kızlar babalar günü geliyor ..eşime üstünde kızlarımızla kendinin resmi olan sihirli kupa yaptıracaz
sizin aklınızda başka fikirler varmı..daha değişik daha orijinal fikirler olursa onuda değerlendirebilirim
kızlar babalar günü geliyor ..eşime üstünde kızlarımızla kendinin resmi olan sihirli kupa yaptıracaz
sizin aklınızda başka fikirler varmı..daha değişik daha orijinal fikirler olursa onuda değerlendirebilirim
az önce kızım çıldırdı yine..hiçbişey yoktu 1-2 çekti memeyi çığlığı bastı ...ne yaptıysam susturamadım..sütümün tadına baktım hafif tatlıydı..ne olduda öyle ağladı anlamadım
yakari ne yazsa mesajını okuyorum 2 gün geçmiyor başıma geliyor anlamadım gitti valla
bizde senin önerilerine açığız cnm ne öğrenirsen paylaş bizimle
ayrıca bulguru ben çok yedim..kızım doğdu doğalı 10 kg bulgur bitti ,hergün kısır ve pilav yapmaktan
bebeğinede rabbim uzun ömür versin...yanakları tombiş tombiş maşallah..benim kızım minicik
bugün annemlerde dayımın karısı 3 aylık deyince şaşırdı...dünde mağazada 1 aylık sandılar
oturma meselesine gelince ben büyük kızımı 3 aylıkken oturtmuştum
küçük meleğimde oturma çabasında..asla sırtı yere gelmiycek...hafif yatar pozisyonda bile dikilip oturuyor
sırt üstü yatarken sanki mekik çekiyor gibi oluyorçok göbeği varya olanda eriycek
canım ben tursuyu bırak bulgur bile yemiyordum gaz yapacak diye. sakındıgın goze cop batarmıs derler ya cok ustune dusunce boyle oldu. bugun iki hafta oldu. iki haftadır uykuda emiyoruz, Allahtan annem var o da olmasa pes etmistim. bugun doktora gittim bi umutla, benimkide 9. ayında bıraktı, sen bırakma, vazgecme ama bunun bi cozumu yok dedi. ben cozumu yok deyip oturabilecek bi insan değilim, dunden beri ingilizce sitelerden arastırıyorum ve ne mantıklı gelirse deniyorum ve denemeye devam edicem bakalım. önerilerinize son derece acıgım:)))
sifacım benim oglan 2,5 aylık o da aynı durumda. ama korkma bence, bir cocuk doktorunun makalesinde okumustum. oturma eylemi daha cok cocugun kendini hazır hissetmesiyle ilgiliymis, sırtustu yattıgında kısıtlı bi alanı gozlemlediği icin cocuk artık etrafı kendi gormek istermis, bu duruma gelmiş bi cocuk vucut yapısı olarak da hazırsa oturtulabilirmis. tabi pat diye oturtmayacagız ama yavas yavas olacak insallah...
canım seninle aynı durumda olan bi arkadasım var, o da benim gibi uykuda veriyormus. hareket halindeykende alıyor biberonu demisti. denemediysen belki ise yarar...
buda benim oglusum...
Eki Görüntüle 730615 Eki Görüntüle 730614
kizlar dun gece oglum saat 10da yatti.sabah 5 te kalkti. 5-10 dk emip tekrar uyudu.sabah 7.15 te kalkti. bu kadar uyumasi normalmi acaba. normalde geceleri 5 saatte bir uyanirdi.gerci dun sabah sadece 1.30 saat uyudu.disarida oldugumuzdan gunun geri kalan kismini uyanik gecirdi.sevinsemmi uzulsemmi bilemedim bu duruma
baktım cnm ..4lü çerçeve ile 200 Euro tuvalet kağıdı çok hoşuma gittibenim eşiminde doğum günü bende orijinal bişeyler istiyorum. hediyedenizi. com adresine gir bence bayılırsın çok güzel şeyler var. bende eşime hem babalr günü hem doğum günü hediyesi olarak kol saati yaptıracam ordan içine kızımın resmini koyduracam ve tüm zamanını bzimle geçirmen dileği ile yazdıracam arkasına içine de resmin altına AZRA'm yazdıracam çok hoşuma gitti. fiyatı da 130 civarı. ama uygun şeyler var. hepsi kişiye özel resimleri kendin yüklüyosun duvar saati, kupalar, mousepadler, çerçeveler, kalemler... o kadar çok ki... bi bak istersen...
bence de beğenecek..benim kocikte kahveyi sever günde 1 fincan içer evdeyken..kızlarına baka baka içsinbence sihirli kupa çok güzel bi fikir cnm.eminim çok beğenecektir.
