- 23 Aralık 2012
- 248
- 0
canım niye milletin lafını bu kadar kafana takıyosunki
bilmezmisin milletimiz hep böyle her şeyi abartır
senin bebiş sağlıklıysa aldığı kiloda maşşallah iyi ee senin kız belki minyondur kilolu olması daha sağlıklı olacağı anlamına gelmiyoki
boş ver sen milleti bebişinin almış olduğu kilo gayet iyi
canım niye korkuyosun kustu diye kanguruya ilk defa oturtmuşsun belki yolda midesi bulanmıştır
benim bebişimde bazen ağız dolusu kusuyo yerlere kadar geliyo hatta havalar ısınalı dahada arttı kusması
sanırım ben ince giydiriyorum benim oğluşum abisi gibi çok terliyo bu gün serin gibi tişört şort çorap giydiririm heralde
abiside resmen çıplak oturuyo evde yaz kış
Bizim de gece başladı, sağolsun dengesiz bir komşum var
kızlar, bebeğim emdikten kısa bir süre sonra kusuyor, bu kusmuk bazen süt şeklinde bazende peynirleşmiş gibi, doktora götürdüm bi şurup verdi, kullandık bir sancı bir ağlama, kusması geçti ama çok huzursuz, yan etkilerine baktık faydasından çok zararı varmış, bıraktık kullanmayı. bide bebişlerin kilosu nasıl, benimkini gören çok küçük diyor ister istemez moralim bozuluyor, acaba doymuyor mu ya da sütüm mü yaramiyor, ya da herşey normal de ben mi evhamlanıyorum. iki aylık aşımızda 5800 gr dı 3000 gr doğdu.
günaydın kızlar bebiş uyandı hızlı yazmam lazım
hamak nasıl bişey resmi varmı
bide başka ne alabilirim tatilde bebeği taşımak için hani orda ben şezlongda yatarken bebek nerde yatıcak :)))
bide bebekle ilk defa tatile çıkıcam aklınıza bebekle tatile çıkarken neler lazım olur diye neler geliyo
güneş kremi sivrisinek spreyi giyim falan neler almalıyım bebeğimin çok rahat etmesi lazım
birde kedimiz var bu yaz oda gelicek tatile çokda huysuz sokaktan korkuyo nasıl götürücez bilmiyorum acaba feribot alırmıki
kızlar, bebeğim emdikten kısa bir süre sonra kusuyor, bu kusmuk bazen süt şeklinde bazende peynirleşmiş gibi, doktora götürdüm bi şurup verdi, kullandık bir sancı bir ağlama, kusması geçti ama çok huzursuz, yan etkilerine baktık faydasından çok zararı varmış, bıraktık kullanmayı. bide bebişlerin kilosu nasıl, benimkini gören çok küçük diyor ister istemez moralim bozuluyor, acaba doymuyor mu ya da sütüm mü yaramiyor, ya da herşey normal de ben mi evhamlanıyorum. iki aylık aşımızda 5800 gr dı 3000 gr doğdu.
biz avşa adasına gidicez yenikapıdan kalkıyo 3,5 saat sürüyo feribotla
deniz çok temiz vede çok durgun kaymak gibi derlerya aynen öyle
gideceğinmiz motel denize sıfır oğlum denizdeyken hiç endişelenmiyorum o eğleniyo arkadaş buluyo kendine eşimde güneşlenir arada dalar ben ahh ben bende heralde arada oğlumu eşimin kucağına atar bi dalar çıkarım bi şekilde tatilmi tatil
sen yanında ne götürmeyi düşünüyosun acaba hiç bişey almamalımıyım bebek kucağımdamı durur yanımada ince battaniye alırım üzerine yatırırım arada yada bebek arabasını alsam merdivenlerden nasıl indiririmki bebek arabasını sürekli akşam gezmek için bebek arabası iyi olur ama gündüz neyle oyalıcam bebeği onu düşünüyorum
haklısın canım hiç aklımda yoktu bakıcı ama iyi biri dedikleri ve çocuk sıkıntı yaşar geç verirsen dedikleri için biraz aklım karıtı. eşime bahsettim boşver sen bak ben kızımı vermem kimseye diyo.. hayırlısı bakalım... hamileyken espri yapıyordum 2 sene ücretsiz alıcam bakıcam sonra işe başlayınca ikinciyi doğurucam onada 2 sene bakıcam belki 3 üde yaparım artık işten atarlar diyordum. sanırım gerçek olacakCnm bence acele etme kararvermek icin 6. ay yasasi bu hafta basbakana sunulacakmis kabul olursa 1 ay izin 1 ayda rapor alirsin bebis 7 aylik olmus olur sonra bulabilirsen bi heyet raporu alirsin 40 gunde o olsa bebis oldu 8,5 aylik ozaman siralamaya bile baslamis olur ozaman durumuna bakarsin bebeginin ole karar verirsin yani ben boyle yapmayi dusinuyorum
