2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
ben de lcw den online alışveriş yapıyorum bebek için, hem güvenli, hem çok güzel şeyler var, her hafta da güncellenip yeni şeyler geliyor, mağazada çok sıra oluyor beklemek çok sıkıcı kalabalık falan, kargosu hızlı, değiştirme garantisi de var.(biraz reklam oldu galiba ama) hele o kargonun geliş anı yok mu, sanki birisinden hediye almışım gibi mutlu oluyorum :KK1: , faturayı ne kadar ben ödesem de...

LCW yı bende beğeniyorum,internet sitesinden hiç sipariş vermedim.Mağazaya gittiğimizde bende o dediğin tişörtlerden birini almıştım canım:KK1:kalpli herşey annem için yazıyordu,çok hoşuma gitmişti,biraz büyüsün yaz sonu gibi olur üzerine diyerek almıştım:KK16:neden bencilce olsunki ne mutluki anne olmak nasip olmuş bizleri seven bebişlerimiz var:nazar::emir_bebek:hayırlı sağlıklı evlat olsunlar inşallah:KK16::emir_bebek:
güle güle giysin canım bebeğin
cnm bencillikten kastım biraz kaynanama gönderme olacak
hani bebekleri herkes birine benzetmeye çalışırya
ilk kızım doğdu küçük görümceme benzettiler beni bunalıma sokacak derecede
buda doğunca ilk hastanede herkes önce büyük kızıma sonra bana benzetti
geçen gün küçük görümcem (istanbulda gelin)kime benziyor dedi bende abine çok baktım ona benziyor dedim..faceye resim ekledim baktı oda benzetti abisine
bunu telefonda kaynanama söylemiş
kaynanamın havasından geçilmiyor aynı babasına benziyor diye
eltimde yok anne babasına benzemiyor annesine benziyor dedi
kaynanam hemen "bütün çocuklarınız sizemi benziycek buda bize benziyor işte "dedi
kadınnnnn neden kendi çocuğumu benden kıskanıyorsun:KK19: ...ayrıca ilk önce oğluna benzeten bendim senden önce
büyük kızım görümceme benziyorduya ilk zamanlar
şimdi tıpatıp ben :KK9:
bende dedimki vildan aynı halasına benziyordu bana döndü..buda babasına benziyor..sonunu görmek lazım dedim :KK60:
şimdi o tişörtleri alıp her hafta birini giydirip kaynanam gile götürecem
başka tişörtü yokmu bunun der gider tişört alır yeminle :KK60: :KK60:

ben de lcw den online alışveriş yapıyorum bebek için, hem güvenli, hem çok güzel şeyler var, her hafta da güncellenip yeni şeyler geliyor, mağazada çok sıra oluyor beklemek çok sıkıcı kalabalık falan, kargosu hızlı, değiştirme garantisi de var.(biraz reklam oldu galiba ama) hele o kargonun geliş anı yok mu, sanki birisinden hediye almışım gibi mutlu oluyorum :KK1: , faturayı ne kadar ben ödesem de...

:KK42: ayyy sabırsızlandım bende yaa..daha neyi bekliyorum acaba stokta kalmıycak ,alamıycam sonra kaynanamın gözüne neyi sokacam :KK9:

Gittim cnm hic bi korunma yontemi yuzde yuz degildir kalmazsin diyemem dedi kafami bulandirdi saolsun

ama canım bunun güvenilirliği %99 yazıyor prospektüsünde :26:
neyse inşallah hamile falan kalmazsın ..adetlerin düzenli gelirse sende takvim yöntemini uygularsın iğneyle birlikte
yumurtlama günlerinde farklı yöntem denersiniz

ben kızım 1 yaşına gelince emzirirken kullanılan doğum kontrol hapı alacam
yine yıllarca bekleyemem adet olmadan ..

ama canım bunun güvenilirliği %99 yazıyor prospektüsünde :26:
neyse inşallah hamile falan kalmazsın ..adetlerin düzenli gelirse sende takvim yöntemini uygularsın iğneyle birlikte
yumurtlama günlerinde farklı yöntem denersiniz

ben kızım 1 yaşına gelince emzirirken kullanılan doğum kontrol hapı alacam
yine yıllarca bekleyemem adet olmadan ..

