kaka yapmadığı günlerde huzursuzluğu arttıysa bi doktora götür derim
poposunada yağ sür veya iyi gelen pişik kremi çatlakta canını yakar huzursuzlaştırır
ek gıdada veriyomuşsun bi dr baksın inşallah doktor yaptırır kakasını
Cok agliyorlar ama hemen anneleri sarilinca sakinlesiyorlar. Korkma, ben calpol verdim asidan gelince. Doktor ateslenirse ver demisti ama hemsire de ateslenirse telas yaparsiniz eve gdince verin dedi. Verdim bende 6 saat arayla.
7 gune kadar normal filan diyorlardi sanki. Masaj yapip poposuna zeytinyagi sur. poposunu ac oyle yaptirmaya calis cnm. Gecmis olsun.
Resim paylasan tum annelerin bebislerine masallah diyorum tek tek alinti yapamadim. Com guzel bebekleriniz var. sizler de zayifsiniz, kilolar gitmis. Neler yapiyorsunuz kilo icin bakalim.
kızlar bebeklerinizi kaç dk emziriyorsunuz?
canım doktorun ne dedi, aynı durum bende de vardı dr a da gitiim herşeyi sordum bunu unttum. bend epilepsi diye duymuştum ve çok korkmuştum inş değillerdir yaa. benimki bide gün boyunca bile baygın oluyo. ama inş bişeyleri yoktur çünkü herkes normal diyo her çocukta olur diyorlar.
evetcanım birazdan dr.gitcez ve sorcam gelince yazarım artık.zaten benim oğlan gündüzleri hiç uyumuyor.şimdi kucağımda yarım gözlerle içi geçti sadece 5 dk.işde okadar.bütün gün toplasan 1saat uyumuyor ve çıldımak üzreyim.
Eki Görüntüle 712068 Eki Görüntüle 712069
oğullarım ve ben[/QUOTE
Maşallah canim sana ve ogullarina.Allah korusun sizi
Benim ki artık az emiyor ya.. 3 ayimiz yarın doluyor.. gündüz özellikle dakikalar 7 dak geçmiyor..
arkadaşlar ben adet oldum cuma günü...25 şubatta doğum yapmıştım..bebeğim 2.5 aylık ve adet oldum hemen..ilk doğumumdan sonra 4 ay adet görmemiştim..neden bu kadar erken oldum:26::26:sevinsem mi üzülsem mi anlayamadım...
benim gibi bebeği 2.5 aylıkken adet olan var mı???
arkadaşlar ben adet oldum cuma günü...25 şubatta doğum yapmıştım..bebeğim 2.5 aylık ve adet oldum hemen..ilk doğumumdan sonra 4 ay adet görmemiştim..neden bu kadar erken oldum:26::26:sevinsem mi üzülsem mi anlayamadım...
benim gibi bebeği 2.5 aylıkken adet olan var mı???
Arkadaşlar bende 8 Martta doğum yaptım.İlk ay biraz gaz sancımız vardı gece kalktığında tekrar uykuya dalması zordu ama artık düzene girdi.Sadece anne sütü veriyorum dr mama önermedi ilk ay 1300 almıştı bu ay 900 gr almış şuan 5400 kilosu.3200 gr doğmuştu oğlum.Gaz için sab simplex kullanıyorum günde bir kes 3 damla çok iyi geldi ıkınmadan yapıyor kakasını tabii altını açtığımda bacakları karnına getiriyorum mutlaka gazını çıkarmadan uyutmuyorum.Uykularımız gündüz çok olmasada gece düzenli gündüz 4 saat falan uyuyor aralıksız 2 saat civarı.gece mutlaka 8 gibi uyutuyorum yarım saat önce banyo emzirme ve sonra uyku daha sonra aralıksız 4-5 saat uyuyor 12 buçuk gibi kalkıyor gece lambası açık hemen emziriyorum altını değiştirip gazını çıkarıp uyutuyorum konuşmuyorum uykusu açılmasın diye.kendi odasında yatağında yatıyor bu saate kadar bundan sonraki uykusu yatak odasında hamakta oluyor tavsiye ederim bebeğim sevdi anne karnında gibi hissediyor hem kullanışlı ve heryere taşınabilir gitti gidiyor dan 95 tl aldık.1 gibi uyuduğunda 4-5 gibi kalkıyor pek ağlaması yok mıkırdanıyor sadece daha sonra sabah 7 buçuk gibi kalkar bazen gözler açık bakınırken buluyorum annesi uyumak istiyor tabii :) şuan için çok yormuyor beni bazen gündüz sebebsiz ağlaması var can sıkıntısı gibi ayağa kalkıp kucağıma alınca susuyor.oyun halısı almak istiyorum bende gündüz oyalanması için.bir de odasını ayırmak istiyorum çünkü havalar çok ısınıcak bizimle aynı odada sağlıklı değil balkon kapısı falan açık oluyor.Bebek telsizi almayı düşünüyorum weewel kullanan memnun olan varmı? 3.ayda rotavirüs aşısını yaptırıcam henüz almadık.Bir de bebek arabası tavsiyeleriniz var mı? Almadık biz daha ve bebeğimle babamız olmadan bir yere gidemiyorum oto koltuğu bebekle beraber çok ağır oluyor araba almam lazım en kısa zamanda çift yönlü hafif bir araba istiyorum aklımda hep pierre cardin var ama pek tavsiye edilmiyor gibi bir de baby 2 go proton sizlerin arabaları ne marka memnunmusunuz?çok teşekkürler şimdiden herkese bebeğiyle sağlıklı,mutlu günler :) bebeğimle foto paylaşıyımEki Görüntüle 712304 Eki Görüntüle 712303 Eki Görüntüle 712302
büyükdükleri için daha çok daha kuvvetli çekerlermiş bide göğüs doluysa yetiyo sanırım 5-10 dk benim kızımda öyle çok nadirdir 15 dk emdigi
Kizlar yardim edin sabahtan beri agliorum. Kizim sabahtan beri uyumuyo cok uykusu var uyutiyorum yatiriyorim 5 dakika sonra uyaniyo. Cildiricam artik ben bebegime bakamiyorm
kaka yapmayan bebeklerin anneleri benim kızım her bezinde kaka yapardı bol bol bi gün birden kesildi 3 4 5 gün derken 9 gn yapmadı en son doktor fitil verdi yaptı bezler dolusu braz daha koyu kıvamlı ama kabız değil sert değil sonra bidaha yapmadı 9 gn gene verdim şimdi gene 8 gün oldu ama doktr tüm tahlilleri yaptı film çekti popo kontrolü yaptı çatlak mı var veya anüs darmı diye herşey normal en son dediki anne sütün yağlı ve koyudur o yüzden yapmıyo sütün yarıyo kilosuda çok iyi karnı şiş olmadığı sürece fitil yapma dedi yani eğer anüs dar değilse çatlak yoksa tahlilleri yaptırın içinz rahat etsn