Canım bezlerde de son kullanma talimatı var, paketin üzerindeki tarih geçtiyse kullanma geçmedi ise sorun yok bence.
baktım canım 2 ay önce üretilmiş
Ne zamandır oyun halısı almayı düşüyordum.Hatta fiyatı daha uygun diye netten sipariş verecektim.ankaradayım.bugün a city toker mağazasından 150 tl ve 8 taksitle aldım. tam karşısında chicco mağazası var.O da 160 tl olur dedi.Yani nette daha ucuz diye kanmamak gerekiyor.tıny love gym tekmele oyna aldım. İlk denememizde işe yaradı gibi. Şu an oğlum ona bakınmaktan yorgun düştü.emdikten sonra uyuyakaldı.Bir de ayaklarını hareket ettirirken gazını da çıkarttı.
benimkide sürekli uyanıyor yatakta hareket ettiği için korkuyor elinden ayağından..ama ana kucağında çok güzel yatıyor..bütün günde orda yatmasını istemiyorum ama mecbur kalıyorum.bu yastığın adı ne??
Kızxlar benim kızım tuvalaetini yapmaadan önce çok ıkınıyor saatler öncesinden ıkınmaya başlayabiliyor ama ağlaması yok bu kabız olduğunumu gösterir kıvamı sulu ama ıkınması uzun sürüyor bunun için bitkisel birşey çay varmı bağırsak hareketlerini arttıracak ilaç kullnıp alıştırmak istemiyorum.
Birde ben grip oldum kızımada geçecek diye korkuyorum dr a gitmelimiyim laç verirmi emzirirken kullanabilirmiyim aslında ben kendi kendime şlaçsız atlatırım diyorum ama kızıma geçmesinden korkuyorum.
Birde bebeklerinize şuan kaç kaç giydiriyorsunuz ben istanbuldayım havlar iyi ama yinede kombiyi en düşükte yakıyoruz buna rağmen kızıma bir atlet bir kısa kollu çıtçıtlı birde uzun kollu giydiriyorum ama bütün vücudu isilik döktü iki kata düşüreyim diyorum bu defada üşütmesinden korkuyorum şuan ben evde bir atlet ve bir kısa kollu giyirorum kendim kızımada fazladan kendimden bir kat faza giydiriyorum.
ay ne güzel bende daha yeni sipariş verdim oyun halısı kesinlikle çok faydalı diye düşünenlerdenim, çünkü bebeğin el ayak kaslarını çalıştırıyor göz takibini artırıyor. ama benim bebeğim daha 2 aylık inş anlar . seninki ne kadarlık da o kadar başarılı
bebekleriniz kaç günde bir kaka yapıyo
konaklar için hangişampuanı kullanıyısunuz
oğlumun saçlarına bebek yağı sürdüm iyi gelmedi çok fazla konak var
Bebeğim iki ayı doldurdu, zaman zaman kakası belinden taşıyor, prima bez kullanıyorum, bezden midir sorun bilemedim, ama benim asıl sorunum atletindeki lekeleri çıkaramıyorum, deterjan tek başına çıkarmadı, kosla da kullandım sonuç yine aynı ( bi de o kadar reklam yapıyorlar) siz ne yapiyosunuz kaka lekesini çıkarmak için, ya da sizde de oluyor mu böyle ufak kazalar :) (atletler beyaz değil, renkli, resimli felan. çamaşır suyu da kullanamıyorum)
Kızlar çıkmayan kaka lekeleri konuşulmuş ben kaka bulaşanları önce elimde beyaz kalıp sabunla yıkayıp akıtıyorum sonra makinaya atıyorum bu şekilde hiç leke kalmıyor önceden bilmiyordum beklemiş yıkanıp çıkmamaış lekelileri vardı onlarda bile işe yaradı beyaz sabunu sürüp öyle attım makinaya çıktı lekeleri.
bebekleriniz kaç günde bir kaka yapıyo
konaklar için hangişampuanı kullanıyısunuz
oğlumun saçlarına bebek yağı sürdüm iyi gelmedi çok fazla konak var
oyun halısı almayı düşünmüyordum burda okuduklarımdan sonra sanırım alıcam
ya herkesin bebeği kendine özel.bebeğin için gerekli olup olmadığına en iyi sen karar verebilirsin.bebeğim öle her şeyden çok çabuk sıkılan bir bebek değil.bu yüzden oyun halısında uzun süre kalabiliyor ve bana göre çok hareketli.bilmiyorum 2 aylık bebeğin hem sağa hem sola yuvarlanması, elleriyle bileğini tutup kaldırdığımda kendisini yukarı doğru kaldırması normal mi, anormalmi.ama hareketli olduğundan oyun halısında bir şeylere değiyor, vuruyor bu da onu mutlu ediyor.
ama mesela dönence konuşulmuştu.bizim park yatağımızda var.bizimki onun içinde 5 dk dan uzun süre durmuyo.başkasının bebeği ondan hoşlanabiliyor.
konak olmadı bizde bilmiyorum
kaka genelde hergün 2 güne birde yaptıgı da oluyo en uzun süresi 3 buçuk gün poposunu uyarmayı tavsiye ettiler bana pamuklu çubuga zeytinyağına batır poposunu uyar demişlerdi unutmuşlarmış öyle dediler uyarınca hatırlar yaparmış
aşı için aradılar biraz sonra aşıya gidecez çok tedirginim gitmeden