İsin ilginc yani hapla korunurken hamile kaldim o yuzden buna dq pek guvenmiyorum regl olduktan snra

İsin ilginc yani hapla korunurken hamile kaldim o yuzden buna dq pek guvenmiyorum regl olduktan snra

o zaman senin yumurtalıklara hiçbişey etki etmiyor demekki:KK1:

ben yıllarca tedavi gördüm ..aslında hiç iğneye gerek yok nasıl olsa olmuyor ama körün taşı bu seferde olacağı tutarsa diye vuruldum iğneyi

Son düzenleme:
Allah yardımcın olsun..aynısından bende de var
benim üstümde aile değil kabile yaşıyor ...dublex daire ve 8 kişiler..6 tane çocuk :KK14: gerisini sen düşün işte

benim minnak kuzumda sese duyarlı..biz yatarken yukardakilerin gürültüsünü duymamak için sabaha kadar tv'yi açık bırakıyoruz
büyük kızımda dalana kadar kulağında kulaklıkla müzik dinliyerek uyuyor
şimdi tv açık ..kızım sesle uyumaya alıştı..sessiz ortamda en ufak tıkırtıda uyanıyor hemen
sesli ortama alışkın olmaları iyi aslında

Canım bizim ki dün dozu aştı, kızı gece flüt çalıyordu eşim dayanamadı uyuyamıyoruz diye gayet sakin hoşgörülü bir şekilde çıktı, vay sen misin gelen benim nasıl kapıma şikayete gelir diye evde tepindi saat olmuş gecenin biri eline ne geçirdiyse yere vurdu, bağırmalarını laflarını saymıyorum. Banyo da dahil tüm odalarda tepindi, banyodan sıva döküldü!!! Düşün o derece, onunla da yetinmedi bu sefer süpürge makinasını çalıştırdı, özellikle de fayans olan yerlere sürttü. Kalktı sabah 9 yine başladı :KK43: 16 aydır bu evdeyim toplasanız tüm sessiz günleri 2 ay demez, kızım da çok huzursuzlandı sakinleşsin diye saat başı meme verdim. Balyoz nasıl duvara vurunca ses çıkarırsa bizde tüm gece öyle onu duyduk, eşimi çıkmaması için zor ikna ettim çünkü çirkefin teki eli belada kalırdı. Bugün kocasıyla konuştu eşim, en ufak bir tekrar da dilekçe vereceğiz bu sefer, bakalım ne olacak.

canım niye milletin lafını bu kadar kafana takıyosunki
bilmezmisin milletimiz hep böyle her şeyi abartır
senin bebiş sağlıklıysa aldığı kiloda maşşallah iyi ee senin kız belki minyondur kilolu olması daha sağlıklı olacağı anlamına gelmiyoki
boş ver sen milleti bebişinin almış olduğu kilo gayet iyi

canım niye korkuyosun kustu diye kanguruya ilk defa oturtmuşsun belki yolda midesi bulanmıştır
benim bebişimde bazen ağız dolusu kusuyo yerlere kadar geliyo hatta havalar ısınalı dahada arttı kusması
sanırım ben ince giydiriyorum benim oğluşum abisi gibi çok terliyo bu gün serin gibi tişört şort çorap giydiririm heralde
abiside resmen çıplak oturuyo evde yaz kış

