Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar bende 8 Martta doğum yaptım.İlk ay biraz gaz sancımız vardı gece kalktığında tekrar uykuya dalması zordu ama artık düzene girdi.Sadece anne sütü veriyorum dr mama önermedi ilk ay 1300 almıştı bu ay 900 gr almış şuan 5400 kilosu.3200 gr doğmuştu oğlum.Gaz için sab simplex kullanıyorum günde bir kes 3 damla çok iyi geldi ıkınmadan yapıyor kakasını tabii altını açtığımda bacakları karnına getiriyorum mutlaka gazını çıkarmadan uyutmuyorum.Uykularımız gündüz çok olmasada gece düzenli gündüz 4 saat falan uyuyor aralıksız 2 saat civarı.gece mutlaka 8 gibi uyutuyorum yarım saat önce banyo emzirme ve sonra uyku daha sonra aralıksız 4-5 saat uyuyor 12 buçuk gibi kalkıyor gece lambası açık hemen emziriyorum altını değiştirip gazını çıkarıp uyutuyorum konuşmuyorum uykusu açılmasın diye.kendi odasında yatağında yatıyor bu saate kadar bundan sonraki uykusu yatak odasında hamakta oluyor tavsiye ederim bebeğim sevdi anne karnında gibi hissediyor hem kullanışlı ve heryere taşınabilir gitti gidiyor dan 95 tl aldık.1 gibi uyuduğunda 4-5 gibi kalkıyor pek ağlaması yok mıkırdanıyor sadece daha sonra sabah 7 buçuk gibi kalkar bazen gözler açık bakınırken buluyorum annesi uyumak istiyor tabii :) şuan için çok yormuyor beni bazen gündüz sebebsiz ağlaması var can sıkıntısı gibi ayağa kalkıp kucağıma alınca susuyor.oyun halısı almak istiyorum bende gündüz oyalanması için.bir de odasını ayırmak istiyorum çünkü havalar çok ısınıcak bizimle aynı odada sağlıklı değil balkon kapısı falan açık oluyor.Bebek telsizi almayı düşünüyorum weewel kullanan memnun olan varmı? 3.ayda rotavirüs aşısını yaptırıcam henüz almadık.Bir de bebek arabası tavsiyeleriniz var mı? Almadık biz daha ve bebeğimle babamız olmadan bir yere gidemiyorum oto koltuğu bebekle beraber çok ağır oluyor araba almam lazım en kısa zamanda çift yönlü hafif bir araba istiyorum aklımda hep pierre cardin var ama pek tavsiye edilmiyor gibi bir de baby 2 go proton sizlerin arabaları ne marka memnunmusunuz?çok teşekkürler şimdiden herkese bebeğiyle sağlıklı,mutlu günler :) bebeğimle foto paylaşıyımEki Görüntüle 712304 Eki Görüntüle 712303 Eki Görüntüle 712302
benim de 2 gün filan yapmadı sonra senin dediğin gibi kıvamlı bez dolusu 2 kez yaptı şimdi de 3 gün geçti 4.günümüz hala yapmadı. 7ye kadar bekleyeyim olmazsa doktora götüreyim diyorum. ama bu ara çok kilo almış gibi görüyorum sanırım o yüzden yapmıyor
Kızlar ya ben aşıyı yaptırıcam forumda biraz araştırdım aşı içeriğini ama kafam karıştı
2 çeşit rota aşısı varmış biri rotarix diğeride rotateq...
Rotarix in içeriğinde domuz dna sı olduğundan bahsedilmiş ilaç firması da bunu kabul etmiş araştırdığım kadarı ile...
İki doz kullanılan Rotarix her dozu 142.32 TLden, üç doz kullanılan RotaTeq ise her dozu 114.01 TLden satılıyor. Rotarixin uygulaması 142.32 x 2 = 284.64 TLye, RotaTeqin uygulaması 114.01 x 3 = 342.03 TLye mal oluyor.
