2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Hadi bakalım ilk diş çıkaran bebisimiz olacak. Okurken ben heyecanlandım. Ark. Kızı var 4 yaşında o söylemişti. Yesil soganin beyaz tarafını vermiş kızına kasintisini ve agrisini azaltiyormus.benim tuhafıma gitmişti aklımda kalmış.bilmiyorum denermisin gerçi 3 ay çok küçük böyle şeyler için...en iyisi guzel bir dislik... Kızımın üstüne ne örtecegimi şaşırdım. Oda 27 derece üstünde ince bir penye takım alt patikli olandan içinde citcitli zibin ve çorap. Pelus battaniyemi ortsem ince battaniyemi, hani hast. Çıkışında olan battaniyelerden. Sabaha karsi ben sanki usuyorum. Pelus orttum. Usumesindense sicaklansindaha iyi sanki.hem terlememis. Az önce kalkmıştı.

Son düzenleme:
cok gecmis olsun..allah korumus..rabbim beterinden korusun...
Sağol canım,Amin cümlemizi inşallah
Masallah bebisine. Bu ne guzellik. Bu krem benim de aklimda bulunsun. Gercekten ise yaramis.

Gecmis olsun cnm. Biz de dogumdan once bir kaza gecirdik. Yine karsi tarafin soforu yuzunden.
Sağol canım teşekkür ederim,sizede çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun:18:
çok geçmiş olsun.ALLAHIM korusun.bizde kızımdayken iki kere çok büyük kaza atlattık.ve bende şimdi çok büyük fobi olarak kaldı.en büyük korkum araba kazası
Sağol canım teşekkürler,sizede çok geçmiş olsunKalır canım kalmazmı
Bahar27 geçmiş olsun allah korumuş
Bebekler bugünlerde huysuz sanırım bizimkide öyle kucakta bile susmuyor 2 gündür zor uykuya geçiyor anlamıyorumki ne derfi.var
Sağol teşekürler canımAllah kimseye yaşatmasın
aaaaaa çokkk geçmiş olsun tatlım Rabbim korumuş sadaka vermeyi ihmal etmeyin sağlıcakla kalın
Allah razı olsun canım,sadaka verdim hemen canım sağol
Çok geçmiş olsun sizede canım,kolay değil o korkuyla insan ne yapacağını şaşırıyor

AMinn canım Allah razı olsun verdik hemen sadakayı,Allah kimseye yaşatmasın
Benim kıızmda tam bir kilo almadı 700 800 gr alıyor hemen hemen.Doktor sağlıklı normal dediKilolu olupta sağlıksız olmaktan iyidir dediYani acıktıklarında belli ediyorlar ama ben bazen yatmadan önce geç yatıyorum kaldırıp doyurup öyle yatırıyorum uzun süreli aç kalmasın diye
Ayyyy canimm cok geçmiş olsun.Allah bi daha göstermesin
Aminn canım çok sağolAllah kimseye yaşatmasın
Merhaba.bebislerinize kalca ultrasonu cektirdinizmi
Çektirdim 2. ay kontrolünde aşıdan sonra çektirmiştik
Boş konuşan çok olur,boşver takma
Bebegime az once emzirirken verdim. Once ogurmee basladi sonra da midesinde ne var ne yok hepsini cikardi. Cok kotu olduk. Attim cope o ilaci. Artik vitamin vermiycem. Sanki biz vitaminle buyuduk
Geçmiş olsun canım,inşllh iyi olur
Sağol canım
Gözün aydın canım:)Ohh maşllh büyüdüde düğünleredemi gidiyor artıkAllah yardımcın olsun
Maşallah Allah bağışlasın kaderi güzel olsun annesi
O çoğumuzun başına geliyordur canım,sonuçta canları yanıyor iğneden sonra öyle olması normal gelip geçer inşlalah
günaydın anneler ve bebişleri

burda hava çok sıcak sizler ne giydiriyosunuz bebişlere biz şort ve tişörtlere başladık 2 gündür
Ben daha henüz giydirmedim yazlıkları haziran gelsinde bir bakalım hava şartlarına göre
Benimkide 8 mart ikiniizn ortasındayımAllah bağışlasın sizinkileride
Bende gördüğünü düşünüyorum Allah esirgesin
Benim kızımda elini ağzına götüüryor ama ben müsade etmiyorum,yalancı emzik alıyor yeni alıştırdık,Çok sürekli alması alışkanlık yapmasına neden olabilir,yalancı emziği vermeye çalış
Aminnn cümlemizin
bebişimin kakası çok fena kokuyo sizinkilerde durum ne koku var mı sizde de
Bizdede öyle artık büyüyorlar kokmaya müsaitler

