2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Kızlar burda okuyorumda herkes sanki anne sütüne+mama veriyor.Benden başka mama vermeyen varmı.Kilosu iyi diye ben vermiyorum.Sütünüzün yetmediğini nasıl anlıyorsunuz benim gögüslerim hep küçük ve yumuşak ama yinede kilo alımı iyi yetiyodur diye düşünüyodum.

bende sadece anne sütü veriyorum...oğlumun kilo alımı gayet iyi yarın 2 aylık oluyoruz kontrolümüz var bakalım kaç kilo olmuşuz merak ediyorum...benimde gögüslerim yumuşak oluyor emdiğinde ama emdikçe sütüm gelio bebeğin huzursuz değilse doyuyordur merak etme...

arkadaşlar ben adet oldum cuma günü...25 şubatta doğum yapmıştım..bebeğim 2.5 aylık ve adet oldum hemen..ilk doğumumdan sonra 4 ay adet görmemiştim..neden bu kadar erken oldum:26::26:sevinsem mi üzülsem mi anlayamadım...

benim gibi bebeği 2.5 aylıkken adet olan var mı???

arkadaşlar ben adet oldum cuma günü...25 şubatta doğum yapmıştım..bebeğim 2.5 aylık ve adet oldum hemen..ilk doğumumdan sonra 4 ay adet görmemiştim..neden bu kadar erken oldum:26::26:sevinsem mi üzülsem mi anlayamadım...

benim gibi bebeği 2.5 aylıkken adet olan var mı???

bende 7 martta doğum yaptım 1 mayısta adet oldum. bence kafana takma iyi bişey bence neden sıkıntı yaptınki bence sevin

bende 7 martta doğum yaptım 1 mayısta adet oldum. bence kafana takma iyi bişey bence neden sıkıntı yaptınki bence sevin

canım sıkıntım şu yüzden..adet görmem yumurtalıklarımın çalıştığını gösterir bu da hamile kalma ihtimalini aklıma getiriyor:18::18:spiral taktırmayı düşünüyorum..ama sanki şuan hazır değilim gibi..karmakarışık duygular içindeyim işte...iyiki de korunmuşuz diyorum..kimse sütüm korur diye güvenmesin arkadaşlar...tedbirinizi daima alın :KK34::KK34:yani ben korunmasaydım hamile kalabilirdim :26:

erkek bebek anneleri size bir sorum var.dün kontrolümüz vardı sünnet yaptırmayı düşünüyorum fiyatları sorduk normal cerrah yaparsa 400 çocuk cerrahı yaparsa 700 tl fiyat verdiler bana biraz pahalı geldi çocuk cerrahı. normal cerrah yapsa sıkıntı olurmu sizce bu konuda bilginiz varmı??

$975290_10151440420194220_1940499965_n.jpg $945990_492982897423163_15164106_n.jpg

kızlar buda benim oğlum:) yarın 2 ylık oluyoruz...

Kızım beni rezil etti. kızım uyandı. Altını degistirdm, karnını doyurdum Avm ye gitmek için çıktık. Eve yakın 5 dk mesafede. Gittik başladı mizmizlanmay. Hemen bebek bak. Odasına gittik. Emzirdim kucagimda biraz salladim. Biraz dediğim nerdeyse yarimsaatimiz gitti. Aramasinakyum uyudu. Biraz gezdik. Hemen uyandı ağladı. Ağladı mamada almıştım yanıma mama veriyorum almıyor. Göğsüme yatirdim basbas bagiriyor ki çok sever öyle uyumayi. Eşime dedim hadı eve. Garibim eşimde gezmek istiyor. Uyumazmi, bir dahami bebek odasına gitsek dedi durdu. Ama bizim kız çığlık çığlığa. Arabaya geçtik meme veriyorumalmyor. Uykusu var uyumuyor bir turlu. Eve girene kadar ağladı. Ayağıma aldım salliyorum şimdi. Fon makinesiyle sakinlestirdik. Şu an gözler kapalı ama kimil kimil hareketli. Çok canım sıkıldı. Artık büyüyor. 2 ay bitti. Ve hala bizi parmağına doladi oynatıyor. Sanırım ben kötü bir anneyim. Hala 2 saatte bir emzirmeye, emzige ve uyku düzenine alistiramadim..uyandı yine ağlıyor byyy

erkek bebek anneleri size bir sorum var.dün kontrolümüz vardı sünnet yaptırmayı düşünüyorum fiyatları sorduk normal cerrah yaparsa 400 çocuk cerrahı yaparsa 700 tl fiyat verdiler bana biraz pahalı geldi çocuk cerrahı. normal cerrah yapsa sıkıntı olurmu sizce bu konuda bilginiz varmı??

Ben oğlumu 4 sene önce 3 aylıkken Türkiye Hastanesinde çocuk cerrahına sünnet ettirdim 850 tl verdik.Bence fiyatı iyiymiş.