ben geçen sene doğum gününde yaptırmıştım eşime ikimizin resimleri vardı.
kahve delisidir..ondan çok beğendi.
her sabah o bardakta kahve içip ayılıyor öyle gidiyor işe.
hatta benim doğum yaptığım gün sabah suyum geldi kalk dedim eşime
o da kalktı ve direk mutfağa gitti kendine nescafe yapmak için..
kahvesini içti öyle gittik hastaneye.valla çok rahat birisidir eşim..
ben panik içinde suyum geliyor diye bağırırken
o soğukkanlılığını korudu nescafesini yudumlarken
bi sihirli kupa dedin bak nerelere gittim bende cnm..
canım kızımın idrarında koku var...acaba enfeksiyonmu kaptı..çünkü sabaha kadar emdi memeyi ağzından çekmediKizlar daha kucuk oluyorlar erkeklere gore ilk aylarda sonraki yaslarda kizlar erkekleri geciyor. Gelisimkeri donusumlu.
Sizinkiler tamamen birakmamis memeyi sanirim. Son zamanlarda yaptiginiz bi degisiklik varmi dusunun veya yasadiginiz duygusal birsey. Boyle bi sorun yoksa sessiz ve isiksiz ortamda emzirmeyi dene. Oda olmazsa once bebeginle oyna sonra yanina yat ve yatarak emzirmeyi dene. Oda olmazsa memeyi ayakta tuttur ve emzirirken dolas. Oda olmazsa sag memeyi soldan sol memeyi sagdan emzir. Bunlarin hicbirisi olmazsa benim gibi uyutup emzir. Eger bebek tek bir memeyi tercih ederse memeler arasindaki bi farktan dolayi yaparmis bunu.
Birde en son sekerli gidalarin sutteki laktozu artirdigi icin cocugun bir sure sonra memeye tepki gosterdigini duydum. Bunu denicem ben simdi.biraz zor ama tatli yemezsem olmem heralde:)
Daha baska bi suru sey var aklima geldikce yazarim kolay gelsinhepimize...
kizlar dun gece oglum saat 10da yatti.sabah 5 te kalkti. 5-10 dk emip tekrar uyudu.sabah 7.15 te kalkti. bu kadar uyumasi normalmi acaba. normalde geceleri 5 saatte bir uyanirdi.gerci dun sabah sadece 1.30 saat uyudu.disarida oldugumuzdan gunun geri kalan kismini uyanik gecirdi.sevinsemmi uzulsemmi bilemedim bu duruma
baktım cnm ..4lü çerçeve ile 200 Euro tuvalet kağıdı çok hoşuma gitti
birde babalık sertifikası yapacam kendim..yazıcımız fotoğrafta basıyor...bu yıl şımartmak istiyorum kocamı
bence de beğenecek..benim kocikte kahveyi sever günde 1 fincan içer evdeyken..kızlarına baka baka içsin
senin hikayede çok komikmişayılmak için içmiştir heralde ..iyiki kendisi yapmış, o halde birde senden istese tam süper olurdu
canım kızımın idrarında koku var...acaba enfeksiyonmu kaptı..çünkü sabaha kadar emdi memeyi ağzından çekmedi
ara ara emmediği zamanda ağlıyor kendini kasarak...ağlaması normal değil çünkü çok sakin bir bebek...hatta buraya kızım hiç ağlamıyor diye dertlenmiştim
gülücükler yaparken bir anda çığlık atarak ağlıyor
pazartesine randevu aldım dr götürecem..kusmalarıda çoğaldı hemde haddinden fazla
sorun sütüm değil anlaşılan :18:
bence sevinmelisin bu duruma
son birkaç gündür benim kızımda çok uyuyor...gece ben uyanıp emzirmek için alsam almıyor memeyi ağzına..kendi acıkınca uyanıyor
artık büyüyorlar..gece uykuları çoğalıp gündüz uykuları azalacak
biz dışarı çıktığımız gün kızımı temiz havamı çarpıyor ne sersem sepelek oluyor :26: yada egzoz ..yada yol yoruyor ..yada bunların hepsi uyutuyor kızımı
baktım cnm ..4lü çerçeve ile 200 Euro tuvalet kağıdı çok hoşuma gitti
birde babalık sertifikası yapacam kendim..yazıcımız fotoğrafta basıyor...bu yıl şımartmak istiyorum kocamı
bence de beğenecek..benim kocikte kahveyi sever günde 1 fincan içer evdeyken..kızlarına baka baka içsin
senin hikayede çok komikmişayılmak için içmiştir heralde ..iyiki kendisi yapmış, o halde birde senden istese tam süper olurdu