Allah yardımcın olsun,ergen döneminde olur böyle,inşllh zamanla değişir huyu
Sıcaktan ve mama süt içince ağzından akıyorsa o bölgeyi tahriş etmiş olabilir,gül suyuyla sil,nemlendirici bebek için krem sür inşllh geçer zamanla
Geçmiş olsun gözünüz aydın cnım

Canım 4. ayda diş çıkartan bebekler var, muhtemelen diş çıkartıyordur. En güzeli dişlik alıp vermek, hatta kullanmadığın zaman dişliği buzdolabında muhafaza et, soğuk dişlik hem dişetini hem de bebeğini rahatlatır nasılsa yaza girdik artık Biz 67 günlüğüz diş etleri diş kanallarını yapmaya başladı bile, Kuzenim ve kaynım diş hekimi bunlar olağan şeyler diyor, büyük ihtimal bizim kızda sizin ki gibi erken patlatacak :)

herkeze günaydın

sanırım bebeklerimiz diş çıkarmaya başlamış
dişlik kullanmak iyide sürekli attığı için pek temiz kalmıyo
gerçi 3 aylık bebek anne tutar dişliği
ben eline sert meyve sebze veriyodum onunla kaşıyodu dişini soğuk olursa daha iyi olur ağrıyı azaltır
birde calgel kullanıyodum diş ağrısını alması için
3 aylık bebekte kullanılırmı doktora sormak lazım
calgeli ben 20 lik dişlerim çıkarken kullandım beni bile rahatlatmıştı
ben bebişime bebedorun sulu dişliğini aldım
bakalım ne zaman kullanıcaz
diş hediğinide yaparsın artık

İlk disiniz hayirli olsun Benim ablaminda kizi 3.5 aylikken cikarmsti. cok guzel gorunuyolar kicuck ama altta iki tane dis. ama bumdan sonra emzirirken dislenmeye hazirlikli ol :) herhalde en guzel acilardan biridir buda

kızlar ya bu benim kız bi enteresan oldu. istemediği hiç bi şeyi yapmıyo. ne istiyorsa onu yaptırana dek ağlıyor. şimdi size yazarken yalancı ağlamayla beni kendine cevirip konuşmamı istedi iyi mi:))) ben konusunca gülmeye basladı manyak sey:))))

bunlar da en son resimleri

Eklentiler

• $IMG00542-20130518-1837.jpg
    44,4 KB · Görüntüleme: 21
  • $IMG00504-20130515-1024.jpg
    37 KB · Görüntüleme: 23
Cildiricaam. .... Ebru şallı pilates yapıyor içim gidiyor bende yapmak istiyorum. Eskiden deli gibi yapardım 1 saat 1.5 saat şimdilerde başlamak istiyorumam hem fırsatım olmuyor hemde iki defa bacagimi kaldirsam iki gün dikiş yerimin ust kısmı ağrıyor. Ne zaman geçecek şu ağrılar. Kızlar birde güneş spreyi kullananaribe hep gunes kremi kullanirdim. Geçen eşime al dedim oda sprey de var krem mi alayım spreymi dedi. Kararsız kaldım. prey kullanan varsa cevap yazarsa sevinirim

Gunaydin kizlar bizim sabahlarimiz cok keyifli oluyor oglum agulasarak tatli cigliklar atarak gece ruyasinda neler gordugunu anlatiyor sanirim cok tatli oluyo hala uyanigiz tv izliyo pasam arada bnle kns der gbi bagiriyor annee diyerek :)))) Alahimm bizlere anneligi nasip etti cok guzel bi duygu her gecen gun ANNE oldugumu daha cok hissediyorum

hakkımızda herşeyin hayırlısını versin rabbim
ben 19 yaşındaydım evlendiğimde ...hiç pişman değilim küçük evlendiğim için
eşim beni her anlamda mutlu etti..yine dünyaya gelsem arar bulur daha erken evlenirim

oğlun buluğ çağına ermiş..
benim kızım regl olunca kendimi çok kötü hissetmiştim yaşı küçüktü ama o artık çocukluktan çıkmıştı
konduramadım ilk zamanlar
şimdi bunlar bebeğin nasıl yapıldığınıda bilir
eskiden kızım sabah kalkınca pat diye odaya dalardı
artık kapı vuruyor gelebilirmiyim diye :))
büyümeleri güzel bişey

