2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Kizimin teyzeleri bugun 2 ay asilarimiziolduk cok sukur simdilik atesimiz yok calpol verdim zaten hemsire ver dedi. rotarix asimizida olduk simdi cok sakin masallah diyim pek olan bisey degil sakin durmasi :) biz ananen yanindaydik bi sureligine simdi babamiz geliyo biraz heyecanliyiz. hemde mutluyuz

A super evde var hemen deneyim hic bukadar yara olmamıstı emzirirken siliosun dimi

canım ben lansinoh kullandım 2 güne kalmaz geçti.hemde kremli bi şekilde bebeğini emzire bilirsin sakıncası olmuyor.her emzirmende sür.hemen geçer.

Suan yara ama yakarmı o bide emzirmeden sonra mr sürdün
Asıdan sonra benimkide aksama kadar uyudu aksam mızırdandı bide atesi cıkar gibi oldu dolven verip uyuttum

Evet birazcik yakiyo ama hemen geciriyo ben bide surup vekletiyodum emzirirkende silmiodum agzinda pamucuk olursa karbonat onada iyi geliyo diye. bana cok iyi gelmisti ins seninkinide gecirir cnm

Evet birazcik yakiyo ama hemen geciriyo ben bide surup vekletiyodum emzirirkende silmiodum agzinda pamucuk olursa karbonat onada iyi geliyo diye. bana cok iyi gelmisti ins seninkinide gecirir cnm

benim oğlanın ağzı pamukçuk oldu.bir kere karbonatla sildim geçmedi.başka ne yöntem denesemki.sen emzirmeden önce göğsünün ucuna karbonatmı sürüyosun.

kızımın boynununaltında kırmızı seyler cıktı kabarık hafif,küçük nokta şeklinde değilde biraz daha büyük...tahrişmi yoksa sıcaktanmı boynu kat kat deriler orda...benzeri bişeyler varmı sizde

hava almadıgı için olmuştur hergün yıkamıyorum onun için boynunu siliyorum tülbent koyuyorum teni tenine değmesin diye
bir de ellerini yaladıgı için ellerini yıkıyorum arada akan su hoşuna gidiyo

benim oğlanın ağzı pamukçuk oldu.bir kere karbonatla sildim geçmedi.başka ne yöntem denesemki.sen emzirmeden önce göğsünün ucuna karbonatmı sürüyosun.

Benim gogus uclarim acimaya baslamisti ayni zamanda kizimda pamukcuk baslamisti karbonatla goguslerimi sildim hem ben hem kizim iyilestik :) cnm bide ben idil bebe diye bi markada bi set almistim onun icinde dili icin bi aparat var ben kullanmadi ama oda ise yariyomus

Son düzenleme:
kızlar kullandığınız kanguruların markasını ve memnun olup olmadığınızı sormuştum sadece bir kişi cvp verdi fikir verin bana bir an önce karar vermeliyim...

Bende chicco nun 12 kg kadar olan kangurusunu aldim bel destegi var bizim icin.agirlasinca agrimasin diye.birdr bebek icin boyun destegi var.cok guzel. Cok kullanisli ama benim kizim bunaliyor sıkıya gelmiyor.2-3 kez kullandim ama simdi int.den satacagim.

Bende chicco nun 12 kg kadar olan kangurusunu aldim bel destegi var bizim icin.agirlasinca agrimasin diye.birdr bebek icin boyun destegi var.cok guzel. Cok kullanisli ama benim kizim bunaliyor sıkıya gelmiyor.2-3 kez kullandim ama simdi int.den satacagim.

bende aynısını aldım.sadece dışarı çıkarken kullanabiliyorum.şimdilik rahat gibi.çokda olmasa oğlum içinde duruyor.

