2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

doğru söylüyorsun canım gelişimde bireysel farklılıklar var. formasyonu sözde alanlardanım ya da bebeğim olunca beynim boşaldı:)))

ya genel yapıyorsa benimki tembel çıktı diye accık pimpirik yaptım da:)

deli gibi çığlık atmaya başladık yeni yeni biz. çok tatlı oluyo bağırırken...

çok normal canım. benim kızım tam üç aylık sadece yüzüstü yatınca bi kaç kere döndü. sırtüstünde bi şey yok. zaten 4 ayı bitince dönmesi gerekiyomuş acele etmemek lazım. bide benim kızda gündüz uyumaz derim derim bu gün tüm gün uyuyo uyandıramıyorum kalkıyo emiyo biraz duruyo ama uykulu geri yatırıyorum bende. bi değişik bu çocuklar ya uyuyunca niye uyuyo , uyumayınca niye uyumuyo diyorum. acaba biz mi bi değişiğiz anlamadım:)

Kimse degisik degil canin sdce anneyiz hepsi bundan kaynaklaniyor:)

canım bende konyadayım civil de kızlar için halaylık diye bişey var. ön tarafı bere gibi ama arkasını güneşten koruyo. ben onu aldım kullanıyorum. yoksa benşm kıza göre hayatta bulamam çünkü küçük kafalı bizim kız. daha 38 cm başı.32 doğmuştu ama şükür büyüyo.

burda okudukca dönen bebekleri bugün çalıştık biraz ama biizmki biraz ehli keyf dönmeye niyeti bile yok ben yardım ediyorum sadece gülüyo

İyiyim canim bnm tontigim de iyi cok sukur sen nasilsinpek girmiyorsun

fırsat olmuyor arada gırıyorum bakıp cıkıyorum.ya oglusum bazen 4 5 gunde kakasını yapıo ıkıdır.ebe normal dedı ama bn endıselendım .rahatsızlıgı yok ama .ıste.senın ogluusn adı ne koydunuz.nasıl ıyı mı hareketlenmeye basladı mı.bızzımkı yerınde durmuyor ya kpoydugumuz yerde elı ayrı ayakları ayrı oynuyor.bu arada oglusum bana bnzıo dıolar gozlerı masmavı:)

arkadslar bebegıne oyun halısı alan veya kullanan var mı almayı dusunuyorum ama karar veremedım.alsam mı almasam mı:?

kızlar benim kızım iki buçuk aylık ve emmeyi bıraktı sağarak veriyorum ama yetişmiyor mamaya başladık kabız oldu kabızlık yapmayan bir mama varmı ek gıda kullannalar vardır mutlaka hangi mamayı tavsiye ediyorsunuz.

canım biz baştan beri aptamil 1 kullanıyoruz hiç değiştirmedik bir sorunda olmadı

canım çok üzüldüm yaa kızın cadılık yapmış bırakmış memeyi bence bunu dr. a bildir tatlım bilemedim ki ben mama vermediğimden yardımcı olamayacağım hem her mama her bebeğe aynı etkiyi bırakır mı onu da bilmiyorum :26: hallolur inşallah

canım biz baştan beri aptamil 1 kullanıyoruz hiç değiştirmedik bir sorunda olmadı

ben birkaç gün bebelac kullandım sonra aptamile geçtim bebelac kullnırken kabız oldu acaba zamanla aptamil düzene sokarmıki yoksa hep böylemi gidecek diye korkuyorum

ben birkaç gün bebelac kullandım sonra aptamile geçtim bebelac kullnırken kabız oldu acaba zamanla aptamil düzene sokarmıki yoksa hep böylemi gidecek diye korkuyorum

Canim biz humana antikolik kullaniyoruz kakamizda cok duzenli ustundde yaziyo sivi kaka yapar diye ishal yapmiyo ama kolay cikisini sagliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…