kızlar nasılsınızz ?
2 hafta öncesine kadar bebeğim onunla konuşunca sadece gözlerime bakıp beni dinliyordu.
şimdi ise tepki veriyor,gülüyor,cevap verir gibi sesler çıkarıyor.agu dışında gırtlaktan farklı seslerde çıkarmayada başladı gülerken :)
böyle anlarda hemen videoya çekiyorum,bebek dili konuşmalarını kaydediyorum oğlumun :)
büyüyünce elinde güzel hatıraları olur bebekliğe dair..
teknoloji bi çok imkanı sunuyor artık bize..
keşke bende bebeklik halimi görsem diyorumm..
benim 6 aylıktan itibaren resimlerim var..çok fazla olmasada hiç yoktan iyidir :)
fotoğraf makinalarının 36'lık filmlerinin fotoğrafçıda banyo ettirildiği yıllar..
video yok.öyle bi imkanda yok herkesin elinde :)
ki çokta yaşlı sayılmam..25 buçuk yaşındayım.
şimdiki çocukların her anı ölümsüzleştiriliyor ne güzel
sizlerde güzel bi arşiv yapın yavrulara :)
ben baya bir vakit ayırıyorum bu işe
yarın bizimde 2. Ay asimiz var. Dr aşıya gitmeden önce ateş düşürücü ver demişti. Papatya yazmıştı sanırım onların dr. 38 olmadan verme bünyesi savassin demişti sanırım. Ama ben cesaret edemem korkuyorum ateşten asidan önce vericem... QUOTE=tot;30352094]Merhaba anneler
tecrube kazanmis anneler olarak size danismak icin en dogru yerin burasi oldugunu dusunuyorum. Yardimci olabilirseniz cok memnun olurum. Bende hamile kalmak icin progestan kullandim. 13. Gunu kan tahlili yaptim negatif cikti ve ilaci biraktim. 10 gun icinde regli olmam lazim bugun 7. Gunu ama daha olmadim. Sorum: regli olmaz isem hala hamile cikma sansim varmidir. Yoksa kendimi kandiriyormuyum.
canım bebeğin ne kadarlık senin. benimkide değişik sesler çıkarmaya başladı aguyu kırkı çıkınca başladıydı şimdi daha değişik şeyler söylüyor sanki benimle konuşur gibi. bi de bebeklerin en tatlı zamanı sabah uyanınca mı sizde aynı şeyi görüyor musunuz bizimki uyanınca ağzını aça aça gülüyor.yeni 2. ayımız bitti.valla kamera çekebiliyosan çok iyi benimki tam çekiyim diye elime alıyorum kamerayı kameraya odaklanıyo göz teması kuramıyoruz onu inceleyip duruyo ve tüm kayıtlarım sadece kamera incelemesi oluyo:)
Hikayeni bilmediğimiz için kimsenin net bir yorum yapacağını sanmıyorum canım. Ben progestani hamileyken kanamam oldugu için kullanmistim. Senin değerin düşük çıktığı için mi verdi dr ....
canım bebeğin ne kadarlık senin. benimkide değişik sesler çıkarmaya başladı aguyu kırkı çıkınca başladıydı şimdi daha değişik şeyler söylüyor sanki benimle konuşur gibi. bi de bebeklerin en tatlı zamanı sabah uyanınca mı sizde aynı şeyi görüyor musunuz bizimki uyanınca ağzını aça aça gülüyor.yeni 2. ayımız bitti.valla kamera çekebiliyosan çok iyi benimki tam çekiyim diye elime alıyorum kamerayı kameraya odaklanıyo göz teması kuramıyoruz onu inceleyip duruyo ve tüm kayıtlarım sadece kamera incelemesi oluyo:)
mirage1982 kullanıcısından alıntı
bende konak çok az diyordum.ben banya yaptırmadan 10 dakika önce zeytinyağını başına sürdüm ve 10 dk sonra bebek tarağıyla taradım.ne kadar çok konak çıktı.şimdi saçları tertemiz.kızımdada aynı şekilde tüm konağı yok olmuştu.
bebek tarağını eczanedenmi aldın bi numarası falan varmı
bende alıcamda oğlum içi
yok canım bebek mağazalarından chicconun fırçası ve tarağı olan takımı aldım.zeytinyağını bekletmek gerekiyor.ayrıca sürmekle konak geçmiyor mutlaka taramak gerekiyor.
Kızlar burda okuyorumda herkes sanki anne sütüne+mama veriyor.Benden başka mama vermeyen varmı.Kilosu iyi diye ben vermiyorum.Sütünüzün yetmediğini nasıl anlıyorsunuz benim gögüslerim hep küçük ve yumuşak ama yinede kilo alımı iyi yetiyodur diye düşünüyodum.
bunlar da tam iki ayı doldurduğumuz günkü resimlerimz:))))
Kızlar burda okuyorumda herkes sanki anne sütüne+mama veriyor.Benden başka mama vermeyen varmı.Kilosu iyi diye ben vermiyorum.Sütünüzün yetmediğini nasıl anlıyorsunuz benim gögüslerim hep küçük ve yumuşak ama yinede kilo alımı iyi yetiyodur diye düşünüyodum.
bunlar da tam iki ayı doldurduğumuz günkü resimlerimz:))))
eger olduysa uyuduğu resim doğduğu gün diğeri 40 günlükken olan resmi:))))))))
ben varım canım sadece anne sütü veriyorum. bebeğin ağlarsa emmek için hırslı olursa sütün yok diye düşünebilirsin. kafana takma onun dışındaki bi şeyi