Allah bagislasin cnm bzmki de yapti bi kere oyle enseye kadar kolt uga bile gecmisti altinda bbattaniyesi vardi ona ragmen sil allah sil:))esim bunlari baska biri yapsa oldururdun heralde diyo:)) bu arada bizim kakamiz eskiye gore kivami yoguslasti birden gunde 4 5 kez en 2 kere yapmaya basladi kabiz degildir dmi?
Hayirli olsun canim,bi dis bugdayi yaparsiniz artik ;-) ben de cok erken dis cikarmisim,annem 4 aylik ancak vardin diyo,erken daha kolay cikariyolar canim,buyudukce zorlasiyo,ates ishal yapiyo,dis etleri sertlesmis oldugundan daha agrili oluyo,ne guzel seninki kolaycacik cikarmis,masallah ona:)hımm iyi fikirmiş teşekkürler cnm ya..
şimdi zor olsada uyuttum uyanca deneyeceğim dediğini..
akşam su içirmiştim çay kaşığıyla ama hiç aklıma gelmedi bilsem denerdim..
ama görüntü itibariyle çok net bir beyaz nokta şeklinde
ve bu huzursuzluğunuda buna bağlıyorum..çok kaşınıyor heralde
çünkü iki elini birden ağzına sokmaya çalışıyor.
acil olarak bir diş kaşıma aparatı araştırıp almalıyım.dişlik yani... :)
şimdi internetten bi göz atmaya başladım bile.
yarın dışarı çıktığımdada birkaç eczaneye gidip fikir alırım.
tavsiyelerimi yazarım elbet sizlerede fikir olur şimdiden :)
bide daha önceden tecrübe eden varsa ikinci bebeği olanlardanda fikir alabiliriz :)
Eczacilarin genelde onerisi wee oluyo cnm dr.browns urunleri cok guzel fisligi varsa eminimm o da cok kalitelidir
Hadi bakalım ilk diş çıkaran bebisimiz olacak. Okurken ben heyecanlandım. Ark. Kızı var 4 yaşında o söylemişti. Yesil soganin beyaz tarafını vermiş kızına kasintisini ve agrisini azaltiyormus.benim tuhafıma gitmişti aklımda kalmış.bilmiyorum denermisin gerçi 3 ay çok küçük böyle şeyler için...en iyisi guzel bir dislik... Kızımın üstüne ne örtecegimi şaşırdım. Oda 27 derece üstünde ince bir penye takım alt patikli olandan içinde citcitli zibin ve çorap. Pelus battaniyemi ortsem ince battaniyemi, hani hast. Çıkışında olan battaniyelerden. Sabaha karsi ben sanki usuyorum. Pelus orttum. Usumesindense sicaklansindaha iyi sanki.hem terlememis. Az önce kalkmıştı.
Canım 4. ayda diş çıkartan bebekler var, muhtemelen diş çıkartıyordur. En güzeli dişlik alıp vermek, hatta kullanmadığın zaman dişliği buzdolabında muhafaza et, soğuk dişlik hem dişetini hem de bebeğini rahatlatır nasılsa yaza girdik artıkBiz 67 günlüğüz diş etleri diş kanallarını yapmaya başladı bile, Kuzenim ve kaynım diş hekimi bunlar olağan şeyler diyor, büyük ihtimal bizim kızda sizin ki gibi erken patlatacak :)
herkeze günaydın
sanırım bebeklerimiz diş çıkarmaya başlamış
dişlik kullanmak iyide sürekli attığı için pek temiz kalmıyo
gerçi 3 aylık bebek anne tutar dişliği
ben eline sert meyve sebze veriyodum onunla kaşıyodu dişini soğuk olursa daha iyi olur ağrıyı azaltır
birde calgel kullanıyodum diş ağrısını alması için
3 aylık bebekte kullanılırmı doktora sormak lazım
calgeli ben 20 lik dişlerim çıkarken kullandım beni bile rahatlatmıştı
ben bebişime bebedorun sulu dişliğini aldım
bakalım ne zaman kullanıcaz
diş hediğinide yaparsın artık
İlk disiniz hayirli olsunBenim ablaminda kizi 3.5 aylikken cikarmsti. cok guzel gorunuyolar kicuck ama altta iki tane dis. ama bumdan sonra emzirirken dislenmeye hazirlikli ol :) herhalde en guzel acilardan biridir buda
diş olabilir..benim kuzenim dişli doğurmuştu kızını..