canım kızımın idrarında koku var...acaba enfeksiyonmu kaptı..çünkü sabaha kadar emdi memeyi ağzından çekmedi
ara ara emmediği zamanda ağlıyor kendini kasarak...ağlaması normal değil çünkü çok sakin bir bebek...hatta buraya kızım hiç ağlamıyor diye dertlenmiştim
gülücükler yaparken bir anda çığlık atarak ağlıyor
pazartesine randevu aldım dr götürecem..kusmalarıda çoğaldı hemde haddinden fazla
sorun sütüm değil anlaşılan :18:
bence sevinmelisin bu duruma
son birkaç gündür benim kızımda çok uyuyor...gece ben uyanıp emzirmek için alsam almıyor memeyi ağzına..kendi acıkınca uyanıyor
artık büyüyorlar..gece uykuları çoğalıp gündüz uykuları azalacak
biz dışarı çıktığımız gün kızımı temiz havamı çarpıyor ne sersem sepelek oluyor :26: yada egzoz ..yada yol yoruyor ..yada bunların hepsi uyutuyor kızımı
Kizlar bugun cok sessiziz bebislermi durmuyo yoksa bebislerin keyfi yerinde herkes gezmeyemi gitti biz yine evde oturuyoruz herzamanki gibi
Kocama ananıda al git demek istiyorum yeminederim 2 senede ömrümü çürüttüler.
canım ben kızımda farkediyorumKizlar oturma derken nasil yani kucaginizdami yoksa desteklemi anlamadim?
bence sorun olmasın:)..idrar yolu enfeksiyonu zor..dünden beri memeye hiç itiraz etmedi çok şüküridrar tahlili ver istersen. sorun varsa ondan almıyodur, sorun yoksa memyi istemiyor olabilir. insallah bi sorun yoktur mu desem vardır mı desem bilemedim simdi
canım benimde kızımın çişi kokuyor diye doktora götürücektim gereksiz yere ama son anda farkettim allahtan meğer bez kokuyormuş prima kullanıyorsan olabilir özellikle dikkat et bezi değiştirdim çişi falan kokmuyormuş boşuboşuna tahlil falan yapılıcaktı kokuşmuş bezler yüzünden neyse seninde aklında olsun diye söylüyorum birden çığlık atmalar benim kızımdada var ama ben dişine yoruyorum sular akıp duruyor arada huysuzlanıyor dişleri acıyor diye düşünüyorum doktorda öyle söyledi zaten 2 gün önce kontrole götürdüm çok şüküt herşey normal 3 buçuk aylıktı tam 2 gün önce kilosu 7.100 boyu 63 cm çıktı muayneside iyi geçti ama bana doktor 6 aydan önce ek gıda kesinlikle yok dedi yastık destekli ne zaman oturtmaya başlanıyor dediğimdede 6 aylıkken dedi bu arada ben babalar gününü tamamen unutmuştum ya napıcam şimdiyandık valla bişeyler düşünmem lazım alma lazım hiç bitmiyor düşünücek şey zaten
bence sorun olmasın:)..idrar yolu enfeksiyonu zor..dünden beri memeye hiç itiraz etmedi çok şükür
kan almayacakları için rahatım...idrar tahlili canını acıtmıyor çünkü .. :)
bezimiz prima değil..primadan memnun kalmadım..can bebe kullanıyorum çok memnunum
dün kokuyordu çişi,sabahta kokuyordu ama az önce baktım koku falan yok...eşim koku kalmazsa huysuzluğu geçerse götürme dr diyor ama ben içim rahat etsin diye götürmek istiyorum
diş için erken gibi ama arada bende diş yerlerine elimle masaj yapıyorum rahatlasın diye
daha küçükler ama belli olmaz çıkabilir dişi :)akşama kadar o kadar çok mama önlüğü değişiyorumki...birde hemen değiştiğimi yıkıyorum yoksa yetişmiyor..çok akıyor tükürüğü
bende sadece emziriyorum..kilo alımı yavaş ,aynı aylık bebeklere kıyasla zayıf..ama hiç önemli değil ..sütüm yettiği kızımda emdiği müddetçe emziririm
destekli oturmak için 6 ay çok geç..hadi ben oturtmadım diyim herkes oturtuyor...büyüklerede bişey denmiyorki
babalar günü için kopya çek bizdenherkes aklına geleni paylaşsın benim aklıma sihirli kupa geldi..düşün düşün bunu bulabildim anca
canım ben kızımda farkediyorumkucaktaki oturma değil bildiğimiz destekli oturmayı çok istiyor kızım