- 8 Aralık 2011
- 25
- 0
Eki Görüntüle 626760 Eki Görüntüle 626755 Eki Görüntüle 626756 Eki Görüntüle 626757 Eki Görüntüle 626758 Eki Görüntüle 626759
halımız ve perdemiz daha hazır değil.. bakalım beğenecek misiniz ?
kızlar ya ben bu gidişimde doktora sormayı unuttum bırakıyımmı dıye, hamıleliğimin basından berı kan hapını ve vıtamını kullanıyorum sizde kullanıyormusunuz hala benım gıbı?
arkadaşlar ya ben 5 haziran son adet gördüm 35 haftalık olmam lazım ilk aylarda 1 hafta gerideydim şimdi ise 2 hafta gerideyim yani bebeğin baş çevresi 34 haftalık ayak kemik ölçümleri 32 haftalık ve martın 26 sında doğum görünüyor bebeğimin kilosu 2,250 gram doktor 3 kilo doğar diyor çok üzüldüm ya ve aklım karıştı baş çevresi 34 se 34 haftalığımdır ama ayak kemikleri ölçümü 32 hangi haftayı takip edeceğimi şaşırdım ve bebeğimin kilosuna üzüldüm
Kızlar doktorum 34. haftadan sonra nst'ye gireceğimi söyledi ancak hastanede ki fiyatı çok pahalı 120 tl, sizler hangi hastanede ne kadara giriyorsunuz ?
nst için Bende ücret ödemiyorm. Muayene ücretim medicana da 42 lira başkent hastanesinde 50+10(ultrason ucreti) BUNUN dışında hiç ücret ödemiyorm. Hatta bu ücretide 10günü geçerse önceki Muayene, öyle ödüyorum.
slm kizlar doktor randevum vardi bugun, 2800 gram olmus oglum. suyu falan normalmis biraz onden gidiyoruz sadece. normal dogum olmazmiki die korkuyorum kilodan dolayi. hayirlisi ins
günaydınnn benimde son 2 günn:13:
ondan sonra evdeyim hazırlıklarımı yapıcam çok heyecanlıyımmmm
benim çok yoğun akıntım vardı altım ıslak dolaşıyodum resmen bide çalıştığım için
çok sıkıntılı oluyodu. fitil kullandım şuan düzeldi tamamen.
bol bol su içmekte fayda var. ben zaten az içince dilim damağım kuruyo yanıyorum.
bide üşümeyi unuttum ben ya sürekli bi üşüyen tiptim. hamile kadın üşümez derlermiş ya
doğruymuş gerçekten
kızlar MArt ın ilk annesi ben olucam sanırım...
Doğum tarihimiz 1 mart sabah 7 de hastanedeyim..
göbüşlülerin en güzel en sexsileri hepinize kocamannnnnnnn musmutlu günaydınlarrrrrrrrrrbnu arada fox haberlerini islediniz mi doğum sırasında sezeryan doğumda doktor aileyer bebeğin kafası doğum sırasındas koptu demiş allahım çok kötü oldum
Günaydın canlar
Bizimde artık işde son 2 günümüz. 1 yıl işten uzak olmak şimdi çok keyifli geliyor. İşi özleyeceğimi hiç zannetmiyorum. Bakalım yaşayıp göreceğiz...
Dün akşam arkadaşlar bana veda yemeği yaptılar. Ama işten çıktıktan yarım saat sonra öyle bir fırtına koptu ki.Elektrikler gitti. 10 kat merdiven inmek zorunda kaldım. Sonra arabaya bindik yolda giderken rüzgar bizi sağ şeritten sol şerite attı. Allahtan karşı şeritteden araba gelmiyordu:18: Sonra taşlar üstümüze üstümüze geldi. Arabanın camları kırılcaktı. Tabi araba baya bir çizildi Bende ciddi tırstım. Burayı sevmediğimi söylemiştim bunlar nedenlerinden bazıları olarak son kez göstermiş oldu kendini....
Ama yarın go home İstanbul
Ayy çok heyecanlı :18::18:
Şifacım doğum tarihleri belli olanlara bir listemi tutsak acep? Ne dersiniz?
günaydın kızlaaaarrrr
ne güzel, benim doktorum da eğer bi aksilik olmaz, kuzucuk kendisi erken gelmeye kalkmazsa 1 mart'ta alırız dedi ama saat konuşmadık tabi. kısmetse aynı gün olcak doğumumuz
kızlar ben biraz önce doktordan geldim. plesenta aşağıda böyle devam ederse sezeyan olur demişti geçen ay..şimdi bebişim doğum pozisyonuna girmiş keyfi yerinde dedi.plesenta içinde bir dahaki geldiğinde bakalım dedi bende sezeryan olursa nezamn olur dedim 5- 6 mart gibi demez mi offf çok var 1 ay nasıl dayanacağım =( ama normalde olablrsn dedi haftaya karar verirriz dedi..nst ye girdim herşey normalmiş çok şükür =) bebikom 2.600 gr olmuş...
