masallaah subhanallah...
arkadaşalr bi şey sorcam sizinde bebekleriniz uyurken gözleri yarım açık mı uyuyor.benim oğlum genelde uyurken o şekilde uyuyor yani tam dalamıyor.sonrada birden sıçrayarak yada kendiliğinden tamamen açıyor.bide daha genelde uyumuyor yada uyuyor.biraz araştırdım göz dalması deniyomuş galiba ve epilepsi oluyomuş acayip korktum drda yarın gitcez.nasıl bekliyeceksem.zaten gündüzleri hemen hemen hiç uyumuyor.
Cnm sancimiz yok uyanikken cok mutlu ustunude sikica giydiriyorum battaniyelere sariyorum. sutumde var. ama dalamiyo uykuya. Kakamizin rengide sari bi sikinti var ama bilemiyorum
bunlar da tam iki ayı doldurduğumuz günkü resimlerimz:))))
Canım öğlene yakın kızım uyuyor 2-3 saat kadar, ondan sonraki akşam 8e kadar benim kız da öyle. Üstelik uyutma gibi bir cabam olmadığı halde, tamam uyudu diyorum 10dk demeden cin gibi kalkıp gülücük saçıyor. Her bebeğin kendine özgü uykusu var ağlayıp huzursuzluk yapmıyorsa çok düşünme o uyku ona yetiyor demek ki :)
Evet aynen bizdede boyle. uyanikken huzursuz olmuyo 5 dakika uyku yetmis olarak kalkiyo ama gelisimi icin uyku gerekli diye dusundugumden kafama takiyorum hani ninniler bile yapilmis ya uyusunda buyusun diye :)
Bende sadece anne sütü veriyorum. İlk ay kilo alımı 1350 gramdı. 2. Ay 800 gr almış. Bugün evde tarttım 10 gündür hiç almamış görünüyor.sütüm çok olmasa da geliyor yine de.acaba yanlış mı emziriyorum. Kakası hafif yeşilimsi. Her bezi çişli. Aç olduğunu gösteren emareler de yok. Çünkü aç olunca acayip ağlıyor. Sütüm mü kalitesiz. Sütünüzün kalitesini arttırmak için neler yapıyorsunuz. Of çok moralim bozuldu.
Kızlar benim kızım tuvaletini yapmadan önce 2-3 saat öncesinden ıkınmaya başlıyor sürekli ara ara ıkınıp ağlıyor ve bu şekilde 2-3 saat sonra yapabiliyor tuvaletini bu normalmi yoksa kabızmı acaba kıvamı sıvı ama her yapması 2-3 saat çabadan ve ıkınıp ağlamadan sonra oluyor.
kızlar merhaba.forumu uzun süredir takip ediyordum ancak yazmaya yeni fırsatım oldu.benim de 8 mart doğumlu bir oğlum var.sormak istediğim şey bebekleriniz ne kadar göz teması kurabiliyor?benimki kurabiliyor ama çok fazla değil genelde hep başka taraflara bakıyor bütün gün başında konuşup duruyorum gözlerime baksın diye.sizin bebekleriniz de durum nasıl?
kızlar merhaba.forumu uzun süredir takip ediyordum ancak yazmaya yeni fırsatım oldu.benim de 8 mart doğumlu bir oğlum var.sormak istediğim şey bebekleriniz ne kadar göz teması kurabiliyor?benimki kurabiliyor ama çok fazla değil genelde hep başka taraflara bakıyor bütün gün başında konuşup duruyorum gözlerime baksın diye.sizin bebekleriniz de durum nasıl?
Merhaba anneler
tecrube kazanmis anneler olarak size danismak icin en dogru yerin burasi oldugunu dusunuyorum. Yardimci olabilirseniz cok memnun olurum. Bende hamile kalmak icin progestan kullandim. 13. Gunu kan tahlili yaptim negatif cikti ve ilaci biraktim. 10 gun icinde regli olmam lazim bugun 7. Gunu ama daha olmadim. Sorum: regli olmaz isem hala hamile cikma sansim varmidir. Yoksa kendimi kandiriyormuyum.
Fotoğraf paylaşan arkadaslara masallahdiyeyim öncelikle. Puppa bebisinin ayağı çok şirin tatlım. Mirrors.. Sağol canım. Benim kiziminda gündüz uykuları bölük bölük. Doymuyormu diye düşündüm ama sanırım sorun sık emzirmem olabilir. Güzelce karnı doyuyor sonra yarım saatte ada 15 dk da veriyorum memeyi istiyor çünkü ağlıyor vermeyince. Emzik niyetine kullanıyor sanırım.nasıl alistiricam2 saatte bir vermeye? Şu işin sırrını anlatın kizlar hiç mi arada istemiyor. Ark. Biri arada isteyince emzik veriyorum yazmıştı emzikte almıyor. Nasıl oyaliycam?Cok yakınında konuşunca bakıyor gozume gülümsüyor. Ama yanında konusunca dönüp bakmıyor sesime. Emerkende bakmıyor ama biberonla mama emerken bakıyor gozume. Nedense bilmem :)birde mama verme konuşulmuştu. eMemede süt kalmayıp hala açsa kızım memeyi sınırlı sınırlı emiyor çıkarıp çıkarıp tekrar alıyor sonra ağlıyor. Sanki anlam veremiyor süt gelmeyisine şaşkın saşkın bakıyor. Bende mama yapıyorum hemen... Kilosu iyi aslında2 saatte bir emse belki gerek kalmiycak mamaya...
Fotoğraf paylaşan arkadaslara masallahdiyeyim öncelikle. Puppa bebisinin ayağı çok şirin tatlım. Mirrors.. Sağol canım. Benim kiziminda gündüz uykuları bölük bölük. Doymuyormu diye düşündüm ama sanırım sorun sık emzirmem olabilir. Güzelce karnı doyuyor sonra yarım saatte ada 15 dk da veriyorum memeyi istiyor çünkü ağlıyor vermeyince. Emzik niyetine kullanıyor sanırım.nasıl alistiricam2 saatte bir vermeye? Şu işin sırrını anlatın kizlar hiç mi arada istemiyor. Ark. Biri arada isteyince emzik veriyorum yazmıştı emzikte almıyor. Nasıl oyaliycam?Cok yakınında konuşunca bakıyor gozume gülümsüyor. Ama yanında konusunca dönüp bakmıyor sesime. Emerkende bakmıyor ama biberonla mama emerken bakıyor gozume. Nedense bilmem :)birde mama verme konuşulmuştu. eMemede süt kalmayıp hala açsa kızım memeyi sınırlı sınırlı emiyor çıkarıp çıkarıp tekrar alıyor sonra ağlıyor. Sanki anlam veremiyor süt gelmeyisine şaşkın saşkın bakıyor. Bende mama yapıyorum hemen... Kilosu iyi aslında2 saatte bir emse belki gerek kalmiycak mamaya...
Kızalr ne yapmalıyım sizce dr a götürmelimiyim şuan yine ıkınmaya başladı sürekli kızarıyor ıkınıyor hiç huzuru kalmadı uyku arasında bile uyanıp ıkınıyor halbuki 2 saat önce yapmıştı rahatladı derken şimdi yine bişr ıkınma başladı.