nebileyim işte ilk kez bukadar fazla kustu hatta kızım pek kusan bebek bile değil yani üşüttüm falan mı dedim kızımın içine kolsuz çıtçıtlı badi üzerine uzun kollu tişört altına pantolan yada tayt giydiriyorum ben evde kısa kollu ama dışarıda uzun kollu giyiyor dünden beri normal gözüküyor çok şükür bişeyi yok sanırım kanguruda zıplamaktan oldu canım sana tatil için oyun halısı öneririm biz tiny love tekmele oyna kullanıyoruz kalın geniş her parçası çıkıyor gündüz oynar akşam oyuncakları çıkarır içinde yatırabilirsin sert gelirse içine battaniye falan destek yapabilirsin bide oyun halılarının yarısı kapalı şekli var bahçe kullanımı için diyordu o daha uygun olabilir resmini yüklüyorum bak chicconun bu 150 lira civarı e bebekte stokta yok ama hellobabye bakmak lazım tabi başka yerde buna benzerde işine yarayabilir

Eklentiler

• $lCHI-718710_1.jpg
    $lCHI-718710_1.jpg
    26,3 KB · Görüntüleme: 25
o zaman senin yumurtalıklara hiçbişey etki etmiyor demekki:KK1:

ben yıllarca tedavi gördüm ..aslında hiç iğneye gerek yok nasıl olsa olmuyor ama körün taşı bu seferde olacağı tutarsa diye vuruldum iğneyi

Aynen oyle canim kucucuk daha bebisler 2.ciyi kaldiramayiz hele bi de senin 3. Olur amaniiin dusunemiyorum bile Allah hayirlisini versin

Ben mağazasına gittim,online alışveriş yapmadım lcwdan.Butik bebenin reklamını görmüştüm bir bakayım dedim.İki defa sipariş verdim hoşumada gitti kıyafetleri.Yeri geliyor bir yere çıkamıyorsun iyi oluyor böyle:KK34:
güle güle giysin canım bebeğin
cnm bencillikten kastım biraz kaynanama gönderme olacak
hani bebekleri herkes birine benzetmeye çalışırya
ilk kızım doğdu küçük görümceme benzettiler beni bunalıma sokacak derecede
buda doğunca ilk hastanede herkes önce büyük kızıma sonra bana benzetti
geçen gün küçük görümcem (istanbulda gelin)kime benziyor dedi bende abine çok baktım ona benziyor dedim..faceye resim ekledim baktı oda benzetti abisine
bunu telefonda kaynanama söylemiş
kaynanamın havasından geçilmiyor aynı babasına benziyor diye
eltimde yok anne babasına benzemiyor annesine benziyor dedi
kaynanam hemen "bütün çocuklarınız sizemi benziycek buda bize benziyor işte "dedi
kadınnnnn neden kendi çocuğumu benden kıskanıyorsun:KK19: ...ayrıca ilk önce oğluna benzeten bendim senden önce
büyük kızım görümceme benziyorduya ilk zamanlar
şimdi tıpatıp ben :KK9:
bende dedimki vildan aynı halasına benziyordu bana döndü..buda babasına benziyor..sonunu görmek lazım dedim :KK60:
şimdi o tişörtleri alıp her hafta birini giydirip kaynanam gile götürecem
başka tişörtü yokmu bunun der gider tişört alır yeminle :KK60: :KK60:

:KK42: ayyy sabırsızlandım bende yaa..daha neyi bekliyorum acaba stokta kalmıycak ,alamıycam sonra kaynanamın gözüne neyi sokacam :KK9:
Teşekkür ederim canım senin bebeğinde iyi günlerde kullansın annesi:KK16:Hımm şimdi anladım kayınvalde deyince.Benimkide öyle kıskanır kıskanç.Yıldızımız bir türlü barışmıyor,ikimizde birbirimizden hoşlanmıyoruz:KK1:O tişörtü görseler yüzleri değişir kesin.Alırmı alırlar haklısın yeterki bizim adımız geçmesinde onlar herşeye razıdır emin ol:KK1::KK31::KK19:
Canım bizim ki dün dozu aştı, kızı gece flüt çalıyordu eşim dayanamadı uyuyamıyoruz diye gayet sakin hoşgörülü bir şekilde çıktı, vay sen misin gelen benim nasıl kapıma şikayete gelir diye evde tepindi saat olmuş gecenin biri eline ne geçirdiyse yere vurdu, bağırmalarını laflarını saymıyorum. Banyo da dahil tüm odalarda tepindi, banyodan sıva döküldü!!! Düşün o derece, onunla da yetinmedi bu sefer süpürge makinasını çalıştırdı, özellikle de fayans olan yerlere sürttü. Kalktı sabah 9 yine başladı :KK43: 16 aydır bu evdeyim toplasanız tüm sessiz günleri 2 ay demez, kızım da çok huzursuzlandı sakinleşsin diye saat başı meme verdim. Balyoz nasıl duvara vurunca ses çıkarırsa bizde tüm gece öyle onu duyduk, eşimi çıkmaması için zor ikna ettim çünkü çirkefin teki eli belada kalırdı. Bugün kocasıyla konuştu eşim, en ufak bir tekrar da dilekçe vereceğiz bu sefer, bakalım ne olacak.

