2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Geceleri bebekleriniz nekadar saatte uyanıyor biz gece uykumuza 10.30da baslıyoruz her 2 saatte bir uyanıp emiyor cok nadir 3 oluyor.sabah 7-8 gibi kalkıyor 9-10 a kadar durup sonra 2 saat uyuyor
Gündüz 2saat uyursa keyifli oluyor ama parca parca uyursa burnumdan getiriyo:-)

Geceleri bebekleriniz nekadar saatte uyanıyor biz gece uykumuza 10.30da baslıyoruz her 2 saatte bir uyanıp emiyor cok nadir 3 oluyor.sabah 7-8 gibi kalkıyor 9-10 a kadar durup sonra 2 saat uyuyor

Bzmmki 11de yatiyo 1de uyku arasinda mama veriyorum sabah 6 da kalkiyo 5 dk emip uyuyo hmn 9a kadar snnnra gun basliyo gun icinde toplasan 2 saat anca uyuyo ama kendi kendine iyalandigi icin sknti yasamiyoruum :nazar:

Bzmmki 11de yatiyo 1de uyku arasinda mama veriyorum sabah 6 da kalkiyo 5 dk emip uyuyo hmn 9a kadar snnnra gun basliyo gun icinde toplasan 2 saat anca uyuyo ama kendi kendine iyalandigi icin sknti yasamiyoruum :nazar:

güzel uyuyomuş maşallah bende öyle uyanmadan uyusam:KK43:

Nasil veriyordu uz bebeginize. Direk agzina mi damlatiyorsunuz? Sutunuzke karistirio mi kasikla veriyorsunuz? Vitaminimizi degistirdik de

Nasil veriyordu uz bebeginize. Direk agzina mi damlatiyorsunuz? Sutunuzke karistirio mi kasikla veriyorsunuz? Vitaminimizi degistirdik de

cay kasigina 4 dama dokup direk agzina veriyorum..hatta hepsini alamiyor kasikta kaliyor diye 5 damla yapiyorum..

mutluluk; yanında olmadığında ağlayan bebeğinin seni gördüğü anda gülümseyip sakinleşmesiymiş...

Gnaydin annisler bisi sorucam size. ikinci ay adisindan sonra hemsire kolunda iz kalicak demisti bizde iz yok acaba asi tutmadimi yada dinradanmi olusucak sizin bebislerin kollarinda kizariklik sislik falan varmi yarin saglik ocagina goturicm ama bosunami telas yapuyorum merak ettim

Günaydın,
Bize doktor bir ay sonra kolunda sivilce gibi çıkacak sonra o geçince iz kalacak dedi. 2-3 gun önce tam 1 ay oldu. Sivilce yeni çıktı.. Sen ası yaptirali ne kadar oldu?

mutluluk; yanında olmadığında ağlayan bebeğinin seni gördüğü anda gülümseyip sakinleşmesiymiş...

Günaydın,
Bize doktor bir ay sonra kolunda sivilce gibi çıkacak sonra o geçince iz kalacak dedi. 2-3 gun önce tam 1 ay oldu. Sivilce yeni çıktı.. Sen ası yaptirali ne kadar oldu?

Bizim daha 10. gun oldu ben pimpirik yapiyorum ozaman sevindim acaba tutmadimi diyodum cok saol canim

kızlar bugün mezuniyet törenim var oğlumdan ilk kez bu kadar ayrı kalcam 9 dan 12 ye kadar falan:KK43: kayınvalideme bırakcaz annemde mezuniyetime gelcek çünkü. aslında o saatlerde oğlum gece uykusuna geçer ama uyanırsa falan mama vermek zorunda kalcaklar başlarda mama veriyorduk ama 1 aydır vermiyoruz. bende manuel pompa var hiç beceremedim sağmayı becerenler nasıl yapıyor, ve ne zaman sağıyor çocuk emdikten sonra mı önce mi? başarabilirsem onunla idare eder ben gelene kadar diye düşündüm

hayırlı olsun canım. rabbim kısa sürede mesleğe de geçmedi nasip etsin. inş.

valla canım bızım dr da 3.ayda dedı ıkı doz yaptırcaz bıde 5.ayda bende cok kararsız kalmıstım dr bu vırus cok agır gecıyo gunde 40 kereye kadar ıshal durdurulamayan bı ates ve kusma oluyo yanı dırek hastanelık oluyo dedı kucuk cocugun da hasta olması ne kadar zor bılırsın o yuzden yaptırcaz bızde

bize de öyle demişti ya 2-4 ya da 3-5 siz bilirsiniz demişti. 6 ayı geçirmemek gerekiyormuş.

