2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
doktoru aradım 5 güne kadar bekle yapmazsa fitil dedi.
erkenden fitil vermek iyi değilmiş alışkanlık yaparmış.
5 güne kadar beklemenin mantığı da daha fazla katılaşmasın diyeymiş

masallah bebeginiz bir duzende gidiyor. asagi yukari benim oglumda ayni duzende ben banyosunu her gun gece 12 gibi yaptiriyorum ki gece boyu rahat olsun. banyo yaptirmadigim zaman gece 1-2 saat huzursuz oluyor. telsizde goruntulu telsiz oneririm. biz chicconun goruntulu telsizini kullaniyoruz. boylece uykusunda her mizildamasinda odasina girmek zorunda kalmiyoruz. bazen uyanip ses cikariyor yataginda uslu uslu oynuyor ozamanda biraz kendi haline birakiyoruz. bebek arabasi alirken nacizane bazi onerilerim olacak. birincisi varsa arabanizin bagajina sigip sigmamasina bakin. biz siganindan aldik fakat ikinci onerimbebek arabasi bagaja sigdiktan sonra kalan bosluk. biz buna dikkat etmedik sehir disina giderken araba sedan olmasina ragmen valizleri bagaja zor sigdirdik. hatta bir kac seyi arabanin icine koymak zorunda kaldik.
sevgilerle

ya anne sütün yarıodr muhtemelen :) kiloda alıyosa

çocuk doktoru yaptırın dedi bizde araştırdık 3 doz olandan yaptıracaktık aile hekimimiz ben kendi çocuklarıma yaptırmadım dedi devit 3 de kullanmadıgını söylemişti önce. çocugun bağışıklık sistemini etkiliyo dedi. eşimde bagışıklık sistemini etkileyen hiçbişey yaptırmam kızıma diyo ben yaptırmak istiyorum aradayız şu anda
diğer aşılarla aynı gün yada 15 arayla yapılması gerekiyormuş

Kizlar yardim edin sabahtan beri agliorum. Kizim sabahtan beri uyumuyo cok uykusu var uyutiyorum yatiriyorim 5 dakika sonra uyaniyo. Cildiricam artik ben bebegime bakamiyorm

Benim kızım sabah 8 de uyanıyor akşam 11 de uyuyor .gündüz uyuduğu çok nadir. Hiç sıkma canını istediği zaman uyur bebekler sen ne yaparsan yap

bizim doktorumuz yaptırmaya gerek yok dedi ben önermiyorum siz bilirsiniz dedi...aşı hakkında hersey kesin net değilmiş...bende arada kaldım herkes yaptırmış nerdeyse napıcaz bılmıyorum???

Benim oğlumda emmelerini 5 ila 10 dak arasına düşürdü bende dpumuyormu acaba diyorum? Büyüdükçe daha uzun emmeleri gerekmezmi doymak için üstelik emme sürelerinide hemen hemen hepimiz 2 saatin üstüne çıkarmışken?

Benim kızım sabah 8 de uyanıyor akşam 11 de uyuyor .gündüz uyuduğu çok nadir. Hiç sıkma canını istediği zaman uyur bebekler sen ne yaparsan yap

Peki canim uyanik oldugu saatlerde napiyosunuz bizimki kendi basina hic durmuyo onun icinde benim elimi kolumu bagliyo hamaktada sallanmiyo cok yoruldum zaten ben hala lohusalik depresyonundan cikamadim bununda etkisi olunca cok zorlaniyorum

Bugün 2.ay asılarımızi olduk dolven verdi eve gelince bi cay kasıgı verdim saat 11 di cok sükür atesimiz cıkmadı ası uyku yapıo heralde uyuyo sabahtan beri gece yandim ben:-(
Rota virüsü asısini emekli bi doktor torununa rotatex yaptırmıs önümüzdeki ay onu yaptırıcaktim ama icerigini hic arastırmadım varsa bende yaptırmam

Peki canim uyanik oldugu saatlerde napiyosunuz bizimki kendi basina hic durmuyo onun icinde benim elimi kolumu bagliyo hamaktada sallanmiyo cok yoruldum zaten ben hala lohusalik depresyonundan cikamadim bununda etkisi olunca cok zorlaniyorum

Biz 2aylik olduk ancak hala düzenimiz yok bazen güzel uyuyor ama en fazla 2saat.gündüzleri yerine koyunca uyanır bende gaz cıkarma pozısyonunda gögsümde uyutuyorum yorucu oluo tabi ama ogünler hic ev islerine dokunmuorum onla birlikte yatıorum

masallah subhanallah cnm..allah bagislasin..