ah ah kadın olmak tatilde bile çocukla uğraş eşin ütüsüyle yemeğiyle ilgilen. bebeği hiç saymıyorum zaten 7/24 e kedi de var ( çok severim hayvanları) yok bacım kadına bu dünyada rahatbu sene tatilim zor olucak tabi tam pansiyon bi otele gitmiyorum çünkü
butik otele gidiyoruz avşa adasına yemeğimizi kendimiz yapıyoruz istersek ordanda söyleyebiliyoruz
geçen sene 3 kişi gittik bu sene aynı yere 5 kişi gidicez bir bebek ve bir kedi eklenicek yanımıza
kedinin bunalımı olucak bebeğin hava değişimi büyük oğlum denizden çıkmak istemicek eşim yemek isticek o arada bende bi şekilde eğlenmeye çalışıcam tabi başarabilirsem en kötü hava aldım geldim derim napim
sanırım taşıması kolay baston tarzı bir bebek arabası ve sahilde kullanmak içinde bir puset lazım...biz avşa adasına gidicez yenikapıdan kalkıyo 3,5 saat sürüyo feribotla
gideceğinmiz motel denize sıfır oğlum denizdeyken hiç endişelenmiyorum o eğleniyo arkadaş buluyo kendine eşimde güneşlenir arada dalar ben ahh ben bende heralde arada oğlumu eşimin kucağına atar bi dalar çıkarım bi şekilde tatilmi tatil
sen yanında ne götürmeyi düşünüyosun acaba hiç bişey almamalımıyım bebek kucağımdamı durur yanımada ince battaniye alırım üzerine yatırırım arada yada bebek arabasını alsam merdivenlerden nasıl indiririmki bebek arabasını sürekli akşam gezmek için bebek arabası iyi olur ama gündüz neyle oyalıcam bebeği onu düşünüyorum
valla yanımda ne götürürüm henüz hiç düşünmedim
istanbula uçakla gidersek fazla bi eşya alamam..arabayla gidersek elime ne geçerse doldururum
her sene 3 bavul hazırlıyordum ikisini hiç açmadan geri getiriyordum ..bu sene abartmayım diyorum
sen bizden önce gideceğin için tecrübe edersin..tecrübelerini bizimle paylaşırsın artık
biz ramazandan sonra gidecez aksilik olmazsa inşallah ..benim bebiş 5,5 aylık oluyor o zamana
istanbula yakın diye ağva düşünüyorduk...ağva olmazsa avşa olur
aynı sorun bizde de var..az önce emzirdim..boydan aşağı kustu olduğu gibi..yatarkende fışkırtıyor üstelik
benim üstüm başım kalmadı,halılar ve battaniyesi hep kusmuk..sürekli üst değişip çamaşır yıkıyorum, halı siliyorum
bebişim bugün tam 2 ay 2 hafta 2 günlük...2 aylık aşımızda kilosu 5100 dü....aşıdan 1 hafta sonra dr gittik nezle olmuştu kızım..tarttırdık 5200 geldi
yani 1 haftada 100 gr almış sadece
dünde bebek görmeye misafirim geldi..hiç gelişmemiş sütün yaramamış dediler...bende benim sütüm zaten yaramaz ilk kızımada yaramamıştı dedim
sütüm çok yaramasın önemli değil..kızım çok hareketli ve akıllı maşallah
tepki veriyor gülüyor sesler çıkarıyor ve sırt üstü yatarken kalkmaya çalışıyor...yan dönüyor
ilk kızımda bunalıma sokmuşlardı beni hiç büyümemiş bakamamışsın diye..bunda hiç takmıyorum bile
siz haticeye değil neticeye bakın..onuda ablasına benzetirim diyorum
ablası biraz tombişte
bebeğinin doyduğunu bezinden anlarsın..bezi doluyosa karnı doyuyordur
bence hiç evham yapma..bebişin kilosuda gayet iyi
haklısın canım hiç aklımda yoktu bakıcı ama iyi biri dedikleri ve çocuk sıkıntı yaşar geç verirsen dedikleri için biraz aklım karıtı. eşime bahsettim boşver sen bak ben kızımı vermem kimseye diyo.. hayırlısı bakalım... hamileyken espri yapıyordum 2 sene ücretsiz alıcam bakıcam sonra işe başlayınca ikinciyi doğurucam onada 2 sene bakıcam belki 3 üde yaparım artık işten atarlar diyordum. sanırım gerçek olacakyasayı sabah duydum haberlerde çok sevindim bu arada senelik 30 gün rapor hakkımız varya onu parça parça mı alıyoruz en fazla kaç gün alabiliyoruz.
