- 29 Kasım 2009
- 1.197
- 22
Ben cektirmedim işitme testide yaptirmadk dr. Kontrollerinde her hangi bir şey demedi. Acaba birseyden suphelenincemi yapılıyor.Merhaba.bebislerinize kalca ultrasonu cektirdinizmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben cektirmedim işitme testide yaptirmadk dr. Kontrollerinde her hangi bir şey demedi. Acaba birseyden suphelenincemi yapılıyor.Merhaba.bebislerinize kalca ultrasonu cektirdinizmi
Merhaba.bebislerinize kalca ultrasonu cektirdinizmi
Canım benim bebeğim 3200 doğdu 1 ayda 1300 gr aldı senin bebeğin gibi dr çok beğendi 2.ayda 900 gr bana az geldi ama dr çok iyi sütün yetiyor dedi sadece emziriyorum bebeğim de doyuyor emzirmeden sonra ağlamıyor. senin bebeğinin de kilo alımı gayet iyi dr verme demiş mama naçizane benim fikrim ama bence vermemelisin sütün iyiyse ne gerek var mama sağlıklı bişey değilki.tabii mecbur kalınırsa verilicek ama sütün varken mama verirsen sütün azalmaya başlar sık emzirme olmadığı için.eğer huzursuzsa doymadığından değildir bebeğin hem mama hem emiyorsa gaz sıkıntısı olabilir bizimde vardı sab simplex kullanıyorum çok memnunum.
Ben cektirmedim işitme testide yaptirmadk dr. Kontrollerinde her hangi bir şey demedi. Acaba birseyden suphelenincemi yapılıyor.
Cnm bebegime emzirme snrasi veriyorum mamayi sutum kesilmesin diye bazen doyuyo miziklamiyo bazen mizikliyo iste emmeye ragmen huzursuzsa gazii falan yoksa mama veriyoruuum gz icin ilac kullanmiyorum masaj yontemiyle kendim cikariyorum tek sorunumuz aclik daha dogrusu haddinden fazla istemesi sutumu sagip verdim 60cc doymadi bi de 60lik mAMa icti:)) o kadari da benden cikmaz:)) mecburen vermek zorunda kaliyorum yoksa agliyo etini koparmislar gbi
Cnm sizleri okuyunca cok sevindim mama veriorum diye uzuluyodum. cevremdeki insanlarada sinir oluyorum aaaa mamami veriyosun diyolar sanki zehir verioruz bide cevremdeki herkesin bi cok sutu varmis bebegi varken sutyenini acinca karsiya fiskiriyomus ustu hep islak oluyomus bazen bebegini uyandiriyomus gogusleri okadar doluyomuski agrisi gecsin diye yani herkes cok guzel moral veriyolar saolsunlarcnm bnde senn gibi emzirme sonrası veriyorum zaten belli edio aclıktan ağladığını bnde rededene kad. ar veriyorum mamayı gazını da çıkardımı mışıl mışıl uyuyor çok şükür. sonuçta sütümüzü de alıyor.hem bu süreçde göğüslerimizde daha verimli süt üretmiş oluyoruz.o yüzden mama verdiğim için üzülmüyorum.
Cnm bebegime emzirme snrasi veriyorum mamayi sutum kesilmesin diye bazen doyuyo miziklamiyo bazen mizikliyo iste emmeye ragmen huzursuzsa gazii falan yoksa mama veriyoruuum gz icin ilac kullanmiyorum masaj yontemiyle kendim cikariyorum tek sorunumuz aclik daha dogrusu haddinden fazla istemesi sutumu sagip verdim 60cc doymadi bi de 60lik mAMa icti:)) o kadari da benden cikmaz:)) mecburen vermek zorunda kaliyorum yoksa agliyo etini koparmislar gbi
Kiziminda elleri daha beyaz hatta vucudundanbile beyaz duruyor. Zamanla gecer bence. Birde buz gibi oluyor eldiven takiyorum soğuk olduğu zaman usur diye. Ayağında hem çorap hem ayaklı altlardan var ayagida soguk. Kan dolasimlar yüzünde sanirim.namaz konusu açılmışken aklıma geldi sezeryan alup kilanlar normal kilabiliyormusunuz. Ben sandalyede kiliyorum. Bir kaç rekat sonra ağrı yapıyor.