kızlar herkese iyi akşamlar

oğlum 2-3 gündür çok huzursuzdu.hiç huyu değildi sebepsiz ağlamak
ama şimdi hep mızıklama halinde.
az önce ağlarken farkettim ki alttan bir diş patlamış gibi.
beyaz bir nokta halinde görünüyor çok net bir şekilde acaba diş midir?
geçen hafta doldurdu üçüncü ayını.daha çok erken değilmi diş için??
ellerini hep ağzına götürüyordu bir iki haftadır şimdi daha çok götürüyor.
kaşınmaya başladı sanırımm..
ve acayip tükürükleri akıyor.saat başı önlük değiştiriyorum.
kuru yer kalmıyor neredeyse önlüğünde..
bu hafta muhakkak doktorumuza götürüp sormalıyım.
bende huzursuz oldum çok.
yüksek ihtimal diştir diye düşünüyorum ama bir yandanda erken gibi geliyor diş çıkarma için..
bilemiyorum yani..
:KK31::KK31:

yüksek ihtimal diştir diye düşünüyorum ama bir yandanda erken gibi geliyor diş çıkarma için..
bilemiyorum yani..
Cnm cay bardagiyla su iciriyomus gibi yap alt cenesine hafif vur ses geliyo mu bak anlarsin

bilemiyorum yani..

canım şimdi okudum bende evet muhtemelen diş olabilir bazı bebekler 3-4 ayda başlıyormuş bazıları 11-12. ayda inşallah çok zorluk çekmez kuzu diş ise

Cnm cay bardagiyla su iciriyomus gibi yap alt cenesine hafif vur ses geliyo mu bak anlarsin

hımm iyi fikirmiş teşekkürler cnm ya..
şimdi zor olsada uyuttum uyanca deneyeceğim dediğini..
akşam su içirmiştim çay kaşığıyla ama hiç aklıma gelmedi bilsem denerdim..
ama görüntü itibariyle çok net bir beyaz nokta şeklinde
ve bu huzursuzluğunuda buna bağlıyorum..çok kaşınıyor heralde
çünkü iki elini birden ağzına sokmaya çalışıyor.
acil olarak bir diş kaşıma aparatı araştırıp almalıyım.dişlik yani... :)

canım şimdi okudum bende evet muhtemelen diş olabilir bazı bebekler 3-4 ayda başlıyormuş bazıları 11-12. ayda inşallah çok zorluk çekmez kuzu diş ise

evet cnm en erken 3.ayda çıkıyormuş.
bizimde erken başladı heralde diş olayımız.allah yardımcımız olsun
bakalım nasıl geçiçek bu süreç :)

hımm iyi fikirmiş teşekkürler cnm ya..
şimdi zor olsada uyuttum uyanca deneyeceğim dediğini..
akşam su içirmiştim çay kaşığıyla ama hiç aklıma gelmedi bilsem denerdim..
ama görüntü itibariyle çok net bir beyaz nokta şeklinde
ve bu huzursuzluğunuda buna bağlıyorum..çok kaşınıyor heralde
çünkü iki elini birden ağzına sokmaya çalışıyor.
acil olarak bir diş kaşıma aparatı araştırıp almalıyım.dişlik yani... :)

Rica ederim cnm bize dislik tecrubesini yazmayi unutma

Rica ederim cnm bize dislik tecrubesini yazmayi unutma

şimdi internetten bi göz atmaya başladım bile.
yarın dışarı çıktığımdada birkaç eczaneye gidip fikir alırım.
tavsiyelerimi yazarım elbet sizlerede fikir olur şimdiden :)
bide daha önceden tecrübe eden varsa ikinci bebeği olanlardanda fikir alabiliriz :)

şimdi internetten bi göz atmaya başladım bile.
yarın dışarı çıktığımdada birkaç eczaneye gidip fikir alırım.
tavsiyelerimi yazarım elbet sizlerede fikir olur şimdiden :)
bide daha önceden tecrübe eden varsa ikinci bebeği olanlardanda fikir alabiliriz :)

Eczacilarin genelde onerisi wee oluyo cnm dr.browns urunleri cok guzel fisligi varsa eminimm o da cok kalitelidir

X