ah ah kadın olmak tatilde bile çocukla uğraş eşin ütüsüyle yemeğiyle ilgilen. bebeği hiç saymıyorum zaten 7/24 e kedi de var ( çok severim hayvanları) yok bacım kadına bu dünyada rahatbabaannemin bir lafı vardı rahmetli. unuttum şimdi biz çocukken söylerdi. adamın biri beddua etmiş derdi. ardıç yeşilin gitmeye/ kadın işin bitmeye.... bir kaç tane daha vardı.... onun için adıç kışın bile yeşildir. ve kadının hep işi vardır derdi o zamanlar anlamazdım aklımdada kalmamış ondan... şimdi çok iyi anlıyorum habire o beddua eden adama niye kızdığını tatilden dönüşte bile izin bitmeden 2 gün önce geliyorum ki çamaşır ütü ev alışverişi onları halledeyim. koca napıyo hemen çarşıya yada hop sabah işe...akşam yemeğe sebze var mı düşünen yok...
sanırım taşıması kolay baston tarzı bir bebek arabası ve sahilde kullanmak içinde bir puset lazım...
pusetli bebek arabası da pratik olur feribotta yatar içinde hem tek parça olduğu için rahat taşınır istediğinde pusetini çıkarır öyle taşırsın bebişini.
bizde hala tatil planları yok ( her sene olduğu gibi ) hep ben söylüyorum şuraya gidelim buraya gidelim diye. şimdi bebişe güvenemiyorum benimde sesim çıkmıyor. memlekete gider gelirsem benden iyisi yok heralde...
aynı sorun bizde de var..az önce emzirdim..boydan aşağı kustu olduğu gibi..yatarkende fışkırtıyor üstelik
benim üstüm başım kalmadı,halılar ve battaniyesi hep kusmuk..sürekli üst değişip çamaşır yıkıyorum, halı siliyorum
bebişim bugün tam 2 ay 2 hafta 2 günlük...2 aylık aşımızda kilosu 5100 dü....aşıdan 1 hafta sonra dr gittik nezle olmuştu kızım..tarttırdık 5200 geldi
yani 1 haftada 100 gr almış sadece
dünde bebek görmeye misafirim geldi..hiç gelişmemiş sütün yaramamış dediler...bende benim sütüm zaten yaramaz ilk kızımada yaramamıştı dedim
sütüm çok yaramasın önemli değil..kızım çok hareketli ve akıllı maşallah
tepki veriyor gülüyor sesler çıkarıyor ve sırt üstü yatarken kalkmaya çalışıyor...yan dönüyor
ilk kızımda bunalıma sokmuşlardı beni hiç büyümemiş bakamamışsın diye..bunda hiç takmıyorum bile
siz haticeye değil neticeye bakın..onuda ablasına benzetirim diyorum
ablası biraz tombişte
bebeğinin doyduğunu bezinden anlarsın..bezi doluyosa karnı doyuyordur
bence hiç evham yapma..bebişin kilosuda gayet iyi
arkaaşım daha ne olsun bebeğinin maaşallahı var aya 1400 kilo düşüyor benim bebeğim 1400ü iki ayda alabildi.
ve benim kızım 3500 doğdu iki aylık olmasına rağmen daha senin bebişinin kilosunda değil 5250 gram.
bence sen millete aldırma. 1400den fazla kilo alması da iyi değil bence. gayet ideal. ben bile aldırmıyorum artık kilosuna.
benim çok yakın arkadşalarım ikisinin de bebişi benim kızdan küçük doğdular kilo olarak.
benim kız doğduğunda bebişleri altı aylık falandı. görmeye geldiler ayy ne kadar küçük falan. çok minik bu..
sankim onların bebişlerini görmedik :))) benimkinden de miniktiler ama haliyle şu anda o günleri unuttular ve sanki bebişleri hiç o kadar minik olmamış gibi geliyor ve bizim
çocuklar gözlerine çok küçük görünüyor normal olarak. emin ol 5- 6 ay sonra bizde öyle olacağız. bence hiç aldırma sütün de gayet yarıyordur daha ne olsun
benim kız ayda 800 gram alıyor ona bile bişi demedei doktor gayet iyi dedi.
