- 17 Nisan 2009
- 2.853
- 4
- 45
canım bence çok iyi hiç kafana takma benim kızım 5 kilo ama 53 cm boydan kısayız. ama doktorum iyi oldğunu söylüyor. benim de canım çok sıkılıyo niye kısa diye ve kafa çapı küçük ama büyüyor dedi dr endişelenecek bişey yok gayet sağlılkı diyo. inş öyledir
benim oğlumda 5200 ki erkekler daha iri olur yani.. bizde 800 gr almışız.. kızımda her ay birin üstünde alıyoduk bana az geldi
canım ben 1.ayki kontrolümüzde doktora ne kadarda bi emziriyim gece 3-4 saat arayla uyandırıyorum dediğimde doktor şaşırıp fırçalamıştı beni bırak uyusun ne karışıyorsun o acıkınca zaten kimse susturamaz 8-10 saat uyusun uyursa elleme sen dedi ve bu doktorun kapısında kuyruk oluyor baya iyi bi doktor ben ondan sonra bıraktım kendisi mızmızlanınca alıyordum 5-6 saati bulabiliyordu şuan 3 aylık olucak dün gece 11 de yedi 11:30da sallayarak uyudu sabah 8 de uyandı ilk mızırdanması 8di emzirdim yetmedi 9 gibi mama verdim biraz daha kestirdi şimdi bütün gün kök söktürür benim kızım 2 buçuk aylıkken 6400 59cmdi ama mamada yiyor anne sütüde
bende kızımda deli gibi 2 saatte bi uyandırıp zorla emziriyodum (uyurken memeyi almıyodu) ama oğlum çok gazlı kolik bütün gün ağladığı için uyudğunda pek dokunmuyorum geceleri.. ama sağlık ocağındaki hemşirelerde diyoki süt bezleri gece çalışırmış gece ne kadar sık emzirirsen sütün okadar çok olurmuş.. dün mesela 10 da bi yattık 4 te uyanmışız.. hiçte göğsüm öyle sert filan değildi üzüldüm valla geceleri kalkmadığım için azaldımı acaba diye düşünmeye başladım