- 29 Kasım 2009
- 1.197
- 22
Canım çok geçmiş olsun inş. Bebisin annesinin hasta olduğunu anlar biraz zahmet vermez. Ben dişimi cektirdigim gün çok kotuydum eşim gece çalışıyordu. Nasıl gözümü dikmistim uyanmasin diye. Allah bebislerede bikzlerede saglikk versin...tustubik oh ne guzel evinize gelmissiniz inş. Bir daha hastalanmaz bebisinSelamlar hanimlar,ben feci usutmusum bademciklerim sis,butun vucudum agriyo,az oncede titremeye basladim,bi parasitemol alayim diyorum ama malum emziriyorum,bebege bi zarari olurmu acaba,aranizda emzirirken kullanan var mi?
canım aynen bende uslu dendikçe sinir oluyorum sanki ben yalan atıyorum evde neler cektıgımı ben biliyorum :)
bızımkısı dogum lekesı degıl malesef yeni olmaya başadı sonra kayboldu ama şimdi daha fazla cıktı kırmızı kabarık ve küçük noktalar degıl daha geniş alan...egzama değildir inşallah..
Aklına takilmasin canım imkanın varsa hemen dr ye göster. Inş geçici bir şeydir. Rabbim kimseyi korktuguna ugratmasin...birazdan misafir gelicek meyveleriibl yıkayıp hazirlam malum bebisli olunca uyuduğu ani degerlerdire lazım :)