kızlar bebeklerinizi kaç dk emziriyorsunuz?
Kızlar burda okuyorumda herkes sanki anne sütüne+mama veriyor.Benden başka mama vermeyen varmı.Kilosu iyi diye ben vermiyorum.Sütünüzün yetmediğini nasıl anlıyorsunuz benim gögüslerim hep küçük ve yumuşak ama yinede kilo alımı iyi yetiyodur diye düşünüyodum.
bugün cok kötü bizim kız,butun gün agladı cıglık attı...emzırıyorum koydugum an başlıyor cıglıga,kucaga alıyorum susmuyo sallıyorum susmuyo sadece alıp gezdırınce susuyor...sakinleşti diye koyuyorum daha koydugum ana cıglıga başlıyor sanki canı yanıyor gibi sürekli...ama gezerken niye aglamıyor canı yanıyorsa anlamadım delircem sinir kalmadı sabahtan beri cıglık sesi tuvalete bıle gıdemıyorum dogurduguma pişman oldum çokca
Cnm aynen bizi anlatmissin cildiricaktim bugun simdi salliyorum bakalim ins bugun bitmis olsun artik cunku ben bittim
bende bittim sinirlerim cok bozuldu...anlamıyorum da delırıcem gecede uymazsa nolcak bılmıyorum...
sallasamda uyumuyo kı sadece memede uyuyor onuda koydugum an baslıyor bagırmaya...hiç sabrım kalmadı şuan
ben bu akşam ilk defa tek başıma yıkadım bebegimi çok zor değilmiş :) bende akşam üzeri uyutmayıp 7 buçuk gibi banyo yaptırıp uyutuyorum uykuya dalana kadar 8 falan oluyor saat hala bir gün yıkayıp bir gün yıkamıyoruz havalar biraz daha ısınınca hergün yıkıycaz.Canım gece 12 de yıkamak zor olmuyor mu senin için geç bir saat biraz daha erkene çekebilirsin 2-3 günde alışır gece rahat uykusu da uzamış olur.telsiz tavsiyen için teşekkürler bakıyım netten siz de ayırdınız bu durumda odasını biz beraber yatıyoruz ama çocuk dr um 2 yaşına kadar anne kokusunu alsın ayırmayın dedi kafam karışık ama mecbur ayırıcam sonra zor olur.Bizim arabada sedan hatta bebek için değiştirmek zorunda kaldık ve ailem uzakta bagaj çok önemli ona dikkat edelim.hangi marka bebek arabanız ?
Kizlar yardim edin sabahtan beri agliorum. Kizim sabahtan beri uyumuyo cok uykusu var uyutiyorum yatiriyorim 5 dakika sonra uyaniyo. Cildiricam artik ben bebegime bakamiyorm
Aynen beni anlattin ben de bunlari yasiyorumAllah yardimcimiz olsunbende bittim sinirlerim cok bozuldu...anlamıyorum da delırıcem gecede uymazsa nolcak bılmıyorum...
sallasamda uyumuyo kı sadece memede uyuyor onuda koydugum an baslıyor bagırmaya...hiç sabrım kalmadı şuan
Dis cıkarma hic aklıma gelmemisti benim oglumda resmen tükürüyorkızlar benim kızım 1 hafta sonra 3 aylık olucak son bikaç gündür ağzının suyu akıp duruyor baya bir ıslatıyor hertarafı sizce bu ne diş çıkarmaya başlamış olamaz dimi
bence çocuk cerrahı olmalıerkek bebek anneleri size bir sorum var.dün kontrolümüz vardı sünnet yaptırmayı düşünüyorum fiyatları sorduk normal cerrah yaparsa 400 çocuk cerrahı yaparsa 700 tl fiyat verdiler bana biraz pahalı geldi çocuk cerrahı. normal cerrah yapsa sıkıntı olurmu sizce bu konuda bilginiz varmı??
bizde de var hafif göz kayması. dr 1 yaşına kadar yalancı şaşılık normal dedi.birde benim kızım sırtını bana yaslayıp dışa doğru tuttuğumda gözleri kayıyor şaşı oluyor ama çoğu zaman normal internnette 3 aya kdr normal diyor bnm kızım ikinci ayının sonunda suan doktr da fark etti ben anlamam ama istersn göz doktoruna götr dedi byle bişey olan varmııı
kızlar benim kızım 1 hafta sonra 3 aylık olucak son bikaç gündür ağzının suyu akıp duruyor baya bir ıslatıyor hertarafı sizce bu ne diş çıkarmaya başlamış olamaz dimi
günaydın kızlar kandiliniz mübarek olsun
allah dualarınızı ve tövbelerinizi kabul etsin
oğlumu kakasını yapamadığı için dün doktora götürdüm
doktor fitil vermememi söyledi verdim deyince sakın bir daha verme dedi
saf vazelinlerden al top şeklinde poposunun ağzına sür dedi
ve masaj yap sürekli dedi bebeklerde kaka yapmaması normalmiş
saf vazelin eczanede bulamadım büyük yerlerde vardır dediler
bende yüksek bi avm varya ismini söylemek belki yanlış olur diye söylemedim
o avm ye gidicem ordan alıcam vazelini masajada devam bakalım işe yarıcakmı
bu fitil konusu çok muammada kaldı versekmi vermesekmi bazı doktorlar verin diyo bazıları sakın vermeyin
erkek çocuğa 2 yaşından sonra verilmez diye biliyorum ama oğluma vermiştim gerekli oldukça doktoru dinlim vermim bakalım
bide herkez adet olmuş ben hala olmadım bu gün 77. günümüz hala tık yok
doğumdan sonrada kanamam çok olmadı hep az az oldu bazende leke şeklinde normal bişey olmadı hiç
bendemi bi anormallik var acaba doktoramı gitsem