2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Gunduz normalde mama vermiyorum ama uykuya dalamiyo acaba acmi diye bugun mama verdim yedi ama yine uyumuyo ve uyanikkende agliyo bende kizimda cok yorulduk gunlerdir boyle. napicam boyle 4 gun sonra iki aylik olducaz boyle olupta zaman gectikce duzelen oldumu olduysa nezamn duzeldi

Agrı yaparmıs ama yapsa memeyi tutamazmıs

valla benim oğlum doğduğu günden beri hastanede başladı ya uyuyo ya ağlıyo daha etrafına bakarken bile göremedim.. sadece son günlerde altını değiştirirken susuyo o bile mucize benim için.. yorgunluk uykusuzluk had safhada bendede.. beterin beteri var kızlar öyle düşünün mesela ben..

en basit dün geceden örnek vericem.. 4te uyandı oğlum alt değiş emzir gaz çıkar sonra kucakta gezdir gezdir gezdir (3 yaşındaki kızımı uyandırmasın diye bırakamıyorum avazı çıktığı kadar ağlıyo dalana kadar kucağımda gezdiriyorum sol tarafım kulunç oldu artık) 7,5 ta uyudu.. tam yattım dalmışım kızım aaannneee?! gittim yanına çişi gelmiş çişini yaptır suyunu içir derken zaten saat 8 oldu gün başladı kızı hazırla kreşe gönder koşturarak ortalık topla hoop oğlan uyandı yine alt değiş emzir gaz çıkar az ağlarken koy yatağına kahvaltı hazırla kucağında pışpışlayarak iki lokma at ağzına.. ee kız gelcek okuldan oğlanı koy kanguruya tak boynuna yemek hazırlamaya çalış.. derken kız gelsin üstünü değiş yemeğini yedir tabi bu sırada oğlan deli gibi ağlar.. babamız gelir surat on karış çok yorulmuş.. oğlanı tutta kızı yıkim derim bana onu verme duvara fırlatasım geliyo der (çok ağlıyomuş) ee sadce pilavmı var diye trip atar.. yemeğini yer spora gider.. kızım zaten kıskançlık krizlerinde ben kardeşiyle ilgilenirken sürekli ağlar.. mızırdar.. yapma dediğim herşeyi yapar hele ilk günler altına kaka bile yapıyodu.. babamız gelir uyku saati gelmiştir kızın yanına uzanır beraber uyurlar ne o kızı ben uyutuyorum ya der!!! ben oğlan uyuyana kadar emzir gaz çıkar gezdir modunda evde.. ay amma yazdım napim azcık içimi dökim dedim.. bide bir gün değil iki gün değil 2,5 aydır böyleyiz.. he bide eşim kendisiyle ilgilenmediğim içn trip atıyo.. kız azıcık ağlasa hemen patlatır bitane.. daha neleeer neler.. günlük 3 saat filan uyuyorum heralde toplamda..

kızım 70 gunluk oldu ama 2 gündür cok fazla huzursuz daha önce böyle degıldı artık yattıgı yerde durmuyor ıllakı kucakta gezınce susuyor yada memede...ıkınıyor yuzunu ekşitıyor bagırıyor...bı sıkıntısımı var bılmıyorum gazcıkarıyor bolca

allah kolaylık versin canım cok zor cookkkkk.

Senin yazdıklarını okuyunca 2.yi yapmaktan vazgectim benimkide kucakta uyuyo sadece sırtım kopuyo ama yazdıklarinın yanında hicmis

Benim uyanıkken hep kucakta dogdugundan beri hatta uyutuyorum bazen yerine koyunca uyanıyo kucakta uyumaya devam ediyor belki seninkide kucaga alısmıstır

hmmm memeyı tutuyor emıyor ama daha sonra aglıyor gün içinde durmuyor cıglık atıyor...memeye koyunca susuyo uyuyo...acaba acıdıgı için cok ememıyorda aclıktanmı aglıyo

bizimde bi ara öyleydi doktora götürdük gaz dedi masaj gösterdi sadece ilaçla olmaz dedi şimdi her altunu açtıgımda masaj yapıyorum daha iyi

Senin yazdıklarını okuyunca 2.yi yapmaktan vazgectim benimkide kucakta uyuyo sadece sırtım kopuyo ama yazdıklarinın yanında hicmis

yap yapta ya arasındaki yaş farkı çok az olsun yada çok olsun böyle arada olunca çok zor oluyo.. naz okadar kıskandıki çok istemesine rağmen altına kaka yaptı çiş yaptı yatağa işedi tırnak yemeye başladı geceleri kalkmaya başladı.. zaten ilk günler zor geçiyo heleki benim sezeryan durmadan kucağında götür tuvalete bilmem ne gerçekten çok zor..