Kızım beni rezil etti. kızım uyandı. Altını degistirdm, karnını doyurdum Avm ye gitmek için çıktık. Eve yakın 5 dk mesafede. Gittik başladı mizmizlanmay. Hemen bebek bak. Odasına gittik. Emzirdim kucagimda biraz salladim. Biraz dediğim nerdeyse yarimsaatimiz gitti. Aramasinakyum uyudu. Biraz gezdik. Hemen uyandı ağladı. Ağladı mamada almıştım yanıma mama veriyorum almıyor. Göğsüme yatirdim basbas bagiriyor ki çok sever öyle uyumayi. Eşime dedim hadı eve. Garibim eşimde gezmek istiyor. Uyumazmi, bir dahami bebek odasına gitsek dedi durdu. Ama bizim kız çığlık çığlığa. Arabaya geçtik meme veriyorumalmyor. Uykusu var uyumuyor bir turlu. Eve girene kadar ağladı. Ayağıma aldım salliyorum şimdi. Fon makinesiyle sakinlestirdik. Şu an gözler kapalı ama kimil kimil hareketli. Çok canım sıkıldı. Artık büyüyor. 2 ay bitti. Ve hala bizi parmağına doladi oynatıyor. Sanırım ben kötü bir anneyim. Hala 2 saatte bir emzirmeye, emzige ve uyku düzenine alistiramadim..uyandı yine ağlıyor byyy

BENCE ÖNCE Bİ SAKİNLEŞ:KK34::KK34:
kızının seni rezil ettiği falan yok...bu hepimizin bebeğinin yaptığı şeyler...daha çok küçükler ve ev ortamına alıştıkları için dışarıya çıkınca düzenleri bozuluyor..benim kzıım da 2.5 aylık ve nereye gitsem uyumak için beşiğini arıyor ve eve gelene kadar uyutamıyorum..ben de dışarı çıkmıyorum çok bunalmadıkça..geçen hafta sonu sınavım vardı ve ben sınavdayken babasını baya bi bezdirmiş,uykusu olduğu halde uyumuyor,adamcağız da koymuş arabaya şehri turlatmış bebeğe,anca öyle sakinleşmiş..yani görüdğün gibi bunlar olağan şeyler...adı üstünde bebek onlar daha:emir_bebek::emir_bebek:Allah başka sıkıntı vermesin..büyüyene kadar biraz uğraştıracaklar bizi o kadar:KK31::KK31:bi de bebeğin de senin öfkeni hissetmiş ve uyumuyor olabilir annesi:KK34:bebeğine ii uykular diliyorum..

öyle düşünme günü gününü tutmuyo bebeklerin benimkide 2saati bulmadan emiyor emzikte almıyor ama napalım biraz daha sabredicez

Kızlar burda okuyorumda herkes sanki anne sütüne+mama veriyor.Benden başka mama vermeyen varmı.Kilosu iyi diye ben vermiyorum.Sütünüzün yetmediğini nasıl anlıyorsunuz benim gögüslerim hep küçük ve yumuşak ama yinede kilo alımı iyi yetiyodur diye düşünüyodum.

merhaba
benim oglum 2 aylik oldu bugun. sadece anne sutu aliyor. kilo alimi iyi masallah. oglum duzenli olarak saati gelince aglamaya basliyor. yetmezse daha erken aglar diye dusunuyorum. ayrica haftalik kilo takibi yapiyorum.

ayın 8 inde aşılarımız yapıldı 2 bacak ve sol kol
zaten huzursuz ve sancılı olan kızım iyice çığrından çıktı
bir anda vücuduna elektrik verilmişçesine bağırmaya başladı
huyu değişti inanılmaz sinirli sabırsız huysuz bir bebek oldu
meme bile emerken sinirinden çıkarıp damağıyla ısırıyor
eğer meme isterde bir kaç sn oyalarsam sinirleniyor ve sakinleşene kadar da memeyi almıyor daha çok bağırıyor
ve bu huy üzerine yapıştı kaldı umarım en kısa zamanda unutur diye umut ediyorum
gündüzleri uykusu da korkunç düzensiz ve benim bir iş yapmama asla izin vermiyor offff

Bende böyle bir paylaşım arıyordum aynı biz 3 gün oldu aşı olalı uykuları çok kısaldı sürekli kucak istiyor düzenimiz alt üst olduuu ne zaman düzelir ne yapabiliriz acaba bilemiyorum hiç ateşi yok ama...kaç gün sürer acaba ?

canıım bi derdi vardır demekki. benim kızım da 2 buçuk aylık oldu. aşıdan sonra gündüz uyumaya basladı. anneler gününde esimin anneannesine el opmeye gittik. 1 saat zor oturduk. kadın da diyo ki aç bu aç. rezil olduğumu da kötü bi anne olduğumu da düşünmedim. sende takılma canım benim. bilmediğimiz sıkıntıları oluyo ne yazık ki. benimki o gün hiç bi neden yokken yıktı evi tepemize:)) daha da çıkmadım evden dışarı:)))çok dağınık anlattım sanırım. sözün özü onlarla büyüyoruz onlarla öğreniyoruz. kötü bi anne olduğunu sakın ha düşünme. keşke herkes bebek ağlamasın diye bu kadar çaba içinde olabilse. ne yazık ki çok fazla kötü ebeveyn var.