Büyüdükçe huylanıyoruzzz :KK50:
Kasıl gibi geriyot kendini günde bir kaç kere yarım saat falan masaya falan oturamaz olduk bebeğimle beeaberrrr
Esiden memeyi verdim mi susardı ne güzel uyur kalırdı orda kucagımda da olsa uslu uslubdururdu
Şimdi illa ayakta durulacak
Yüzü dışa bakacak
Vucudu dimd
K duracak hiç bir eğim olmayacak
Azıcık bi eğsem hemen basıyor çığlığı
Artık daha çığırtkan ağlıyoruz

ah şu bebişler dün arkadaş diyor ki anneliğe alıştın mı dedim nasıl alışayım bir günü bir günü tutmuyor ki tam sürpriz yumurta sabah kalkınca acaba bugün ne icat edecek diye bekliyoum:KK9:. bende yattığı yerden çıngıraklarla oyuncaklarla elimi sağa sola sallayıp dikkatini çekiyordum. şimdi istemiyor. kucağıma alıyorum. sırtını göğsüme yaslayıp oturuyorum. o şekilde oyuncaklarla oynatıyorum. artık yatmak istemiyorlar sanırım. yatınca görüş açıları az oluyormuş. onun için bu aydan sonra dik durup çevresindeki nesneleri seyretmek istiyorlarmış. meraklılar :KK9: birde artık başlarını tutma zamanlar ıgeldiği için başını bana eskisi kadar yaslamıyor kucağımdayken biraz kaldırıyor başı ordan oraya sallanıyor sonra küt diye çarpıyor yüzüme.. çok tatlı oluyor o hali..

Kızlar bunun hakkında ne düşünüyorsunuzzz
YouTube
ayy çok güzelmiş ben çok beğendim...

cay kasigina 4 dama dokup direk agzina veriyorum..hatta hepsini alamiyor kasikta kaliyor diye 5 damla yapiyorum..
bize dr. 3 damla demişti. bende senin gibi bir damla kaşıkta kalıyor diye 4 damla damlatıyorum çay kaşığına ağzını açınca hemen akıtıyorum.

Gnaydin annisler bisi sorucam size. ikinci ay adisindan sonra hemsire kolunda iz kalicak demisti bizde iz yok acaba asi tutmadimi yada dinradanmi olusucak sizin bebislerin kollarinda kizariklik sislik falan varmi yarin saglik ocagina goturicm ama bosunami telas yapuyorum merak ettim

hemşire 1 y sonra kabarıp kabuklaşacak dedi 3 hafta olacak biz de yaptıralı kaç gündür bakmıyorum ama her hangi bir iz yok.

Son düzenleme:
Ahh canim Allah sabir versin cidden ben oylw gunlerde hasta oluyorum kesin gerci sen de oldun :KK52:
benim hasta olmam önemli değil ..miniğimin keyfi ve rahatı kaçıyor en çok ona sinir oluyorum
allah sabır versin sana canım verme kucaklarına desemde alıcaklar biliyorum aynı şey bizdede olmuştu çünkü...sinirlerim çok bozulmuştu ozaman bide elden ele gidince oğlum biraz rahatsızlandı çok üzüldüm ozaman
yaa evet alıyorlar kucaklarına tamamda ağlayıncada susturmaya çalışıp vermiyorlar o zaman daha çok deli oluyorum
kızım orda ağlamaktan çatlasa susturmaya uğraşıyorlar bana vermeyi akıl edemiyorlar ben isteyip alana kadar
zaten ne zaman biz gezmeye başladık eve misafir gelmeye başladı kızımın huyuda değişti düzenide bozuldu
kendimi kırkım çıkana kadar evde kampa almıştım ..bilsem 6 aylık olana kadar kamptan çıkmazdım:KK9:
ohhh neyse bitti bu hafta çok şükür
cnm ben 3 damla direk ağzına damlatıyorum..yağ gibi olduğu için çay kaşığında kalıyor ağzına ne gidecekki o zaman
bizim ebe 6 ay sonra bile kızarıklık çıkabilir normal demişti
şimdi minicik bi kırmızı nokta var kolunda
hatta eşimle benim kolumda aşı izi var büyük kızımda iz olmamış ..olmaması normalmi acaba

Yok canim iz olmamasi normal degilmis asinin tutmadigi anlamina geliyomus eger tutmazsa tekrarliyolarms asiyi. onun icin merak ettim bende bakalim biraz daha bekliyim bende cikmazsa goturiyim. ama kizin icin istersen bi doktora sor iz olmasi gerekirmis cunku

Kizlar ya bisey sorucam benim kizimin dogdugundan beri goz altlari sis bi sorubmu var acaba. hic bi doktor bisey demedi yani ozel olarak sormadm ama cok belirgin bi sorun olsa soylerlerdi diyorum ama cok sis geliyo bana telden giriyorum foto yuklemiyorum boyle bi sorunu olan varmi

Canım neden telaş yapıyosun herkesin kolunda iz kalıcak diye bişey yok bizim hastanede kendi doktorumuz yaptı aşıyı iz kalabilir de kalmayabilirde dedi kişiye göre değişirmiş...

bugün ogluşu eşime bırakıp kuaföre gittim:KK55: saçımı boyattım kestirdim kaş bıyık manikür yaptırdım:KK12: eve gelince eşimin gözleri parladı valla :KK9: aynen böyle baktı :KK53: çok güzel olmuşsun karıcım dedi havamı bastım ben de kocişime :KK23: ohh kendime geldim valla yaa sonunda gerçekten kadına benzedim ayol:115:

valla ben akşam uyuyorsa saat 11de uyandırıyorum yarıma kadar oyalıyorum altını alıp karnını doyurup yatırıyorum sabah 6ya kadar uyuyor....şaşmaz tam saat 6da uyanır çok dakik olcak bu oğlan:)

X