2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

ayyy kıskandım valla ne güzel başka şehirde olsa rüya gibi :))

kız benimki yan binada oturuyo düşün halimi ne durumda oldğumu o kızımı kucağına aldığında sinirden saçlarım ayağa kalkacak gibi oluyo sanki elinde zehir varmış gibi zorruma gidio onda olması allahtan bu hafta yazlık evlerine göçtüler şimdide eşim hafta sonları yanlarına gidip kalalım diye tartışıyo benle biliyorum yine o kışkırtıyo

Ne salak salak patavatsiz insanlar var ya.kendisi cok mu güzelmiş

bende kendimi çok suçladım ama yok anacım kurban olsun bana ben iyi niyetle yaklaştıkca saygıda usur etmedikce o beni ezmeye çalıştı 3yıllık beraberlik sonrasında evlendik eşimle o kadar aşık ve romantikdiki eşim şimdi ise onun yüzünden kavga etmekten ilişkimiz ok yıprandı

bi tanede elitim var hep beraber otururken 2 gelinin yanında kocasına 'anandan çok benle yaşadın ondan çok ben kahrını çektim hala anam diyosun ' dedi bide oğulları için düşünse bunu keşke kendi olunca ana gibi yar olmaz der

aman aynı işte yaralarım depreşti yine :))

Allah sabır versin :) ben geldiklerinde anacığıma kaçmayı dusunuyorum :)))))

kızlar slm geçmişe fazla bakamadım kaynana konuşulmuş benimkaynanam çok yaşlı öle kaynanalık görmüyorum şanslıyım yani.kızım bugünden beri uyuyor uyandığında yanına gittim meme verdim pozisyonunu bozmadım uyumaya devam etti :) en büyük sorunum memede uyuması zor dalıyor ama geçen aylara göre biraz daha rahatım zaman konusunda sizde durumlar ne bakalım

benim kızımda çok zor uykuya geçiyor uykusu var biliyorum dizimde sallamaya başlayınca mızırdanıyo epeyce ama sızıp kalıyo biraz öncede öyle oldu bende kundak yapıyorum böyle durumlarda yüzünüde kapatıyorum o yatmam diye ağlayan bebek bi anda kendinen geçip horlamaya başlıyo horlama dediysem yani hırıltı oluyo kızımda bende sanki daha rahatladım zaman konusunda ama günü gününü tutmuyor işte dün çok güzel uyudu bugün toplasan 4 saat bile uyumadı gündüz düzene oturur inşallah

Ahh ahh su gunduz uykusuzlugu benide mahvediyo hic uyumiyo ve hizursuzlaniyo uyuttugundada 5 dakika sonra uyaniyo bi turlu dalamiyo bacakarim agriyo bugun sallamaktan

oncelikle 70 gunluk olduk.ve oyle cok agulamamiz yok.daha yeni yeni sesimiz cikiyor.

ama gulusmelerimiz var..agzini aca aca guluyor yakisiklim..ve o an cigerime basasim geliyor fakat sesimiz cok cikmiyor...

uykuda zaman zaman cok sıçriyor..bazen korkuyorum..ve bu yuzden uykusu bolunuyor..bende kundak yapmak zorunda kaliyorum.

inanilmaz kucak delisi..oyle oturmak yok ayakta duracaksin.oturursan basliyor mizirdanmaya..sirt bel denen bisey kalmadi bende..bu yuzden ayakta sallamaya alistirdim..en azindan boyle oturuyorum...

gunduz uykularimiz duzensiz..bazen cok bazen az uyuyor ama cok sukur gecelerimiz duzene girdi..gece 23 gibi yatip 4 de kalkiyor ve sonra 6 da..

ayaklarinin uzerine basip durmaya bayiliyor..ben aciyorum ayaklari bacaklari agriyacak daha erken diye ama bizimki çivi gibi dikiliyor ..birakmasam yorulmadan duracak..dili cikmadan ayagi cikacak sanirim :-D

kafa kontrolumuz var artik..basini yaslamiyor gogsume..dim dik tutuyor..

kaka sayimiz azaldi..ama gunde yine en az 3 kez yapiyor..ama idrari oldukca fazla..