Allah yardımcın olsun çok zor heleki tek başına eşin biraz yardım etse rahatlardın.Gitmesin spora azıcık yardımcı olsun ozaman da surat yapar tabi.Kızın kaç yaşında bende yalnız olsun istemiyorum tabi ama bunda bile zorlanıyorum ikitane olursa evime girilmez heralde:))

kızlar anlaşılan hepimiz aynı sorunları yaşıyoruz biz eşimle genelde iyi geçinen şiddetli kavgası pek olmayan bir çift iken ne zamanki doğum yaptım ilk günler geçti biz hergün birbirimizi yemeğe başladık bebekli hayata uyum sağlamak zor oldu ben sürekli uykusuz perişan haldeyken onun hayatında hiçbir değişiklik olmaması beni delirtiyordu en ufak bi sorumluluktada söylenmesi dahada delirtiyordu ben 20 kilo almışım kaportayı komple dağıtmışım hertarafım çatlak elimde küçücük bir bebek ameliyatlıyım o dersen bedavaya baba olmuştu gözümde ama biz böyle 2 ay birbirimizi yedik ama bilirsiniz kadınlar hep güçlü olmak zorundadır ya ben ilişkimizi şu şekilde topladım ilk önce kendimi topladım ve direkman ilişki toparlandı gidip saçlarımı yaptırdım zayıflarım umuduyla aynı eşofmanla gezmeyi bırakıp kiloma uygun gidip alışveriş yaptım giyecek bişeylerim oldu zor oldu ama işe başladım bebeğimi kimseye bırakamazken büyük yükü nerdeyse anneme verdim her türlü yardımı kabul ettim işe başlayınca ben olmadığım içim mecburiyetten eşim kızıma bakmak zorunda kaldı eskiden alır almaz bu seni istiyor diye bana verirdi şimdi elinden alamıyorum beni istiyor diyor gerçekten kızımda babasına alıştı eşimde bakabiliyor hatta zevk alıyor bunu yapmaktan ve benim otomatikman yüküm hafifledi ve kendimi toparladım şimdi hep eşimi çok görmüyorum evde tek derdim oydu ilişkimiz düzeldi artık tartışmıyoruz çok şükür eski halimize döndük

kızım şuan tam 3 yaş 5 aylık oğlumda 2,5 aylık.. benim ikinci tamamen kaza planlı değildi.. yardım edenin varsa annen kayınvaliden vs. yada eşin anlayışlıysa yardım ediyosa zorlanmazsın.. tabiki eskisi gibi olmuyo bazı şeyler.. ben temizlik ve düzen hastasıyım o yüzden de zorlanıyorum normalde hergün ev süpürür silerdim şimdi yapamayınca sinirlerim bozuluyo elimde değil..

allah sabır versin sana gün kuvvet versin halime şükrettim

İns bi kac ay sonra burda bu konistuklarimiza gulucez bebislerimizle oynadigomiz oyunlari yazicaz ven o gunleri iple cekiyorum

Yorumları okurken kendimden okadar çok şey buluyorumki. Bir ara aynaya bakmak bile istemiyordum allahtan saçlarımı kestirdim boyattim biraz kendime geldim. Insan sabah yüzünüyikamayi unuturmu utanarak söylüyorum saatin 2 sinde aklıma gelipte yikadigim çok oldu banyo desen göya baba evdeyken yapıyorum kızım uyurken tabi. Ben dusa giriyorum uyanıyor. Çocuğu kucaklayıp banyonun önünde bekliyor adam ya :)) sacimai geçen duzlestirdim degisiklik olsun diye kızım yoluyor ama topladım tepede duruyor. Arada göz kalemi çekiyorumseviyorum napim onuda yatarken silmeyi unutuyorum :) surmesem daha iyi yani...ama seviyorum böyle yaşamayı... Hii birdekiyafet mevzu altta suan yesil lakos alt pijamalardan üstte tahmin edin ne var. Mavi badi. :) yazarken bile kendime guluyorum.KKizim kucagimdayknaynadan kendimi gördüm dedim rezilsin kızım kıyafete bak sanki evde karnaval var hii yok mu vaar her yer dağınık.CCok şükür beş gün sonra süpürge yapabildim.EErkeklerde bebekten beter ilgi istiyorlar o 3 yaşındaki cocugunuzdan hiç farkı yok onlar kıskançlıkla gösteriyor erkekler hircinlikla. Bugün asi yapıldığı için kızım gündüz 1 saat kadar uyudu eşime dedim gel dizime yat saçını seveyim adam nasıl mutlu oldu bende ozlemisim eşimle ilgilenmeyi. Öyle böyle her kezin yaşantısı değişiyor kolay değil. Ben işten fırsat bulamazdim evde oturmak için can atardım şimdi balkonacikip derin nefes aliyorum. Çok uzun oldu kusura bakmayın kızlar... Daha yazacak cookk şey var biraz eşlere ilgi gösterin bakın kedi gibi n asıl simarip degisecekler...

Olsun iyi olmus birlikte büyürler ilerleyen zamanlarda rahatlıgını görürsün cokta temizlıge yemege takılma oldugu kadar bizlerde insanız sonucta

Cnm gercekten yazdiklarini okuyunca ben yoruldum bide bunlari yasamak allah yardimcin olsun ins hepsi gecicek ozaman o kocaciklar gorsun kendimize geldigimizde

Hepimiz aynı seyleri yasıyoruz erkeklerin tepkileri hep aynı.
Ben daha yazlıklarımı cıkaramadım bikac badim var dısarda onlarda yetmeyince esimin tshirtlere dadandım
Doyasıya alısveris yapmak istiyorum söyle rahat rahat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…