Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geceleri bebekleriniz nekadar saatte uyanıyor biz gece uykumuza 10.30da baslıyoruz her 2 saatte bir uyanıp emiyor cok nadir 3 oluyor.sabah 7-8 gibi kalkıyor 9-10 a kadar durup sonra 2 saat uyuyor
Gündüz 2saat uyursa keyifli oluyor ama parca parca uyursa burnumdan getiriyo
Bzmmki 11de yatiyo 1de uyku arasinda mama veriyorum sabah 6 da kalkiyo 5 dk emip uyuyo hmn 9a kadar snnnra gun basliyo gun icinde toplasan 2 saat anca uyuyo ama kendi kendine iyalandigi icin sknti yasamiyoruum
güzel uyuyomuş maşallah bende öyle uyanmadan uyusam
Bzmki de memede uyumayi seviyo memede bayilttip ayagima aliyorumm
Nasil veriyordu uz bebeginize. Direk agzina mi damlatiyorsunuz? Sutunuzke karistirio mi kasikla veriyorsunuz? Vitaminimizi degistirdik de
cay kasigina 4 dama dokup direk agzina veriyorum..hatta hepsini alamiyor kasikta kaliyor diye 5 damla yapiyorum..
mutluluk; yanında olmadığında ağlayan bebeğinin seni gördüğü anda gülümseyip sakinleşmesiymiş...
Günaydın,
Bize doktor bir ay sonra kolunda sivilce gibi çıkacak sonra o geçince iz kalacak dedi. 2-3 gun önce tam 1 ay oldu. Sivilce yeni çıktı.. Sen ası yaptirali ne kadar oldu?
kızlar bugün mezuniyet törenim var oğlumdan ilk kez bu kadar ayrı kalcam 9 dan 12 ye kadar falan kayınvalideme bırakcaz annemde mezuniyetime gelcek çünkü. aslında o saatlerde oğlum gece uykusuna geçer ama uyanırsa falan mama vermek zorunda kalcaklar başlarda mama veriyorduk ama 1 aydır vermiyoruz. bende manuel pompa var hiç beceremedim sağmayı becerenler nasıl yapıyor, ve ne zaman sağıyor çocuk emdikten sonra mı önce mi? başarabilirsem onunla idare eder ben gelene kadar diye düşündüm
valla canım bızım dr da 3.ayda dedı ıkı doz yaptırcaz bıde 5.ayda bende cok kararsız kalmıstım dr bu vırus cok agır gecıyo gunde 40 kereye kadar ıshal durdurulamayan bı ates ve kusma oluyo yanı dırek hastanelık oluyo dedı kucuk cocugun da hasta olması ne kadar zor bılırsın o yuzden yaptırcaz bızde
Büyüdükçe huylanıyoruzzz
Kasıl gibi geriyot kendini günde bir kaç kere yarım saat falan masaya falan oturamaz olduk bebeğimle beeaberrrr
Esiden memeyi verdim mi susardı ne güzel uyur kalırdı orda kucagımda da olsa uslu uslubdururdu
Şimdi illa ayakta durulacak
Yüzü dışa bakacak
Vucudu dimd
K duracak hiç bir eğim olmayacak
Azıcık bi eğsem hemen basıyor çığlığı
Artık daha çığırtkan ağlıyoruz
ayy çok güzelmiş ben çok beğendim...Kızlar bunun hakkında ne düşünüyorsunuzzz
YouTube
Nasil veriyordu uz bebeginize. Direk agzina mi damlatiyorsunuz? Sutunuzke karistirio mi kasikla veriyorsunuz? Vitaminimizi degistirdik de
bize dr. 3 damla demişti. bende senin gibi bir damla kaşıkta kalıyor diye 4 damla damlatıyorum çay kaşığına ağzını açınca hemen akıtıyorum.cay kasigina 4 dama dokup direk agzina veriyorum..hatta hepsini alamiyor kasikta kaliyor diye 5 damla yapiyorum..
Gnaydin annisler bisi sorucam size. ikinci ay adisindan sonra hemsire kolunda iz kalicak demisti bizde iz yok acaba asi tutmadimi yada dinradanmi olusucak sizin bebislerin kollarinda kizariklik sislik falan varmi yarin saglik ocagina goturicm ama bosunami telas yapuyorum merak ettim
benim hasta olmam önemli değil ..miniğimin keyfi ve rahatı kaçıyor en çok ona sinir oluyorumAhh canim Allah sabir versin cidden ben oylw gunlerde hasta oluyorum kesin gerci sen de oldun
yaa evet alıyorlar kucaklarına tamamda ağlayıncada susturmaya çalışıp vermiyorlar o zaman daha çok deli oluyorumallah sabır versin sana canım verme kucaklarına desemde alıcaklar biliyorum aynı şey bizdede olmuştu çünkü...sinirlerim çok bozulmuştu ozaman bide elden ele gidince oğlum biraz rahatsızlandı çok üzüldüm ozaman
cnm ben 3 damla direk ağzına damlatıyorum..yağ gibi olduğu için çay kaşığında kalıyor ağzına ne gidecekki o zamanNasil veriyordu uz bebeginize. Direk agzina mi damlatiyorsunuz? Sutunuzke karistirio mi kasikla veriyorsunuz? Vitaminimizi degistirdik de
bizim ebe 6 ay sonra bile kızarıklık çıkabilir normal demiştiGnaydin annisler bisi sorucam size. ikinci ay adisindan sonra hemsire kolunda iz kalicak demisti bizde iz yok acaba asi tutmadimi yada dinradanmi olusucak sizin bebislerin kollarinda kizariklik sislik falan varmi yarin saglik ocagina goturicm ama bosunami telas yapuyorum merak ettim
Gnaydin annisler bisi sorucam size. ikinci ay adisindan sonra hemsire kolunda iz kalicak demisti bizde iz yok acaba asi tutmadimi yada dinradanmi olusucak sizin bebislerin kollarinda kizariklik sislik falan varmi yarin saglik ocagina goturicm ama bosunami telas yapuyorum merak ettim
Geceleri bebekleriniz nekadar saatte uyanıyor biz gece uykumuza 10.30da baslıyoruz her 2 saatte bir uyanıp emiyor cok nadir 3 oluyor.sabah 7-8 gibi kalkıyor 9-10 a kadar durup sonra 2 saat uyuyor
Gündüz 2saat uyursa keyifli oluyor ama parca parca uyursa burnumdan getiriyo