bende boyamak istiyorum ama öyle bitkisel yada organik boyamı kullandın yoksa bildiğimiz marketlerde satılan boylardan kullnılbilirmi ben kendim boyuyordum önceden yine öyle yapak istiyorumda.
yok canım ben kendim boyadığım zaman olmuyor tutmuyor yada akıp gidiyor ben kuaföre gittim önce tek renge çevirmek için boyadılar sonra balyaj attırdım eşime bile iyi geldi beni bekliyordu çay bahçesinde taktım gözlüklerimi saçlar yapılmış fönlü falan gittim merhaba tanışabilirmiyiz ben kızının annesi dedim valla adam kendine geldi beni pijamalarla saçlar havada gördüğü için bir süredir sadece gitmeden önce süt sağdım boyattıktan sonrada o gün emzirmedim sütü verdim mamada verdim ertesi gün emzirdim
Kızalr emzirirken saç boyanıyormu boyatan varmı?Benim saçlarım çok bakımsızlaştı kendimi kötü hissediyorum ve depişikliğe ihtiyacım var değişik bir model kesitirp boyatayım diyorum ama zararı olurmuki?
kızlar bebeğinin kafa çapı küçük olan veya büyük olan var mı. benimki 38 haftalık doğdu ve 32 cm. dr önce şüphelenmiş ama bana söylememiş 2. haftada büyümüş ve tmm dedi normal bebeğin kafa çapı istediğim gibi büyüyor dedi. şimdi iki aylık 36 cm olmuş.gene de küçük ama büyümesi yeterliymiş. başka bi dr a gittim o da aileden birinin kafası küçükse çok çok normal dedi.baktı aa babasının da küçük hiç telaş etme dedi. var mı böyle bi şey yaşayan veya duyan??????***
Benimkininde büyük doğdu.38+5 te 38 cm doğdu.bıngıldağıda çok küçük parmağımın ortası kadar.2 aylıkken kafası 40,5 tu.doktor bıngıldak yada kafasının büyükdoğması önemli değil önemli, olan normal ölçülerde büyümesi dedi.bende büyükdiye kafayı takmıştım amadoktordan sonra rahatladım.seninkide 4 cmbüyümüşbence doktorunda dediğigibi gayet iyi.
kızlar mrb ben yeni üyeyim. bi sorunum var benim yaşayan var mı aynısını, bebeğim için endişeleniyorum. bebeğim 2 aylık kilosu emmesi uykusu falan iyi ama haftada bi iki kez baygın gibi oluyo. yani gözleri açık ama içi uyuyo gibi hatta korkuyorum ama baygın gibi. normalde kızım agulamaya başladı gülmeye başladı her zaman konuşur gibi güler gibi ama o anlar geliyor ki hiç sesi soluğu çıkmıyor, baygın baygın sadece nefes alıyo. bu beni çok endişelendiriyor var mı fikri olan?
