymis ve hic bi yan etkisi yokmus yani en azindan ole yaziyo kullanan veya bilen varmi. Ya uykusuzluk benim icin sorun degil ben butun gun kucagimdada gezdiririm ama kuzumun artik goz altlari torbalaniyo surekli huzursuz bide ise baslicam bakici benim kadar anlayisli sabirli olamazki onun icin bakicidan once bi duzen oturtmaliyim bu damla hakkinda bilgisi olan yada kullanan yada ne biliyim yorum yapabilecek kimse yokmuuuuuu
Ben dogdugundan beri hem meme hem mama veriyorum sutum yeterli degil...hastanede bebelac verdiler bir zaman sonra nedense onu icmedi gerci cok kotu balik kokuyor o mama organik hipp kullandik simdi sma gold veriyoruz benim minnosum ezber bozan....baska bebek biberon alinca memeyi birakir benimkisi beni emince biberon almiyor o yuzden biberondan cok korkmamak gerek....kızlar benim kızım iki buçuk aylık ve emmeyi bıraktı sağarak veriyorum ama yetişmiyor mamaya başladık kabız oldu kabızlık yapmayan bir mama varmı ek gıda kullannalar vardır mutlaka hangi mamayı tavsiye ediyorsunuz.
kac aylık sıızn kı
fırsat olmuyor arada gırıyorum bakıp cıkıyorum.ya oglusum bazen 4 5 gunde kakasını yapıo ıkıdır.ebe normal dedı ama bn endıselendım .rahatsızlıgı yok ama .ıste.senın ogluusn adı ne koydunuz.nasıl ıyı mı hareketlenmeye basladı mı.bızzımkı yerınde durmuyor ya kpoydugumuz yerde elı ayrı ayakları ayrı oynuyor.bu arada oglusum bana bnzıo dıolar gozlerı masmavı:)
Eymen koyduk canim sdce anne sutu alan cocuklar tamamini sindirebiliyomus dert etme yani bnm oglumda ayni babasi ben bembeyaz sarisinim oglum kapkara :)) bizde cok hareketliyiz masallah sen adini ne koydun canim bebisin?
oglusumu gorup yorum yapan arkadsalr tesekkurler şifacım evet masmavi gozlerii:)benım gozlere benzıo ama tıp babası:)cıngıraklı corap alan arkads baktım cok guzelmıs bnde ondan alaıp dneeyen oyun halısına o kadar para verıp oynAMAMAsıda var.rabbım bebeıslerımızle saglık sıhhat versın
oglusumu gorup yorum yapan arkadsalr tesekkurler şifacım evet masmavi gozlerii:)benım gozlere benzıo ama tıp babası:)cıngıraklı corap alan arkads baktım cok guzelmıs bnde ondan alaıp dneeyen oyun halısına o kadar para verıp oynAMAMAsıda var.rabbım bebeıslerımızle saglık sıhhat versın
canım bende konyadayım civil de kızlar için halaylık diye bişey var. ön tarafı bere gibi ama arkasını güneşten koruyo. ben onu aldım kullanıyorum. yoksa benşm kıza göre hayatta bulamam çünkü küçük kafalı bizim kız. daha 38 cm başı.32 doğmuştu ama şükür büyüyo.
ben birkaç gün bebelac kullandım sonra aptamile geçtim bebelac kullnırken kabız oldu acaba zamanla aptamil düzene sokarmıki yoksa hep böylemi gidecek diye korkuyorum
oglusum
abuuu kuzucuğuma çok tatlı yerim ben onu valla rabbim nazarlardan korusunogşlusummmmmmmmmmm
aaaa bizimkide muhammed talhacanm muhammed taha bızımkı de dıyorum emeklemeye baslayınca yandık sımdıden durmayınca.
Gunaydınlar.umarım hepınız ıyısınızdır.adet olan arkadaslara bı sorum var.adet belırtılerını yasadınız mı.karın agrısı,akıntı vs..bende mınık bı lekelenme oldu ama hala adet olmadım.doktorum gunde toplam 1 saat ve fazlası emzırıyosan 2 sene de olmazsan normal dedı ama korkuyorum tabı kaza kursununa kurban gtmeye.