Cnm sizleri okuyunca cok sevindim mama veriorum diye uzuluyodum. cevremdeki insanlarada sinir oluyorum aaaa mamami veriyosun diyolar sanki zehir verioruz bide cevremdeki herkesin bi cok sutu varmis bebegi varken sutyenini acinca karsiya fiskiriyomus ustu hep islak oluyomus bazen bebegini uyandiriyomus gogusleri okadar doluyomuski agrisi gecsin diye yani herkes cok guzel moral veriyolar saolsunlar
Cnm hani dun dedimya bebegimle hic agulasamiyoruz diye bugun mamayi verince gulucukler saciyo valla bana super moral oldunuz cok saolun
geçmiş olsun canım
sen ameliyat olurken bebeğine kim baktı ve ne zaman emzirmeye başladın
ayrıca hangi mamayı kullandın oğlum hiç biberon kullanmadı acaba biberonu alırmıki
iyileşmen ne kadar sürdü
ve dediğin ilacı ameliyat öncesi ağrı içinmi kullandın bende kullanabilirmiyim acaba ağrı geldiğinde bebeğe bir zararı yok dimi
senin ağrında benim yaşadığım gibimiydi
benim çok sık olmuyo doğumdan beri 4 kere anca olmuştur bu son yaşadığım hem çok uzun hem çok daha ağrılıydı
kusura bakma çok fazla soru sordum ama bebeğim için çok endişeleniyorum
yoksa ameliyat önemli değil 3 ameliyat geçirdim 4. cüyüde atlaırım heralde
Gecmis olsun cnm. Bir farklilik varsa goturmek gerek tabi.merhaba bende 18 martta dogum yaptım oğlusum 2 aylık oldu dün 3 tane aşı yapıldı. bizim bu 2 ay acaip zor geçti. bebişim 1 haftadan sonra devamlı aglamaya başladı gaz sancısı sandık o ilaç bu ilaç derken doktora götürdükki kulagı iltihaplanmıs ve idrar kültürü yapıldı idrarında mikrop çıktı 6 igne ile atlattık şükür. ama ne cekti çocuk tabi yanında bizde. sizlere tavsiyem bebişleriniz çook ağlıyorsa iyi bir cocuk doktoruna muayene ettirmeyi ihmal etmeyin. bebekler durduk yere aglamıyorlar buda bana ders oldu
Biz bebegimizi usutup hasta yaptigimiz icin simdi cesaret edemiyoruz.selam kızlar ben eymenin ilk kısa kollularını bu gün giydirdim çok şirin oldu oğlum abisinin toplantısına gittik beraber
ordanda bebek mağazasına gidip kanguru aldık
kangurunun içinde biraz küçük kaldı rahat değil gibi sanki sizinkiler nasıl rahatmı kanguruda yada ben büyükmü aldım acaba
Benim de uzun surdu senin gibi 55. Gun muydu ne bitti. Su an adet olmadmkızlaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrr kanama ile ilgili soruma neden hiç cevap gelmiyo yaaaaaa siz hiç kanamadınızmı yada herkes benim gibi mi yoksa kimse beni okumuyorda ondan mı cevap gelmiyooo
valla küsecem artık siteye ve sizlereee (
Kizlar bisey soricam ya benim bebegimin yuzu daha esmer elleri pamuk gibi beyaz. zamanlami oturacak rengi teninin hangisine donecek acaba rengi ve nezman donecek
2. Ay kontrolüne gittigimizde 4. Ay gelin demişti. Kontrol için yarın arayıp sorayım.Cnm isitme testini hastanede kontrol sirasinda yapiyolar kalca ultrasonuna 3. Ayinda gun verdiler 40 kontrolunde dr istiyo belki senin dr soylemeyi unutmustur kontole gidince hatirlat cekilmesi gerekenn bisey her bebege cekiyolar
saol canım bende secdede zorlanıyorum. Birde nasıl desem vajinamda igne batması gibi ağrı oluyor netten baktım şimdi genital uçuk belirtisiymis. Daha önce duydunuz mu hiç? Olabilir mi acaba dr ye gitmek hiç istemiyorumben kılabiliyorum çok şükür canım ama sadece otururken ayakları sağa doğru koyamıyorum ağrı yapıyor.
Bebegime az once emzirirken verdim. Once ogurmee basladi sonra da midesinde ne var ne yok hepsini cikardi. Cok kotu olduk. Attim cope o ilaci. Artik vitamin vermiycem. Sanki biz vitaminle buyuduk
Gecmis olsun cnm. Bir farklilik varsa goturmek gerek tabi.
Biz bebegimizi usutup hasta yaptigimiz icin simdi cesaret edemiyoruz.
Benim de uzun surdu senin gibi 55. Gun muydu ne bitti. Su an adet olmadm
Selamlar hanimlar,gecmisi cok okuyamadim umarim herkesler iyidir,ek mama vermekten bahsedilmis sanirim,bende sadece anne sutu veriyorum,bebegin kilo alimi iyi oldugu surece gerek yok yabanci maddeleri bu erken yasta vermeye bence,birde sutu arttirmanin en iyi yolu emzirmek,caylar corbalar hikaye,gogusler sutu talep kadar uretiyolar,bazen benim oglumda buyume donemine giriyo,gece gunduz hic durmadan emiyo,bir ikigun suruyo goguslerin uyum saglamasi bu artan talebe ama ucuncu gun bir artiyo sut aman Allah! Hani arkadas demis ya karsiya fiskiriyo diye iste aynen o hale geliyo:) son olarak hani aksamlari gogusum bosaliyo,yumusacik kaliyo,sutum bitti diyoruz ya,iste en kaliteli sut o zaman geliyo,gogusun en arkasindaki sut en kalorili,en kremali sut,cocuga kiloyu o aldiriyo,yani biraz sabir istiyo tabi ama her anne cocugu icin yeterli sutu uretiyo,isin sirri surekli emzirmekte,ben arada sagiyorumda,hani disari ciktigimda kolaylik olsun diye,gecende koydum biberona verdim,agzinda oynadi durdu:)arada agzina dokulunce sut sasiriyodu:)ama ac olunca emer diye dusunuyorum,bakicaz artik