Kizlar yardim edin sabahtan beri agliorum. Kizim sabahtan beri uyumuyo cok uykusu var uyutiyorum yatiriyorim 5 dakika sonra uyaniyo. Cildiricam artik ben bebegime bakamiyorm

canım benim bebkte aynı şeyi yaptı geçenlerde 4 gün üst üste gündüz hiç uyumadı senin ki gibi 5 dk dalıyo ağlayarak uyanıyo.gaz sancısı çok yogundu diye düşündüm.bebeğim 45 günlük bu arada.sonra gaz ilacını değiştirdim zinco kullanıyordum nurse haveyse geçtin şimdi kızım mışıl mışıl uyuyo.eger seninkide gazdan sa bi dene derim.

bebeklerimizin hepsi birbirinden tatlı hepsine maşallah diyorum
bizde bugün 2aylık olduk ve sabah sağlık ocağına gidip aşılarımızı yaptırdık
yavrum çok ağladı zaten ben bakamadım eşim ilgilendi hep...
eve geldik hemen bi ateş düşürücü verdim çıkmadan engelleyeyim diye...
şimdilik bi huzursuzluğumuz olmadı tabi bunun geceside var inş.oğlum huzurlu geçirir gecesini
gecen ay kilomuz 4750 idi. bu ay 6 kilo olmuşuz.hiç mama vermedim demekki sütüm doyurmuş oğlumu bu konuda endişlerim vardı şimdi geçti. şuan mışıl mışıl uyuyoruz bende bu fırsatta bi girip bakmak istedim sizlere....

kızlar benım kız bugün bi garip.emziriyorum gazını alıyorum pat uyuyo?bişeyimi var acaba.hiç uyumayan kız 2 gündür paso yatıyo

maşşalh kilolarınıza benim kız çok küçük ya.daha 3700 kilo 45 günlük sütüm mü yetmiyo acaba?2600 doğmuştu?

kızlar bebeklerinizi kaç dk emziriyorsunuz?
10 dk dan az emzirmemeye calisiyorum.

Dikkat etmek istiyorum ama aksamlari bozuluyor rejim.

maşşalh kilolarınıza benim kız çok küçük ya.daha 3700 kilo 45 günlük sütüm mü yetmiyo acaba?2600 doğmuştu?

Canım öyle düşünme doğum kilosuna göre degerlendİr eger günde 20 gr almış ise sütün yetiyor demektir senin bebişin maşallah ortalama günde 24 gr almış:)

canım endişe etme bence kilo alımı normal benim oğlum 3250 doğdu.seninki biraz minik doğmuş hepsi bu korkma sütün yetiyor bence...

ben bu akşam ilk defa tek başıma yıkadım bebegimi çok zor değilmiş :) bende akşam üzeri uyutmayıp 7 buçuk gibi banyo yaptırıp uyutuyorum uykuya dalana kadar 8 falan oluyor saat hala bir gün yıkayıp bir gün yıkamıyoruz havalar biraz daha ısınınca hergün yıkıycaz.Canım gece 12 de yıkamak zor olmuyor mu senin için geç bir saat biraz daha erkene çekebilirsin 2-3 günde alışır gece rahat uykusu da uzamış olur.telsiz tavsiyen için teşekkürler bakıyım netten siz de ayırdınız bu durumda odasını biz beraber yatıyoruz ama çocuk dr um 2 yaşına kadar anne kokusunu alsın ayırmayın dedi kafam karışık ama mecbur ayırıcam sonra zor olur.Bizim arabada sedan hatta bebek için değiştirmek zorunda kaldık ve ailem uzakta bagaj çok önemli ona dikkat edelim.hangi marka bebek arabanız ?

Canım ben quınny zapp extra kullanıyorum pusetide maxı cosı çok memnunuz acayip hafif ve kullanışlı katlandığındada ufacık kalıyor tavsiye ederim

Teşekkür ederim tavsiyen için netten baktım çok yüksek geldi fiyatı.mutlaka güzel ve kullanışlıdır ama daha uygun bişeyler düşünüyoruz genelde her yere arabamızla gidiyoruz.Güle güle kullansın bebişin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…