Sağol canım düşünmen yeterli bende beklerim buyur gelbahar 27 tamam işte 2 saatte burda olursun bende o zamana kadar hazırlığımı yaparım:))
gerçekten keşke yakın olsak birbirimize gidip gelsek bebeklerimiz kardeş gibi büyüsek ne güzel olurdu
artık netten kaynaşır bebeklerimiz:)))
Gözünüz aydın,Allah şifa versin canımSelam anneler
biz bugün taburcu olduk sonunda evimizdeyiz
Allah bütün kuzucukları korusun, hasta olanlara şifa versin.. Ama tabi bizim de korumamız lazım.. Biz bronşit olmuştuk, doktor dediki üşütmekten değil mikrobiktir bu tür hastalıklar.. O yüzden henüz daha küçücüklerken özellikle kapalı küçkü alanlardan ve hasta kişilerden uzak dur diyoruz dedi.. Şimdi önümüz yaz, bol bol açık havaya çıkın gezin kapalı yerlerde durmamaya çalışın dedi.. Şimdi bi 5 gün de evde tedavi sürecimiz var. Haftaya tamamen iyileşmiş olucak inşallah kuzum..
geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize çok çok teşekkür ediyoruz
Büyüdükçe huylarda değişiyor canım,olur bazen böyle şeylerya offf...
bebeğime ne oldu bilmiyorum. iki buçuk ayı öyl böyle geçirdik ama son 2-3 gündür her zamankinden aşırı huysuz, uykuları çok kısa, derinleşemiyor, emse de ağlıyor, hem de canı acırmış gibi çığlık çığlığa katıla katıla... moralim bozuldu ya çok.
ve ekstradan yediğim bişey yok gaz yapsa... napcam bilmiyorum. bunları yaşayan var mı arkadaşlar, noluyo bu bebişlere
Bazen her evde olan şeyler,sıkma canını gönlünü aldıysa barışİyi geceler kizlar sinirlerim cok bozuk.. 3 gundur bebegim disarda geziyor resmen c.tesi pazara gitmistik soylemistim dunn bana kiyafet bakmak icin ciktik aslinda cikmayacaktim ama esim bi daha goturemem dedi bgn de aksamin 7sinde aramis ablamlarla yemege gidicez diye oglum da bugun cok huysuzdu ustelik yemek de yapmistim bebegimse 3 gundur bNyo yapmamisti bunlari soyledim bisey olmaz dedi zorla goturdu yemek sorasinda gorumcem bnm kiyamadigim minnagimi sarsa sarsa sevdi tabi orda da huysuzlandi gicik oldum eve gelene kadar arabada uyuyan bebegim basbas bagirdi eve geldik rahatsizliklarimi belirttim sen zaten herseyden rahatsizsin dedi bi daha seni disari cikarirsam nolayim falan ben de laf ustune laf koudum bebegim kucagimda ustume yurudu nevrim dondu resmen napabilirsin sen bna be korkmuyorum dedim bisey demedi gitti balkona ben debebegimi yikadim simdi lmis salliyo ayagind cok dusunceli oldugu icin kendi yemek keyfone cpcugu heder ettir cok sinirliyim
İyi canım en azından laftan anlamışlar kesmişler halı çırpmayı,Bizdede kaçıncı oldu bu. ayy görmedim etmedim diyor belli müddet sonra yine çırpıyor,komşulıkta olsa idare edersinde oda yok hayırlısı iyi bir bulabilirsek taşınacağız evdenaynı şeyleri bende 3 yıldır yaşadım
yalnız bizim komşular bize horozlanmıyor..özür dilerim birdaha yapmam deyip yine yapıyorlardı
ama sert kayaya çarptılar..ben hiç taviz vermedim üşenmedim yılmadım burunlarından getirdim ve en sonunda galip geldim
artık yapmıyorlar halı silkeleme falan..tabi görmediğim yerde yapıyorlarsada onuda bilemem
çok taşınıp gitmeyi düşündüm bende ama ev taşımak hiç kolay değil dediğin gibi...hem burdan iyisinide bulamam
Allah herşeyin hakkımızda hayırlısını versin...şimdi geriye gürültüleri kaldı
onuda kesersem benden iyisi yok
geçmiş olsun cnm
ben antibiyotik ve öksürük şurubu kullandım 5 gün boyunca ..ilacım bugün bitti ama ben hala düzelmedim
kızımada antibiyotik ve soğuk algınlığı ilacı kullanıyoruz..oda henüz iyileşmedi
A.s maşalllah bebeğineselam anneler..hasta yavrularımıza şifa diliyorum..resimleri gördüm,bebeklerimizin hepsi birbirinden tatlı maşallah,Allah'ım ne de güzel yaratmış..nazar değmesin..