diş partisi yaparsın artık
önlük bende çok sık değiştiriyorum..sürekli ıslak oluyor yakası ..benim kızımda ellerini sokuyor ağzına...acaba bizimdemi dişlerimiz çıkacak
bu arada evlilik yıldönümünüz bugün galiba..evlilik takvimin gözümden kaçmadı
nice mutlu seneler dilerim eşinle ve kızınla cnm
Hayirli olsun canim,bi dis bugdayi yaparsiniz artik ;-) ben de cok erken dis cikarmisim,annem 4 aylik ancak vardin diyo,erken daha kolay cikariyolar canim,buyudukce zorlasiyo,ates ishal yapiyo,dis etleri sertlesmis oldugundan daha agrili oluyo,ne guzel seninki kolaycacik cikarmis,masallah ona:)
Canim benim iki kizimda dislik kullanmadilar,sert geldi canlarini yakti galiba,seninki daha cok kucuk tabi olmaz ama 6 aydan buyuk bebeklere havuc cok ise yariyo,soyup temizleyip dolapta iyice sogutuyodum,sonra veriyodum,kemirirken hem havuc yemis olurlardi hemde baya bi kasirlardi dislerini,yaniyo gibi bi his veriyomus cikmaya calisan dis,soguk rahatlatiyo,hala da bayilirlar havuca:))sende bi dene disligi begenmezse buyuk numara emziklerde ise yariyo bazen
ilk dişimizi kutlarız artık dediğin gibi :))
diş belirtilerinin en önemli belirtisi ağız suyunun çoğalmasıymış.
bu arada çok dikkatlisin canım evet bugün evlilik yıldönümümüz.tşk ederim güzel dileklerin için.
22 mayıs 2010.. 3 yılımızı doldurduk ve 3 aylık bi bebeğimiz var çok güzel bir duygu :)
(kızım değil oğlum var cnm ) :)
çokta dikkatli değilmişim demekki
ağız alışkanlığı kızım kızım yazmaktan kızın yazmışım
neyse deminki iyi dileklerim oğlunla geçerli
cnm GÜLİSTANBEBE com..ama sekeri yok koku bitkisi var icinde..ben yaptirdim memnunda kaldim hatta 1 gun icinde siparis geldi..bi bak istersen..kızlar pazar günü kızımın mevlutunu yapmayı düşünüyorum bana internetten bebek şekeri sipariş edebileceğim iyi bir site önerebilirmisiniz?
Selaaaaamm
Herkesler nasıllarrrrr
Papatya en son kızını düşürdüğünü okumuştum geçmiş olsun sıkıntısız atlatmışsın
Edlin canım sizde nasıl sağlık durumları
bu kaynana muhabbeti hamileliklerin son aylarinda ve dogumun basladigi siralardaydi.
ben hala bozuk plak gibi ayni konuda takili kaldim :))
cok kafa agritiyorum sanirim.
en bastada kendiminkini.:))
ole bir esiyo sonra geciyo istee...