Eki Görüntüle 626760 Eki Görüntüle 626755 Eki Görüntüle 626756 Eki Görüntüle 626757 Eki Görüntüle 626758 Eki Görüntüle 626759
halımız ve perdemiz daha hazır değil.. bakalım beğenecek misiniz ?
canım kayınvaliden yanında değilmiydi benimde bu günlerde düşündüğüm şey aynı annem hafta sonu gelecek diyorum bir şey olsa çocuğu napcam komşum tatilde falan Rabbim yüzümüze bakar inş sıkma canını
mide yanması başladı çok fenaaa.şuorum rup içen varmı yanma için?ve işe yarıyormu kızlar dr veriyormuş yarın bakalım verecekmi görücez
Göbekdaşlrımm nasılsınızz ?? Neler yapıyorsunuzz...yüzdük yüzdükte kuyruğuna geldik sonundaa..size kendimden bahsedeyim.ağrılarım kasılmalarım cok olduğundan devlette acillik olmuştum alttan muayene çığlıklar koptu bende yine kesinlikle normal doğum yapamayacağımı farketti ebe..neyse nst ye bağlandım 5dk.da bir ağrı olduğu cıktı hafifte acıklık varmış.orda kalmak istemedim ve korkudan ağrılarımda geçti..ertesi gün dr.aradı 10 gün öncesinde pazartesi gününe sezeryan günü verdi.düşündük taşındık 37 haftalık diye erken olduğu için vazgectim..balıkesire gittik özel sevgi hastanesine..oda haftaya cuma gününe gün verdi yani 39 haftam dolmuş 5 günde almış olacak allahın izniyle..bana epudural sezeryanı önerdi.:18::18:tamamen bayılmaktan daha iyiymiş,zaten arastırdık herkesede aynı şekilde doğum yaptırıyor..işinde uzman yanii..kızlar dua edin 1 hafta kaldııııı yavruma kavusmamaa allahım hepimizin yardımcısı olsun inşallahhhhallaha emnet olunnn hoşçakalınnn
Tabiki anestezi uzmanı çok önemli ben bu yüzden ilk doğumumu yaptığım yerde yapıyorum bu doğumumuda.Hiçbir sıkıntısını görmedim çok şükür inş.bundada görmem.Herkes demekki farklı yaşıyor el hareketi değilde sadece bebeği çıkarırken beni biraz sallanacaksın diye uyardılar tabi ben biilmiyordum bebeği çıkarttıklarını sallantıdan sonra ağlama seni geldi:)Sağ sol yaparak çıakrttıkları için bebişi sallanıyorsun sadece.Herkesin hakkında nasıl hayırlıysa o olsun inanın planla olmuyor ben 9 ay 14 gün bekledim normal doğuracam diye ama nasip olmadı.Acil sezeryana alındım.Kahvaltı ettiğim için epidural yapıldı iyikide yapılmış.Yani tamamen kendi yolunu buluyor bi şekilde.
merhaba arkadaşlar bu hafta 35 haftamdı izne çıktım evde yapmam gereken okadar çok şey vardıki bebişin eşyaları yıka ütüle evin genel temizliği derken kızımın eşyalarını ayarladım sıra geldi eve sizler neler yapıyorsunuz. bikaç resim çektim eşyalarını yerleştirirken
Eki Görüntüle 627027 Eki Görüntüle 627028 Eki Görüntüle 627029 Eki Görüntüle 627017
Kızlar karnımız kocaman allah askına sizede misafir gelyomu. Bıktım dun kapı çaldı bi açtım 3 evin baynları toplanmış hadi gidelim zeynebe diye neyse habersiz gelmeleri aç gelmeleri birde benden kısır yapamı istemeleri hadi onu geçtim çay doldururken şey oldu eşimin halası senin çayını içmemek lazım gunah karnın burnunda diyo karşısında oturan 4 bayan dusunun en genci 20 en yaslısı 35 yaşında onların çaylarıda itmiş bu arada çay dolduruyorum o 4 bayandan biri demezmi olsun olsun doğumu kolay olur bişeycik olmaz bu aradada ben eğilp kalkarken öluyorum ki ellerimde uyuşma olduğu için ellerimin yuzde 70 ini hissetmiyorum bişey demedim tanrı misafiri ama hakkımı helal etmiyorum
Çok merak ediyoum keni kızları olsa böyle yaparlarmı ben iyi niyetimden sesimi çıkarmıyosam bunlar nie böyle yapıyo allah buyuk gun gelir onlarında basına gelir değilmi okadar kızdımkı anlatamam sizine paylaşmak istedim
kızlar ya ben bu gidişimde doktora sormayı unuttum bırakıyımmı dıye, hamıleliğimin basından berı kan hapını ve vıtamını kullanıyorum sizde kullanıyormusunuz hala benım gıbı?