77 günlüğüz,gaz sancılarımız bitti çok şükür,om x kullandık düzenli olarak..sıcak havlu,masaj,elma yağı derken,ağlama krizlerimiz sona erdi..
oyun halısını da sevmeye başladı oğlum..gündüzlerimiz biraz oyun halısı,biraz uyku,bol öpüş kokuş,gülücük,agulamalarla geçiyor..bazen sıpalık yapıp bağırtıyı kopartıyor tabii..ya da 10 ar dakikalık uykularla çıldırtıyorama gece uykusu iyi,düzene oturdu iyice..maşallah
oğluma hareketler yaptırıyorum,kol ve bacaklarını incitmeden..artık sırt üstü yatarken baş ve sırtını kaldırabiliyor kendi çabasıyla..oturmak istiyor ama oturtmuyorum vücudu acır diye..kolları ayakları durmadan hareket halinde,uyurken bile tepiniyor nerdeyse
emme aralıklarımız 2 saate çıkamadı hala,meme istiyorsa gözü bir şey görmüyor..o yüzden kusmaları bitmedi
bizim akrabalar yakınlarımızda değil,o yüzden kayınvalide,görümce derdim yok..telefonda konuşuyoruz o kadar,sıkıntı yaşayanlara sabır diliyorum
diş çıkarmaya başlamış bebişler,şaşırdım erken gibi geldi bana..bakalım bizim ne zaman çıkacak..temmuzda taşınıyoruz,inşallah o döneme denk gelmez
herkese güzel günler..
ben damaklı kaliteli olan emzikten vermiştim,onu almadı bür türlü,ucuz olan klasik emziği tuttuslm arkadslar oglusum emzık emmıyor sureklı benı emmek ıstıyor ve bende bıtap dusuyorum.ıse baslayacagım emzıke alıstrmak ıstıom yoksa bensız uyumaz bılgısı olanlr cvp acılll
biz avşa adasına gidicez yenikapıdan kalkıyo 3,5 saat sürüyo feribotla
evet canım ya haklısın, herkes kendisinin bebeğini unutuyor, sonra da bizimkilere laf söylüyorlar, tek yaptıkları bizim moralimizi bozmak işte
canım sen bence muhakkak hamak almalısın. senin işine en çok yarayacak şey o. sadece tatil için değil evde de rahatlıkla kullanırsın
ve bebişler evde onunla uyumayı çok seviyorlar çok rahat edersin .bak sana şu linki atayım incele.
Fili tuttuğum yerden bir de ben tarif edeyim...: Bebeği Uyutmanın En Kolay Yolu Nedir? Bebek Hamağı - Çingene Beşiği
burada yazılanları okursan tatilde hamağın ne kadar işe yaradığını görürsün. bende almayı düşünüyorum araştırdım yorumlar güzel.