Ev alma komşu al demişler.Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.Kiracımısın,ev sahibimi?Ben kiracıyım ve uygun bir ev bulduğumda çıkmayı düşünüyoruz.Ev sahibiyseniz ikinizde işin zor.Eşinin başı derde girmesin boşver kanuni yolla halledersiniz sizde.Allah yardımcınız olsun:KK31:

kızlar tiny love maymun adası oyun halısı kullanan var mı?tüm parçaları yıkanabiliyor mu acaba?

canım ben tiny love tekmele kullanıyorum 2 gün oldu yıkayıp yıkamamakta kararsız kaldım altı yıkanıyor yazıyor ama bozulabilir gibi geldi bana çünkü halının içinde bişeyler var biyeri ötüyor biyeri hışırdıyor oyuncaklarıda yıkanır diyor annem onlarda ötüyor ben bozulur diye yıkayamadım malesef

kızlar selam
tatil konulu yazısmaları okuyunca dayanamadım, ben de yazayım dedim. Biz bu cumartesi günü Sideye gidiyoruz, orada 5 gün kalıp Anamura gideceğiz. Orada da 4 gn kalıp döneceğiz. İlk kısım herşey dahil tatil köyü, ikincisi ise kayınvalidemin yazlığı. Kızım 5 aylık oldugunda ise 3 haftalığına annemlerin yazlığına gideceğiz. Son olarak 8 aylık oldugunda da 6 günlüğüne yurtdışı...

Bu tatilimize araba ile gideceğiz. Park yatak alacağız yanımıza. Eda'nın puseti travel sistemdi. Yani anakucağını arabasına monte edebiliyoruz, onu alıyoruz yanımıza. Otelin geniş bir arazisi var, onunla dolasırız. Zaten pusetinde oturmayı seven bir bebek. Gecen cuma günü 10 saat dışardaydık, 10 saat orada uyudu, oturdu takıldı :)

Onun dışında yaptığım listeye göre yanıma şunları alacağım:
- İlacları : d vitamini, gaz ilacı, serum fizyolojik, otribebe burun aspiritoru, calpol, ateş ölçer. Ayrıca yüzüne zeytinyağı sürüyorum. Onu da küçük bir şişeye koydum, yanımda götüreceğim (halis zeytinyağı diye, yoksa oralarda bulunur zaten).
- Gunes için : arabasının üzerine güneşte örtmek için genişçe bir tülbent, 50 faktör güneş kremi (pek tavsiye etmiyorlar bu aylarda kullanmayı ama koruyamayacak gibi olursam diye tedbiren)
- Sinek için : hem puseti için hem de yatağı için sineklik aldım jokerden. Ayrıca chicco'nun sivrisinek kovucusu
- Taşımak için: Yukarıda dediğim gibi anakucağı + araba. Ayrıca ben sling de kullanıyorum. Joker ve e-bebekler de yan taşıma-sling diye satılıyor. Kucağımda olmak istediğinde ellerimi boşta bıraktığı için kanguru gibi onu kullanıyorum.
- Denize girmek için: Huggies'in deniz ve havuz için bezleri var. Onlardan aldım. Gerçi bu sefer pek sokmayı düşünmüyorum. Ayrıca biri denize girdiğinde kullanmak üzere 2 havlu.
- Banyo için: Kuvetini vs götürmeyeceğim. otelde dus başlığı altında kucağımda yıkarım. Ama belki suyunu ayarlamazsam diye bir de maşrapa alırım. Kova taşıyamam :)
- Temizlik malzemesi : Emzikler için emzik deterjanı, elde bir şeyler yıkamam gerekirse diye beyaz sabun, eda için şampuan, bir de yazlık için bir kaç yıkamalık haci şakir granül deterjan

