Canim sutun az geliyo olabilirmi benim oyleydi gece yatarken mama vermeye baslayinca uyumaya basladioglumun iki gundur uyku duzeni bozuldu :-( gece 23 de yatip 04 de kalkan ve tekrar yatip 6 da kalkan oglum simdi ise 24-2-4-6 diye kalkmaya basladi..başa döndük yine :-( ne oluyor anlamiyorumm..gunduz zaten uyku duzenimiz yoktu simdi hicbisey kalmadi...
valla ben akşam uyuyorsa saat 11de uyandırıyorum yarıma kadar oyalıyorum altını alıp karnını doyurup yatırıyorum sabah 6ya kadar uyuyor....şaşmaz tam saat 6da uyanır çok dakik olcak bu oğlan:)
oglumun iki gundur uyku duzeni bozuldu :-( gece 23 de yatip 04 de kalkan ve tekrar yatip 6 da kalkan oglum simdi ise 24-2-4-6 diye kalkmaya basladi..başa döndük yine :-( ne oluyor anlamiyorumm..gunduz zaten uyku duzenimiz yoktu simdi hicbisey kalmadi...
maşallah bizimkisi de birgün okadar uyuycak heralde sabırla bekliyorum:))
bugün emzirdim babaanneye bıraktık daha önce dondurucuya koydugum sütü bırakmıştım içmemiş apar topar geldik o sütte ziyan oldu
biberonu daha önce almıştı sütün tadınımı begenmedi acaba
kızımın canını acıttım ve çok ağladı
yarım saat önceydi. kızım ağlayıp duruyordu. altını değiştirmiştim memede vermiştim. salıncağa koyuyorum, ayağıma alıyorum bas bas bağırıyordu. kucağıma aldım evin içinde turlamaya başladım. baktım meme istiyor sanki. bende emzirir pozisyona aldım bebeğimi kanepeye oturdum. emzirme yastığına doğru uzanırken biraz öne doğru eğildim ve kollarımın üstünde olan boynu biraz sıkıştı. başladı ağlamaya gözü doldu. acılı acılı ağladı. ben panikledim. beynine zarar vermiş miyimdir diye. 2 dk sonra sustu braz emzirdim ve uyudu. çok üzüldüm benimde gözlerim doldu.bi şey olmamıştır demii....
yarın hastaneye gidicem sabah erkenden bende tiroid var ne zamandır ölçtürmedim kan verip gelicem. bbası şimdiden panik yaptı. inş sen gidip gelene kadar uyur diyesonrada dişçiye gidicez beraber... geçen hafta misafirim vadı. baktım hava yağışlı. eşime dedim kızım uyuyorken bari ark.ları eve bırakıp geleyim. ark. eve bırakıp geldiğimde kendimi çok garip hissediyordum. bir yanım eksik gibiydi. elimi kolumu nereye koyacağımı şaşırmıştım sanki.. sürekli yapışık ikizler pozisyonunda gezdiğimiz için...
cnm yoktun bayadir..basladin mi işe?
biz üç aydır öyleyiz sevdacım
hiç düzene giremedi uykumuz maalesef
Canim sutun az geliyo olabilirmi benim oyleydi gece yatarken mama vermeye baslayinca uyumaya basladi
tatli tuzlu,yuvarlak yada sivri karin bunlarin hepsi hikaye cnm ya.ilk uc ay her hamilenin cani ekşi cekermis..cinsiyetten degil yani..Merhaba ben hamıleyım ama cınsıyetını cok merak edıyorum 14+2 gunluk yenı baslarındayken segırıyordu atıyordu mıde bulantım yok asermıyorum tatlı tuzlu yıyorum tuylerım cabuk uzuyor uyuyamıyorum karnım sıvrı doktora gıttım % 90 kız dedı ama bacakları kapalı yanılma payımızda var dedı cınsel organı olusmamısta olabılır dedı anlamadıgım bıse doktor % 90. Kız Dıyor ama bacakları kapalı nasıl anlayabılıyor 14+2 gunlukken bellı edermı yarın tekrar gıdıcem bakalım bacaklarını acmışmı bebış cınsıyet tahmını bılen varmı dogum tarıhınden 13 subat dogum tarıhım 1985 lutfen yorum yaparmısınızzz
Bnce senin kokunu istemistir ondan almamistir cnm
15 inde dügün var kalabalıga götürmeyelim dedik kaynanaya bırakıcaktık bugünde deneme yapalım dedik ama olmadı mecbur götürcez:-(
Bizde bugün esimle giderken elele tutustuk garip geldi
Göz deger kalabalık elden ele gecmesin dedik birde nasıl emzircem ona göre bi elbise almam lazimBilirim o duyguyubizde az once sarildik oglum uyurken o kadar uzun zaman olmuski oyle tw izlemmeyeli zor ayrildik bzm de 26snda var cnm benimki durur mu bilmem ams ben gtrcem birakamiyorum kimseye grmceme fln annem de burda yok mecbur onu da gtrcez
Göz deger kalabalık elden ele gecmesin dedik birde nasıl emzircem ona göre bi elbise almam lazim
Bebekle dısarıya tam alısamadım sanırim
Emzirme onlugu alabilirsin