Size de oluyo mu bilmiyorum
Hersey pis geliyo bana,oglumun emzigi yere dusuyo deliriyorum,yeterince temiz oluyo mudur kaynatinca,ellerim temiz mi,yediklerim temiz mi,yattigi yer hijyen mi vs vs dokunursam opersem hastalanir gibi geliyo kizlarr sanirim cildiriyorum =)
Oglum uyumuyor ilgi istiyor konusmak istiyor,ozellikle ananeyle bir muhabbetleri var gormelisiniz
Asi konusulmus,bizim oglanda da iz yok
Birgun kabiz oluyo 5 gun kaka yok ,sonra ishal kotu kokulu gaz...sizde de boyle mi?
Haa,bide memeyle kavga ediyoruz resmen,hakiyorum sut var ona ragmen yay gibi geriniyo kiziyo anlamiyorum
Mezuniyeti olan arkadasim tebrikler sana
Dunyanin,ennn,mutlu annesi benim ogluma asigim iyi ki var hayatimda...
Onlar,bizim herseyimiz...
Bizimkide yeni uyudu.yüzüstü yatirırsan gazı varken rahat eder30654954]Biz suan donence ile oynuyoruz. 1 saattir kızımda felaket gaz var altını açtım masaj yaptım bir kaç tane pit pit yaptı ama hala kendini kasiyor kızım. Donenceyi seviyor hareketleniyor diye gece gece açtım bir pit seside burdan duydum. Bakalım ne zaman bitecek ve kızım uykuya dalacak. Iyi geceler sizlere...
Merhaba ben hamıleyım ama cınsıyetını cok merak edıyorum 14+2 gunluk yenı baslarındayken segırıyordu atıyordu mıde bulantım yok asermıyorum tatlı tuzlu yıyorum tuylerım cabuk uzuyor uyuyamıyorum karnım sıvrı doktora gıttım % 90 kız dedı ama bacakları kapalı yanılma payımızda var dedı cınsel organı olusmamısta olabılır dedı anlamadıgım bıse doktor % 90. Kız Dıyor ama bacakları kapalı nasıl anlayabılıyor 14+2 gunlukken bellı edermı yarın tekrar gıdıcem bakalım bacaklarını acmışmı bebış cınsıyet tahmını bılen varmı dogum tarıhınden 13 subat dogum tarıhım 1985 lutfen yorum yaparmısınızzz
Bnce senin kokunu istemistir ondan almamistir cnm
Bizimkide yeni uyudu.yüzüstü yatirırsan gazı varken rahat eder30654954]Biz suan donence ile oynuyoruz. 1 saattir kızımda felaket gaz var altını açtım masaj yaptım bir kaç tane pit pit yaptı ama hala kendini kasiyor kızım. Donenceyi seviyor hareketleniyor diye gece gece açtım bir pit seside burdan duydum. Bakalım ne zaman bitecek ve kızım uykuya dalacak. Iyi geceler sizlere...
Size de oluyo mu bilmiyorum
Hersey pis geliyo bana,oglumun emzigi yere dusuyo deliriyorum,yeterince temiz oluyo mudur kaynatinca,ellerim temiz mi,yediklerim temiz mi,yattigi yer hijyen mi vs vs dokunursam opersem hastalanir gibi geliyo kizlarr sanirim cildiriyorum =)
Oglum uyumuyor ilgi istiyor konusmak istiyor,ozellikle ananeyle bir muhabbetleri var gormelisiniz
Asi konusulmus,bizim oglanda da iz yok
Birgun kabiz oluyo 5 gun kaka yok ,sonra ishal kotu kokulu gaz...sizde de boyle mi?
Haa,bide memeyle kavga ediyoruz resmen,hakiyorum sut var ona ragmen yay gibi geriniyo kiziyo anlamiyorum
Mezuniyeti olan arkadasim tebrikler sana
Dunyanin,ennn,mutlu annesi benim ogluma asigim iyi ki var hayatimda...
Onlar,bizim herseyimiz...
bencede akşamları sütüm yetmiyor bazen. mama yapıp veriyorum. yiyiyor ama yinede boş memeyi istiyor. iki kere çekip gözlerini kapatıyor. karın doyurmaktan çok kokuyuda istiyorlar artık ayırtedebiliyorlar.
Bizimkide yeni uyudu.yüzüstü yatirırsan gazı varken rahat eder
Var önlügüm cok ise yarıyo zamanla alısıcam sanırımsende önlük mü alcaksın dügünde nasıl emziriceksin
bugün 3 ay 3 günlüğüz
benim doğum iznim bitti heyet raporu alıp haziranı kapattım çok şükür yoksa bebeğim perişan olurdu annemle ikimiz güç bela başa çıkıyoruz hele ben olmasam emmeden hayatta durmaz prensesim
2230 gr 44 cm doğmuştu kuzum bugün 5500 gr ve 60 cm sizce iyi mi:S
sadece anne sütü alıyor ve sütüm yetiyor aç kalmıyor sadece şu aşı sonrası memeyle çok uğraştı ağzına almadı kavga etti sinirlendi hala da var bunlar ama sakinleştirip bir şekilde memeyi veriyorum
3 aydan sonra gaz sancıları azalır dedi doktor umarım öyle olur benim kızım herşeyden etkileniyor çünkü bir defa çok canım çekti sadece 1 tane kayısı yedim ve akşamına kızım burnumdan getirdi resmen morardı sancıdan elimde kalacak sandım dün gene az bişey çikolata yedim akşam gene çıldırdı sancıdan hepinizin bebişleri bu derece hassas mı
Dogdugu kiloya gore gayet iyi bnce canim bnde cigkofte sarimsakli yogurt yersem bi de cesmeden su icersem acayip gaz yapiyo ogluma olcak seyler bunlar her bebegin bunyesi degisken narin olan var hic biseyden etkilenmeyen de gaz icin masaj yap cnm bzm skntimiz kalmadi pek 2 ay 5gunluguzz bi de
Benmi cok anormalim acaba soylediginiz gibi bircok seye dikkat etmiyorum ben sanirim cok detayci olmamak gerek cocuklarin kalabalik ortamlara mikroba ihtiyaci var.ben 2 gunde bir anneme kizimi birakip alisveris bahanesiyle disari cikiyorum bazen kangurusuna koyup carsi pazar dolasiyoruz ve kizim sizlerin bebeklerinize gore cok zayif 3 aylik 4.500 kilo sanirim cok rahat bebek rahat cocuk olacak
Benmi cok anormalim acaba soylediginiz gibi bircok seye dikkat etmiyorum ben sanirim cok detayci olmamak gerek cocuklarin kalabalik ortamlara mikroba ihtiyaci var.ben 2 gunde bir anneme kizimi birakip alisveris bahanesiyle disari cikiyorum bazen kangurusuna koyup carsi pazar dolasiyoruz ve kizim sizlerin bebeklerinize gore cok zayif 3 aylik 4.500 kilo sanirim cok rahat bebek rahat cocuk olacak
merhaba canım gecmş olsun idrar yolu enf. gecmıyor demişsin çok üzüdüm benim kızımda da 2 defa oldu biliyorsun...gerci bizde bakteri üremesi cıkmadı lökosit 7-8 çıktı...ikisinde de antibiyotık kullandıksizde bu kaçıncı ve doktor ne diyor??
şimdi gene varmı dıye baktıracagım bezinde koku var gibi sanki....her bebekte şiş kokusu oluyormu kızlar??yoksa bez tamamen kokusuzmu olmalı???