2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Ben ankarada 5 6 yerden aldim hepsi de kokuyo beyaz paketlerin kullandim da bisey olmadi

ay ne güzel bende daha yeni sipariş verdim oyun halısı kesinlikle çok faydalı diye düşünenlerdenim, çünkü bebeğin el ayak kaslarını çalıştırıyor göz takibini artırıyor. ama benim bebeğim daha 2 aylık inş anlar . seninki ne kadarlık da o kadar başarılı

Kızxlar benim kızım tuvalaetini yapmaadan önce çok ıkınıyor saatler öncesinden ıkınmaya başlayabiliyor ama ağlaması yok bu kabız olduğunumu gösterir kıvamı sulu ama ıkınması uzun sürüyor bunun için bitkisel birşey çay varmı bağırsak hareketlerini arttıracak ilaç kullnıp alıştırmak istemiyorum.

Birde ben grip oldum kızımada geçecek diye korkuyorum dr a gitmelimiyim laç verirmi emzirirken kullanabilirmiyim aslında ben kendi kendime şlaçsız atlatırım diyorum ama kızıma geçmesinden korkuyorum.

Birde bebeklerinize şuan kaç kaç giydiriyorsunuz ben istanbuldayım havlar iyi ama yinede kombiyi en düşükte yakıyoruz buna rağmen kızıma bir atlet bir kısa kollu çıtçıtlı birde uzun kollu giydiriyorum ama bütün vücudu isilik döktü iki kata düşüreyim diyorum bu defada üşütmesinden korkuyorum şuan ben evde bir atlet ve bir kısa kollu giyirorum kendim kızımada fazladan kendimden bir kat faza giydiriyorum.

Canım yastığın adı reflü yastığı ama alma ben hiç memnun kalmadım kızım uyurken kayıyordu içinde aşağı doğru bende ayağımda sallarken kullnıyorum şuan.gece uykusu için güzenli değil.

Kızlar çıkmayan kaka lekeleri konuşulmuş ben kaka bulaşanları önce elimde beyaz kalıp sabunla yıkayıp akıtıyorum sonra makinaya atıyorum bu şekilde hiç leke kalmıyor önceden bilmiyordum beklemiş yıkanıp çıkmamaış lekelileri vardı onlarda bile işe yaradı beyaz sabunu sürüp öyle attım makinaya çıktı lekeleri.

canım atlet giydirmiyorum ben
çıtçıtlı badiyle pijama takımı birde çorap

bebekleriniz kaç günde bir kaka yapıyo

konaklar için hangişampuanı kullanıyısunuz

oğlumun saçlarına bebek yağı sürdüm iyi gelmedi çok fazla konak var

2 aylık cnm.bebeklerimizi giydirme konusu konuşulmuş.kombiyi 1 aydır kapattım ben.İçine kısa kollu yada askılı zıbın üzerine de uzun kollu tulum giydiriyorum.Ayaklarına da çorap ve patik.patik giydirmeye devam ediyorum gazı olmasın sıcak tutsun diye.Ankaradayım geçen hafta hava güzeldi yelek giydirmiyodum ama bu hafta hava soğudu 2 gündür yelekte giydirmeye başladım

2 aylığız ama kaka konusundA düzenimiz yok.genelde günde 2 kez yapıyoruz ama sulu sanki ishal gibi.bazen gün boyunca yapmadığıda oluyor.ama ertesi gün mutlaka yapıyo kakasını.Eğer gün boyu doğru-düzgün uyumamışş ise kaka sayısı artıyor.
bizde konak olmadığı için bu soruya cevap veremeyeceğim

Aynen bende önce beyaz sabunla citiliyorum akıyo lekesı sonra atıyorum makınaya bısey kalmıyo..

konak olmadı bizde bilmiyorum
kaka genelde hergün 2 güne birde yaptıgı da oluyo en uzun süresi 3 buçuk gün poposunu uyarmayı tavsiye ettiler bana pamuklu çubuga zeytinyağına batır poposunu uyar demişlerdi unutmuşlarmış öyle dediler uyarınca hatırlar yaparmış
aşı için aradılar biraz sonra aşıya gidecez çok tedirginim gitmeden

oyun halısı almayı düşünmüyordum burda okuduklarımdan sonra sanırım alıcam

ya herkesin bebeği kendine özel.bebeğin için gerekli olup olmadığına en iyi sen karar verebilirsin.bebeğim öle her şeyden çok çabuk sıkılan bir bebek değil.bu yüzden oyun halısında uzun süre kalabiliyor ve bana göre çok hareketli.bilmiyorum 2 aylık bebeğin hem sağa hem sola yuvarlanması, elleriyle bileğini tutup kaldırdığımda kendisini yukarı doğru kaldırması normal mi, anormalmi.ama hareketli olduğundan oyun halısında bir şeylere değiyor, vuruyor bu da onu mutlu ediyor.

ama mesela dönence konuşulmuştu.bizim park yatağımızda var.bizimki onun içinde 5 dk dan uzun süre durmuyo.başkasının bebeği ondan hoşlanabiliyor.

bileklerinden tuttugumda benim kızımda kafasını yerden kaldırıyo 2 gündğr tamamen kaldırır oldu benim bebegime has bişi her 2 aylık bebek yapmaz diye seviniyordum :) demekki normalmiş

sabah poposunuda uyardım yinede yapmadı üstelik bu gün huysuzlanmaya başladı böyle devam ederse fitili denicem

tedirgin olcak bişey yok biraz ağlıyo sadece
hemen kucağına alınca sakinleşiyo
ateşi çıkarsa ateşdüşüşürücüsüünü verirsin hemencecik geçer endişe etme
kucağımda bebiş olduğu için tuhaf yazıyorum kusura bakmayın tek elle bu kadar oluyo

arkadaşlar oğlum yarın 2 aylık olcak yani iki ayını doldurcak.ve benim hala kafam karma karışık bir türlü kendi çocuğumu çözemedim.düşünün ikinci çocuğum sözde tecrübeliyim.gündüzleri kesinlikle doğru dürüst hatta hiç uyumuyor.sallanmaktan bazen hoşlanıyor.genelde kucakta uyuyor veeee ardından en geç 5 dk.sonra uyanıyor tekrar uyutabilen beri gelsin.ne yaparsan yap uyumuyor ve sanki saatlerce uyumuşta uyanmış gibi gözleri kıpkırmızı ve genleşerek uyanıyor.(şimdi olduğu gibi )kolik bir bebek değil çok şükür.oyun halımız var ama erken değil mi halı için.ben bişeyleri eksik mi yapıyorum aslında bilmiyorum.en korktuğum şey başıma geldi UYKUUUU ve düzeni.bu yazıyıda tam iki saatte yazdım düşünün yaaaa.kafayı yiycem.ne yazcağımıda unuttum offf offf.

kizlar bazi bezler aleovera li oluyor..bahsettiginiz koku bu olmasin? ben bunun disinda koku hissetmedim de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…