Bunların dışında bol ağız bezi, kıyafet, 1 paket bebek bezi, 2-3 paket ıslak mendil, pişik kremi, emzikleri, alt değiştirme örtüsü, battaniyesi, göğüs pedi vs...

Umarım benden sonra gideceklere yardımcı olabilmişimdir. Dönünce orada ayrıca neye ihtiyacım olduğunu yazarım.

nebileyim işte ilk kez bukadar fazla kustu hatta kızım pek kusan bebek bile değil yani üşüttüm falan mı dedim kızımın içine kolsuz çıtçıtlı badi üzerine uzun kollu tişört altına pantolan yada tayt giydiriyorum ben evde kısa kollu ama dışarıda uzun kollu giyiyor dünden beri normal gözüküyor çok şükür bişeyi yok sanırım kanguruda zıplamaktan oldu canım sana tatil için oyun halısı öneririm biz tiny love tekmele oyna kullanıyoruz kalın geniş her parçası çıkıyor gündüz oynar akşam oyuncakları çıkarır içinde yatırabilirsin sert gelirse içine battaniye falan destek yapabilirsin bide oyun halılarının yarısı kapalı şekli var bahçe kullanımı için diyordu o daha uygun olabilir resmini yüklüyorum bak chicconun bu 150 lira civarı e bebekte stokta yok ama hellobabye bakmak lazım tabi başka yerde buna benzerde işine yarayabilir

evet bu ürün benim de dikkatimi çekti. Kapalı hali kücücük gerçekten. Joker'de var ama pahalı e-bebek'e göre

Chicco Fun Travel Seyahat Yuvam | joker

Bu forumun hergün sessiz bir takipçisi olarak artık bende sesimi çıkartmaya karar verdim. :KK3:

Kontrole diye gittiğim 8 martta acil sezeryana alındım ve yavru kuşum 1 haftaya yakın %20 su ile yaşadığı için maalesef karnımda enfeksiyon kapmış. Suyum boşalmış ve ben hiç anlamadım. Bundan sonra bizim için zorlu bir süreç başladı. Oğlum 5 gün kadar yoğun bakımda kaldı. Minicik elleri delik deşik oldu. Hatırlamak bile istemiyorum. Şimdi iyiyiz teyzeleri, çok sakin bir bebeğim var…. derken 3 gündür benim oğlum gitti başka bir bebek getirdiler sanki, sürekli ağlıyor huysuz uykusunda bile huzursuz. Gaz sancımız yok. Sürekli ayakta. Küçücük bir tıkırtıda gözler faltaşı gibi açılıyor. Allahtan gece uykularımız düzenli gecede 3-4 kez kalkıyoruz, buna da şükür diyelim. Bebeğime mama takviyesi yapıyorum günde en fazla 3-5 kere fazlasına gerek kalmıyor zaten son kontrolümüzde kilomuz 5.650 boyumuz 62 cm çıktı ama 0-3 aylık zıbın ve tulumlarımız olmuyor. Çalışma konusuna gelince hemen hemen 9 senelik evliyim ve hep çalıştım şuanda doğum iznindeyim. Bitince patronlarım sağolsun beni kovacaklar :KK1: Birkaç ayda işsizlik maaşıyla idare ederim yavruma kendim bakacağım. Mesleğim ev hanımlığı olacak artık. :21:

Gelelim sorularıma;

Bebişlerinize ABR/Bera testi yaptırdınız mı? Biz henüz yaptırmadık hastaneden çıkmadan önce kontrol ettiler ve herhangi bir problem çıkmadı ama mutlaka yaptırın denildi. Sizler ne zaman yaptırmayı düşünüyorsunuz.

