- 28 Ocak 2012
- 2.942
- 640
Merhaba arkadaslar
surekli okuyorum ama nadiren yaziyorum. Bu sefer telden degil de bilgisayardan okuyunca yazayim dedim.
Primalarin bazilarinda koku var. Benim aldiklarimda cok oluyor. Bazen internetten bazen marketten aliyorum. Kullandim o kokulu olanlari, bir sorun olmadi. Primaya da mail attim.
Yakari ve Edlin'in idrar yollari maceralarini okuyorum. kizimda da dansite dusuk lokosit pozitif cikti. doktor lokosit 2, 10 olana kadar sorun yok dedi. Kusmalari onemsemiyorlar.
Papatya size bayildim :)
Porselen taaa ne zaman yazmisti yazamadim. Porselen doktorlardan cok cekiyor. 6 kilo hic de 6 aylik cocuk kilosu degil. benim kizim 2,5 aylik 6.200. Doktora gore 1 ay onden gidiyor.
bizimki de donenceyi seviyor. Oyun halisi denemedim daha. Ama henuz oyuncaklarla cok ilgili degil.
gunde 1-2 defa kaka yapiyor. Ama sadece anne sutu aldigi icin 5 gune kadar yapmasa bile normalmis. Doktor zorlanirsa 1-2 damla zeyt'nyagi icir dedi. cildi kabuklaniyor bizimkinin bir de ona da zeytinyagi suruyorum.
Bu da benim canima okudugu bir gun hinzir hinzir gulerken cekilmis bir fotosu
Eki Görüntüle 710141
Maasallah cok guzel bir bebek
Tmm cnm sagol.canım bana özelden yaz demişsin yazdım epey döşedim ama gönderemedim. meğer 100 mesaj sonra özele yazabiliyormuşuz, yeni üye olduğumdan bilemedim.ama şunu söylemek isterim o kitabı al ve oku. illaki kitapla yönetilmez çocuk çok şey anlayacağından eminim. ben emzik kullanıyorım bebeğimin sakinleşmesi için ve kundak da yapıyorum çünkü elleri ile uyandırıyor kendini. 4 aya kadar yapılabilir kundak benimki iki aylık gündüzleri yapmamaya başladım ellerini öğrensin diye.