günaydın marrt anneleri erkek bebek annelerine bir şey sormak istiyorum. bebeklerinizin sabah bezinde turunculuk oluyormu.dün idrar tahlili yaptırdık ancak sonuçları pazartesi göstericem dr a.sonuçta her sahada 2-3 lökosit yazıodu.bebeğimin altını açmaya korkuyorum artık acaba yine varmıdır die. çok üzülüyorum
mrbb kızlar bende mart annesıyım:)
bende bezi götürdüm.idrar tahlili istedi doktorumuz. sizin tahlilde ne yzıodu cnm.bizim her sahada 2-3 lökosit dio.pztesiye kadar nasıl beklicem bilmiorum.Merhaba kiziminda birkac gun bezinde turunculuk hatta pembeye yakin lekeler vardi kontrolde bezi doktora goturdum idrar tahlili yapildi sonuc temiz cikti sebebi yetersiz beslenme ve yetersiz beslenmeye bagli susuzluk.benim nazli minnak kizim biberonu reddediyor sutum yetmiyor mamayi ya kasikla yada enjektorle veriyorum.sizlerin kilolarini okudukca masallah bebeklerinize uzuluyorum kizim icin zaten dusuk kilolu dogdu 3 aylik kilosu 4.5 kg.simdi evde kavga kiyamet mama meme ve birkac kasik su idare ediyoruz bezindeki o lekeler kalmadi
cnm 2-3 lokasitten hicbisey olmaz..hele erkek cocuklarinda 10a kadar normal..baska nedeni olmali...druna sor korkma kotu bisey degildir...günaydın marrt anneleri erkek bebek annelerine bir şey sormak istiyorum. bebeklerinizin sabah bezinde turunculuk oluyormu.dün idrar tahlili yaptırdık ancak sonuçları pazartesi göstericem dr a.sonuçta her sahada 2-3 lökosit yazıodu.bebeğimin altını açmaya korkuyorum artık acaba yine varmıdır die. çok üzülüyorum
Merhaba kiziminda birkac gun bezinde turunculuk hatta pembeye yakin lekeler vardi kontrolde bezi doktora goturdum idrar tahlili yapildi sonuc temiz cikti sebebi yetersiz beslenme ve yetersiz beslenmeye bagli susuzluk.benim nazli minnak kizim biberonu reddediyor sutum yetmiyor mamayi ya kasikla yada enjektorle veriyorum.sizlerin kilolarini okudukca masallah bebeklerinize uzuluyorum kizim icin zaten dusuk kilolu dogdu 3 aylik kilosu 4.5 kg.simdi evde kavga kiyamet mama meme ve birkac kasik su idare ediyoruz bezindeki o lekeler kalmadi
Yavrukuşumda çok fena çapak var. Tek gözümüzde, göz yaşı pınarımızda açık. Kullanmadığımız damla, denemediğimiz yöntem kalmadı. Bazen gözünü açamıyor ve ben çok üzülüyorum. Bu göz çapağını geçiren anneler neler yaptı acaba?
cnm 2-3 lokasitten hicbisey olmaz..hele erkek cocuklarinda 10a kadar normal..baska nedeni olmali...druna sor korkma kotu bisey degildir...
iğrenç bir hafta geçiriyorum
pazartesi misafir
salı boş
çarşamba annemler (bi dünya misafiri geldi annemin)
perşembe kaynanamlar (temizlik ve misafir bir arada)
cuma misafir
cumartesi misafir
pilim bitti artık
kızımın uykusuda rezil oldu..kucaktan kucağa gezdi ...öpen sıkan seven :95: ayağında sallayan ,kucağında uyutan :99: ben bunların hiçbirine gelememmmmmm :120:
Allahım sabır ver
haziranın 15inde bizde 3 aylık olucaz bu ay sonu bizde düşünüyoruz sünet yaptırmayı hayırlısı bakalım...temmuzdada olabilir karar veremedim ben henüz....Arkadaşlar bebeğimiz haftaya sünnet olacak, biraz endişeliyim. Oğlumuz 2,5 aylık. Doktorlar ilk gün zorlanacağını, sonra çok kolay iyileşeceğini söyledi. Bu konuda tecrübesi olan arkadaşlardan deneyimlerini paylaşmalarını rica ediyorum...
bizdede hafif oluyo tahlil yaptırdık bizde allaha şükür sonuçlarımız temiz çıktı...günaydın marrt anneleri erkek bebek annelerine bir şey sormak istiyorum. bebeklerinizin sabah bezinde turunculuk oluyormu.dün idrar tahlili yaptırdık ancak sonuçları pazartesi göstericem dr a.sonuçta her sahada 2-3 lökosit yazıodu.bebeğimin altını açmaya korkuyorum artık acaba yine varmıdır die. çok üzülüyorum
Teyzoslari kızımın yeni alışkanlığından bahsedeyim size. Biri iyi biri kötü. Iyi olan. 2 gündür gündüzleri saatlerce uğraşmıyorum kızımı uyutmak için. Biraz daha kolay uykuya geçiyor. Kötü olan. 3 Gecedir 12.30 yada 1 de kalkıyor emziriyorum. Bu saat oldu hala uyumadi. Gece uykusunu gündüze sattı kızım. Ben razıyım gece uyusunda. Gündüz zaten bi sekildw geçiyor.bende adet olmadım...birde artık sabah 6 gibi güne başlıyoruz.
Canim naptin basladin mi sut cogaltma islerine
Canim valla bu saat olduhic mama vermedim ama kizim huzursuzda degil sanirim ise yariyacak :) veee hic gunduz hic uyumayan kizim yattiginda yarim saat yarim saat uyumaya basladi ama onun uyumasina aliskin olmayinca uyudugunda ne yapacagimi bilemiyorum :)
Ohh hadi hayirli olsun gece mama verebilirsin rahat uyumasi icin hem sut azaliyo ben oyle yappiyorum
Tabi tabi gece mama veririm okadar sut olmaz herhalde ama olsun kizim uyuyo ya gece bi kere mama veririm