2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Kızlar iki gündür kızım göğüslerimi tam olarak boşaltıyor gece doluyor ama az gelmeye başladı, en son sabah 11 de emzirdim boşalttı göğsümü, uyuttum en geç 2 saate tekrar ister. Normalde birini emerken diğerinden süt akardı ama artık yetmiyor. Şuan bir yandan hurma yiyor arkasına 2-3 bardak su içiyorum süt oluşsun diye. Sormak istediğim şu; mama veren anneler hep hazır mı kullanıyorsunuz, eski usül kendi hazırlayan var mı? Biraz araştırdım SMA en az katkılı olanıymış, özellikle içinde beyaz şeker yokmuş yine de kararsız kaldım. Her ihtimale karşı evde yedek bulunsun istiyorum çünkü.

canım bebeğin ne kadarlık senin. benimkide değişik sesler çıkarmaya başladı aguyu kırkı çıkınca başladıydı şimdi daha değişik şeyler söylüyor sanki benimle konuşur gibi. bi de bebeklerin en tatlı zamanı sabah uyanınca mı sizde aynı şeyi görüyor musunuz bizimki uyanınca ağzını aça aça gülüyor.yeni 2. ayımız bitti.valla kamera çekebiliyosan çok iyi benimki tam çekiyim diye elime alıyorum kamerayı kameraya odaklanıyo göz teması kuramıyoruz onu inceleyip duruyo ve tüm kayıtlarım sadece kamera incelemesi oluyo:)

Hikayeni bilmediğimiz için kimsenin net bir yorum yapacağını sanmıyorum canım. Ben progestani hamileyken kanamam oldugu için kullanmistim. Senin değerin düşük çıktığı için mi verdi dr ....[/QUOTE]

bizimde 16 sında 2. ay aşımız doktorum bi çay kaşığı minoset ver dedi gitmeden valla ben verecem. çünkü benim doktor hiç ilaç taraftarı değil normalde hiç bi şey vermedi bugüne kadar. o kadar gazı var diyorum bi ilaç önerin bari diyorum. hayır diyo ilaç sadece anneyi rahatlatıyor versen de vermesen de aynı. en azından bebeğin midesine farklı bi şey gitmesi diyo. o yüzden aşıya gitmeden verecem ben

arkadaşalr bi şey sorcam sizinde bebekleriniz uyurken gözleri yarım açık mı uyuyor.benim oğlum genelde uyurken o şekilde uyuyor yani tam dalamıyor.sonrada birden sıçrayarak yada kendiliğinden tamamen açıyor.bide daha genelde uyumuyor yada uyuyor.biraz araştırdım göz dalması deniyomuş galiba ve epilepsi oluyomuş acayip korktum drda yarın gitcez.nasıl bekliyeceksem.zaten gündüzleri hemen hemen hiç uyumuyor.

Maşallah bebeğine. Sabah bizimki de çok keyifli oluyor, babasını görünce sesli gülmeye başlıyor kıskanıyorum bende tabi :) Ben kamerayı yandan tutuyorum canım, bize olan dikkatini kaybettirmemek için görüş alanına sokmuyoruz kamerayı. Güzel kayıtları çıkıyor böylece.

Hikayeni bilmediğimiz için kimsenin net bir yorum yapacağını sanmıyorum canım. Ben progestani hamileyken kanamam oldugu için kullanmistim. Senin değerin düşük çıktığı için mi verdi dr ....

bizimde 16 sında 2. ay aşımız doktorum bi çay kaşığı minoset ver dedi gitmeden valla ben verecem. çünkü benim doktor hiç ilaç taraftarı değil normalde hiç bi şey vermedi bugüne kadar. o kadar gazı var diyorum bi ilaç önerin bari diyorum. hayır diyo ilaç sadece anneyi rahatlatıyor versen de vermesen de aynı. en azından bebeğin midesine farklı bi şey gitmesi diyo. o yüzden aşıya gitmeden verecem ben[/QUOTE]

bizimde bugün 2.ayımız doldu.aşıya yarın gitcez ama dr.ilaç verin diye bişey demedi.ama dr şu konuda haklı bende gaz ilacı vermiyorum artık çünkü baktım durum aynı versemde vermesemde.okadar çok ilaç denedik ki.hatta en son aldığımız 40 liraydı sözde en iyisiymiş o bile işe yaramadı ve bende artık vermiyorum.sadece masaj yapıyorum.ama uyku için humananın bitki çayını kullanmak istiyorum.fikrinizide sorcaktım.