Bilge85 , ela27. Saolun kizlar... Haklısınız. Sanırım biraz sabirsizim. Allah can sağlığı versinde bebislerimize napalim. Biraz daha onlara biz ayak uyduracagiz...

Kizlar kizimla gece uykusu duzene koyduk ama gunduzleri 10 dakikadan fazla uyumuyo uyutuyotum ben mutfaga gidene kadar uyaniyo gece duzeni olup gunduz neden olmazki

ben mama vermiyorum vermeyi de düşünmüyorum yetmese ağlar kilo alımında sorun olur şuan kilosu olması gerekenden fazlaymış dün hemşire öyle dedi emzirme aralarına çoğalttık 3 saatten önce vermedim 10 gündür 4 saatı buldurmaya çalışıyorum

gittigim yerde kızımı emzirecegim uygun yer yoksa gitmiyorum avmlere falan gitmiyoruz mesela bebek bakım odaları var evt ama belki uzaktayken emmek isteyecek krizi tuttugu zaman ne onu yarayım ne kendim yorulayım ev gezmeleri ufak market ziyaretleri bize yetiyo şimdilik

aşıdan sonra gündz uyumaya basladı derken gündüz hiç uyumuyordu onu demek istedim:)) benim de uyku düzenim yeni oturdu. demek ki anneliğim çekilmez:)))) ama olsun anne olmaya emzirmeye gaz çıkarıp kaka temizlemeye bayılıyorum:)))bu sayede insan olduğumu anlıyorum. ve ben süper bi anneyim. 2013 mart anneleri gibi...

Bilge85 , ela27. Saolun kizlar... Haklısınız. Sanırım biraz sabirsizim. Allah can sağlığı versinde bebislerimize napalim. Biraz daha onlara biz ayak uyduracagiz...
bazen sinirlerimiz bozuk olabilioyr canım..birbirimizi en ii biz anlarız..:KK31::KK31:
Kizlar kizimla gece uykusu duzene koyduk ama gunduzleri 10 dakikadan fazla uyumuyo uyutuyotum ben mutfaga gidene kadar uyaniyo gece duzeni olup gunduz neden olmazki
gündüzleri sancısı oluyordur belki..kakasının renginden anlyabilirsin bi de kıvranmasından..çünkü 10dk. çok kısa bi süre..sıcak tut bebeğini...bebeğini beşiğe koyduktan sonra içini fön makinesiyle ısıt,özllikle karnına gelen yorgan kısmını ve hemen sıkıca sar..bebekler sıcağı çok sever tabi abartmadan...bi de karnının doyduğundan emin ol...belki gece uyuduğun için sütün ii oluyordur,gündüz yorgunluktan olmuyordur ve bebk de acıkıyordur..bütün ihtimalleri saydım...sanırım ikinci bebeğim olduğu için biraz daha tecrübe kazandım:))):KK1::KK1::KK1:

bizde öyleyız bütün gün mutfagı toplayamadıgım oluyo onuda götürüyorum bazen şu ara soğuk diye çıkartmıyorum odadan sabah ve öğlen bulaşıkları babamızı bekliyo :KK1::KK1:

bazen sinirlerimiz bozuk olabilioyr canım..birbirimizi en ii biz anlarız..:KK31::KK31:

gündüzleri sancısı oluyordur belki..kakasının renginden anlyabilirsin bi de kıvranmasından..çünkü 10dk. çok kısa bi süre..sıcak tut bebeğini...bebeğini beşiğe koyduktan sonra içini fön makinesiyle ısıt,özllikle karnına gelen yorgan kısmını ve hemen sıkıca sar..bebekler sıcağı çok sever tabi abartmadan...bi de karnının doyduğundan emin ol...belki gece uyuduğun için sütün ii oluyordur,gündüz yorgunluktan olmuyordur ve bebk de acıkıyordur..bütün ihtimalleri saydım...sanırım ikinci bebeğim olduğu için biraz daha tecrübe kazandım:))):KK1::KK1::KK1:

Cnm sancimiz yok uyanikken cok mutlu ustunude sikica giydiriyorum battaniyelere sariyorum. sutumde var. ama dalamiyo uykuya. Kakamizin rengide sari bi sikinti var ama bilemiyorum

X