Bebegime az once emzirirken verdim. Once ogurmee basladi sonra da midesinde ne var ne yok hepsini cikardi. Cok kotu olduk. Attim cope o ilaci. Artik vitamin vermiycem. Sanki biz vitaminle buyuduk
Ayyy deme ya sali gunu bizimde asimiz var korktum valla sen ole diyince zaten cok uykumuz yok olanida gitmesin yaaYok arkadaş cocugumu bir haller oldu 2. Ay asisindan beri uyumuyor yaa. Tmm gündüzleri uyumuyordu da akşam uykusuna noldu anlamadimi kafayı yiycem valla... Artık napsamda eylesem çocuğu şaştım kaldım...
Güzel bir hafta sonu dilerim hepinize.rken arabayla kaza geçirdik.Arkadan gelen bir tır arabanın yan tarafına sürttürdü üzerimize çıkacak diye aklım yerinden çıktı.Onun etkisiyle sanırım ayakta duracak halim yok, boğazlarım tahriş olmuş,rahatsızım biraz,herhalde olayın stresinden olduğunu düşündüm.Çok şükür bize birşey olmadı arabada biraz sorun oldu,moralsiz keyifsizim,en çokta korktuğum bebeğim olduAllah beterinden korusun,kimsenin başına vermesin.Allah'a emanet olun...
kızlaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrr kanama ile ilgili soruma neden hiç cevap gelmiyo yaaaaaa siz hiç kanamadınızmı yada herkes benim gibi mi yoksa kimse beni okumuyorda ondan mı cevap gelmiyooo
valla küsecem artık siteye ve sizlereee(
Merhaba.bebislerinize kalca ultrasonu cektirdinizmi
herkese iyi aksamlar.uzun zaman oldu yazamadim.kizim kabizliktan hastanede yatiyordu hatirlayanlar olur belki.3gun yattik surekli ilaclarla bagirsak temuzligi yapildi filimler cekildi.3 gunun sonunda kizim kendi yapabildigi icin dr cikis verdi fakat kizim.hastaneden ciktiktan sonra tekrar yapamamya basladi 2-3gunde bir zor yapiyor.3 gunden fazla yapamazsa dr kesin ameliyat dedi.hastaneye yatmadan once 1hafta bile yapmadigi oluyordu.hakkimizda hayirlisi olur umarim.bu arada gecmis olsun dileklerini ileten teyzelerimize tesekkur ederiz.bi turlu cevap yazamadim.simdi kizimda yeni bisey cikti acaba sizin bebislerde de varmi merqk ediyorim yoksa benim kizimdami sorun var.kizim uyudugu zaman idrarini yapmiyor ve bobreklerine zarari olur diye cok korkuyorum.uyanik oldugunda normal yapiyor.dru normal dedi idrar tahlilindede bisey cikmadi.neden boyle yapiyor anlamadim.yine cok uzattim.telefonla yazi biraz kotu oldu kusura bakmayin.okuyqn herkese simdiden tesekkur ederim...
Selamlar hanimlar,gecmisi cok okuyamadim umarim herkesler iyidir,ek mama vermekten bahsedilmis sanirim,bende sadece anne sutu veriyorum,bebegin kilo alimi iyi oldugu surece gerek yok yabanci maddeleri bu erken yasta vermeye bence,birde sutu arttirmanin en iyi yolu emzirmek,caylar corbalar hikaye,gogusler sutu talep kadar uretiyolar,bazen benim oglumda buyume donemine giriyo,gece gunduz hic durmadan emiyo,bir ikigun suruyo goguslerin uyum saglamasi bu artan talebe ama ucuncu gun bir artiyo sut aman Allah! Hani arkadas demis ya karsiya fiskiriyo diye iste aynen o hale geliyo:) son olarak hani aksamlari gogusum bosaliyo,yumusacik kaliyo,sutum bitti diyoruz ya,iste en kaliteli sut o zaman geliyo,gogusun en arkasindaki sut en kalorili,en kremali sut,cocuga kiloyu o aldiriyo,yani biraz sabir istiyo tabi ama her anne cocugu icin yeterli sutu uretiyo,isin sirri surekli emzirmekte,ben arada sagiyorumda,hani disari ciktigimda kolaylik olsun diye,gecende koydum biberona verdim,agzinda oynadi durdu:)arada agzina dokulunce sut sasiriyodu:)ama ac olunca emer diye dusunuyorum,bakicaz artik
inşllh iyi geçmiştir
saol cnm Allah razı olsun..hepimizin bebeklerini bağışlasın rabbimCanım kızımında kulakları kuru kabuklaşmış gibi ,geçmezse bende bu kremden deneyim,ben sebamedin yüz kremini aldım onu kullanıyoruz ciltleri hassas oluyor genelde beyaz tenlilerde daha çok olurmuş.Allah bağışlasın kızını bu arada
tşkr ederim ..2. bebek..ilk kızım 12 yaşındaCanim maşallah 14 yıllık evliymissin.kacinci bebisin bu
benim 1 aylıkken bitti kanama...hala adet falan olmadımkızlaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrr kanama ile ilgili soruma neden hiç cevap gelmiyo yaaaaaa siz hiç kanamadınızmı yada herkes benim gibi mi yoksa kimse beni okumuyorda ondan mı cevap gelmiyooo
valla küsecem artık siteye ve sizlereee(
bizimkide öyle :))Kizlar bisey soricam ya benim bebegimin yuzu daha esmer elleri pamuk gibi beyaz. zamanlami oturacak rengi teninin hangisine donecek acaba rengi ve nezman donecek
Eki Görüntüle 715815 Eki Görüntüle 715816 Eki Görüntüle 715817
Şifacım ve arkadaşlar buda benım bebışımın ılk dogdugu gunler son hallerı fotoraf makınemde oldugu ıcın yukluyemedım kılo 6.750 boy 61 santım oldu RABBIM tum bebeklerımıze hayırlı uzun omurler versın ...
ev tipi anakucagı kullanan varmı yada salıncak kucakta taşımaktan yoruldum beşiktede yatmıyor böyle bişey rahatlatırmı beni 250 den aşagıda yok boşuna para vermek istemiyorum
ev tipi anakucagı kullanan varmı yada salıncak kucakta taşımaktan yoruldum beşiktede yatmıyor böyle bişey rahatlatırmı beni 250 den aşagıda yok boşuna para vermek istemiyorum
Merhaba.bebislerinize kalca ultrasonu cektirdinizmi
Tatli annisler hem anne sutu hemde mama verenler gunde kac kere kac olcek veriyosuniz
Biz 2 gun sonra 2 aylik olucaz ama hic durmuyo kizim boyle olupta buyudukce iyiye giden varmi nolur iyi biseyler diyin 3 aylik olunca duzelicekmi