- 17 Eylül 2012
- 207
- 2
Canim benim cok gecmis olsun.bise cikmaz insaallah birakma kendini.neden kendini sucluyorsun ki senin ne sucun var.ayrica ilk once isotme testini gecip simdi nasil gecmiyor anlamadim.mrb kızlar nasılsınız.malesef ben çok kötüyüm.3 gündür uyumayı bırak kendimden geçmiş durumdayım.düşünmekten ağlamaktan kafayı yiyeceğim.pazartesi çok iyi dedikleri bir çocuk drsine gittik.muayne etti.bu çocuğun hareketlerinde sorun var dedi.sarılık oldumu diye sordu.biliyorsunuz kızım 28 derece sarılıktan 1 hafta yoğun bakımda kalmıştı.onu söyledik.hemen bir çocuk nöroloğuna götürün dedi.bizde pazartesi bir nöroloğa götürdük.tepkileri refleksi fena değil ama siz mutlaka işitme testi yaptırın dedi.sarılıktan hastaneden çıktıktan 4 gün sonra yapılmıştı ve testi geçmşti.dr yine yaptırın deyince dün işitme testi yaptırdık.sağ kulak geçti ama sol kulak 5 kere denenmesine rağmen geçmedi.işitme kaybı var denildi.bera/abr testi yaptırın dediler.bizde haftaya cumaya(20 hazirana)anca randevu alabildik.benim hatam,aptallığım yüzünden kızımda sağırlık olursa vicdan azabından ölürüm asla kendimi affedemem.20 haziranı nasıl bekliyeceğim bilemiyorm.çok kötüyüm.ne olur dua edin.çok ihtiyacımız var buna.