Nerdesiniz kizlar?
bebeğine ne kadar içiriyorsun
içtiğimiz suyu kaynatıp soğutup hazırlıyorum.Çok cahilim sanırım bu konuda bebek suyu olduğunu bilmiyordum .Kizlar ogluma gunde 2 3 kez mama veriyorum mamanin suyunu hayatin bebek suyuyla yapiyodum bitince bizim ictigimiz suya gectim bi gazz bi huzursuzluk 1 hafta snra tekrar bebek suyu kullanmaya basladim bebegimin huzursuzlugu minimuma indi siz mamayi hangi suyla hazirliyosunuz?
içtiğimiz suyu kaynatıp soğutup hazırlıyorum.Çok cahilim sanırım bu konuda bebek suyu olduğunu bilmiyordum .
içtiğimiz suyu kaynatıp soğutup hazırlıyorum.Çok cahilim sanırım bu konuda bebek suyu olduğunu bilmiyordum .
Serum fizyolojiyle aspiratoru nasil kullaniyosunuz kizlar bn serumu sknca genzine gidiyo aspiratiorle cekiyorum gelmiyo hicbisey biri bna anlatabilir mi acaba
cnm fiyati nekadar? birde sen ankaradamiydin eger oyleyse nerden aldin?
Canım ben istanbuldayım saraçhaneden 400 tl ye aldık internette genel olarak 469 tl
Kızlar bebeği sık sık banyo yapmak iyi değişmiş. Bebeğin vücudunda yararlı bakteri florası varmış onu koruyan. Sabunla sık banyo yapılınca o flora gidiyormuş. Sık sık suya sokulabilitmiş ama sabunla haftada iki yeterliymiş. Kardeşim Hacettepe tıp 5. Sınıf öğrencisi. Hocaları söylemiş
sen diyene kadar emziğin tadına bakmak aklıma gelmemişti.chicco kavuçuk emzik kullanıyorum.koku ya da herhangi bir tad yok bizim emzikte
magazadan alinmisti.markasi hatirlayamiyorum.hangi emziği kullanıyosun ki? bizimki avent herhangi bişey olmadı koku yada bi gariplik yok.günde 2 sefer falan kaynar suda bekletiyorum 2 tane emziğimiz var dönüşümlü kullanıyorum.
valla benim kizim bezi buyuk olmasina ragmen yinede disina tasiriyodu.yandan yada belinden.Bebeğim iki ayı doldurdu, zaman zaman kakası belinden taşıyor, prima bez kullanıyorum, bezden midir sorun bilemedim, ama benim asıl sorunum atletindeki lekeleri çıkaramıyorum, deterjan tek başına çıkarmadı, kosla da kullandım sonuç yine aynı ( bi de o kadar reklam yapıyorlar) siz ne yapiyosunuz kaka lekesini çıkarmak için, ya da sizde de oluyor mu böyle ufak kazalar :) (atletler beyaz değil, renkli, resimli felan. çamaşır suyu da kullanamıyorum)
bebekleriniz kaç günde bir kaka yapıyo
konaklar için hangişampuanı kullanıyısunuz
oğlumun saçlarına bebek yağı sürdüm iyi gelmedi çok fazla konak var
gülüşüne kurbaaannn, maşallah geceyimben, çooooooook hınzır gerçektenMerhaba arkadaslar
surekli okuyorum ama nadiren yaziyorum. Bu sefer telden degil de bilgisayardan okuyunca yazayim dedim.
Primalarin bazilarinda koku var. Benim aldiklarimda cok oluyor. Bazen internetten bazen marketten aliyorum. Kullandim o kokulu olanlari, bir sorun olmadi. Primaya da mail attim.
Yakari ve Edlin'in idrar yollari maceralarini okuyorum. kizimda da dansite dusuk lokosit pozitif cikti. doktor lokosit 2, 10 olana kadar sorun yok dedi. Kusmalari onemsemiyorlar.
Papatya size bayildim :)
Porselen taaa ne zaman yazmisti yazamadim. Porselen doktorlardan cok cekiyor. 6 kilo hic de 6 aylik cocuk kilosu degil. benim kizim 2,5 aylik 6.200. Doktora gore 1 ay onden gidiyor.
bizimki de donenceyi seviyor. Oyun halisi denemedim daha. Ama henuz oyuncaklarla cok ilgili degil.
gunde 1-2 defa kaka yapiyor. Ama sadece anne sutu aldigi icin 5 gune kadar yapmasa bile normalmis. Doktor zorlanirsa 1-2 damla zeyt'nyagi icir dedi. cildi kabuklaniyor bizimkinin bir de ona da zeytinyagi suruyorum.
Bu da benim canima okudugu bir gun hinzir hinzir gulerken cekilmis bir fotosu
Eki Görüntüle 710141
ben de mama ve anne sütü dışındakilerin bağırsaklarını zorladığını hatta zarar verdiğini duydum açıkçası, hayatta cesaret edemem sanırım..Benim bebeğim kolik.Aktara gittim ne varsa gaz için ver dedim adama.Bana dediki ne rezene ne kimyon siz demleyip vermeyin kendiniz için bebeğe miktar ayarlayamazsınız çocuğun bağışıklık yapısını bozarsınız daha yeni oluşuyor dedi.Sadece yağlarla masaj yapın dedi ne kadar doğru bilemem.Hiç vermedim bende şuan kızım 66 günlük gazıı baya azaldı.
ben normal içtiğimiz damacana suyu kaynatıp soğutarak veriyorum. markalı su da değil yani. çok şükür bi sıkıntı yaşamadık hiç...Kizlar ogluma gunde 2 3 kez mama veriyorum mamanin suyunu hayatin bebek suyuyla yapiyodum bitince bizim ictigimiz suya gectim bi gazz bi huzursuzluk 1 hafta snra tekrar bebek suyu kullanmaya basladim bebegimin huzursuzlugu minimuma indi siz mamayi hangi suyla hazirliyosunuz?
aspiratör dediğin armut şeklinde olansa o hiiiiiiiiiiiiiç çekmiyo. ben de başta onu almıştım ama hiçbi işe yaramadı. sonra otri bebe aldım, resmen çocuğun burnunda sümük kalmıyo onunla, tavsiye ederim. kendi burnumu bile temizleyesim geliyo onunlaSerum fizyolojiyle aspiratoru nasil kullaniyosunuz kizlar bn serumu sknca genzine gidiyo aspiratiorle cekiyorum gelmiyo hicbisey biri bna anlatabilir mi acaba
merhaba arkadaşalr
deneyenler belirtmiş bende belirtmek istedim
bugün kelebex arkadaşımızın gaz çıkarma şeklini denedim
sonuç mükememl:)
akşam üzeri ve bide akşam emmeden sonra yaptım
ikisinde de hem gaz hem kaka yaptı
tüm gün kakasını da yapmamıştı rahatladı yavrum:))
denemeyenlere şiddetle tavsiye edilir..