- 23 Aralık 2012
- 248
- 0
bence sorun olmasın:)..idrar yolu enfeksiyonu zor..dünden beri memeye hiç itiraz etmedi çok şükür
kan almayacakları için rahatım...idrar tahlili canını acıtmıyor çünkü .. :)
bezimiz prima değil..primadan memnun kalmadım..can bebe kullanıyorum çok memnunum
dün kokuyordu çişi,sabahta kokuyordu ama az önce baktım koku falan yok...eşim koku kalmazsa huysuzluğu geçerse götürme dr diyor ama ben içim rahat etsin diye götürmek istiyorum
diş için erken gibi ama arada bende diş yerlerine elimle masaj yapıyorum rahatlasın diye
daha küçükler ama belli olmaz çıkabilir dişi :)akşama kadar o kadar çok mama önlüğü değişiyorumki...birde hemen değiştiğimi yıkıyorum yoksa yetişmiyor..çok akıyor tükürüğü
bende sadece emziriyorum..kilo alımı yavaş ,aynı aylık bebeklere kıyasla zayıf..ama hiç önemli değil ..sütüm yettiği kızımda emdiği müddetçe emziririm
destekli oturmak için 6 ay çok geç..hadi ben oturtmadım diyim herkes oturtuyor...büyüklerede bişey denmiyorki
babalar günü için kopya çek bizdenherkes aklına geleni paylaşsın benim aklıma sihirli kupa geldi..düşün düşün bunu bulabildim anca
canım, bebeğin tam olarak kaç kilo ve kaç aylık, bizim dün üç aylık kontrolümüz vardı, kızım bir ayda 500 gr almış, alt sınır 600 gr mış, hemşiremiz bir ay sonra bi daha bakalım, kilo alımı aynı olursa mamaya başlayalım, dedi,
ben de biraz endişelendim acaba doymuyo mu ki diye, en azından günde bir kere gece yatarken mama versem mi diyorum
zaten herkes küçük deyip duruyo
burada kızım tam üç aylık, 6200 gr.