cuma günü 3.ayını doldurcak oğlum..17 şubat doğumlu
evet cnm benim bebeğimde sabahları çok keyifli uyanıyor.uyanır uyanmaz başlıyorum konuşmaya
yaklaşık bi 15 dakkika sürüyor muhabbetimiz sonra sıkılıyor :) mırın kırın etmeye başlıyor..
aynen bana cevap verir gibi sesler çıkarıyor..ve agu dışındada şeyler duyuyorum nihayet..
özellikle gırtlağından ses çıkararak gülüyor arada ıııııııığğ der gibi.
en güzelide gözlerime bakıyor ve gülümsüyor konuşurken...

kamera işine gelince benim oğlumda kameraya bakıyor sonra dikkatini kendi üzerime çekmeye çalışıyorum
arada başarısız olsamda genelde bana bakıp tekrar konuşmaya başlıyor.ve kayıt devam ediyor..
ama bu dediğimde 2 buçuka aylıkken filan başladı.yani benimde sessiz kamera kayıtlarım vardı ilk başlarda :))

ya kızlar ben de benim cadının resmini sizinle paylaşmak istiyorum nasıl yapıcam bilmiyorum. yardımcı olur musunuz

Son düzenleme:

eger olduysa uyuduğu resim doğduğu gün diğeri 40 günlükken olan resmi:))))))))

Eklentiler

• $IMG00202-20130306-0947_001.jpg
    12,6 KB · Görüntüleme: 36
  • $IMG00314-20130411-1140.jpg
    49,5 KB · Görüntüleme: 42
Kızlar burda okuyorumda herkes sanki anne sütüne+mama veriyor.Benden başka mama vermeyen varmı.Kilosu iyi diye ben vermiyorum.Sütünüzün yetmediğini nasıl anlıyorsunuz benim gögüslerim hep küçük ve yumuşak ama yinede kilo alımı iyi yetiyodur diye düşünüyodum.

bunlar da tam iki ayı doldurduğumuz günkü resimlerimz:))))

Eklentiler

• $IMG00474-20130510-1215.jpg
    70,8 KB · Görüntüleme: 40
  • $IMG00479-20130510-1218.jpg
    48,9 KB · Görüntüleme: 46

ben varım canım sadece anne sütü veriyorum. bebeğin ağlarsa emmek için hırslı olursa sütün yok diye düşünebilirsin. kafana takma onun dışındaki bi şeyi

canım bende sadece anne sütü veriyorum.benimde göğüslerim küçük ve çok yumuşak.ama oğlumun kilo alımı çok güzel onun için mama vermiyoruz.

Canım ben de sırf anne sütü veriyorum, dün akşam mememde huzursuzlandı ilk defa sağmaya çalıştım süt çıkmadı. yarım saate geri geliyor ama ne olur olmaz diye öğlen eşime pirinç unu ve süt aldırdım. Mamalara güvenemedim pek

ben varım canım sadece anne sütü veriyorum. bebeğin ağlarsa emmek için hırslı olursa sütün yok diye düşünebilirsin. kafana takma onun dışındaki bi şeyi

Çok şükür emmek için hırslanmıyor hatta bazı zaman zorla emziriyorum.Aylık 1,5 kilo alıyor maşallah.Doktor 6 ay su bile yok sütten başka dedi.Emzirmeye devam:)

ayın 8 inde aşılarımız yapıldı 2 bacak ve sol kol
zaten huzursuz ve sancılı olan kızım iyice çığrından çıktı
bir anda vücuduna elektrik verilmişçesine bağırmaya başladı
huyu değişti inanılmaz sinirli sabırsız huysuz bir bebek oldu
meme bile emerken sinirinden çıkarıp damağıyla ısırıyor
eğer meme isterde bir kaç sn oyalarsam sinirleniyor ve sakinleşene kadar da memeyi almıyor daha çok bağırıyor
ve bu huy üzerine yapıştı kaldı umarım en kısa zamanda unutur diye umut ediyorum
gündüzleri uykusu da korkunç düzensiz ve benim bir iş yapmama asla izin vermiyor offff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…