2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

gecmis olsun canim.oglen benimde bebis asagi dogru itiyordu kendini.igne saplaniyordu sankim.10 dak surdu:18::18::18:kocisimde korktu zavallim

gecmis olsun canim.oglen benimde bebis asagi dogru itiyordu kendini.igne saplaniyordu sankim.10 dak surdu:18::18::18:kocisimde korktu zavallim
sağol canım en korktuğum gece böyle geç saatlerde doğum sancısı mı değil mi diye endişelenip yollara düşmek :18: rahime giren iğne batar gibi ağrı normalmiş canım bende de oluyor dr. um normal dedi

kızlar ağrılardan yarım saat filan önce 1 adet hurma yemiştim acaba o mu tetikledi ki yalancı sancılar mı yaşadım ki bi an :18:

evet canim haklisin.birde ben kizimi ne ederim kime veririm dusuncesi var.kaynanam bu ay sonu gelicek doguma kadar kalicak insallah.baska kimsemiz yok burda.birde kaynim gil var eltim hamile gelemez.hemde onlar bize 600 km uzak.kaynanamgile komsular.aralari 1 km.
sevindim sancinin normal olmasina.bende daha yeni basladi 1 hafta filan.malum biz daha kucuyuz teyzesi

dün bende de oldu çok kötü kıvrandım eşim telaş yaptı falan arada yokluyo artık heralde hepimizi bu sancılar

kızlar ağrılardan yarım saat filan önce 1 adet hurma yemiştim acaba o mu tetikledi ki yalancı sancılar mı yaşadım ki bi an :18:

canim ben hurmanin o kadar cabuk etki edecegini sanmiyorum.sonucta ilac degilki.:44::44:bende yiyorum.gunde 5 tane filan.

evet yaa kızın için endişelenmen normal :2: inşallah gündüz gözüyle gelsin bebişin saati bile münasip bi saat olsun ki kızını rahatlıkla emanet edebilesin

dün bende de oldu çok kötü kıvrandım eşim telaş yaptı falan arada yokluyo artık heralde hepimizi bu sancılar
ayy sorma yaa bende eşime bahsettim pek dikkate almadı beni ki haklı çıktı evet ya bebişler arada bi ceee yapıyorlar

1 tane yedıysen ben onunla alakalı olabılecegını pek dusunmuyorum canım

canim ben hurmanin o kadar cabuk etki edecegini sanmiyorum.sonucta ilac degilki.:44::44:bende yiyorum.gunde 5 tane filan.
sağolun kızlar yaa ne bileyim bir an hurma yediğim aklıma geldi evet sadece 1 adet yedim panik oldum yazdım sizlere ki meğer Naz 5 adet hüpletiyormuşsun

dikkate almadığı iyi olmuş emin ol benimki panik yapınca ben daha beter olmuştum

saol tatlım ben biraz daha bakayım o zaman

sağolun kızlar yaa ne bileyim bir an hurma yediğim aklıma geldi evet sadece 1 adet yedim panik oldum yazdım sizlere ki meğer Naz 5 adet hüpletiyormuşsun

hurmayi cok seviyorum.esime soyledim aldi.simdi yemeyince kizoyor.kendisi tabaga koyup getiriyor.ayagi na kadar getirdim simdi yemede bakiyim diyor

dikkate almadığı iyi olmuş emin ol benimki panik yapınca ben daha beter olmuştum
herşeye çok çabuk panik olan ve takıntı yapan biri olduğumu bildiği için adama gayet rahattı yani evet o an eşimde benim kadar panikleseydi inanki bende de elim ayağıma dolaşırdı kesin

aynen aynen :) bı kez dedımkı galıba sancım var benı yerımden devındırtmedı ne olur ne olmaz dıee cok cok panık benım koca. kayınvalıdem panık atak hastası kendı annem strese dayaamayan bırı kocam zaten benden heyecanlı dıyorum bazen hıc bırınıze haber vermeden doguma gıdeyım dıye :)

haklısınız kızlar.. benım annemde sağlıklı olur dıye yastıgına kadar yün yaptı.. eee bende deneyimine güvendim zaten inş sıkıntı olmaz..

ayyy cnm ben ılk 5-6 ay hurma yedim.hemde düzenli olarak D. sonra burdakı kızlarla konustuk..megersem kasılmaya sebep olup dogumu etkılıyomus.. ogun bugun bu haftaya kadar yemeyı kestım korktumm DD

hurmayi cok seviyorum.esime soyledim aldi.simdi yemeyince kizoyor.kendisi tabaga koyup getiriyor.ayagi na kadar getirdim simdi yemede bakiyim diyor
ya aslında ben de hem yemek istiyorum neden se yemeye de korkuyorum şu hurmayı :18: ben yersem yersem 1 adet yerim kesin şifa olsun sana tatlım

kizlar benim aklima kalbime yatan tek isim simdilik REYYAN.kaynanamlar begenmiycek kesin.bu tip isimleri begenmiyorlar.dogum sirasinda burda olacaklar.esime soyledim sizinlere soylesen kiz olursa bu ismi istiyoruz diye.oda simdi degil bebek dogunca soyleriz.o isi bana birak diyor.insallah tavir yapmazlar:26::26:

evet canım için rahat kullan yün ayatak-yorgan ve yastığı evet yaa hurma bayağı etkiliymiş meğer dikkatli olup doğuma yakın zamanda yemeliyiz sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…