benim kızla bende nerdeyse aynı boy ve kilodayız... hamile kalmadan önce pantolonlarına sığıyordum ama hamilelikten dolayı kilo aldım..artık olmuyor
hedefim kızımın pantolonlarına girebilmek
diş olabilir..benim kuzenim dişli doğurmuştu kızını..
diş partisi yaparsın artık
önlük bende çok sık değiştiriyorum..sürekli ıslak oluyor yakası ..benim kızımda ellerini sokuyor ağzına...acaba bizimdemi dişlerimiz çıkacak

bu arada evlilik yıldönümünüz bugün galiba..evlilik takvimin gözümden kaçmadı
nice mutlu seneler dilerim eşinle ve kızınla cnm

maşallah suphanallah...Allah bağışlasın kızın çok güzel

Son düzenleme:
benim ameliyat yerim hiç ağrımıyor...
plates çok güzel bir spor bende çok yaptım ebru şallıyla..güzelde sıkılaşmıştım
ama nankör bir spor..bırakınca hiç plates yapmamış gibi oluyorsun diyordu ebru şallı
en güzeli yürüyüş..bebişleri atıp bebek arabasına temiz havada gezmek

günaydın cnm
aynen dediğin gibi bizmde sabahlarımız çok eğlenceli..hergün daha çok aşık oluyorum kızıma

senin geçmiş mesajlarında karnına piyano çalar gibi yapıp gaz çıkarma tavsiyeni deniyorum iki gündür
gerçekten çok işe yarıyor..hem oyun gibi oluyor kızım gülüyor hemde gazını kolayca çıkarıp rahatlıyor..tşkrler yararlı tavsiyen için

canım benim demişşin ya kızın çok güzel diye. komik bi şey paylaşayım istedim. son doktora gittiğimizde hemşirenin biri benim kızı seviyo. bu manyak ta gülücükler sacıyo. kız dedi ki neyi oluyorsunuz. annesiyim dedim. nasıl olur bu bebek çok güzel dedi. ben çok mu çirkinim dedim. k bakmayın bakıcı sandım sizi diyerek sıvadı:))))muhabbetten anlayacağınız üzre bu kız bana hiç benzemiyor:))))

Günaydın kızlar

Dün zeytinyağlı börülce yapmıştım acaip süt yaptı tavsiye ederim daha önce bilmiyodum bilsem sürekli alır yapardım gerçi yeni çıkmaya başladı sanırım:)

o ne biçim hemşireymiş öyle :S

Gaz skntisi azaldikca gulucukler artiyor szn bebisler bnmkinden buyuktur gec geldi 4 gun 1 nisanda dogdu saka gibi geldi:) kucuguz biz teyzesi :) gazz sancilarimiz bile yeni yeni bitti masaji cok yapmiyorum artik alisir da kakasini hep oyle yapmak ister diye cunku kolayina geliyo

kızlar pazar günü kızımın mevlutunu yapmayı düşünüyorum bana internetten bebek şekeri sipariş edebileceğim iyi bir site önerebilirmisiniz?

dengesiz hemşire..belki babasına benziyordur olamazmı yani

benim kızımda normalden 2 hafta önce 2600 gr doğdu
minicik bişey ...daha yeni 5 kg oldu
geçen gün ıkınıp sıkınırken denemiştim kolayca yapınca çok hoşuma gitti
çoğunlukla ıkınmıyor ama ıkındığını farkedersem hemen yapıyorum

dün 2 kere lavaboda poposunu yıkadım kızımın
birinde ensesine kadar çıkmıştı kaka ..tabi bez dolup taşmamış..nasıl becerdiyse enseye çıkarmayı
birinde de kaka yaptığını farkettim popoyu boşa getirdim bu seferde paçasına kadar inmişti kaka

Allah bagislasin cnm bzmki de yapti bi kere oyle enseye kadar kolt uga bile gecmisti altinda bbattaniyesi vardi ona ragmen sil allah sil:))esim bunlari baska biri yapsa oldururdun heralde diyo:)) bu arada bizim kakamiz eskiye gore kivami yoguslasti birden gunde 4 5 kez en 2 kere yapmaya basladi kabiz degildir dmi?

Selaaaaamm
Herkesler nasıllarrrrr
Papatya en son kızını düşürdüğünü okumuştum geçmiş olsun sıkıntısız atlatmışsın
Edlin canım sizde nasıl sağlık durumları

Dostlar
Kırk günlük rapor hakkımız bitince sonrasında rapor almak istiyrsak bu raporun heyet raporu mu olması gerekiyor

:) böyle patavatsız hemşirelerde beni sinir ediyor...maşallah cok tatlı kızın gercekten....pamuk gibi :) gözüde mavi kaderide güzel olsun inşallah....bende eşimde beyaz tenliyiz ama bizim kızın elleri beyaz yüzü koyu bugday oldu :) gözleride koyu griye döndü,benzemiyo bize :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…