kusurabakmayin :))
Kizlar az once baska bir mart anneleri blogunda okudum,moby wrap kanguru kullanan bi annenin bebegi bir anda kangurudan kurtulmus! Basi beli geri dusmus! 90 derece arkaya gitti diyo annesi! O an gozleri kaymis ve nefesi kesilmis bebegin! Hemen ambulansla hastaneye yetistirmisler,hala hastanedelermis,aman hanimlar kanguruya guvenip iki elinizi de mesgul etmeyin,bir eliniz mutlaka bebegi desteklesin,sanki bana olmus gibi korktum,Rabbim evlatlarimizi korusun,amin
cnm hiç merak etme biçok gelin aynı aslnda arada istisnalar çıkıyor
bende hiç sevmiyorum kaynanamı deli kıskanan her fırsatta laf sokan ve evimdeki huzursuzlıkların tek sebebi o nasıl sevebilirimki yuzume güler arkamdan neler dermiş kısa zaman önce kulağıma geldi konuştukları içime attım susutum kocamla huzursuz olmayayım diye ama onlar bizi kendine rakip gördüğü sürece bu böyle gider
kocam bana ne yapsa aynısını oda ister çicek alır çiçek ister yemeğe çıkarız bende istiyorum der hediye alır bana hiç almadın der süpriz yapar o surat asar neler neler bide alttan alttan 1 e 10 katarak kayınbabama ikayet eder ki kayınbabamla aramız çok iyiydi onunda aklına girdi aman neler neler işte hamile olduğumu duyunca inan sevinmedi bile hımmrüyamda görmştüm dedi hiç sesii bile değişmedi ve konuyu kapattı hemen
nefret ediyorum pis ikiyüzl yalancı kadın ne olacak
bende çok dertliyim yani :)))) yalnız değiliz
cnm hiç merak etme biçok gelin aynı aslnda arada istisnalar çıkıyor
bende hiç sevmiyorum kaynanamı deli kıskanan her fırsatta laf sokan ve evimdeki huzursuzlıkların tek sebebi o nasıl sevebilirimki yuzume güler arkamdan neler dermiş kısa zaman önce kulağıma geldi konuştukları içime attım susutum kocamla huzursuz olmayayım diye ama onlar bizi kendine rakip gördüğü sürece bu böyle gider
kocam bana ne yapsa aynısını oda ister çicek alır çiçek ister yemeğe çıkarız bende istiyorum der hediye alır bana hiç almadın der süpriz yapar o surat asar neler neler bide alttan alttan 1 e 10 katarak kayınbabama ikayet eder ki kayınbabamla aramız çok iyiydi onunda aklına girdi aman neler neler işte hamile olduğumu duyunca inan sevinmedi bile hımmrüyamda görmştüm dedi hiç sesii bile değişmedi ve konuyu kapattı hemen
nefret ediyorum pis ikiyüzl yalancı kadın ne olacak
bende çok dertliyim yani :)))) yalnız değiliz
çok tşk ler cnm.inşallah bizde kolay atlatırız..puppa dişiniz hayırlı olsun.kızımdayken diş ağrısı hiç çekmedik.inşaALLAH oğlumdada çekmem.bizde bugün aşımızı olduk.geçen hafta olmamıştık.koskoca hastenede verem aşısı yokmuş onun için bugün sağlık ocağında yaptırdık.ALLAHın izniyle inşaALLAH ateşi çıkmaz.zaten huzursuz bir bebek herşeye ağlıyor.drmuz böbreklerinde kum olabilir dedi oda uykusuzluk huzursuzluk yaparmış cuma günü ultrasyon çektircez bişey çıkmaz inşaALLAH birde pipisinin ucu birazcık kapalı dedi sünnet olmasında fayda var dedi bakalım ne yapcam çünkü bikaç dr götürmüştüm onlar bişey demediler.bu sünnet işini araştırmam lazım.üç tane aşı yedi oğlan hala uyumuyor ya kafayı ben yiycem....
canim hayirli olsun bebeginin disi.
sasirdim.
kac ayliktiki bebegin.
bizimkininde agzi yavas yavas sulanmaya basladi.
bizdede baslarmikine ayyy ne hos olur yaaa!!!!!!!!
tabi huzursuzlugu da var ama olsun bisi olmaz :))
puppa
canım kaç aylıksınız kı diş cıkmaya başladı hayırlı olsun inşallah kolay atlatırsınız ben çok korkuyrum o dönemden çok zor oluyomuş inşallah rahat oluruz
evlilik yıldönümünde kutlu olsun canım nice mutlu huzurlu beraber yıllara inşallah :))