Erkek bebek anneleri içinde sünnet yaptıran var mı? Doktorumuz yapabiliyorsanız ilk 60 gün içinde yaptırın yoksa 6 aylık olana kadar olmazsa 6 yaşından sonra dedi. Biz Haziran sonu itibariyle senelik iznimizi kullanacağımız için Temmuz ortaları gibi düşünüyoruz. Ama yavru kuşuma da kıyamıyorum hala kararsızım.

Sorularıma cevap veren arkadaşlara şimdiden çook teşekkür ediyorum. Benim veledim uyandı. Yine geleceğim

Tecrübeli anneler lolo, divinity ve nickini hatırlayamadıklarım ….
Emsalsiz,ela28,db55, yakari13,geceyimben,masalım,mimvenun ….

Bebişlerinizi kocaman kokluyorum mis gibi

Buda yakışıklı paşam ve ben :nazar:

Eklentiler

• $IMAG0085.jpg
    $IMAG0085.jpg
    75,6 KB · Görüntüleme: 33
  • $VIDEO0011_0000042088.jpg
    $VIDEO0011_0000042088.jpg
    37,5 KB · Görüntüleme: 26
Bu forumun hergün sessiz bir takipçisi olarak artık bende sesimi çıkartmaya karar verdim. :KK3:

Kontrole diye gittiğim 8 martta acil sezeryana alındım ve yavru kuşum 1 haftaya yakın %20 su ile yaşadığı için maalesef karnımda enfeksiyon kapmış. Suyum boşalmış ve ben hiç anlamadım. Bundan sonra bizim için zorlu bir süreç başladı. Oğlum 5 gün kadar yoğun bakımda kaldı. Minicik elleri delik deşik oldu. Hatırlamak bile istemiyorum. Şimdi iyiyiz teyzeleri, çok sakin bir bebeğim var…. derken 3 gündür benim oğlum gitti başka bir bebek getirdiler sanki, sürekli ağlıyor huysuz uykusunda bile huzursuz. Gaz sancımız yok. Sürekli ayakta. Küçücük bir tıkırtıda gözler faltaşı gibi açılıyor. Allahtan gece uykularımız düzenli gecede 3-4 kez kalkıyoruz, buna da şükür diyelim. Bebeğime mama takviyesi yapıyorum günde en fazla 3-5 kere fazlasına gerek kalmıyor zaten son kontrolümüzde kilomuz 5.650 boyumuz 62 cm çıktı ama 0-3 aylık zıbın ve tulumlarımız olmuyor. Çalışma konusuna gelince hemen hemen 9 senelik evliyim ve hep çalıştım şuanda doğum iznindeyim. Bitince patronlarım sağolsun beni kovacaklar :KK1: Birkaç ayda işsizlik maaşıyla idare ederim yavruma kendim bakacağım. Mesleğim ev hanımlığı olacak artık. :21:

Gelelim sorularıma;

Bebişlerinize ABR/Bera testi yaptırdınız mı? Biz henüz yaptırmadık hastaneden çıkmadan önce kontrol ettiler ve herhangi bir problem çıkmadı ama mutlaka yaptırın denildi. Sizler ne zaman yaptırmayı düşünüyorsunuz.

Erkek bebek anneleri içinde sünnet yaptıran var mı? Doktorumuz yapabiliyorsanız ilk 60 gün içinde yaptırın yoksa 6 aylık olana kadar olmazsa 6 yaşından sonra dedi. Biz Haziran sonu itibariyle senelik iznimizi kullanacağımız için Temmuz ortaları gibi düşünüyoruz. Ama yavru kuşuma da kıyamıyorum hala kararsızım.

