rota virüs karmaşası yine gündemde. Ebruli yazdiklariigornce yaptirsammi dedim şimdi. Off dr. Lerinde biri diğerini tutmuyorki. Insan bebisine boşuna viruste vermek istemiyor. Ama ilerde bir şey olursa da vicdan yaparım. Napcaz şimdi....
Canim kac saatte bi olctun atesini bebisin ben biraz pimpirikliyim dk basi olcerim bilmezsem
bende ateş konusunda pimpirikliyimdir. kardeşim bebekken havale geçirmiş ondan çok korkarım ateşten. akşam 11 de uyumuştu. 12 ye kurmuştum saatimi. ölçüp yattım. sonra 1 e kurdum. hatırlamıyorum şimdi kaçta kalktı uyudu ama abartıp saat başı ölçtüm ateşini. eşimde evde yoktu çünkü gece çalışıyordu. oda aramıştı arada ateşi var mı diye...
ben aşıdan önce ya da sonra ateş düşürücü vermedim...ateşide cıkmadı zaten...saglık ocagında ateş cıkmaz dediler sorun cıkmadı
dr. söylemişti sanırım yeni dönem aşıları eskisi gibi değil artık ateş yapmıyor diye. siz yine de içiniz rahat etsin diye şurup verebilirsiniz demişti.
geçen ay 20 lik dişimi çektirmiştim ya tam kurtuldum derken şimdide dolgum yoklayıp duruyor 3 gündür. birde hamilelikten önce bütün dişlerimi kontrol ettirmiştim. tek tek arıza çıkarmaya başladılar. bugün bir ara evin içinde söyleniyordum ''bari kızımı emzirmeyi bıraktıktan sonra ağrısanıza '' diye. sanki diş ordan çıkıp tamam diyecek
off çok kötü zonkluyor
ağrısınıda geçtim şimdi antibiyotikti. iğneydi süte geçicek ona üzülüyorum..
bugün ilk defa kızımı bebek arabasına koyup evin etrafında biraz yürüyüş yapıp geldik.(hep arabamızla giderdik avm ye filan ) sanki artık etrafına bakıyor gibi. babamız korkmuştu durmaz diye ama benim kız sanırım anası gibi gezgiç olacak
bebişlere iyi uykulaarrrr... tatlı rüyalarr...inş. annişlerini yormaz mışıl mışıl uyurlar ki sabahada güzel güzel sütleri olsun... uykudan başka bir şey bana süt yapmıyor da