canım bizim ilk günler sarılığımız vardı 2 saatte bir emzirin demişlerdi ben 1 aylık oldu hala 2 saatte bir besliyordum doktor şaşırdı ben aç kalır diye korkuyordum ama öyle olmadı hem gece uykusuna alıştı altınıda 2 saat arayla temizliyordum şimdi geceleri bırakıyorum uyanmıyor sabah kalkınca yeme faslımız altını temizliyip burnunu temizleyip ilgileniyorum çok mutlu uyanıyor gülücükler atıyor kızım sabah faslımız uzun sürüyor gecede mızmızlanırsa alıp biraz emzirip geri koyuyorum bazen hiç kalkmıyor sabah kıyameti koparabiliyor ama baya bir yiyor
canım ben 1.ayki kontrolümüzde doktora ne kadarda bi emziriyim gece 3-4 saat arayla uyandırıyorum dediğimde doktor şaşırıp fırçalamıştı beni bırak uyusun ne karışıyorsun o acıkınca zaten kimse susturamaz 8-10 saat uyusun uyursa elleme sen dedi ve bu doktorun kapısında kuyruk oluyor baya iyi bi doktor ben ondan sonra bıraktım kendisi mızmızlanınca alıyordum 5-6 saati bulabiliyordu şuan 3 aylık olucak dün gece 11 de yedi 11:30da sallayarak uyudu sabah 8 de uyandı ilk mızırdanması 8di emzirdim yetmedi 9 gibi mama verdim biraz daha kestirdi şimdi bütün gün kök söktürür benim kızım 2 buçuk aylıkken 6400 59cmdi ama mamada yiyor anne sütüde
Canım ilk 10 gün bende 2 saate meme verdim sonra kesmiştim, annem yanımdaydı alışırsa hep ister o ne zaman isterse o zaman ver acıkmayı da öğrensin dedi. Gece uykusuna geçerken emzirip altını değiştirip bırakıyorum ben, alıştı şimdi gece batırmıyor bile bezini olur da gün içinde hiç kaka yapmadı ise emerken yapıyor o zaman değiştiriyorum, yoksa hiç ellemiyorum gecelerim çok rahat. eşim artık hiç uyanmıyor o kadar sessiziz ki, sabahları gece Melike uyanmadı mı hiç sesini duymadım dediği çok oldu :) Artık sormuyor o da alıştı. Büyüdükçe düzene giriyor çok şükür gündüzleri de eskisi kadar yaygara koparmıyor, 3 aya tamamen düzeni oturmuş olur arada bozsa da o kadarı olur artık.
Ya benimki 2saatte hatta bazen 1.5 saatte bir emiyor gecede aynı 3-4 saat uyudugunu hic bilmiyorum:-(
ebruli, bizimkinin bıngıldağı 1 tl para büyüklüğünde. büyümesi iyiymiş de ne biliyim ortalamaya bakıyor dr % 3 lük dilimdeymiş. bunun gibi %3 bebek varmış inş normale döner.dr gelişimi ii diyor
ebruli, bizimkinin bıngıldağı 1 tl para büyüklüğünde. büyümesi iyiymiş de ne biliyim ortalamaya bakıyor dr % 3 lük dilimdeymiş. bunun gibi %3 bebek varmış inş normale döner.dr gelişimi ii diyor
Hayırlı kandiller kizlar, dualarinida bizleri de unutmayın. Yakari .. Eşimsabirli degilde biraz umursamaz.çocuk ağlar bizim ki Maça gider, ark. Çarşıda gezer, bilg. Oyunlar oynar... Dün yarım saat ayağında salladı. Ben evi toparladim. Bir naz bir naz topuklari agrimis :) dedim ben napiyorum tüm gün salla kuçakla yarım saat uyusa evin içinde kostur. Bu erkeklerden ev kadını olmazmis valla :) çok nazlilar... Yada ben mi canımı bilmiyorumdiyorum bazen.geçen çocuk ağlıyor diye oturma odasina kaçtı sabah ise gitcekmis. Sanki biz öğlene kadar yatiyoruz :) .. Rota virüs asisini dr onermedi. Sizler yaptırdık diyince kafam karışıyor. Karar veremedim hala. Bende hala adet olmadım ( 14 mart doğum) ... Gazı olup çok ağlayan ark. Kimyon rezene iciyormusun ben hala devam ediyorum. Günde 2 şu bardağı. Fon makinasıyla dikkatini dağıt canım belki susar. Dün kızım ev anahtarının sesiyle bile şutu kısa bir süre olsada. Birde bebeğini sicak tut tatlım yatağını isıt ayağı kontrol et sıcak olsun ben fon mak. Isıtıp giydiriyorum arada sıcak havluda rahatlatıyor. Aglayasi varsada. NApsanda susmuyor biraz aglamasina izin vermek lazım...kocami ne çok kesmisim suan karşımda tv izliyor bi okusa utandım şimdi... Iyidir benim kocam :)