ve iki aylik kontrolumuzde 5800 gr ve 59 cm geldik..3170 gr dogmus hastaneden 3050 gr cikmistik..

bizde durumlar boyle anneler.... ;-)

Son düzenleme:
bu kadar kayınvalide muhabbetinden sonra yarın geliyo :)
ama ben seviyorum kayınvalidemi şimdiye kadar hiç bi sorun yaşamadık el üstünde tutuyo sağ olsun gittigimde 4 tarafıma 5 geçiyo o derece oğlunuda sürekli uyarıyo bana yardım etmesi konusunda
80 km falan var aramızda gece kalmaz bile rahatsız etmemek için

millet kaynanadan çeker. ben hem kaynanadan hem besbeter kayinpederden çektim. eşimden cektigim de ayrı. 5 haftalık bebegimle lohusa halimle kayinpeder bıçak çekti ya bana soke olduk. hakaret kısmı da ayrı. basedilebilir şeyler anlattiklariniz kızlar.bosverin bakmayın kafaya.

Canım sen kraft dondy kullaniyordun sanırım. Bende bir kaç haftadir netten beşik tarzı bir şey arastiriyorm. Dondy almak daha mantıklı geldi mama sandalyesi olduğu için ama beşik olarak 4. Aydan sonra rahat kullanilmiyor çocuk döndüğü için diye bir yoruma rastladım sence uzun süre kullanilabilr mi alsammi.

kızlar pazar günü kızımın mevlutunu yapmayı düşünüyorum bana internetten bebek şekeri sipariş edebileceğim iyi bir site önerebilirmisiniz?
Canım gittigidiyor da ayşegül nikah şekeri diye bi firma var çok çeşitli bi göz at istersen

Canım ya ben çok memnunum zaten beşik olarak kullanmak için almamıştık gündüzleri oyalansın diye aldık ama çok sevdi hep onda uyuyo iler geri sallanıyo ya hani sanki kucakta sallanırmış gibi huzurlu oluyo ama şu an tamirde ve biz 3 gündür uyumuyoruz babası tekerini kırdı bence 6. Aya kadar yatak olarak kullanılabilir 5 kademeli en alçakda kullanabilirsin yere çok yakın ama yinede sorun olur mu senin için bilmem canım şu an çok rahat ilerde nasıl olur bilmiyom oturma pozisyonunda oyuncakları ile baya oyalanıyo bizimki bide tak çıkar oyuncak aldık hem pusetine hemde dondy e takılıyo bana sorarsan al pişman olmazsın derim....

Canım bide bu beşik tarzı salıncakların çoğu 11 kg ya kadar taşıyor kraft 4 yaşına kadar kullanılabiliyor 18 kg taşıma kapasitesi bende çok araştırdım en avantajlısı dondy

Canım bide bu beşik tarzı salıncakların çoğu 11 kg ya kadar taşıyor kraft 4 yaşına kadar kullanılabiliyor 18 kg taşıma kapasitesi bende çok araştırdım en avantajlısı dondy

Doğru diyorsun aslında canım bende oyalansin diye almak istiyorum neden uzun uzun uyumasina taktiysam. Birde alışır korkusuda var yarın memleketegitsek yada dediğin gibi bozulsa. Mama sansalyesi olarak düşününce bakicida napicak evde ona alisirsa?Gerci cokta uzun vadeli düşünmekte lazım demi en azından simdi rahat ederim....

Bugun 52. Gunumuz ben regl oldum igne bnde de farkli etki gostrdi cnm smdi hamile kalirim korkusu basladi 3 aylik igneye guvenmelimiyim

Nasil ya cok uzuldum.neden oyle yapito ki ne hakki var.Allah yardimcin olsun

Bugun 52. Gunumuz ben regl oldum igne bnde de farkli etki gostrdi cnm smdi hamile kalirim korkusu basladi 3 aylik igneye guvenmelimiyim

ebe bana eminmisin 3 aylık iğne vurunmaya...kanamanı kesebilir veya yoğun kanama olabilir demişti
bünyeden bünyeye farkediyor galiba..ama genelde kanama kesiliyor
benim baya uzun bi süre kesilmişti
şahsen bende kanama olsa hemen dr giderdim emin olmak için cnm
şimdi ben sana iğneye güven yada güvenme diyemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…