arkadaşalr bi şey sorcam sizinde bebekleriniz uyurken gözleri yarım açık mı uyuyor.benim oğlum genelde uyurken o şekilde uyuyor yani tam dalamıyor.sonrada birden sıçrayarak yada kendiliğinden tamamen açıyor.bide daha genelde uyumuyor yada uyuyor.biraz araştırdım göz dalması deniyomuş galiba ve epilepsi oluyomuş acayip korktum drda yarın gitcez.nasıl bekliyeceksem.zaten gündüzleri hemen hemen hiç uyumuyor.
bizede doktorumuz o ağlama krizlerimizin kolikden kaynaklandıgını ne yapsam susturamayacagımı sakin ve sabırlı olmam gerektigini söyledi kolumun üzerinde yüzüstü tutmamı söyledi çok işe yaradı öyle sakınleşiyo emzigi öyle tutuyo yoksa ağlarken emzik tutmuyodu kolumda sakinleştirip dizime yatırıyorum aynı pozizyonda uyuya kalıyo
yemek yedirmiyordu şimdi o pozizyonda yatırıyorum yiyorum yemegimi
biz emme sürelerimizi 3 buçuk 4 saate çıkarttık
Kızım 57 günlük oldu. Günde bir kaç kez kaka yapardı. Bugün hiç yapmadı. Dün iki kere mama vermiştim takviye olarak genelde bir kez verirdim.acaba kabiz olmuş olabilirm gerçi ikinmiyorda. 1 saat önce 3 damla zeytin yağı verdim.Normalmi kaka yapmaması.
Kızlar benim kızım tuvaletini yapmadan önce 2-3 saat öncesinden ıkınmaya başlıyor sürekli ara ara ıkınıp ağlıyor ve bu şekilde 2-3 saat sonra yapabiliyor tuvaletini bu normalmi yoksa kabızmı acaba kıvamı sıvı ama her yapması 2-3 saat çabadan ve ıkınıp ağlamadan sonra oluyor.
acil rahatlatın beni kızlar. kızım sadece anne sütü alıyor dün hiç kaka yapmadı bugün de hala tık yok. gece çok ıkındı zeytinyağı ile peçeteyi burktum biraz poposunu uyardım ama yine yapmadı önceden muhakkak yapardı bu şekilde. acaba kabız mı oldu ki. anne sütü alan da kabız olmaz derler ama niye yapmıyor ki. çiğ köfte yedim iki üç gün ondan mı ki yaa . zaten gazı da arttı ama gazını çıkartıyo kaka yok. dr a gidecem gitmek de istemiyom inş yapar.işin kötüsü değişik ağlıyor taa gırtlaktan çıkartıyo. bide gece ağlarken emziriyim dedim göğsümün ucunu değilde yanında bi yeri tutmuş acıdan mı sinirden mi orayı çekiyo hızlı hızlı o kadar canım acıyo ki en son eşime al şunu bu diş çıkardı ne yaptı dedim resmen ısırmış gibi sızladı. göğsümden çektim ki ucunu değil de yanında bi yeri tutmuş orayı somurmuş ve orası işimiş kızarmış mor olmaya başlamış. bunu da ilk defa yaşıyorum
kızlar normal mi endişelenmeye başladım
huzursuz değilse anne sütüyle besleniyosa normal
bizimki hep huzursuz :) bazı günler hiç bazı günler 1 nadiren de 2 kez mama verdiğim oluyor. fitilden korkuyorum ben yapamam herhalde. sanki o popo çatlaması biraz oluşmuş gibi
Cok agliyorlar ama hemen anneleri sarilinca sakinlesiyorlar. Korkma, ben calpol verdim asidan gelince. Doktor ateslenirse ver demisti ama hemsire de ateslenirse telas yaparsiniz eve gdince verin dedi. Verdim bende 6 saat arayla.yarın aşı günümüz korkuyorum 3 tane aşıyı nasıl olacak çok ağlar yaa(
kızlar normal mi endişelenmeye başladım
Resim paylasan tum annelerin bebislerine masallah diyorum tek tek alinti yapamadim. Com guzel bebekleriniz var. sizler de zayifsiniz, kilolar gitmis. Neler yapiyorsunuz kilo icin bakalim.