Acaba hastanede bize hangisinden yapacaklar doktorumuzla görüşüp rotateq istediğimi söyliycem bile bile de yaptırmak istemiyorum
Bu konuda hassasiyeti olan arkadaşlarım sizleride bilgilendirmek istedim. Ekstra bi bilgiye ulaşan olursa paylaşmanızı rica ediyorum
Kizlar yardim edin sabahtan beri agliorum. Kizim sabahtan beri uyumuyo cok uykusu var uyutiyorum yatiriyorim 5 dakika sonra uyaniyo. Cildiricam artik ben bebegime bakamiyorm
çocuk doktoru yaptırın dedi bizde araştırdık 3 doz olandan yaptıracaktık aile hekimimiz ben kendi çocuklarıma yaptırmadım dedi devit 3 de kullanmadıgını söylemişti önce. çocugun bağışıklık sistemini etkiliyo dedi. eşimde bagışıklık sistemini etkileyen hiçbişey yaptırmam kızıma diyo ben yaptırmak istiyorum aradayız şu anda
diğer aşılarla aynı gün yada 15 arayla yapılması gerekiyormuş
Benim kızım sabah 8 de uyanıyor akşam 11 de uyuyor .gündüz uyuduğu çok nadir. Hiç sıkma canını istediği zaman uyur bebekler sen ne yaparsan yap
Peki canim uyanik oldugu saatlerde napiyosunuz bizimki kendi basina hic durmuyo onun icinde benim elimi kolumu bagliyo hamaktada sallanmiyo cok yoruldum zaten ben hala lohusalik depresyonundan cikamadim bununda etkisi olunca cok zorlaniyorum
bebişlerinin resimlerini ekleyen arkadaşlar hem sizler hem yavrularınız harika görünüyorr.
rabbim nazarlardan korusun sizleri..kendileri gibi kaderleride güzel olsun inşallahh bütün bebişlerin :))
bende eklemek istedim sizleri görünce bi resim..işte buda benim oğlum
Eki Görüntüle 712310
Kizlar yardim edin sabahtan beri agliorum. Kizim sabahtan beri uyumuyo cok uykusu var uyutiyorum yatiriyorim 5 dakika sonra uyaniyo. Cildiricam artik ben bebegime bakamiyorm
bebeklerimizin hepsi birbirinden tatlı hepsine maşallah diyorum
bizde bugün 2aylık olduk ve sabah sağlık ocağına gidip aşılarımızı yaptırdık
yavrum çok ağladı zaten ben bakamadım eşim ilgilendi hep...
eve geldik hemen bi ateş düşürücü verdim çıkmadan engelleyeyim diye...
şimdilik bi huzursuzluğumuz olmadı tabi bunun geceside var inş.oğlum huzurlu geçirir gecesini
gecen ay kilomuz 4750 idi. bu ay 6 kilo olmuşuz.hiç mama vermedim demekki sütüm doyurmuş oğlumu bu konuda endişlerim vardı şimdi geçti. şuan mışıl mışıl uyuyoruz bende bu fırsatta bi girip bakmak istedim sizlere....
10 dk dan az emzirmemeye calisiyorum.kızlar bebeklerinizi kaç dk emziriyorsunuz?
biraz daha bekleyeyim bari kaka için :)
valla maşallah ben ilk 1 hafta verdiğim kilo ile kaldım hala. o da kilo değildi zaten ödemdi. yani hala 10kg fazlam var. ne veriyorum ne alıyorum ama yediğime de dikkat etmiyorum :)
maşşalh kilolarınıza benim kız çok küçük ya.daha 3700 kilo 45 günlük sütüm mü yetmiyo acaba?2600 doğmuştu?
maşşalh kilolarınıza benim kız çok küçük ya.daha 3700 kilo 45 günlük sütüm mü yetmiyo acaba?2600 doğmuştu?
masallah bebeginiz bir duzende gidiyor. asagi yukari benim oglumda ayni duzende ben banyosunu her gun gece 12 gibi yaptiriyorum ki gece boyu rahat olsun. banyo yaptirmadigim zaman gece 1-2 saat huzursuz oluyor. telsizde goruntulu telsiz oneririm. biz chicconun goruntulu telsizini kullaniyoruz. boylece uykusunda her mizildamasinda odasina girmek zorunda kalmiyoruz. bazen uyanip ses cikariyor yataginda uslu uslu oynuyor ozamanda biraz kendi haline birakiyoruz. bebek arabasi alirken nacizane bazi onerilerim olacak. birincisi varsa arabanizin bagajina sigip sigmamasina bakin. biz siganindan aldik fakat ikinci onerimbebek arabasi bagaja sigdiktan sonra kalan bosluk. biz buna dikkat etmedik sehir disina giderken araba sedan olmasina ragmen valizleri bagaja zor sigdirdik. hatta bir kac seyi arabanin icine koymak zorunda kaldik.
sevgilerle
Canım ben quınny zapp extra kullanıyorum pusetide maxı cosı çok memnunuz acayip hafif ve kullanışlı katlandığındada ufacık kalıyor tavsiye ederim