2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

Merhaba kiziminda birkac gun bezinde turunculuk hatta pembeye yakin lekeler vardi kontrolde bezi doktora goturdum idrar tahlili yapildi sonuc temiz cikti sebebi yetersiz beslenme ve yetersiz beslenmeye bagli susuzluk.benim nazli minnak kizim biberonu reddediyor sutum yetmiyor mamayi ya kasikla yada enjektorle veriyorum.sizlerin kilolarini okudukca masallah bebeklerinize uzuluyorum kizim icin zaten dusuk kilolu dogdu 3 aylik kilosu 4.5 kg.simdi evde kavga kiyamet mama meme ve birkac kasik su idare ediyoruz bezindeki o lekeler kalmadi

bende bezi götürdüm.idrar tahlili istedi doktorumuz. sizin tahlilde ne yzıodu cnm.bizim her sahada 2-3 lökosit dio.pztesiye kadar nasıl beklicem bilmiorum.

cnm 2-3 lokasitten hicbisey olmaz..hele erkek cocuklarinda 10a kadar normal..baska nedeni olmali...druna sor korkma kotu bisey degildir...

lolocuuuuuummmm nasılsın sensiz topik pek sessiz taze fasulye koyuyorum buzluğa ohh kışa hazırlık yaza girmeden

Büyüdükçe huylanıyoruzzz
Kasıl gibi geriyot kendini günde bir kaç kere yarım saat falan masaya falan oturamaz olduk bebeğimle beeaberrrr
Esiden memeyi verdim mi susardı ne güzel uyur kalırdı orda kucagımda da olsa uslu uslubdururdu
Şimdi illa ayakta durulacak
Yüzü dışa bakacak
Vucudu dimd
K duracak hiç bir eğim olmayacak
Azıcık bi eğsem hemen basıyor çığlığı
Artık daha çığırtkan ağlıyoruz

Ben tel.ile doktorla konustum tahlilde sorun yok dedi,beslenmesine dikkat edin diye uyardi

İlık nemli pamukla uyanınca silip ardından da terramicyn göz merhemi var , uykusundan önce denk getirebilirsen, bizim 1, 2 seferde geçmişti.

cnm 2-3 lokasitten hicbisey olmaz..hele erkek cocuklarinda 10a kadar normal..baska nedeni olmali...druna sor korkma kotu bisey degildir...

çok saol cnm.gece besleyip yatırdıktan sonra hiç uyanmıyor sanırım sıvısız kalıyo.olmadı ben uyandırcam.emzircem.çünkü sabahları oluyo özellikle

allah sabır versin sana canım verme kucaklarına desemde alıcaklar biliyorum aynı şey bizdede olmuştu çünkü...sinirlerim çok bozulmuştu ozaman bide elden ele gidince oğlum biraz rahatsızlandı çok üzüldüm ozaman

haziranın 15inde bizde 3 aylık olucaz bu ay sonu bizde düşünüyoruz sünet yaptırmayı hayırlısı bakalım...temmuzdada olabilir karar veremedim ben henüz....

bizdede hafif oluyo tahlil yaptırdık bizde allaha şükür sonuçlarımız temiz çıktı...

bizimde uyku saatlerimiz çok güzel oldu günümüz 6da başlıyor emiyo altı alınıyo sonra 1saat oyun vakti...yatmadan tekrar biraz emiyo sonra uyuyor saat 10-11 gibi uyanıyoruz emiyoruz yine oyun vakti...gün boyu 2şer saat aralıklarla uyanıyoruz...akşamda 9da uyutup 11 gibi uyandırıyorum saat yarıma kadar oyalayıp altını alıp karnını doyurup gece uykusuna başlıyoruz yarımdan sabah 6ya kadarda hiç uanmıyoruz...
bende hala adet olmadım beklemediyim....

merhaba...nihayet okuyabildim geçmişi. annemlere gitmiştim 10 günlüğüne.dönüşte onlarda benle birlikte geldi.1 haftada benle kaldılar.gerçi yarın gidecekler gene kendimi boşlukta hissedicem ama olsun... anne gibisi yok yaaa.beni mutlu etmek için çırpınıp durdu.

huy değiştirme bizde de başladı. 2.5 aylık olduk. eskiden sinirlendiğinde memede sakinleşiyordu. Şimdi ise inatlaşıyor..

eskiden sabahları uyurdu. şimdi ise sabah 6 gibi kalkıyor. 9.30-10.00 kadar uyumuyor.sonra 2-2,5 saat uyuyor.

sizde de oluyor mu bilmiyorum ama artık kendi kendini oyalayabiliyor. uyandığında emziriyorum altını temizliyorum bir yarım saat falan etrafa bakıyo. hatta tv bile izlemeye başladı. daha önce dönenceden hemen sıkılıyordu. şimdi ise onunla da 15-20 dk geçiriyor.
sanki daha az yormaya başladı beni.tabi arada krizimiz de tutuyor. özellikle gazı olduğunda...
daha önce sabahları hiç mama vermezdim. ama sürekli emmek isteyince artık vermeye başladım 90 cc.
mamayı günde 3-4 kez 90 cc olarak içiyoruz.bunun dışında sürekli emziriyorum.

doğum iznim bitti maalesef.öğretmen olduğumdan dönemi raporla tamamlayacağım. rapor almakta zormuş onu anladım. şu doktorlar niye rapor yazmazlar anlamam ki....

Canim naptin basladin mi sut cogaltma islerine

Canim valla bu saat olduhic mama vermedim ama kizim huzursuzda degil sanirim ise yariyacak :) veee hic gunduz hic uyumayan kizim yattiginda yarim saat yarim saat uyumaya basladi ama onun uyumasina aliskin olmayinca uyudugunda ne yapacagimi bilemiyorum :)

Ohh hadi hayirli olsun gece mama verebilirsin rahat uyumasi icin hem sut azaliyo ben oyle yappiyorum

Bugün dısarı cıktık normalde oglum uyumuyosa arabasında yatmaz bu sefer yattı emzigede alıstı masallah 3 saat rahat gezdik tabi bana deil babasına kıyafet baktık
Esimin arkadasının dügünü vardı hazırlandı süslendi arkadaslarıyla gitti yolcularken cok kıskandım ben gidemiorum diye:-( tabi oglum dünyalara degerde yinede arada özenio insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…