Hayırlı kandiller kizlar, dualarinida bizleri de unutmayın. Yakari .. Eşimsabirli degilde biraz umursamaz.çocuk ağlar bizim ki Maça gider, ark. Çarşıda gezer, bilg. Oyunlar oynar... Dün yarım saat ayağında salladı. Ben evi toparladim. Bir naz bir naz topuklari agrimis :) dedim ben napiyorum tüm gün salla kuçakla yarım saat uyusa evin içinde kostur. Bu erkeklerden ev kadını olmazmis valla :) çok nazlilar... Yada ben mi canımı bilmiyorumdiyorum bazen.geçen çocuk ağlıyor diye oturma odasina kaçtı sabah ise gitcekmis. Sanki biz öğlene kadar yatiyoruz :) .. Rota virüs asisini dr onermedi. Sizler yaptırdık diyince kafam karışıyor. Karar veremedim hala. Bende hala adet olmadım ( 14 mart doğum) ... Gazı olup çok ağlayan ark. Kimyon rezene iciyormusun ben hala devam ediyorum. Günde 2 şu bardağı. Fon makinasıyla dikkatini dağıt canım belki susar. Dün kızım ev anahtarının sesiyle bile şutu kısa bir süre olsada. Birde bebeğini sicak tut tatlım yatağını isıt ayağı kontrol et sıcak olsun ben fon mak. Isıtıp giydiriyorum arada sıcak havluda rahatlatıyor. Aglayasi varsada. NApsanda susmuyor biraz aglamasina izin vermek lazım...kocami ne çok kesmisim suan karşımda tv izliyor bi okusa utandım şimdi... Iyidir benim kocam :)
bebegınde pamukçuk olan varmı???belırtılerı nedır??kızımın huyu degıstı 2 gundur hep aglıyo memede susuyor cekıyorum gene baslıyor bagırmaya...ıkınıyor gaz cıkarıyor ama genede aglıyor...pamukçuk acı yaparmı acaba??
bizde eşimle limoniyiz bugün elimden geldigince konuşmamaya çalıştım öğlen geldiginde oda kızımıza "senin için geldim bebeğim annen fazla kırıyo babanı " vs vs konuştu hiç cvb vermedim konuşmayacam kırılıyorum nefes alamıyorum bazen ev işi yapamıyorum ev günlerdir süpürülmüyo belki 10 günü geçmiştir sinirlerim bozuluyo hep onun işi hiç mi bitmez ya
kızımda bugün sürekli uyumak istiyo bana zaman veriyo ev işleri için sanki tartışma sebebini biliyo gibi uyuması beni rahatsız etti sabahtan beri toplamda 3 saat uyanık kalmamıştır alışkın olmadıgım bi durum ateşi falanda yok pazartesi aşı olduk etkisi geçmiştir diye düşünüyorum niye bu kadar çok uyuyo bu çocuk oyalayamıyorum hiç bişekilde uyusa bi dert uyumasa bi dert
bende cok bunaldım dısarı cıkıp hava alamıyorum evde işleri yapamıyorum banyo bıle yapamıyorum eve gelmesını beklıyorum o zamanda acele acele cıkıyorum hemen...kendıme bakamıyorum cok sıkıldım...benım hamılelgımde sorunluydu hep evdeydım nerdeyse 1 yıldır dogru duzgun dısarı cıkıp gezmıslıgım yok hep stres içindeyım....hala daha bana işte yoruldugunda falan bahsedıuor ve benım evde olmamı başıma kakıp duruyor...konusmuyoruz bizde çok yıprandım..
hepimiz dönem dönem aynı şeyleri yaşıyoruz demekki ah bu erkekler hiç anlamıyolar bizi bende akşamları ona veriyorum iş yapıyorum peşimde geziyor al der gibi:)
bugün oglum uyanıktı koltugun üstüne koydum süpürgeyi açtım bütün evi süpürdüm aglamadı süpürge sesinde duruyo nedense:) ama silme işlemini yapamadım daha
pamukçuk bizde oldu dilinde beyaz süt kalıntısı ve yanaklarında aft gibi beyazlıklar oluyo 1çay kaşıgı karbonat 1çay bardagı suyla karıştırdım temiz tülbenti ıslatıp parmagımla agzını temizledim doktor bide solüsyon vermişti temizledikten sonra onu verdim agzına arada tekrarlıyor yine yapıyorum