2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
kızlar ya ben bu gidişimde doktora sormayı unuttum bırakıyımmı dıye, hamıleliğimin basından berı kan hapını ve vıtamını kullanıyorum sizde kullanıyormusunuz hala benım gıbı?

canım ben kullanıyrum ve dogumdan sonrada kullanacaksın dedı bana ...

canım doktorun ne dıyor bende 36 haftalıktım bas 35 felan gıbı terımler kullanıyor doktor ben sorunca gayet ıyı dıyor hanı doktorun bı sorun gormuyorsa dert edılecek sey degıl .... hayırlısı canım kendını uzmen bebeıne dha cok etkı eder ....

Son düzenleme:
belimin sırtımın ağrısından ağlamak üzereyim biraz uzansam iyi olcak kocişte yok evde uyuyim bari size iyi aşamlar hatunlar

Son düzenleme:
nst için Bende ücret ödemiyorm. Muayene ücretim medicana da 42 lira başkent hastanesinde 50+10(ultrason ucreti) BUNUN dışında hiç ücret ödemiyorm. Hatta bu ücretide 10günü geçerse önceki Muayene, öyle ödüyorum.

Medicana 42 tl mi 187 tl oduyoruz biz.

slm kizlar doktor randevum vardi bugun, 2800 gram olmus oglum. suyu falan normalmis biraz onden gidiyoruz sadece. normal dogum olmazmiki die korkuyorum kilodan dolayi. hayirlisi ins

maaşallah canım bebişine hayırlısı olsun

bende hiiç işimiyorum canım başından beri hatta terliyorum hele uyurken su gibi oluyorum

kızlar MArt ın ilk annesi ben olucam sanırım...

Doğum tarihimiz 1 mart sabah 7 de hastanedeyim..

ay hayırlı olsun canım çok heycanlı

hönk oldum şimdi okuyunca neyse takmayalım biz böyle şeyleri kafamıza..

canım çok geçmiş olsun ya iyi çok şükür başınıza bişey gelmeden atlatmışsınız

günaydın kızlaaaarrrr

ne güzel, benim doktorum da eğer bi aksilik olmaz, kuzucuk kendisi erken gelmeye kalkmazsa 1 mart'ta alırız dedi ama saat konuşmadık tabi. kısmetse aynı gün olcak doğumumuz

hayırlı olsun canım sana da martın ilk bebişleri olcak sizinkiler

maaşallah canım bebişine

ayy çook beğendim bayıldım canım güle güle kullanın

yok canım ya gittiler. gerçi iyi oldu rahat edemiyorum onlar varken ama işte acil bişey olursa adayı kime bırakcaz diye korkuyorum ben bizim kız biz olmadan başkasının evine falan da gitmez ki öyle komşuya falan bırakamam yani :18: inşallah sürpriz yapmaz nehir hanım güzel güzel sezeryanımıza gireriz

mide yanması başladı çok fenaaa .şuorum rup içen varmı yanma için?ve işe yarıyormu kızlar dr veriyormuş yarın bakalım verecekmi görücez

hamile kaldığımdan beri mide ilaçsız bi hayat düşünemiyorum ben hep elimin altındalar duramıyorum yoksa

kesin doğurdu diyorduk senin için ayy 1 hafta kalmış hadi bakalım hayırlısı habersiz bırakma bizi

sağ sol yaparak mı çıkardılar bebişi? ya bende direkt çekmişti dr sinir oluyorum hala hatırladığımda. salı dr a gittiğimde sorayım bakayım çünkü ben bebişi çıkarırken çok hissettim

güle güle sağlıklı günlerde kullanın canım çok güzel hepsi de

terbiyesizler ya sinir oldum okurken. bi daha birisi gelmeye kalkarsa uzat ayaklarını ay çok fenayım ölüyorum bitiyorum diye numaradan da olsa sızlan. hatta ya size zahmet bi çay koysanız falan bile diyebilirsin olayın gidişatına göre.. bu saatten sonra misafirlik mi olurmuş bi de hizmet bekliyolar..

kızlar ya ben bu gidişimde doktora sormayı unuttum bırakıyımmı dıye, hamıleliğimin basından berı kan hapını ve vıtamını kullanıyorum sizde kullanıyormusunuz hala benım gıbı?

canım ben p.tesi gittiğimde kan ilacım bitti dedim tekrar yazdı zaten doğumdan sonra da kullanmam gerektiğini söylemişti geçen doğumumda dr. bebeği emzireceğimiz için kansızlık ve vitaminsizlik bebeği de etkiler

canım dr ne diyosa odur. içine sinmiyosa başka dr a git ama ölçümler hep farklı oluyo her bebek aynı büyüklükte olmuyo 3000 gr doğan da var 5000 gr doğan da. önemli olan sağlıklı olsun

bugün giremedim ne kadar ilerlemiş sayfalar yahu oku oku yaz yaz bitmedi valla

kaç gündür uykusuzdum gece nerdeyse sabaha kadar oturup sabah da kalkınca bi daha uyuyamoyodum. bgn kocişle kızımı uğurladıktan sonra bir yatmışım saat 2,5 a kadar baya dinlendim

neden aşagıdaymış bunun başka sakıncaları olurmuymuş acaba benımde aşagıda çünkü doktor izlemeye devam diyor her seferınde bebek kendını sıyırabılırse belki normal dogum diyor yoksa sezeryan büyük ihtimalle

Medicana 42 tl mi 187 tl oduyoruz biz.

evet canım 42 tl konyaya yenı acıldı belkı bu yuzden fıyatı uygun olabılır 2 tane kadın dogumcu var bırısı uzman birisi prof. benımkı 42 prof olanda galiba 63 tl mı ne öyle bırseydi. ama nıye oyle bı fark var anlayamadım bende

Guzelmis sevimdim valla senin adina.

cati muayenesi ayri mi oluyor? bana gecen de agrim olunca bakmisti parmagiyla acilma yok dedi

Allah yar ve yardimcin olsun cnm Saglikli sihatli kavus ins bebisine

ya kizlar hani yatak icin sunger pamuk muhabbeti varya...benim annem yatak yorgani kendi yapti yunden... yün olmaz mi yani?

kızlarr senkar'ı göremıyorum ne zamandır banamı denk gelmıyor acep dıyorum ama gecmıste de görünmüyor haberı olan varmı? doğurdumu yyoksaaa :O

kahve işini arkadaşım da söylemişti
yaşlı bir ebe söylemiş ona da
denedim, ne ense ne baş ağrısı yaşadım dedi
aklımın bir köşesine yazdım ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…