az önce sırtıma sırtımın alt kısmına ve belime öyle değişik ağrılar girdi kidoğum sancısı mı diye korktum :18: anlamaya çalıştım ( nerden anlayacaksam ) neyse ki geçti pc yi bu yüzden açtım doğum sancıları hakkında topiklerdeydim :18: ALLAH ım hepimizin yar ve yardımcısı olsun
Sezeryan sizin orda normal doguma gore daha ucuzmus. Burda tam tersi sezeryan pahali
sağol canım en korktuğum gece böyle geç saatlerde doğum sancısı mı değil mi diye endişelenip yollara düşmek :18: rahime giren iğne batar gibi ağrı normalmiş canım bende de oluyor dr. um normal dedigecmis olsun canim.oglen benimde bebis asagi dogru itiyordu kendini.igne saplaniyordu sankim.10 dak surdu:18::18::18:kocisimde korktu zavallim
sağol canım en korktuğum gece böyle geç saatlerde doğum sancısı mı değil mi diye endişelenip yollara düşmek :18: rahime giren iğne batar gibi ağrı normalmiş canım bende de oluyor dr. um normal dedi
az önce sırtıma sırtımın alt kısmına ve belime öyle değişik ağrılar girdi kidoğum sancısı mı diye korktum :18: anlamaya çalıştım ( nerden anlayacaksam ) neyse ki geçti pc yi bu yüzden açtım doğum sancıları hakkında topiklerdeydim :18: ALLAH ım hepimizin yar ve yardımcısı olsun
kızlar ağrılardan yarım saat filan önce 1 adet hurma yemiştimacaba o mu tetikledi ki yalancı sancılar mı yaşadım ki bi an :18:
kızlar ağrılardan yarım saat filan önce 1 adet hurma yemiştimacaba o mu tetikledi ki yalancı sancılar mı yaşadım ki bi an :18:
evet yaa kızın için endişelenmen normal :2: inşallah gündüz gözüyle gelsin bebişin saati bile münasip bi saat olsun ki kızını rahatlıkla emanet edebilesinevet canim haklisin.birde ben kizimi ne ederim kime veririm dusuncesi var.kaynanam bu ay sonu gelicek doguma kadar kalicak insallah.baska kimsemiz yok burda.birde kaynim gil var eltim hamile gelemez.hemde onlar bize 600 km uzak.kaynanamgile komsular.aralari 1 km.
sevindim sancinin normal olmasina.bende daha yeni basladi 1 hafta filan.malum biz daha kucuyuz teyzesi
ayy sorma yaa bende eşime bahsettim pek dikkate almadı benidün bende de oldu çok kötü kıvrandım eşim telaş yaptı falanarada yokluyo artık heralde hepimizi bu sancılar
1 tane yedıysen ben onunla alakalı olabılecegını pek dusunmuyorum canım
sağolun kızlar yaa ne bileyim bir an hurma yediğim aklıma geldi evet sadece 1 adet yedimcanim ben hurmanin o kadar cabuk etki edecegini sanmiyorum.sonucta ilac degilki.:44::44:bende yiyorum.gunde 5 tane filan.
evet yaa kızın için endişelenmen normal :2: inşallah gündüz gözüyle gelsin bebişin saati bile münasip bi saat olsun ki kızını rahatlıkla emanet edebilesin
ayy sorma yaa bende eşime bahsettim pek dikkate almadı beniki haklı çıktı evet ya bebişler arada bi ceee yapıyorlar
visko yeni doğanda önerilmiyor canım
sebebi de bebeklerin omurga yapıları tam gelişmediği içinmiş
miş diyorum çünkü okuduklarımı ve duyduklarımı söylüyorum
tecrübe etmedim ukalalık etmek istemem canım
sağolun kızlar yaa ne bileyim bir an hurma yediğim aklıma geldi evet sadece 1 adet yedimpanik oldum yazdım sizlere ki meğer Naz 5 adet hüpletiyormuşsun
herşeye çok çabuk panik olan ve takıntı yapan biri olduğumu bildiği için adama gayet rahattı yanidikkate almadığı iyi olmuş emin ol benimki panik yapınca ben daha beter olmuştum
dikkate almadığı iyi olmuş emin ol benimki panik yapınca ben daha beter olmuştum
canım benim de yorgan ve yastık yün
niye alerji yapsın ki
tenine temas etmeyecek ki zaten
bir de yün zaten çok sağlıklıdır
yaaaaaa arkadaşlar biz biraz abartıyoruz
ayyyyy biz kim bilir nerelerde yattık
eskiden bunlar mı vardı değil mi?
abartmamak lazım sanki fazla
canım bana da annem ısrarla yün sağlıktır dedibende ince yün yatak yaptım beşiğe ve de yastığı da yün den hazırladım yorgan yapmayı beceremeyeceğim için annem yaptırdı zaten ama ben hazır yorgan da aldım yedekli kullanırım artık bence yün sağlıklıdır annelerimizin var bir bildiği
kimi bebekler örgü kıyafetlerden alerji olup gyinmek istemiyorlarmış ama yatak yorgan ne bileyim yastık v.s. rahat 2 kat kumaşla kaplı ne bileyim direkt olarak yünü farketmezler ki alerji yaşamazlar diye düşünüyorum güle güle kullanalım inşallah
benim arkadaşımın kızında var aalerjik astım
dr odadaki yün ne varsa kaldırın demişti yün halı yün yatak yorgan yastık yün kıyafet ne varsa..
allerjik astım da doğar doğmaz çıkan bişey değil bildiğim kadarıyla. ama en sağlıklı olan yün diye biliyorum eğer bi sağlık sorunu yoksa. tv de falan izlemiştim internette okumuştum en iyisi yün.
ya aslında ben de hem yemek istiyorum neden se yemeye de korkuyorum şu hurmayıhurmayi cok seviyorum.esime soyledim aldi.simdi yemeyince kizoyor.kendisi tabaga koyup getiriyor.ayagi na kadar getirdim simdi yemede bakiyim diyor
evet canım için rahat kullan yün ayatak-yorgan ve yastığıhaklısınız kızlar.. benım annemde sağlıklı olur dıye yastıgına kadar yün yaptı.. eee bende deneyimine güvendim zateninş sıkıntı olmaz..
ayyy cnm ben ılk 5-6 ay hurma yedim.hemde düzenli olarakD. sonra burdakı kızlarla konustuk..megersem kasılmaya sebep olup dogumu etkılıyomus.. ogun bugun bu haftaya kadar yemeyı kestım korktumm DD