Sorularıma cevap veren arkadaşlara şimdiden çook teşekkür ediyorum. Benim veledim uyandı. Yine geleceğim

Tecrübeli anneler lolo, divinity ve nickini hatırlayamadıklarım ….
Emsalsiz,ela28,db55, yakari13,geceyimben,masalım,mimvenun ….

Bebişlerinizi kocaman kokluyorum mis gibi

Buda yakışıklı paşam ve ben :nazar:

oğluna da sana da maşallah :)
çok geçmiş olsun bebişlere bol saglıklı günler...benim kızımda 7 mart doğumlu 2 haftadır o dediğin değişim bizde de var sakin kızım canavar oldu...
biz test yaptırmadık hatta kimse bişey demedi bize yanlış hatırlamıyorsam...sünnet konusunda bişey diyemicem malesef ki :)

peki siz rota virüs yaptırdınız mı? bende buna taktım :)

oğluna da sana da maşallah :)
çok geçmiş olsun bebişlere bol saglıklı günler...benim kızımda 7 mart doğumlu 2 haftadır o dediğin değişim bizde de var sakin kızım canavar oldu...
biz test yaptırmadık hatta kimse bişey demedi bize yanlış hatırlamıyorsam...sünnet konusunda bişey diyemicem malesef ki :)

peki siz rota virüs yaptırdınız mı? bende buna taktım :)

Ona takmayan mı var? :KK9:
iki tane aşı var bildiğim kadarıyla rotarix ve rotatek. Rotarix 3 ve 5. aylarda yapılıyormuş 2 doz halinde rotatek de 3 doz halinde yapılıyormuş ama ayları hakkında bilgim yok. Aile sağlığı merkezindeki hemşiremiz ve çocuk doktorumuz rotarixi tavsiye etti. Aşı şeklinde değil ağızdan veriliyormuş sanırım damla halinde. Doktorumuz ben bütün hastalarımdan istiyorum dedi. Yaptıracağız hatta eşim bugün şirket doktoruna yazdıracaktı. Fiyat olarak pahalı olduğunu ve SGK nın karşılamadığını biliyorum. Bizim özel sağlık sigortamız olduğu için o karşılıyormuş sanırım. Karşlamasa da artık ne yapalım herşey çocuklarımız için :KK31:

allahım her gün her an farklı bir uyuma pozisyonu ve yöntemi geliştiriyoruz delirmek üzereyim en son pc de müzik çalarken kucağımda sızdı
bu mart bebekleri neden uyumuyor

Anneler gaz sancısı için ne kullanıyorsunuz?? Bas bas bagırıyo bebegim :KK43: uyuyunca 3 saatten önce kalkmazdı şimdi 10 dk sonra kıvranarak uyanıyor :KK43:

A.s maşalllah bebeğine:nazar::emir_bebek:kızımda konuşmak oyun istiyor:KK1::nazar:Taşınma işiniz varmış sanırım,Allah kolaylık versin canım kolay değil:KK55::KK31:kendi ailen yakınındamı peki?benim yakınımda ailem akrabam yok,kayınvaldemlede resmiyim oyüzden sıkılmıyorumda değil,komşulukta olmayınca koca evde bebekle ben bütün gün yalnız.arkadaşlarıma gidip geliyorum,onlar geliyor sağolsun,yakında adanadan akrabam gelicek,kolay değil tek başına bebek bakıp büyütmek,kendimden biliyorum:KK31:

saol canım,evet taşınıyoruz bu yaz.şu an annemlere 2 saatlik mesafedeyim ama 10 saate çıkacak mesafemiz maalesef:KK43: annem burdayken sürekli geldi gitti saolsun yardımcı oldu her şeye..taşınırken de yanımda olacak.ben işe başlayıp izne ayrılmayı düşünüyorum o zamana kadar yanımda olacak..sonrasında bakıcı..yapacak bir şey yok..

X