paşa hamak sanırım bunun adı. sistemi çok basit ve o sisteme göre parası biraz pahalı gibi 174 tl
ama nelere veriyoruz parayı 4 yaşına kadar da kullanabileceğini düşününce her tatilde işine yarar insanın
aynen dediğin gibi eşim bana şimdiden ne alınıcaksa al hazırla her şeyi diyo
ama ne almam gerektiği konusunda hiç yardım etmiyo
orda ne güzel istediği gibi gidip güneşlenicek denize giricek ben
yok bebek acıktı meme ister eş acıkıcak yemek ister büyük oğlan herşeyi yemez yemek seçer
yok güneş var bebeğe zarar verir beklim ben o ara uykusu gelicek bebeğin uyanmasını beklicem uyandığında bir kere girebilirsem denize şükür
belki eşim biraz vicdana gelir bebeğe o bakar yemeği o yapar beni hiç sıkmaz o zaman iyi olur işte
ama nerdeeeeee:))
bebek arabamız var şimdi bir tane daha almak çok gelir
acaba sadece taşınan anakucaklarındanmı alsam ama onlarında içi küçük gibi geliyo bana bir kaç gün için değermiki
Sağol canım düşünmen yeterli bende beklerim buyur gel
Tatile gitmek değişiklik olur sizin için,iyi gezmeler şimdidenkedinizde var demek
elde taşınan anakucağı çok ağır canım ya, iki adımlık yere giderken bile kolum kopuyor benim, ama arabada oto koltuğu olarak çok kullanışlı, başka bir çözüm yolu bulursun umarım, bebek arabası da sahilde zor olur sanki, kum filan ama bilemedim ki :44:
valla cnm eşime ne olacak nasıl olacak diyorum..hallederiz sen sıkma canını diyorönce ben tecrübe edcem demekki bebekle tatil nasıl yapılır ders konusu gibi oldu konumuz bu bakalım yaşayıp görücez
bende anlatırım size artık benden tecrübe edinip herkez gider
keşke benden öncede gidenler olsaydı
benim için erkenden düşünmeye başlasan banada bi fikir olsa
bende hep bavulları açmadan dönüyodum bu sefer bizim için fazla bişey koymucam
bebek için sanırım biraz abartabilirim
hem bebek arabası hem anakucağı ağır gelir üff ne yapsam bilemiyorum
biz haziranın son haftası gidicez aslında hava çok yakmıyo bizim gittiğimiz zamanda benim içinde iyi oluyo bebek içinde iyi olur
evet canım, benim kızım da çok hareketli, tepkileri, çıkardığı sesler, hareketleri gayet normal. bezinin de maşallahı vargünde üç dört kez kakasını yapiyor. Rabbim sağlıklarını sakınmasın evlatlarımızın, sağlıkları yerinde çok şükür.
İyi canım en azından laftan anlamışlar kesmişler halı çırpmayı,Bizdede kaçıncı oldu bu. ayy görmedim etmedim diyor belli müddet sonra yine çırpıyor,komşulıkta olsa idare edersinde oda yok hayırlısı iyi bir bulabilirsek taşınacağız evdenGürültüleride olmaz inşallah zor apartman hayatı hem güzel hem zor.Allah iyilerle karşılaştırsın inşallah
sağol canım
evet kedimiz var evimizin biricik kızı
geçen sene görümceme anahtarı verdim arada bizim kıza bakın korkmasın dedim
görümcemin kızı ne yaptıysa kızım o kadar korkmuştuki geldiğimizde zavallı günlerce dibimizden ayrılmadı hep bizimle yatmıştı korkudan
kediyi aldığımızda daha yeni doğmuştu ellerimle besledim büyüttüm hasta olduğunda bebek gibi veterinere götürdüm ilaçlarını zorla içirdim
yemeğini bile hastayken püre haline getirip ağzına enjektörle sıkıyodum
valla cnm eşime ne olacak nasıl olacak diyorum..hallederiz sen sıkma canını diyor
en son babalar duyardaki hallederiz kadire benzetiyorum çoğu zaman
bizde benim denize girmem hiç sorun olmaz..biz büyük kızımla denizde eşim hep kenarda olduğu için bebişede eşim bakar..kendi gönüllü oldu bakmaya..ben kızımla kenarda oynarım siz keyfinize bakın diyor
o gidişin o bavulların birde geri dönüşü var :18: tatilin en sıkıcı tarafı o yaws
maşallah canım daha ne olsun...
çok şükür cnm
Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah
geçen gün internetten alışverişi sormuştun yazacaktım unutmuşum
bende kızımla çarşıya çıkamıyorum..olay oluyor hanımefendi acıkınca kıyamet kopuyor
internetten LCW sitesine bakıyorum
beğendiğim birkaç parça var
eşim burdaki mağazaya gider bakarız bulamazsak internetten alırız dedi
LCW olunca güveniyorum kalitesine...XSİDE diye bi markada var..ama ben özellikle LCW olanı tercih edecem
tişörtlerde "herkes beni sever ama ben en çok annemi" " annem beni herşeyden korur" "babam beni herşeyden korur" "canım annem" yazanları beğendim
resimleride çok şirin..
biraz bencilce oldu ama herkesin gözüne sokacam kızımın en çok beni sevdiğini