Aada benen bir ne daha bende erkenden doğsun istiyorum 3.5 kilo olsun istiyorum sezeryan istiyorum ama ameliyathanenin sevimli biyer olmasını istiyorum hemen uyanıp oğlumun yuzunu görmek istiyorum amaaaaan ne çok şey istiyom ben yaa
Ama gerçekten sanki değil 2 ben 5 seneir hamileyim sanki bide ergören aaaa sn daha doğurmadınmı diye soruyo bana allahım yarebbim ya kolaysa sen çıkar diyesim geliyo
Kızlar karnımız kocaman allah askına sizede misafir gelyomu. Bıktım dun kapı çaldı bi açtım 3 evin baynları toplanmış hadi gidelim zeynebe diye neyse habersiz gelmeleri aç gelmeleri birde benden kısır yapamı istemeleri hadi onu geçtim çay doldururken şey oldu eşimin halası senin çayını içmemek lazım gunah karnın burnunda diyo karşısında oturan 4 bayan dusunun en genci 20 en yaslısı 35 yaşında onların çaylarıda itmiş bu arada çay dolduruyorum o 4 bayandan biri demezmi olsun olsun doğumu kolay olur bişeycik olmaz bu aradada ben eğilp kalkarken öluyorum ki ellerimde uyuşma olduğu için ellerimin yuzde 70 ini hissetmiyorum bişey demedim tanrı misafiri ama hakkımı helal etmiyorum
Çok merak ediyoum keni kızları olsa böyle yaparlarmı ben iyi niyetimden sesimi çıkarmıyosam bunlar nie böyle yapıyo allah buyuk gun gelir onlarında basına gelir değilmi okadar kızdımkı anlatamam sizine paylaşmak istedim
Aada benen bir ne daha bende erkenden doğsun istiyorum 3.5 kilo olsun istiyorum sezeryan istiyorum ama ameliyathanenin sevimli biyer olmasını istiyorum hemen uyanıp oğlumun yuzunu görmek istiyorum amaaaaan ne çok şey istiyom ben yaa
Ama gerçekten sanki değil 2 ben 5 seneir hamileyim sanki bide ergören aaaa sn daha doğurmadınmı diye soruyo bana allahım yarebbim ya kolaysa sen çıkar diyesim geliyo
aynen canım aynen gunler gecmek bılmıyor artık ... kılosunu falan takmıorum artık 2,5 u gecsın yeter .. :)
cnm ben medicalparkta 30 tlye giriyorum.her giriş için 30 ar tl.sanırım bazı hastanelerde paket şeklinde oluyormuş belki senin öyledir.her nstye giriştemi 120 tl diye sor istersen
Kızlar karnımız kocaman allah askına sizede misafir gelyomu. Bıktım dun kapı çaldı bi açtım 3 evin baynları toplanmış hadi gidelim zeynebe diye neyse habersiz gelmeleri aç gelmeleri birde benden kısır yapamı istemeleri hadi onu geçtim çay doldururken şey oldu eşimin halası senin çayını içmemek lazım gunah karnın burnunda diyo karşısında oturan 4 bayan dusunun en genci 20 en yaslısı 35 yaşında onların çaylarıda itmiş bu arada çay dolduruyorum o 4 bayandan biri demezmi olsun olsun doğumu kolay olur bişeycik olmaz bu aradada ben eğilp kalkarken öluyorum ki ellerimde uyuşma olduğu için ellerimin yuzde 70 ini hissetmiyorum bişey demedim tanrı misafiri ama hakkımı helal etmiyorum
Çok merak ediyoum keni kızları olsa böyle yaparlarmı ben iyi niyetimden sesimi çıkarmıyosam bunlar nie böyle yapıyo allah buyuk gun gelir onlarında basına gelir değilmi okadar kızdımkı anlatamam sizine paylaşmak istedim
kraftın park yatağını aldım ve kurdum çok şık duruyor üstünde sineklik tülüde var germeli.içinede pamuk yatak en pahalısı ve iisi bu zaten
tek kelimeyle bayıldım! kızının kıyafetlerimi desem yatağımı dolabımı hepsi birbirinden tatlı duruyor annenin emzirme koltuğunuda kıskandım kendine kıyak geçmişsin aferin canım
iğne batması bendede bAşladı acaba doğum sancısıda bölemi başlıyor çok merak ediyorum yarın dra sorucam canım ağrı girdiğinde oramı avuçlayıp bastırıyorum geçer gibi oluyor
eternet cim sor yarıonda burdada paylaş benim kontrolüm salı günü bende daha çok bebek hareket edince oluyoebahcığım hoş geldin inanki bugün ciddi anlamda aklımdaydınkalp-kalbe karşı misali ahh canım bnede çok korkuyorum kordon dolanmasından muayenelerde çıkmadı öyle bir durum dr. olsa bile korkma demişti bana sende rahat ol inşallah az kaldı sıkıntısız doğum yaşayacaksın
amin tatlım bence haberler filan izlemezaten bebeğinin kilosuna takıntılısın yeteri kadar ağrımadık başımızı ağrıtmayalım
bendede oluyor tatlım geçen cumartesi kontrolde dr. uma ilettim normal dedi bu duruma
canım son zamanlarda o kadar akkımdaydın ki merak etmiştimhoş geldin demek haftaya cuma yani 15 şubatta meleğin kucağında olacak sıkıntısız doğum yaşarsın inşallah
bende panik atak biriyim ve aşırı heyecanlı
ama epidural de de bele yapılan o iğneyi yapan kişinin profesyonel olması lazımsıkıntıları sonradan oluyormuş yoksa :18: ne bileyim ya hem ben acayip huylu biriyim acı hissedilmese de karnımızdaki el hareketlerini filan hissediyormuşuz :18:
hep aklımda ve duamdaydın ve devam tatlım dualara
doktorun çatı muayenesinden bebeğin kilosundan sonra normal yapabileceğini söylerse ve sen de yapabileceğini düşünüyosan direkt normali dene bence canım, ben doktoruma sormuştum epidurali tavsiye etmiyo ve bi doğum seçeneği olarak sunulmasını yanlış buluyo, ancak doğum esnasında biz gerekli görürsek sizi buna yönlendiririz dedi, peki epidural normal mi sezeryan mı diye sorduğumuzda da tabi ki epidural normal dedi yine de, ameliyat her halukarda son seçenek olmalı diyo... be kendim de her şekilde doğumdan korkuyorum tabi ama akışına bıraktım düşünmeden bakalım doktor uygun görecek mi normal için...
Eki Görüntüle 626760 Eki Görüntüle 626755 Eki Görüntüle 626756 Eki Görüntüle 626757 Eki Görüntüle 626758 Eki Görüntüle 626759
halımız ve perdemiz daha hazır değil.. bakalım beğenecek misiniz ?
Kızlar doktorum 34. haftadan sonra nst'ye gireceğimi söyledi ancak hastanede ki fiyatı çok pahalı 120 tl, sizler hangi hastanede ne kadara giriyorsunuz ?
kızlar ya ben bu gidişimde doktora sormayı unuttum bırakıyımmı dıye, hamıleliğimin basından berı kan hapını ve vıtamını kullanıyorum sizde kullanıyormusunuz hala benım gıbı?
Kızlar doktorum 34. haftadan sonra nst'ye gireceğimi söyledi ancak hastanede ki fiyatı çok pahalı 120 tl, sizler hangi hastanede ne kadara giriyorsunuz ?