arkadaşlar ya ben 5 haziran son adet gördüm 35 haftalık olmam lazım ilk aylarda 1 hafta gerideydim şimdi ise 2 hafta gerideyim yani bebeğin baş çevresi 34 haftalık ayak kemik ölçümleri 32 haftalık ve martın 26 sında doğum görünüyor bebeğimin kilosu 2,250 gram doktor 3 kilo doğar diyor çok üzüldüm ya ve aklım karıştı baş çevresi 34 se 34 haftalığımdır ama ayak kemikleri ölçümü 32 hangi haftayı takip edeceğimi şaşırdım ve bebeğimin kilosuna üzüldüm
kızlar ben biraz önce doktordan geldim. plesenta aşağıda böyle devam ederse sezeyan olur demişti geçen ay..şimdi bebişim doğum pozisyonuna girmiş keyfi yerinde dedi.plesenta içinde bir dahaki geldiğinde bakalım dedi bende sezeryan olursa nezamn olur dedim 5- 6 mart gibi demez mi offf çok var 1 ay nasıl dayanacağım =( ama normalde olablrsn dedi haftaya karar verirriz dedi..nst ye girdim herşey normalmiş çok şükür =) bebikom 2.600 gr olmuş...
Medicana 42 tl mi187 tl oduyoruz biz.
evet canım 42 tl konyaya yenı acıldı belkı bu yuzden fıyatı uygun olabılır 2 tane kadın dogumcu var bırısı uzman birisi prof. benımkı 42 prof olanda galiba 63 tl mı ne öyle bırseydi. ama nıye oyle bı fark var anlayamadım bende
günaydın kızlarımm,
bende bugün erkenciyim şafak son 2 gün
bende aynı şeyi yaşıyorum bazen uzanıyorum hareket ederken karnımdan su sesleri geliyo sessizlik olunca,
burda yazcaktım aman daha neler diyen çıkar diye yazmadım
bende kendimi hiç doğum yapacakmışım gibi hissetmiyorum.
heralde suyumun geldiğini falan görünce inme iner bana :18:
lalam hoşgeldin yoktun uzun zamandır, şükür sende daha doğurmamışın :13:
bende aslında sancıdan kesikten dikişten vs. kokrtuğum için epidural normal doğurmak
istiyodum doktoruma sordum. oda dediki epidurala son anda karar verirriz olayların gelişine
göre. kesiği hissetmiceksin dediler, dikişte de iğne vuruyolarmış. bide 4 cm falan açılınca epidural
veriliyormuş ki çoğu zaman doğumu yavaşlatıyormuş. o yüzden ben herşeyi oluruna bırakıcam.
nasip artık.
son haftalarında bebeğin kilosu tam belli olunca doktorun alttan çatını kontrol edip yapıp yapamayacağını
söylüyor diye biliyorum. inşallah yaparsın canım
Göbekdaşlrımm nasılsınızz ?? Neler yapıyorsunuzz...yüzdük yüzdükte kuyruğuna geldik sonundaa..size kendimden bahsedeyim.ağrılarım kasılmalarım cok olduğundan devlette acillik olmuştum alttan muayene çığlıklar koptu bende yine kesinlikle normal doğum yapamayacağımı farketti ebe..neyse nst ye bağlandım 5dk.da bir ağrı olduğu cıktı hafifte acıklık varmış.orda kalmak istemedim ve korkudan ağrılarımda geçti..ertesi gün dr.aradı 10 gün öncesinde pazartesi gününe sezeryan günü verdi.düşündük taşındık 37 haftalık diye erken olduğu için vazgectim..balıkesire gittik özel sevgi hastanesine..oda haftaya cuma gününe gün verdi yani 39 haftam dolmuş 5 günde almış olacak allahın izniyle..bana epudural sezeryanı önerdi.:18::18:tamamen bayılmaktan daha iyiymiş,zaten arastırdık herkesede aynı şekilde doğum yaptırıyor..işinde uzman yanii..kızlar dua edin 1 hafta kaldııııı yavruma kavusmamaa allahım hepimizin yardımcısı olsun inşallahhhhallaha emnet olunnn hoşçakalınnn
Guzelmis sevimdim valla senin adina.
yatak için süngermi pamukmu en uygunu sizce?????
Kızlar ben ilk doğumumu epidural oldum bunuda inş.8 martta epidural sezeryanla doğuracam.Hiç korkulacak bişey değil inanın.Ablam 2 genel sezeryan oldu bana hala derki sen sezeryanmı oldun nasıl olduda o kadar rahat çıktın doğumdan der.İğnesi asla acımıyor zaten siz daha doğum başlamadı sanıyorsunuzki bebeğiniz ağlamaya başlıyor.Ayrıca ilk ağrılarıda uyuşmanız 1-2 saat geçmediği için hissetmiyorsunuz.Benim sütümde hemen geldi.
Ayrıca baş ağrısı olmaması için mutlaka nescafe yada kahve içmeliymişiniz.Benim doktorum hemen içirdi ve başımda belimde hiç ağrı olmadı.Tabi herkes kendini daha iyi tanır bilir dayanamazsanız stres olursanız tabiki geneli tercih edin.
ya kizlar hani yatak icin sunger pamuk muhabbeti varya...benim annem yatak yorgani kendi yapti yunden... yün olmaz mi yani?